Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте,имам проблем с новата версия на Google Earth 5.0....при стартиране тръгва нормално,няколко секунди след това Земното кълбо придобива един жълто син цвят,който при зумиране изчезва и малко след това пак се появява.Само около полюсите Земята има нормалния цвят и облик.Програмата става почти неизползваема,нищо не се различава.На моменти придобива нормален вид,после пак пожълтява.Когато превключа на режим Марс,не ми изобразява Марс,а някаква смесица между Земята и Марс.Няколко пъти я деинсталирах,после слагах отново,...но проблема си остава.Сменил съм драйвера на видеокартата с актуален,но проблем с изобразяването на тежки графики и игри не съм имал и в момента нямам.Всички настройки на програмата съм ги сверил с други потребители и са ми еднакви с техните.Ако някой иска и може да ми помогне,моля да ми отговори....благодаря предварително.

post-167042-1235418611_thumb.jpg

post-167042-1235418733_thumb.jpg

post-167042-1235418850_thumb.jpg

post-167042-1235510430_thumb.jpg

Редактирано от didobonev1 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опита ли да я преинсталираш... аз така правя, като имам проблем с някоя програма... :eek: Ако е самата програма... ще се оправи, но ако има проблем с ПС ... не знам .. sad.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Видео-картата ти да не е интелска? Виждал съм подобно поведение при такива карти. Имам предвид, омесването на текстурите от 3-тата снимка.

Иначе, другото е, че се виждат карти (не сателитни снимки) на земята. Да не би нещо детайлността да ти е много намалена?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Видеокартата ми е ATI Radeon HD 2400 Series,досега не съм имал някакви проблеми с нея...единствено това с Google Earth....Това се получи точно когато ъпдейтнах старата си версия с тази последната.Засега направих следното:изтрих кеша от настройките на програмата....прегледах настройките и,но...нещата засега са си така.При положение,че имам игри със сложна графика,приложения,които си работят коректно не знам къде може да е причината....преинсталирах я също,като преди това си мисля,че я бях отстранил от всякъде... ohmy.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване