Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с realtek hd audio драйвер

Featured Replies

Здравейте имам следния проблем: Когато стартирам компютъра има звук и всичко е ОК. Когато пусна някоя игра филм или музика има звук. Когато ги спра и след известно време опитам да ги пусна отново вече няма звук. Като рестартирам компа се повтаря всичко отначало.

Дъното ми е: ASUS P5KPL-AM SE/G31

Помагайте !!!

Редактирано от stanli77 (преглед на промените)

Пробвай с това, което дават от официалният сайт : ASUSTeK Computer Inc. ..

И ако пак не стане, виж това : Realtek High-Definition Audio Driver 2.19 ..

• Автор
Пробвай с това, което дават от официалният сайт : ASUSTeK Computer Inc. ..

И ако пак не стане, виж това : Realtek High-Definition Audio Driver 2.19 ..

Имам оригинален диск за дъното даже два. Мога ли от тях да преинсталирам аудио дрaйверите? Или да инсталирам такива от интернет.

Да може, иначе на теория това което имаш на диста, трябва да е същото и в официалният сайт (освен ако не са добавили някоя по-нова версия там). Така че ти си решаваш. Ама нали вече един път си сложил тези от дисковете и са направили проблем, та затова дадох линковете, да пробваш от там.

• Автор
Имам оригинален диск за дъното даже два. Мога ли от тях да преинсталирам аудио дрaйверите? Или да инсталирам такива от интернет.

Благодаря, ще пробвам първо тези от официалния сайт. А трябва ли първо да деинсталирам старите или да ползвам новите като ъпдейт?

Деинсталираш старите и рестартираш машината. След това най-вероятно ще ти излезе съобщение, че няма налични драйвери за звуковата карта в твоя случая. Игнорираш го с "Cancel" и инсталираш новият драйвер ..

• Автор
Благодаря, ще пробвам първо тези от официалния сайт. А трябва ли първо да деинсталирам старите или да ползвам новите като ъпдейт?

Пробвах и двата драйвера, но положението е все същото. Отначало има звук и после изчезва. Като се опитам да пусна wiamp-a ми дава bad direct sound driver. Please install propar drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078. Когато се изключва windows-a обаче има мелодия. Звук няма само за игри, филми ит.н.и като потърся аудио устройство ми изписва, че няма такова. Незнам дали не трябва да сменя и това High Definition Audio Driver Package- KB888111. В сайта на microsoft има някакъв универсален Driver package но с друг номер. Незнам дали ако го сменя ще стане нещо или по-лошо.

Редактирано от stanli77 (преглед на промените)

Слагай това : Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio и трябва да се оправят нещата ..

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• Автор
Пробвах и двата драйвера, но положението е все същото. Отначало има звук и после изчезва. Като се опитам да пусна wiamp-a ми дава bad direct sound driver. Please install propar drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078. Когато се изключва windows-a обаче има мелодия. Звук няма само за игри, филми ит.н.и като потърся аудио устройство ми изписва, че няма такова. Незнам дали не трябва да сменя и това High Definition Audio Driver Package- KB888111. В сайта на microsoft има някакъв универсален Driver package но с друг номер. Незнам дали ако го сменя ще стане нещо или по-лошо.

Нищо не стана. Положението си е същото. Не знам вече какво да правя. Дали не е от самия WINDOWS или е от нещо друго. Дали не трябва преинсталиране...

С тези универсалните на Microsoft, пак ли не стана О.0 Сложи ли го този BUS Driver и какво направи с KB888111 ?

• Автор
Нищо не стана. Положението си е същото. Не знам вече какво да правя. Дали не е от самия WINDOWS или е от нещо друго. Дали не трябва преинсталиране...

Не става нищо с универсалните драйвери. Този BUS... го инсталирах, като преди това деинсталирах KB888111. Всичко си е както преди - Отначало има звук и после като пусна игра или филм изчезва. Обаче не напълно защото като опитам да рестартирам компютъра след спиране то на WINDOWS мелодията се чува.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Не става нищо с универсалните драйвери. Този BUS... го инсталирах, като преди това деинсталирах KB888111. Всичко си е както преди - Отначало има звук и после като пусна игра или филм изчезва. Обаче не напълно защото като опитам да рестартирам компютъра след спиране то на WINDOWS мелодията се чува.

РЕШЕНО!!! Проблема идваше от FIFA 09. Като я деснсталирах всичко се оправи!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.