Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте ми съвет за GSM с wi-fi

Featured Replies

Nokia Е сериите са доста добри. Също съм доволен и от IPhone 3G S.

Мерси за отговорите. Насочил съм се към Е52 главно заради батерията 1500 mAh, wifi и стандартната форма която има. Само тоя 600 MHz процесор малко ме притеснява да не лапа много ток от батерията. Имам още един въпрос, с тая операционна система Symbian може ли да се подкара некой плейър за слушане на онлайн радио?

А от светкавицара дето я няма доволен ли си.Това е важно за добри снимки на тъмно.

може би човека си има дигитален фотоапарат закакво му е бутафорна светкавица ако при него варианта е такъв..като иска човек качествени снимки Фотоапарата му е майката, а не да се заблуждаваме че постигаме качесво с Камера на Телефон, въпреки че новите модели на Нокия са с добри камери, но тук вече въпроса опира до това кой какви представи има за качествени снимки

• 1 година по-късно...

Мисля 4е 6те ти излезне По евтин Нокиа 5530 XM за около 400 Лв. Ако може6 без 3 G (разбира се има 2G) и ГПС Категорично ти препоръ4вам телефона. :yanim:

5800 и 5530 доста добре уай-фай и от отдалече, но трудно биха се справили така, както се справя лаптоп :whist: Интернет от оператора не ползвам (ползвам уай-фай), нито гпс (за гпс може да ми потрябва някой ден, но на който му потрябва може да си купи приемник за целта) Отскоро в Ови стор има приложение за интернет радио. Казва се Nokia Internet Radio Доста добре работи, но ако тръгнеш да си ръчкаш по тела докато работи почва да насича от не особено мощния процесор и съвсем ако пуснеш браузър да зарежда + скайпа и някоя онлайн игрица Спокойно може да замести нуждата от комп за онлайн радио, има станции за всеки вкус и качеството на звука е доста добро, но четох из коментарите, че скоростта на предаване на данните е малко по-бавна сравнение с Ябълката. А доколко е вярно това, не знам. Но от Нокия доста късно пуснаха това приложение (след година откакто имам 5530-ката)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.