Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Препоръчан отговор


Българина много-много не вярва,че една стара циганка може да му предскаже бъдещето и донякъде е прав - защо му трябва на човек да знае какво ще му се случи.Трябва да ви кажа,че на мен ми се случи на два пъти да ми гледат на ръка,първият път не толкова възрастна - позна 70-80 % от това,което ще ми се случи,но вторият път направо ме разбиха - една стара циганка ми позна на 100% събитията ми за деня.Ще помоля aeu да ни обясни по-научно смисъла и предназначението на хиромантията

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • Отговори 82
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Популярни публикации

ами сами ще си търсите.като сте пропуснали 10-15 години самообразоване , ще се наложи. е може и да отидете в библиотека , ако не искате от нета. а ако бяхте чели повечко и съответно бяхте образова

На човек,попълнил и изпратил на непознати в нета въпросният въпросник,мога да дам пълна характеристика,дори без да включва монитора...

явно може штото на мене ми позна...

Публикувани изображения

Като гледам линията на брака се сещам, че преди време гледах по телевизията някаква даказва, че тази линия показвалаброя на децата. И сега се чудя, все пак броя на браковете ли показва или броя на децата.

Хиромантите казват, че с течение на времето линиите на ръката постоянно се променяли, защото човека имал свободна воля и можел да направи това или онова. Аз по въпроса са свободната воля мога да посторя, ама наистинамисля, че с течение на времето линиите на ръката се променят.

Лявата ръка показвало това, което е заложено при раждането, което е предначертано от съдбата, а дясната - това, което човек представлява в действителност, как той реализира даденото му.

Ето информация, свързана с хиромантията: ;)

http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/.../hiromantia.htm

Добрата ръка е приятна. Това се усеща и от пръв допир.

Несъвършената ръка говори за посредственост и недостатъчно ниво на развитие. Елементарната е къса. Дължината й, заедно с пръстите, е почти колкото ширината. Пръстите са слабо подвижни, подвити навътре и често разкривени. Линиите на вътрешната страна са малко и общото впечатление е неприятно. И тук важи правилото: умът дава височина, а чувството - широчина. Китката на ръката трябва да е по-дълга отколкото широка, без подкожни тлъстини.

Малката ръка е признак за физическа и психическа непълноценност. Силните личности имат големи ръце. В живота най-често се срещат ръцете с комбинирани форми.

Хората с меки ръце и остри пръсти не са годни за физическа работа. Те обичат удоволствието, весе­лието, особено ако са със зачервено и кръгло лице. Ръцете с възлести, дълги, сухи пръсти означават развита мисъл и.логика. Възлите са белег за независим характер, любов към реда и творчеството, към свободата и дълбоките знания. Когато възлите между третата фаланга и дланта при свиване на ръката в юмрук добре изпъкват, това е израз на големи възможности за извършване на всякаква работа. Когато ръката е с длан към масата, лекото отделяне на кутрето от другите пръсти и подчертаното отклонение на палеца встрани са добър признак. Това означава искрена и откровена натура. Притиснем ли палеца към дланта и на това място (отвън) се образува твърда мускулна издатина, това е знак за добре развита дихателна система. Изобщо добрата ръка отговаря на богата и благородна вътрешна природа. Добрата ръка е с хармонични пропорции – нормална големина, приятен цвят, еластична и без деформирани пръсти.

Външната част на ръката е свързана с външната природа на човека, а вътрешната част – с дълбоката и скрита същност на личността, с нейното минало и бъдеще.

Широка ръка имат хората с практически наклонности, а тези с отвлечена мисъл и теоретически наклонности имат дълга длан и дълги пръсти. Мисълта удължава формите.

Извитите нагоре пръсти са признак на дипломатичност, приспособимост, благоразположение и любопитство. Извитите навътре пръсти означават скъперничество и слаба интелигентност. Ако при разтваряне на пръстите между тях има ципа при основата им, това означава богата и сложна вътрешна природа. Издутите вени на ръката говорят за вътрешно напрежение. Това са хората, които дават. Ако вените са вдлъбнати и не се забелязват, човек няма какво да дава. Той е затворен съд.

Ръцете с жълт цвят са признак за превъзходство на ума над сърцето. В отрицателните натури жълтото е признак на съмнение, колебание, скъперничество, страх и усамотяване. Ръцете с червен цвят разкриват силни чувства, тяхното доминиране над разума, непостоянство, нетърпение, жизненост. В примитивните хора – жестокост, самохвалство, грубост.

Ръцете с бял цвят говорят за стремеж към спокойствие, мир, хармония, известна уравновесеност и мека природа.

Сухите ръце означават разсъдък и пестеливост. А когато те са тесни, личността е ограничена и неспо­собна за свободни и силни прояви.

