Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се променя таскбара във вертикално положение?

Препоръчан отговор

Ако знаете и как се прави прозрачен?

P.S.До модератора,който ми изтри предишната тема-всъщност въпросното поле в долният десен ъгъл зад лентата е просто лого на сайта,от където съм смъкнал снимката служеща за скринсейвър-така че не всичко на този свят е вирус cool.gif ,и един съвет -в моят случай не е проблем,но ако ставаше въпрос за по-радикално решение,има една народна приказка-"Преди да сториш нещо,брой до двадесет и две." biggrin.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Добре-извинявай.Не е изтрита,но какво друго можеше да си помисля в случая.Ако просто ми беше пратил едно стандартно лично съобщение,щеше да ми спестиш излишни нерви.

А по въпроса можете ли да ме насочите по-конкретно,и да го приключваме? :)

Редактирано от izin (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре-извинявай.Не е изтрита,но какво друго можеше да си помисля в случая.Ако просто ми беше пратил едно стандартно лично съобщение,щеше да ми спестиш излишни нервеи.

А по въпроса можете и да ме насочите по-конкретно,и да го приключваме? :)

ам, май се бъркаш - не съм модератор, не се заблуждавай от името, което съм избрал cool.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ам,нямах предвид тебе-ТА НА ВЪПРОСА..... :)

Вижте сега,тук е дадено за vista,но при мене сработва само първата част за отключването,а преместването-не.Може-би защото не съм на vista?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

properties на лентата, гледаш за опция от сорта на "taskbar position on screen"

не помня вече дали и под виста разположението е като на 7 и карам на бледи спомени

да не ти изпуска копчалъка на Мишо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

properties на лентата, гледаш за опция от сорта на "taskbar position on screen"

не помня вече дали и под виста разположението е като на 7 и карам на бледи спомени

да не ти изпуска копчалъка на Мишо?

Не ми "изпуска копчалъка на Мишо :) ,ама ей това не сработва:"Сложете показалеца на мишката на свободно от обекти място в Task bar è С натиснат бутона на мишката изместете курсора в посока на страната от екрана, където искате да разположите лентата със задачите è След като лентата заеме желаното от вас положение отпуснете бутона на мишката"

Да не би да се отнася само за vista,Как е за XP ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ааа тъй, за коя ОС говориме? хр? виста? 7? само на последната е прозрачен без външни доработки

при всичките е 1 и също (действието с мишката)

виж в properties за опцията - по-лесничко е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)
Не ми "изпуска копчалъка на Мишо :) ,ама ей това не сработва:"Сложете показалеца на мишката на свободно от обекти място в Task bar и С натиснат бутона на мишката изместете курсора в посока на страната от екрана, където искате да разположите лентата със задачите и След като лентата заеме желаното от вас положение отпуснете бутона на мишката"

Да не би да се отнася само за vista,Как е за XP ?

Значи-говорим за XP-копие.Пнеже действието с мишката не сработва,след като при десен клик,съм махнал отметката пред Lock the Taskbar,и в резултат мога да я разширявам нагоре,да местя икони вътре,Но не и да я пратя в десният край на десктопа във вертикална позиция,от горе до долу(знам че е възможно,защото преди да отворя темата-не знам защо само си стана,но аз се уплаших нещо и я върнах в хоризонтално положение чрез систем рестор-и не,едвали чрез рестор ще успея да я наглася,защото вече много го използвах и защото така ми чезнат важни неща).Остава възможността с десен бутон-properties,но можеш ли после по-конкретно да ме насочиш,защото не откривам нужната опция?

ааа тъй, за коя ОС говориме? хр? виста? 7? само на последната е прозрачен без външни доработки

при всичките е 1 и също (действието с мишката)

виж в properties за опцията - по-лесничко е

Редактирано от izin (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Десен бутон на таскбара->махаш отметката на Lock Taskbar-> След това го "влачиш" с мишката на принципа Drag & Drop по страните на монитора и после можеш пак да сложиш Lock Taskbar

Прозрачен ? Не знам да има такава функция в конвенционалния уиндоус. Може би с допълнителни програми да става...не знам. Иначе можеш да опиташ с Properties-> Auto-hide the taskbar и ще се скрива автоматично ако не е посочен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При XP трябва да "хванеш" таскбара за часовника (след като е отключен, естествено), иначе не става.

ВОАЛА-С ТЕБЕ СТАНА-БЛАГОДАРЯ!!!!-WATCHMEN :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ВОАЛА-С ТЕБЕ СТАНА-БЛАГОДАРЯ!!!!-WATCHMEN :)

ТОЧНО ТОВА ти казах преди 4-5 ЧАСА:

28lxc9e.png

1. имаш вируси

2. първо ънлокваш таскбара, после с мишката отиваш точно м/у копчето старт и първия дивайдър, натискаш ляв бутон и теглиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...