Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте ми съвет за GSM с wi-fi

Featured Replies

Здравейте! Вече съм твърдо решил да купя такъв телефон . Това което ми предлагат е E-66/Нокия/ за 450лв. и Х1/Сони Ериксон за 600-650лв. Естествено става въпрос за почти нови /а не нови от магазина/ телефони - на под 1месец работа. Разгледах доста ревюта, но се колебая. Искам да използвам фукциите - гледане на филми , интернет, GPS, възможно по-добри снимки и клипове. Отделно от тези модели /по принцип ми се струва, че Х1 е по-добрия вариант с някои минуси като тегло, слаби снимки и клипове, липса на акселометър и ТВ-аут/ ме интересува и други до тази цена с добро качество и екстри. Моля, който има мнение да ми помогне т.к. днес ще ми носят Х-1 и трябва да дам отговор взимам ли го или не.

Въпреки че съм привърженик на Нокия в случая Х1 за мен е по-добрият избор.Междинен избор е Нокия N82-95.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Аз бих взел нокия,въпреки че като избирах между е66 и н95 8гб взех н95.Е66 е по нов за това не се колебай.

Аз бих взел нокия,въпреки че като избирах между е66 и н95 8гб взех н95.Е66 е по нов за това не се колебай.

Не е по-нов, и двата са от 2008г. Аз също съм привърженик на Nokia, но в случая бих избрал X1. ;)

И аз съм за 5800 ама трябва да прежалиш добрите снимки. Иначе клиповете биват. Sony-то прави най-добри снимки измежду е66 и 5800 и x1

• Автор

Ми то аз вчера щах да си я купя тази Nokia 5800, но в магазина самия продавач ми каза, че е мн.слаба и пластмасова и от нисък клас??

Нокия 5800 е много добър варянт. Иначе аз съм с Е51 и съм много доволен от всичко.

Ми то аз вчера щах да си я купя тази Nokia 5800, но в магазина самия продавач ми каза, че е мн.слаба и пластмасова и от нисък клас??

Наистина е слаба пластмасата и вероятно за това е от "нисък" клас.Но изобщо не отстъпва на другите телефони

Нокия 5800 е много добър варянт. Иначе аз съм с Е51 и съм много доволен от всичко.

А от светкавицара дето я няма доволен ли си.Това е важно за добри снимки на тъмно.

Нокия! Не се чуди. N95 8gb.. ТВ аут, супер снимки и клипове .... абе всичко. Тоя телефон подкара Windows 95 бе човек! Тва телефон ли е? Х1 - хаха!

Нокия! Не се чуди. N95 8gb.. ТВ аут, супер снимки и клипове .... абе всичко. Тоя телефон подкара Windows 95 бе човек! Тва телефон ли е? Х1 - хаха!

То тогава да си вземе Н82 мани го тва дърво Н95...

HTC (ако знаеш как се ползва :rolleyes: )

може и ASUS

Едно смислено мнение да имаш,дори ненужно високомерно Публикувано изображение

С HTC,ASUS,Qtek,02 и т.н. се оправят всички,изобщо не е солжно,а машинките са далеч по-добри от шибаните нокии!

Редактирано от freezz (преглед на промените)

• Автор

Днес цял ден Х1-то беше в мен. Първо да кажа, че ще се откажа да го купя, както и да купя какъвто и да било по-скъп телефон засега. Причините са 2. Доста сложно се работи - писалки, менюта, настройки. Много малко точки на свободен интернет в града/Бургас/. Иначе телефона е доста добър - хубави снимки и прилични клипове, добре действащ светлинен сензор, много добър екран и клавиатура, добре стои в ръката и не е тежък. Добър мъжки телефон-идеален за тинейджър, но пък от към разположение на говорителя, силата и качеството на звука - много слабо. Според мен към този момент няма добър телефон покриващ всички изисквания. По тази причина и поради малкото точки на свободен безжичен интернет в града - засега ще си продължа със стария си телефон W610i. Благодаря на всички, които изказаха мнение по темата!!!

• 4 месеца по-късно...

Мисля да си взема Nokia E52, но досега не съм имал gsm с wi-fi, може ли некой да ми каже как се справят Нокиите с wi-fi мрежите, в сравнение с един лаптоп например? Требва ли сигнало да е максимално силен за да успееш да се прикачиш и да ти върши работа? Останали ли сте разочаровани при покупката на wifi-Нокия или е оправдала очакванията ви?

Публикувано изображение

справят се и то доста добре и браузъра на symbian е добър. C N82 съм от около година и съм много доволен а снимките и ксеноновата светкавица са направо върха :shake_puter:

В сравнение с лаптопа ли? Не може да се мерят с лаптоп. Да сигнала трябва да е по силен. :P

Едно смислено мнение да имаш,дори ненужно високомерно Публикувано изображение

С HTC,ASUS,Qtek,02 и т.н. се оправят всички,изобщо не е солжно,а машинките са далеч по-добри от шибаните нокии!

Само това ли успя да напишеш?

HTC е имиджов телефон - с думи прости да се фукаш. Windows Mobile е все още предимство пред Symbian, за сега. Ако го сравнявам с 5800 експрес то единственото му предимство е покритието на екрана, докато на монитора на нокиата остават отпечатъци. Мониторите на Nokia са отлични. Те ползват технологиите на настолните монитори. Фото- матрицата на HTC с нищо не впечатлява, музикалния плейър тоже.

В сравнение с лаптопа ли? Не може да се мерят с лаптоп. Да сигнала трябва да е по силен. :P

Живея в апартамент. Съседите ми ползват безпроводни раутери или поне ловя 5 домашни мрежи. Влизам през тях като пич и не си хабя своя интернет. Гледам клип от YouTube, активно Skype и и-нет телевизия. В личен план това ме замисля да тегля майни на моя доставчик, да си купя една PCI Wi-Fi карта и да карам на аванта, а с спестените пари да посещавам клуб за масажи.

Това са модели: Nokia 5800 xpress и Nokia N96.

Не разбрах защо ме цитираш. Ако карадеш нета на комшийте с телефон и казваш че връзката ти е добра, това не означава че можеш да сравняваш телефона с лаптоп...ако крадеш с лаптопа ще е по-бърза връзката повярвай.

Виж си един HTC G1 / Dream / каквото там му викат в БГ - Андроид е много хубава платформа, телефона е напълно използваем за всичко, което се сетиш. WiFi сигнала е по-слаб от лаптоп, но пък в кафенета и други безплатни точки е супер. Браузърът е бърз и показва всичко, Флаш идва скоро

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

5800 на wi-fi не е толкова добра колкото E51,баща ми и негов приятел един до друг Е51-цата хваща нет а 5800 няма... :)

И аз съм с 5800 и съм сравнително довлен от него - да имам забележки относно обшивката, камерата, блокажите при постоянно натоварване и т.н. но в крайна сметка тел. се справя сравнително добре. Относно WiFi-то, както и GPS-а с слагане на всеки Firmware update нещата стават все по-хубави и хубави, така че ако това ти е водещото вземи го. Все пак ако искаш хубав touchscreen горещо ти препоръчвам да си вземеш нещо с Windows Mobile а не Symbian - така де HTC,....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.