Широките, големите и твърди ръце означават енергия, замах и широки възгледи. Те предполагат възможности за занимания с прецизни дейности и изработка на детайли. Много твърдата и груба ръка означава слаба умствена дейност. Развита ли е китката добре, развит е и мозъкът на човека. Пръстите се състоят от три части, наречени фаланги. Горната фаланга означава божествения свят, средната – ангелския и последната (при основата) – човешкия свят. В първата фаланга (нокътната) работи мисълта, отвлечения разсъдък. Втората (средната) фаланга е свързана с чувствата. Третата фаланга отговаря на физическото поле, в което се движи човек. Ако тази последна част е силно развита, това означава практичност, деловитост и инициативност. Ако тези фаланги са дебели, тлъсти и пухкави, лицето обича удоволствията и проявява интерес към материалните предмети. Хората с конични и къси пръсти са схватливи и бързи в реакциите си. Те могат да бъдат инициативни. Същите пръсти, но по-дълги, се интересуват от подробностите. Ако те стигнат до заостреност, лицето обича да си служи с лъжа. Пестеливите хора имат тънки пръсти в основата. Те са хора на разума и не пестят от стиснатост. Хората със заострени пръсти понякога обичат да се оправдават и измъкват, да преувеличават и послъгват. Равните, цилиндрични пръсти означават нервен характер, склонност към изящество и изкуство. Когато храносмилателната система е слаба, показалецът в основата си е слаб. Появяват се междини. Пролуките между пръстите означават още щедрост и зачитане на другите, но преди всичко това е признак, че енергиите на стомаха са отишли нагоре към главата и мисълта, т.е. че храносмилането е деликатно и уязвимо.

Ако малкият пръст на човека започне да се изкривява, това означава, че съвестта му започва да се деформира. Ако се изкривява показалецът, започват да се деформират личните чувства, този човек не пази своята чест. Ако се изкривява средния пръст, причината е в моралната област, нарушени са моралните закони. Ако се изкриви безименният пръст, означава, че настъпват нарушения в умствената дейност (умът се изкривява). С молитви и самовнушения човек може да се бори при изкривявания на пръстите.

Средният пръст трябва да бъде тъп. Само показалецът може да бъде остър. Човекът с къси пръсти обобщава. Той е мечтател. Пухкавите ръце означават вкус към чувствените наслади, меките ръце - ленивост, много дългата длан - низши качества, сухата и слаба ръка - безчувственост.

Късите пръсти още означават общителност и импулсивност, бързина и емоционалност, дългите пръсти – дребнавост, анализ, докачливост, умствена дейност, хора на изкуството. Равните пръсти – тактичност, Дебелите пръсти означават склонност към земни работи, а тънките – към идеализъм, неспособност към физическа работа. Пръстите с възли означават склонност към разсъждения, мълчание, вглъбеност и тъга, склонност към философия, математика, учене. Гладките пръсти са признак на вдъхновение, впечатлителност, артистичност. Острите – на голямо въображение, интуиция, мечтателност, естетическо чувство, поезия. Квадратните окончания означават практичност, разсъдливост, любов към реда, дълга, практически занимания, педантизъм и бюрократичност. Лопатовите окончания - материални интереси, енергия, деловитост, движение и практически занимания. Прекалено, острите пръсти означават лицемерие, лъжа, скрита и потайна натура.

Накратко за дланта и пръстите

Палецът е символ на божественото в човека. Изразява и съдържа всичко, което е валидно за дланта. Малкият палец говори за слаба и ограничена природа, а големият – за прояви във всички области на живота. Преголемият палец означава горделивост и упорство. Свитият между другите пръсти палец е знак за болестно състояние. Късата нокътна фаланга означава безволие. Втората фаланга е свързана с ума, логическото мислене и възгледите. Морално издигнатите хора имат удължен надолу палец. Възлите имат аналогично влияние, както при другите пръсти. Последната фаланга, така нареченият Венерин хълм, има връзка с чувствата и всички прояви на любовта.

Показалецът е свързан с Юпитер, а той дава стремеж към власт, увереност, самочувствие, благородство. Ако този пръст е прекалено дълъг, това означава стремеж към еднолична власт, високомерие и гордост, ако е по-дълъг от аполоновия пръст, това значи, че доминират материалните интереси.

Средният" пръст се нарича Сатурнов и е най-дълъг. Той е олицетворение на мисълта във всичките й прояви: съмнение, подозрителност, духовност, философия, чист разсъдък. Дългият Сатурнов пръст е условие за интерес към окултните науки. Деформациите тук означават недостатъци в мисловните дейности.

Безименният пръст се нарича и Аполонов пръст, защото е свързан с науката и изкуството. Внася жизнерадост и красота в живота. Ако този пръст е по-дълъг и юпитеровия, това означава оптимизъм, склон­ност към музика и други изкуства. Ако този пръст е изкривен, умът също се изкривява. Има ли възли, това е белег за разсъдъчни наклонности и приложимост на музикални способности. Няма голям музикант, чийто аполонов пръст да не е по-дълъг от юпитеровия.

Малкият пръст (кутрето) е свързан с Меркурий. Влияе на практичните дейности и почетността в житейските дела. Ако този пръст е остър или коничен, човек има духовни интереси и отвлечена мисъл. Квадратното окончание, както винаги, означава практицизъм, способности в търговията, организационна дарба. Ако този пръст слиза до първата става на аполоновия пръст и по-долу, личността ще има големи материални придобивки. Изкривеното кутре е признак за аномалии в половите .системи и органи, както и отклонения от нормалните човешки състояния. Слабото и малко кутре означава липса на инициативи, безличен живот. Ако кутрето се отделя леко от останалите пръсти (както при палеца) това означава самостоятелност и независимо поведение. Дългото кутре е свързано с ораторски, литературни и организаторски способности.

От вътрешната страна на пръстите, на средната прегъвка, има две линии. Ако линията е една, това е сигурен белег за умствена изостаналост (олигофрения).

Големият пръст (палецът) означава божествения свят, показалецът – човешкия дух, средният – човешката душа, безименният – човешкия ум, малкият (кутрето) – човешкото сърце.

При нужда трябва да се събира палеца с всеки пръст поотделно със съответни пожелания. Добре е да се допират пръстите два по два. Това упражнение помага за развитие на речта, мекотата и еластичността на човека и неговия организъм.

Хълмовете са възвишенията от вътрешната страна на ръката в началото на всеки пръст. Ако тези хълмове са изявени и изпъкнали, това означава способност за изяви в съответната област. Крайностите водят до деформации. Разсъжденията върху тях са аналогични на разсъжденията, отнасящи се до отделните пръсти.

Лунното възвишение се намира в долната част на дланта срещу Венериния хълм. То показва въображение, интуиция, поезия, благосклонност и дружелюбност.

Линии

Линията на ума започва от хълма на Юпитер, близо до началото на линията на живота. Късата линия на ума означава ограничени умствени възможности. Тънката линия – слаба изява на мисълта или лекомислие. Двойната линия – оригинална личност с особени умствени дарования. Ако линията на ума е по-дълга от линията на сърцето и наближава другия край на ръката, човек е страхлив и скъперник, въпреки че е много умен и е в състояние да реши всяка задача, проявявайки голяма съобразителност. Правата и категорична линия на ума е признак за прекалена разсъдъчност и егоизъм. Прекъсванията и точките по тази линия означават мозъчни травми и опасности. Напречните линии по дължината на линията на ума представляват умствени препятствия в живота и напрежение на мисълта. Хубаво е линията на ума и линията на сърцето да са еднакви по дължина. Ако линията на ума слиза към лунното възвишение, човек е мистик и фантазьор, ако се качва към хълма на Меркурий, човек има спекулативни наклонности.

Линията на сърцето е свързана с чувствата, сърдечната дейност, емоционалния живот. Много дългата и права сърдечна линия през цялата ръка знача идеалист, или жестокосърдечен човек. Разклоненията в началото – любовни връзки. Отдалечената линия от пръстите – независимост и свобода на чувствата. Когато е близо до пръстите - ревност и консервативни наклонности. Близка и успоредна на линията на ума, състрадателност. Линията във вид на островчета и синджир – изобилие и трудно контролиране на чувствата. Отсъствие на линия и слаба линия означава безсърдечие, липса на благоволение и любов към другите. Ако линията на сърцето е много дълга, човек става голям идеалист. Наличието на точки при опъване на дланта в сърдечната линия – болести на сърцето.

Линията на сърцето трябва да върви към Юпитер.

Линията на живота започва от свивката на ръката и обкръжава възвишението на Венера. Ясната, дълга и гладка линия съдейства за доброто здраве и успехи в живота. Тънката и неясна линия означава деликатно здраве и слабо изявен характер (подобно на сатурновата). Напречните линии на линията на живота са признак за заболявания и нещастия. За потвърждение на дадено свойство е необходимо справка и подкрепа от другата ръка, освен справките по лицето и черепа. Островите на линията са неблагоприятен признак. Кръст и звезда върху нея – опасност. Ако линията на живота в началото е разделена от линията на ума, това значи самостоятелност и решителност. Общото начало не с добър признак. Чистата, ясна и продължителна линия е живот с шансове във всички области. Широката и тъмно-червена линия означава жестокост, а двойната линия е благоприятен признак, особено при засилено добро влияние на първата.

Линията на съдбата се нарича още Сатурнова. Ако тази линия излиза на Лунния хълм, човек е зависим в живота си от други фактори. Когато излиза от средата, тогава самият човек е фактор в своя живот. Линията на съдбата се отнася до петата раса – днешното човечество. Отсъствието на тази линия е голямо нещастие. Такъв човек е изложен на мъчнотии в живота си. Няма приятели, които да му помагат и не може да се изяви. Добре развитата сатурнова линия показва сърдечност и отворено сърце. Свързана е със съдбата и живота въобще. Успехи и изяви на личността означава ясно очертаната и дълга линия на съдбата. Ако линията излиза от Венериния хълм – противоположният пол ще играе важна роля в живота на личността. Ако линията излиза от Лунния хълм това означава промени, пътуване, благоприятни шансове в живота, ако тази линия започва от средата на свивката, то е благоприятно съчетание. От значение е посоката и мястото на завършека. Ако линията завършва на Сатурн, това носи щастие, но и опасности. Ако спира в Аполоновия хълм, е благоприятно. Напречните линии означават неприятности.

Линията на шестата раса (ясновидството) е най-новата, пета, от главните линии. Среща се по-рядко. Започва от основите на Венериния хълм (възвишение) и отива към хълма на Меркурий. Образува се един мно­го важен триъгълник

Наличието на специалната аполонова линия носи успех и известност. Ако тя е встрани от пръста, това означава слабо изразени изкуства, които не носят известност и слава.

Венериният пръстен е разположен между линията на сърцето и пръстите. Той е линийка от хълма на Юпитер до хълма на Меркурий. Носи деликатни качества, вътрешно чувство, интуиция. Според някои автори тя означава и полово влечение, което се проявява според общото състояние на ръката.

Линийките на брака се намират под хълма на Меркурий, отстрани на ръката. Означават съществени сърдечни връзки с другия пол. Ако са слаби или изразени като разклонения на сърдечната линия – връзките са на повърхността. Напречните чертички върху линиите на брака означават възможния брой деца.

Гривните се намират в основата на ръката от вътрешната ъ страна. Всяка една гарантира 30 години живот. Има личности с 3 - 4 гривни, които носят успех и благополучие. Когато в ръката преобладават успоредните линии този човек е независим и не обича подчинението. Опасно е, когато линиите на ума и на сърцето се сливат и по двете ръце. В този случай може да спаси положението само мистичния кръст, или квадрат на хълма на Юпитер.

Знаци по ръцете

Квадрати. Те са благоприятен знак и са резултат от действията на разумни сили. Присъствието на квадрата на Юпитер предпазва от нещастия.

Триъгълници. Означават наличие на особено дарование. Те са символ на равновесие. (Числото 3).

Кръстове. Появяват се като резултат от премахването на страните на квадратите, при което са останали само диагоналите. Означават страдания. Кръстът на Меркуриевия хълм означава Лъжа.

Знаци по хълмовете

По Венериния хълм:

кръст - неблагополучие в любовта, триъгълник в долния край – материализъм в любовта, триъгълник в горния край – идеализъм в любовта, решетка – противоречия и нещастия, отвесни линии – положителен знак.

По Юпитеровия хълм:

вертикални линии – успехи, хоризонтални – слаби успехи, точка – неблагополучие в живота, квадрат – успехи (знак, който предпазва), кръг – слава, решетка –трудности в живота.

По Сатурновия хълм:

решетка – нещастия, кръст – опасности, триъгълник – интерес към духовни учения, квадрат – знак, който предпазва.

По Аполоновия хълм:

кръгове и кръстове – издигане с борба и препятствия, квадрат – съдействие и покровителство, практичност в изкуството, звезда – слава, триъгълник – чисто изкуство, идеализъм и изящество в изкуството, решетка – неблагополучия.

По Меркуриевия хълм:

квадрат – положителен знак, успехи в материалните начинания, добър характер, триъгълник – богатство, успехи в начинанията, решетка – злонамерени действия, успехи.

Тълкуването на линиите и знаците е трудна и сложна работа. Механичните разсъждения заблуждават. Трябва да се имат предвид двете ръце, а понякога и лицето.

Когато дадената линия е само на едната ръка, това променя резултата. Дадените признаци сами за себе си още не са достатъчни. Трябва да имаме предвид общото впечатление от ръката. За истинското и вярно тълкуване на ръката е необходимо дарование, интуиция и духовни предпоставки. Задължително условие са и специалните знания, свързани с цветовете, линиите, геометричните фигури и форми, числата и пр. Трябва да се изучават и други окултни науки. В нашия случай на първо място – астрологията. От първостепенно значение е и добронамереността. Заключенията за смърт и други фатални явления не са нашата компетентност, те са последна дума на небето.

Нокти

Късите нокти показват развитие на физически сили и разрушителност за сметка на умствените способности. Хората с малки, къси и широки нокти са избухливи и гневливи. Грапавината по ноктите е знак за дисхармония в организма. Когато ноктите се изкривяват и завиват навътре, това показва, че в човека се развива нещо хищническо. Многото къси нокти означават недоволство и свадливост. С дълги и широки нокти са общителните хора, те са уравновесени и разумни. Дълги и тесни нокти означава капризен характер. Късите нокти, без недостатъци, са белег на практичните и организирани хора. Извитите навътре нокти значат егоцентризъм, незачитане на другите. Закръглените и издути нокти са сигнал за смущения в кръвообращението и белите дробове. Малките, къси и широки нокти значат избухливост, недоволство и гневливост. Хапането и гризането на ноктите означава прекалена чувствителност, свадливост и вероятност за стомашни смущения, скрити недъзи и престъпления.

Линиите по дължината на ноктите показват чувствителност, нервност и храносмилателни смущения Напречните линии са неблагоприятен знак и означават склероза и др. Широките нокти означават твърдост и издръжливост, червените нокти – лесна възбудимост и деспотичност. Успяват в практичните дейности късите нокти, но не и при ръководене на човешките общности.

Светлите полукръгове в основата на ноктите са много добър признак, свързан с добро кръвообращение и добра дихателна система.

Лакирането на ноктите е неблагоприятно за възприемане на космичните влияния и енергии. Скъсяването на ноктите означава ограничаване на умствените възможности, увеличаване на физическите сили и разрушителността.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 7 месеца по-късно...

Всеки един от нас в даден момент от живота си е искал да надникне в своето бъдеще, да предугади или предотврати хода на събитията и да получи отговор на важни въпроси. Точно в един такъв момент ни идва на помощ хиромантията. Тя не само ще анализира характера и способностите ни, не само ще предскаже важните събития в живота ни, но и ще ни даде възможност да открием себе си, далеч от законите на времето, логиката и здравия разум. Тя ще отвори „вратите” към нашето подсъзнание и интуиция.

Знанията по хиромантия са извлечени от опита на човечеството, от океана на познанието, през всички епохи по цялата земя. Твърди се, че са възникнали едновременно със закона на аналогиите*, защото за разлика от другите предсказателни методи, те имат и духовен характер. Хиромантията изучава духовния свят на човека в съответствие с неговите дарби и пътища на развитие. Тази дисциплина научно доказва, че единственият реализационен орган на човешкото тяло, в който се въплъщава мисълта в материята, това са ръцете.

Всички наши мисли, стремежи, желания и дори силата на волята ни се отпечатва на ръцете ни. Мислите ни съзнателни или не, оставят своите характерни следи върху тях. Хиромантията е наука, която изследва връзката между линиите и знаците върху човешката длан и личността в нейното физическо, психическо и емоционално състояние, както и със съдбата й като цяло.

Тя води своето начало още от дълбока древност. Съществувала е и при халдеите*, забулена в мистицизъм и е имала тясна връзка с астрологията.

Древните хироманти са приписвали образуването на формите на ръцете, хълмовете, линиите и знаците на влиянието на планетите върху човека, вземайки под внимание рожденната му дата. Тези древни гадатели, придават на хиромантията формата, която по късно се превръща в една изцяло завършена духовна и научно обоснована система, която пък от своя страна е неразривно свързана с астрологията. С тази разлика, че астрологията не се занимава с духовния, физическия и емоционалния свят на човека, и неговото право на „свободен избор” в живота, както е при хиромантията, а само с влиянието на планетите чрез своите планетарни сили, върху човешките съдби и взаимоотношения.

Основно правило в хиромантията е, че лявата ръка, така наречената неактивна ръка, отразява генетичното наследство, физическите и духовни възможности, способностите и слабостите дадени по рождение, личния интелектуален и емоционален потенциал.

Дясната ръка е активната, доминиращата и пишещата. Ако лицето пише с лявата ръка, ще се приеме, че тя е активната. Дясната ръка, ни открива придобитото, това което сме постигнали, начина по който сме се реализирали в живота, настоящето и бъдещето. Желателно е тълкуването да започне с лявата ръка /неактивната/ и да завърши с дясната /активната/.

Разбира се, ръцете могат да се разглеждат и едновременно, като се съпоставят заложбите по рождение с реализацията в живота.

Основно правило в тази наука е, че бъдещето разкрито чрез ръцете ни, не е фиксирано или предопределено, линиите се променят, а знаците добри или лоши се появяват или изчезват. Всичко е в съответствие със свободния ни избор!

:wors: Линии

Линиите на дланта се появяват още в ембрионалния стадий от развитието човека. Първо се оформят главните линии, тези на живота, главата, и сърцето. Доста по-късно е възможно да се образуват линиите на съдбата, здравето или Слънцето. Понякога, някои от тези линии се появяват едва след раждането на детето.

Формата, дължината, броя, цвета на линиите, тяхното съществуване, или липсата им, се дължат на генетичните предпоставки, дейността на главния мозък, и емоционалното развитие на личността.

Множеството от допълнителни линии подчертава абсолютната индивидуалност на човека и интензивността на нервно-психическата му дейност. Поради това свободата на изява и възможностите му за „свободен избор” в живота се отразяват именно върху тях, а не върху генетично определените главни линии.

Линиите могат да променят своето направление или да изчезват, а по-късно отново да се появяват. Могат да стават по-дълбоки, широки, тънки, или повърхностни и едва забележими. Също така могат да променят своя цвят, да придобиват разклонения, разриви, верижки и т.н.

Линиите могат да се променят в следствие на силното желание на личността да промени живота си, или от подобряването, или влошаването на здравето. Промените в характера, жизнените, или социални условия, също влияят върху хода на развитието на линиите.

Главни линии

1.Линия на живота - свързва се с виталността, духовната и физическа енергия, здравето, издържливоста, и съпротивителните сили на организма.

2.Линия на главата - свързва се преди всичко с ума, психиката, възприятията, осъзнатият път, избора на професия, мислите, и действията.

З.Линия на сърцето - показва емоционалния свят на човека, душевните му преживявания, и способността му да обича и да изразява своите чувства.

Второстепенни линии

4.Линия на съдбата - тази линия съдържа най-много информация за жизнения път на личността. Показва всички главни събития и промени в съзнанието и живота на човека.

5.Линия на Слънцето - свързва се със способностите и талантите, усещането за щастие, радост и доволство от живота. Показва главните успехи, постижения, и реализация в кариерата и личния живот.

6.Линия на здравето - показва здравословното състояние, интуицията, способностите за обучение, духовното направление и адаптирането в обществото.

Третостепенни линии

7.Пояс /пръстен/ на Венера - свързва се с нервно-психическото състояние, инстинктите, чувствеността и темперамента на личността.

8.Линия на Марс - наличието й показва много добро здраве, голяма физическа активност, енергия, жизнена издържливост, и силно развита сексуалност.

9. Втора линия на живота - позната е още като сестринска линия, или вътрешна линия на живота. Нейното присъствие е един от знаците за дълголетие, повишена жизнеустойчивост и виталност. Също така е един много силен знак за защита – тя е линията ангел-хранител.

10.Линия на семейството - тази линия е знак за единствена в живота и много силна връзка по любов, или показва стремежа на личността да намери своята голяма любов, както и да създаде семейство.

11.Линия на емигрантството - среща се само на ръцете на емигрантите.

12.Линии на усилията и щастието – съществуването им дава информация за начина, по който е възможно анализираната личност да придобие състояние, почит, и уважение.

13.Линии на влиянията и стреса - показват влиянието на другите хора върху живота на съответната личност, но също са показател за сърдечните връзки и браковете.

14.Линия на страстите /линия на Нептун/ - свързва се с психическите феномени, окултните способности, физическите инстинкти, жизнената енергия, и сексуалната активност.

15.Линии на лечителя - срещат се при хора, занимаващи се смедицина, хомеопатия, билкарство, екстрасенсите, и народните лечители.

16.Линия на интуицията - съществуването на тази линия е знак за еволюция на личността, прозрение, душевна чистота, и нравственост. В зависимост от своето местоположение може да се нарича линия на Плутон, на Уран, на религията, или на Изида.

17.Линии на брака - тези линии отразяват връзките, или браковете с любимите хора.

18.Линии на децата - отразяват репродуктивния потенциал при жените, броя на децата, или голямата любов към тях.

19.Линии на пътешествията - свързват се само с най-важните пътувания, оказали влияние върху живота на човека, както и със смяната на местожителство.

20.Линии на благосъстоянието /гривни/ - свързват се с вродената жизнена сила, наследствените компоненти, и материалните блага. Усилват значението на линията на живота.

21.Линии на репутацията - предвещават голям успех, обществено положение, и признание.

22.Линия на съчувствието е така наречения „знак на Сивия маг”. Тя е показател за милосърдие, съчувствие, широта на възгледите, липса на предразсъдъци, и внимание към околните.

23.Линия на продължителните взаимоотношения - показател за семейно щастие, разбирателство, дълъг, и хармоничен брачен живот.

Тълкуването им ще намерите в книгата «Хиромантия или хирогномия - два начина да погледнем в бъдещето».

http://heiromantiaanaliz.dir.bg/

http://www.hiromantiaanaliz.com


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 8 месеца по-късно...

Това вече ме изненада.

Вижте ето този сайт и програмата на руската Народна Акдемия по Хиромантия(Лицензия РФ . ш3640-34.:cool:

).Чрез този сайт може да ви гледат на ръка он лайн.Най интересното е че при мене се получи.Пробвах 2 пъти.На края на дори ви съобщават

че грешката е само 4 процента,дори и да си мислите нещо различно.

И ако може някой да обясни как става това заснемане на линиите на ръката през ъъ ...монитора.

Редактирано от vuzklicatelen19 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това вече ме изненада.

Вижте ето този сайт и програмата на руската Народна Акдемия по Хиромантия(Лицензия РФ . ш3640-34.:cool:

).Чрез този сайт може да ви гледат на ръка он лайн.Най интересното е че при мене се получи.Пробвах 2 пъти.На края на дори ви съобщават

че грепката е само 4 процента,дори и да си мислите нещо различно.

И ако може някой да обясни как става това заснемане на линиите на ръката през ъъ ...монитора.

Естествено че не може .. :P

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На човек,попълнил и изпратил на непознати в нета въпросният въпросник,мога да дам пълна характеристика,дори без да включва монитора...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На човек,попълнил и изпратил на непознати в нета въпросният въпросник,мога да дам пълна характеристика,дори без да включва монитора...

Номера на паспорта искат - тия луди които ще си дадат личните данни доста повече от "гледане на ръка", ще получат...

Прав си напълно. Има "хора", които са много назад с акъла и такива данни с готовност предоставят и после следват разни уревани теми...

На адреса на пощата йм пък кой знае какво зловредно съобщество от гадинки бива изпращано, поради което тези хора, най-малкото им остава неразкрита лична тайна, включително номерата на банковите сметки и тяхното съдържание...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хахахаха :lol6: Това вече наистина ме разби! Как може да има толкова наивни хора :rolleyes:

Значи какво е попълваш въпросника и ти гледат на ръка? :bedtime2: А какво общо имат въпросите с ръката? Нали на ръка ... Аз съм виждала циганка как лъже хората, ама не ги питаше нищо .. ;)

На мен ми излена това без да попълвам въпросника :

http://zhurnal.ru/hiromant/prognoz.html

Даже и Тип руки ми знаят :cool: Ест нищо общо :biggrin:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

явно може штото на мене ми позна... :rolleyes:

Ти си статистическа грешка, т.е. когато не познаят, което е винаги, резултатите напълно те описват :bedtime2:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гледам доста злобари . фенове значи.

Но темата е друга...На недоразбралите да съобщя(понеже явно са слепи)

От сайта не искат никакви лични данни- голяма тайна е първата буква от името или последната такава.

разбира се номера на паспорта не си дадох штото нямам- имам лична карта :rolleyes:

а между другото- сте много баламосани на тема сигурност- ако си мислите че вашите

лични данни от ЕСГРАОН не са протъргувани 1000 пъти до сега(то избирателните списъци с ЕГН ,адре и т.н седяха по витрините ) , се заблуждавате.

Същото важи и за е маилите - собствениците на е пощите са същите търговци.

Така че вместо да плюете , пишете по темата.

Ти си статистическа грешка, т.е. когато не познаят, което е винаги, резултатите напълно те описват :bedtime2:

тъпако има форум за нет-сигурност.тук е философия,рел и т.н.

аман от смрадливи комунета-вие освен да мразите друго можете ли ?

Обаче ако не сте забелязали НАРОДНАТА АКАДЕМИЯ ПО ХИРОМАНТИЯ

е с лиценз от... Руската Федерация ВЪХ.

----------------------------------------------------------------

Модераторска забележка

"2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им..."

Из Правила на форума

Редактирано от valentinus (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

vuzklicatelen19

Това е верно много сериозен раздел истински се забавлявам в него . И се успокоявам най вече .

Може ли в 21 век да си говорим подобни простотии !

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

vuzklicatelen19

Това е верно много сериозен раздел истински се забавлявам в него . И се успокоявам най вече .

Може ли в 21 век да си говорим подобни простотии !

изабелке,академията е с лиценз от Руската Федерация- оплачи се на Путкин и Медведков

или както им виката руснаците - Пути и Меди :)

Редактирано от vuzklicatelen19 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гледам доста злобари . фенове значи.

тъпако има форум за нет-сигурност.тук е философия,рел и т.н.

аман от смрадливи комунета-вие освен да мразите друго можете ли ?

Ами значи да се махам, щом не съм удобен някому, който се води (поредният)препинателен знак. Тия "комунета", явно имаш фобия някаква от тях, има раздел изповеди - възползувай се, имаче няма как да те разберем(а после и от раздела за здраве и медицина, впрочем има и един друг интересен раздел , той е за "избрани", хора с "мисия" и "шесто; седмо; и осмо чувства), а и това не ми е ясно, как като си малко детенце и нямаш спомени от онези времена, си позволяваш да даваш оценки за общественият строй и особено за хората, които са живяли тогава и още го правят доста от тях - да не си им гледал на ръка или друг някакъв крайник?!

Мале, какъв съм злобар, чакай да си погледна на ръката, че да се успокоя, а-у-у-у каква ми е дълга линията на живота, а, хм, всъщност няма край?!?

Псът, забравил съм да си сложа очилата...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

изабелке,академията е с лиценз от Руската Федерация- оплачи се на Путкин и Медведков

или както им виката руснаците - Пути и Меди :)

Хаха ша ме умориш ве ... ако ще и с лиценз от NASA да е ...

Докато има балъци ще има и тарикати, сети се ти от кои си !

И ако може някой да обясни как става това заснемане на линиите на ръката през ъъ ...монитора.

Има ли смисъл да влизам в спор с теб !

Иначе мога да ти обясня как става точно заснемането но ще трябва да ме зарадваш в paypal .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами значи да се махам, щом не съм удобен някому, който се води (поредният)препинателен знак. Тия "комунета", явно имаш фобия някаква от тях, има раздел изповеди - възползувай се, имаче няма как да те разберем(а после и от раздела за здраве и медицина, впрочем има и един друг интересен раздел , той е за "избрани", хора с "мисия" и "шесто; седмо; и осмо чувства), а и това не ми е ясно, как като си малко детенце и нямаш спомени от онези времена, си позволяваш да даваш оценки за общественият строй и особено за хората, които са живяли тогава и още го правят доста от тях - да не си им гледал на ръка или друг някакъв крайник?!

Мале, какъв съм злобар, чакай да си погледна на ръката, че да се успокоя, а-у-у-у каква ми е дълга линията на живота, а, хм, всъщност няма край?!?

Псът, забравил съм да си сложа очилата...

абе не знам дали имам фобия , ама ти май имаш любов към тях.

просто те много обияат да мразят.това им е отличителната черта.

постовете ти преливат от омраза-значи си комуне.

а

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Астрологията, нумерологията, хиромантията и френологията са псевдонауки. От тях са се развили следните съвременни действителни науки: от астрологията - астрономията; от нумерологията - алгебрата; от хиромантията - дерматоглификата; от френологията - неврофизиологията и невропсихологията.

Редактирано от ПАРАПСИХОЛОГ (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Гледам доста злобари . фенове значи.

Но темата е друга...На недоразбралите да съобщя(понеже явно са слепи)

От сайта не искат никакви лични данни- голяма тайна е първата буква от името или последната такава.

разбира се номера на паспорта не си дадох штото нямам- имам лична карта :cool:

а между другото- сте много баламосани на тема сигурност- ако си мислите че вашите

лични данни от ЕСГРАОН не са протъргувани 1000 пъти до сега(то избирателните списъци с ЕГН ,адре и т.н седяха по витрините ) , се заблуждавате.

Същото важи и за е маилите - собствениците на е пощите са същите търговци.

Така че вместо да плюете , пишете по темата.

тъпако има форум за нет-сигурност.тук е философия,рел и т.н.

аман от смрадливи комунета-вие освен да мразите друго можете ли ?

Обаче ако не сте забелязали НАРОДНАТА АКАДЕМИЯ ПО ХИРОМАНТИЯ

е с лиценз от... Руската Федерация ВЪХ.

----------------------------------------------------------------

Модераторска забележка

"2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им..."

Из Правила на форума

Моля да ме извиниш,ако си се почувствал лично засегнат.Говорех за човек,попълнил въпросника-няма как да знам ти какво си попълвал...Това,че смятам гадаенето на ръка по интернет,чрез допир до монитора за глупаво,значи само това,че аз не смятам да го правя,това е лично мнение,не препоръка...И едва ли те интересува,но не съм комунист,ако под "комуне" визираш това.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само при мен ли не се отваря този сайт

:blink:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може ли в 21 век да си говорим подобни простотии !

Ами явно може!Колкото и да се опитвам да съм толерантна и широкоскроена,нямам обяснение!

Имам усещането,че повечето фенове на тези ...незная как да ги нарека...са хора,които очакват друг да ги напътства и решава проблемите.

Забелязвам тревожния факт,че не само невежи и глуповати хора се увличат от това...за съжаление.:bday11:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами явно може!Колкото и да се опитвам да съм толерантна и широкоскроена,нямам обяснение!

Имам усещането,че повечето фенове на тези ...незная как да ги нарека...са хора,които очакват друг да ги напътства и решава проблемите.

Забелязвам тревожния факт,че не само невежи и глуповати хора се увличат от това...за съжаление.:bday11:

Очакват и да бъдат "доени" от разните му там гурута...Даже си мислят, че даренията са според свободната им воля - без никой да ги е принудил...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване