Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Assassin's Creed II

Featured Replies

Ееее, защо почти винаги с Pc версийте става така ? Много тъпо, ама ще се чака ..

• Отговори 481
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

ЗНАЕХ СИ!!! Бях сигурен, че ще отложат РС версията. Добре, че не се надъхвах!

Айде надъхвай се http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-assassins-creed/56625 Много як нов трейлър!Комботата къртят!

• Автор

Айде надъхвай се http://www.gametrail...ins-creed/56625 Много як нов трейлър!Комботата къртят!

ВЪХ!!! Боже ся ПАК ме е яд. Поне не я отложиха с годин като някой игри последно време!

За това ще има пиратство винаги.Ще станае както първата част закъснп за PC пак и някаде април трябваше да излезне но по пиратските сайтове още началото на март излезе,въпреки недовършена.Това не го правят за да подобрят PC версията,а да спечелят още пари от конзолите преди да пуснат и другата Pc версия.Но според мен ще загубят повече от колкото ще спечелят като за конзола по пиратите излезе в начлото на ноември

Аз днес гледах в сайта на юбисофт си остава 17.11,ама най-вероятно не са го променили.

Той човека по-горе ясно го е написал.За конзоли ще излиза на 17.11,а за РС по-късно.

Той човека по-горе ясно го е написал.За конзоли ще излиза на 17.11,а за РС по-късно.

Грешка, за конзоли в Европа датата е 20 ноември.

За PC версията за мое най- голямо съжаление ще излезе 2010(март)

За съжаление,защото докато не излезе и PC вариянта за играта няма да има слухове и новини за

класиката за всички времена !!!

Определено 2010 г

е годината на Prince of Persia...

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Тамън да питам, дали визираш PoP :) Мда, това забавяне на AC II може да забави и PoP. Но ... ще почакаме, ще загубим малко време в ренесансовите италиански градове, .... пък ще дойде време и на "корумпираните" гадове и Елика :)

Тамън да питам, дали визираш PoP :)

Мда, това забавяне на AC II може да забави и PoP. Но ... ще почакаме, ще загубим малко време в ренесансовите италиански градове, .... пък ще дойде време и на "корумпираните" гадове и Елика :)

Да, точно нея визирам и даже имам новини за продължението и за филма.

Забавянето на АС2 е заради пиратството има цяла статия за това, чисто и просто фирмата иска да спечели повече пари от

конзолите и след това да пусне PC вариянта.

Да, точно нея визирам и даже имам новини за продължението и за филма.

Забавянето на АС2 е заради пиратството има цяла статия за това, чисто и просто фирмата иска да спечели повече пари от

конзолите и след това да пусне PC вариянта.

Не е заради пираството,това обяснение от страна на фирмите е вече изтъркано.Никой не им вярва.Това е просто,за да стимулират бизнеса с конзоли,да не интегрират новите технологии в игрите и следователно да ги правят по-бързо и лесно и с по-малко пари.Тъй като да кажем на Запад,не тук повечето хора играят игрите на конзоли и за това тези фирми ги пускат първо за конзоли и след това за компа.

Не е заради пираството,това обяснение от страна на фирмите е вече изтъркано.Никой не им вярва.Това е просто,за да стимулират бизнеса с конзоли,да не интегрират новите технологии в игрите и следователно да ги правят по-бързо и лесно и с по-малко пари.Тъй като да кажем на Запад,не тук повечето хора играят игрите на конзоли и за това тези фирми ги пускат първо за конзоли и след това за компа.

Пиратството е главен фактор за забавянето на АС2...Ето една статия за първата игра от трилогията на АС

Ubisoft съди за изтичането на Assassin's Creed

Издателят смята, че фирмата за производство на дискове е отговорна за 700,000 пиратски изтегляния преди появата на PC версията на екшън играта

Assassin's Creed - хитовата екшън игра на Ubisoft се появи за PC през април, но подобаващо за стила на Altair, пиратска версия на играта се появи в Интернет цели два месеца преди премиерата. Очевидно недоволни от това изтичане, от издателя са решили да представят проблема пред съда и да накарат някой да си плати.

Миналия месец от Ubisoft заведоха дело срещу базираната в Шарлот, Северна Каролина фирма Optical Experts Manufacturing, с която са имали договор за производството на копия от диска на играта. Издателят обвинява, че "изключителното предаване на доверието и очевидно нехайство" от страна на OEM е позволило на един от работещите във фирмата да вземе в дома си копие на играта, след което да го пусне в Интернет в края на февруари - шест седмици преди играта да се появи в магазините.

Издателят обвинява OEM, че въпреки че са се съгласили да ги въведат, в крайна сметка са игнорирали поредица от процедури за сигурност, които са можели да предотвратят изтичането. Ubisoft освен това обвинява OEM, че не са се придържали и към собствената си политика за сигурност и са предизвикали изтичането. Една от тези процедури за сигурност е била да се попречи на излизането на копия на играта от цеховете на OEM.

От Ubisoft казват, че са проследили най-ранните появи на пиратското копие на играта в Интернет и са разбрали, че първоизточникът е домът на един от работещите в OEM. Произведено от OEM копие на играта по-късно е било намерено в дома на този работник, макар че в документите по делото не се уточнява кога това копие е било намерено.

Според компанията следяща индустрията - NPD Group, PC версията на играта се е продала в повече от 40,000 копия по магазините в САЩ. От Ubisoft твърдят, че изтеклото копие на играта е било изтеглено повече от 700,000 пъти, което е причинило щети на издателя в размер на милиони долари.

Освен щетите от пропуснати продажби, които са следствие от пиратството, издателят твърди, че от изтичането е пострадала и репутацията му. Ubisoft твърди, че в предварителната версия на играта Assassin's Creed заради сигурността е бил включен бъг, който причинява забиване на играта по средата. Този бъг е премахнат в окончателната версия, но смесица от отрицателни ревюта на изтеклата с преднамерения бъг пиратска версия и официалните добри отзиви от пресата са довели потребителите до объркване и са причинили "непоправими щети" на репутацията им, твърдят от Ubisoft.

Ubisoft съдят OEM за нарушения на авторските права, нарушение на договора, както и престъпно нехайство. Иска се обезщетение както и разходите по делото по трите точки от обвинението, като обезщетението да не бъде по-малко от $10 милиона, както и за нарушението на договора, така и за престъпното нехайство.

Не ми ги цитирай тея смешни статии.Това се отнася за Assasins Creed 1.Първо първата игра като геймплей мисии и т.н. беше трагедия,така че не им е виновно пиратсвото за загубите и ниските продажби.Аз съм обяснил за какво ползват това извинение с пиратството. Дано изтече пак 2 месеца преди официялното пускане,пак нека пак има такъв бъг.Те го заслужават щом ощетяват така pc геймърите.И играта никаде не пише че излиза марта месец ,а през първото тримесечие на 2010,т.е. може и януари и февруари да излезе.Тея от Ubisoft поне за всичкото това време да интегрират DX11 в играта,че да имат някакво по-добро оправдание от колкото ми то пиратството е виновно.То сега ще видим наистина колко по-мощно е пиратството за конзоли като играта за тях изтече началото на ноември още или октомври,както става обикновенно

Редактирано от thedemonhunter
Ненужен цитат. (преглед на промените)

Личното ми мнение е че ако бях от Ubisoft нямаше никоя моя игра да види бял свят за PC Не стига, че компанията се труди върху една игра толкова години( колко пари е вложила, ресурси) и вие на готово за по лесно от торентите. Така ще става все по често , защото пиратството за PC е многократно отколкото на конзолите. Мразя пиратите и то много( имам PS3 и си взимам игрите оригинални 130 лв парчето)и затова съм на това мнение, че ако не се спре пиратството, то поне да се ограничи до минимум. Цитирам сайтове, които са дали дата и повечето са март месец не си го измислям от г..а Така ще става все повече игри ще излизат за конзоли за сметка на PC то и си има точна и ясна причина за това. Играта АС2 се очаква с голям интерес и дано да оправдаят очакванията, защото след издънката на първата част и на новия принц ще им струва скъпо.

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Пиратството им било виновно Публикувано изображение а това за xbox360 какво е да не споменавам че почти всички игри за кашон360 излизат по рано.После ние PC играчите след 234343 отлагания получаваме бъгав порт които иска космически хардуер.И после искат PC версията да им се продава колкото конзолните версии е няма как да стане. Аз мисля че играта се отлага поради проблеми при портването от Ubi искат играта да е по оптимизирана и да достигне до по широк кръг геймъри, както се досесщата това води и до повече продажби.А не PC версията да излезе и после да се появят 965656565 пача които оправят бъгове,оптимизации, и т.н

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

• Автор
Интересно решение да си купуваме дрехи и екипировка! До колкото разбрах играта е с 20 часа геймплей, което също много ме радва. Наистина това ще една от трите игри на годината!!!

Интересно решение да си купуваме дрехи и екипировка! До колкото разбрах играта е с 20 часа геймплей, което също много ме радва. Наистина това ще една от трите игри на годината!!!

То, първата игра колко часа геймплей беше, струва ми се твърде малко за игра от този калибър.

Кои са другите 2 игри ако не е тайна...

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Личното ми мнение е че ако бях от Ubisoft нямаше никоя моя игра да види бял свят за PC

Не стига, че компанията се труди върху една игра толкова години( колко пари е вложила, ресурси) и вие на готово за по лесно от торентите.

Така ще става все по често , защото пиратството за PC е многократно отколкото на конзолите.

Мразя пиратите и то много( имам PS3 и си взимам игрите оригинални 130 лв парчето)и затова съм на това мнение, че ако не се спре пиратството, то поне да се ограничи до минимум.

Цитирам сайтове, които са дали дата и повечето са март месец не си го измислям от г..а

Така ще става все повече игри ще излизат за конзоли за сметка на PC то и си има точна и ясна причина за това.

Играта АС2 се очаква с голям интерес и дано да оправдаят очакванията, защото след издънката на първата част и на новия принц ще им струва скъпо.

Еми ти като си син на баровец ще си ги купуваш.Всеки не идиот много добре знаече пиратството е разпространено до такава степен само на балканите и в Русия.В Америка стоят съвсем по друг начин нещата,но случайно там и заплатите и са им няколко 10-ки пъти по-голями.Аз съм пират и винаги ще бъде не свалям щото ми било по-лесно,а защото нямам алтернатива,не съм идиот да давам 130 лв. за игра която дори може да не ми хареса,по-добре ако ги имам тези пари ще ги дам за нещо много по-състоятелно.

За България ако игрите бяха по 20 лв. макс да кажем,тогава можеше и тука да няма пиратство.фИРМИТЕ производители на игри са си виновни за пиратството като предлагат игра чиято цена е далече от нашия джоб

Еми ти като си син на баровец ще си ги купуваш.Всеки не идиот много добре знаече пиратството е разпространено до такава степен само на балканите и в Русия.В Америка стоят съвсем по друг начин нещата,но случайно там и заплатите и са им няколко 10-ки пъти по-голями.Аз съм пират и винаги ще бъде не свалям щото ми било по-лесно,а защото нямам алтернатива,не съм идиот да давам 130 лв. за игра която дори може да не ми хареса,по-добре ако ги имам тези пари ще ги дам за нещо много по-състоятелно.

За България ако игрите бяха по 20 лв. макс да кажем,тогава можеше и тука да няма пиратство.фИРМИТЕ производители на игри са си виновни за пиратството като предлагат игра чиято цена е далече от нашия джоб

Кой производител ще се съобразява с джоба на хората от нашата малка държавица :wors:.За по горното мнение.Мисля,че 1та игра,за която пича вика,че ще е игра на годината е MW2.3тата не знам.

• Автор

...За по горното мнение.Мисля,че 1та игра,за която пича вика,че ще е игра на годината е MW2.3тата не знам.

Аз казах една от трите, но за МW2 няма да споря - така е!!! За третата предполагам, че може да е Resident Evil 5...

Ubisoft правят отличен ход с това забавяне на играта за началото на 2010 г

По твоита логика, всички които дават пари за оригинални игри са идиоти, а мислиш

ли колко труд са вложили хората,за да направят една игра?Според теб колко човека го разработват?То не са само 1-2ма програмисти и един издател и това е.За да направят звуците и гласовете трябват актьори,звукозаписно студио и т.н.То това не са лицензи.Човека,който е измислил дадената игра или нещо сигурно не е спал,за да ви измисли историята и така нататък само и само да цъкате на игрите.

Едва ли някоя фирма ще пусне новия си продукт за 20лв... По нормално за нова игра 70-80 макс...

Много работи на PC геймърите не са ясни и затова ще си чакате забавянето на новите заглавия с месеци !!!

Значи ... първо - не забавят играта заради пиратството. Всъщност пиратството на Балканите не им е особено голям проблем. Второ - няма смисъл да обсъждате толкова подробно кой на каква цена трябва да продава своя продукт. Искат 100 лева, това е. А защо е забавянето?! Защото е масова тенденция конзолните игри да правят повече продажби от PC версиите си. Тук вече можем да намесим пиратството, но то не е най-големи проблем - просто навсякъде по света е по-изгодно да си купиш Xbox или PlayStation и да забравиш за PC гейминга. Те хората и без това си купуват игрите, защо да сменят и машините през две-три години. Та ... докато не се продадат възможно най-много конзолни копия, няма смисъл да пускат PC версия на играта. Плюс това 100% имат договори както със Sony, така и с Microsoft, и броя на продадените конзолни игри носи дивиденти и на двете страни. Просто пускането на PC версия заедно с другите ще доведе до намалени продажби на конзолните версии. Тук пак можем малко да намесим пиратството, но ... не е в него проблема. Отделно - най-просто е да вземеш една готова конзолна игра и да я портнеш за PC (просто е за тия дето са я разработвали). Защо да се трепат да я пишат изцяло самостоятелно, като могат да я направят за Xbox, да я пуснат през зимата и да имат три месеца за портване в PC вариант и оправяне на бъгове. Така правят напоследък с доста от игрите. GTA IV - бая време им трябваше за порта. NFS UC - не го забавиха ... и преди пачовете сякаш го играехме с емулатор. Забавянето няма до доведе до нищо хубаво - ще чакаме повече, без да получим "благинки". DLC ще има ... за конзоли. PC играчите да си гледат работата. Аз все още не знам какво се случва в експанжъна на PoP, за което много ме е яд. Но няма значение ...

Значи ... първо - не забавят играта заради пиратството. Всъщност пиратството на Балканите не им е особено голям проблем. Второ - няма смисъл да обсъждате толкова подробно кой на каква цена трябва да продава своя продукт. Искат 100 лева, това е.

А защо е забавянето?! Защото е масова тенденция конзолните игри да правят повече продажби от PC версиите си. Тук вече можем да намесим пиратството, но то не е най-големи проблем - просто навсякъде по света е по-изгодно да си купиш Xbox или PlayStation и да забравиш за PC гейминга. Те хората и без това си купуват игрите, защо да сменят и машините през две-три години. Та ... докато не се продадат възможно най-много конзолни копия, няма смисъл да пускат PC версия на играта. Плюс това 100% имат договори както със Sony, така и с Microsoft, и броя на продадените конзолни игри носи дивиденти и на двете страни. Просто пускането на PC версия заедно с другите ще доведе до намалени продажби на конзолните версии. Тук пак можем малко да намесим пиратството, но ... не е в него проблема.

Отделно - най-просто е да вземеш една готова конзолна игра и да я портнеш за PC (просто е за тия дето са я разработвали). Защо да се трепат да я пишат изцяло самостоятелно, като могат да я направят за Xbox, да я пуснат през зимата и да имат три месеца за портване в PC вариант и оправяне на бъгове. Така правят напоследък с доста от игрите. GTA IV - бая време им трябваше за порта. NFS UC - не го забавиха ... и преди пачовете сякаш го играехме с емулатор.

Забавянето няма до доведе до нищо хубаво - ще чакаме повече, без да получим "благинки". DLC ще има ... за конзоли. PC играчите да си гледат работата. Аз все още не знам какво се случва в експанжъна на PoP, за което много ме е яд. Но няма значение ...

Мисля,че си прав.Колкото до експанжъна на РОР,има го за кашон и PS3.Пуснаха го началото на 2009.Не съм намирал инфо за евентуална ПС версия.Има клипчета в нета.Видях е още от първата игра със съвсем малко подобрения.Тъпото е,че противника е все един и същ.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Значи ... първо - не забавят играта заради пиратството. Всъщност пиратството на Балканите не им е особено голям проблем. Второ - няма смисъл да обсъждате толкова подробно кой на каква цена трябва да продава своя продукт. Искат 100 лева, това е.

А защо е забавянето?! Защото е масова тенденция конзолните игри да правят повече продажби от PC версиите си. Тук вече можем да намесим пиратството, но то не е най-големи проблем - просто навсякъде по света е по-изгодно да си купиш Xbox или PlayStation и да забравиш за PC гейминга. Те хората и без това си купуват игрите, защо да сменят и машините през две-три години. Та ... докато не се продадат възможно най-много конзолни копия, няма смисъл да пускат PC версия на играта. Плюс това 100% имат договори както със Sony, така и с Microsoft, и броя на продадените конзолни игри носи дивиденти и на двете страни. Просто пускането на PC версия заедно с другите ще доведе до намалени продажби на конзолните версии. Тук пак можем малко да намесим пиратството, но ... не е в него проблема.

Отделно - най-просто е да вземеш една готова конзолна игра и да я портнеш за PC (просто е за тия дето са я разработвали). Защо да се трепат да я пишат изцяло самостоятелно, като могат да я направят за Xbox, да я пуснат през зимата и да имат три месеца за портване в PC вариант и оправяне на бъгове. Така правят напоследък с доста от игрите. GTA IV - бая време им трябваше за порта. NFS UC - не го забавиха ... и преди пачовете сякаш го играехме с емулатор.

Забавянето няма до доведе до нищо хубаво - ще чакаме повече, без да получим "благинки". DLC ще има ... за конзоли. PC играчите да си гледат работата. Аз все още не знам какво се случва в експанжъна на PoP, за което много ме е яд. Но няма значение ...

Напълно съгласен.Точно това имах предвид

А и забавянето е възможно най-лошият не добре обмислен ход на компанията.Те си мислят че ще печелят повече от конзолите със забавянето,но истината е че ще загубят всичките си ''купуващи'' фенове на PC

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.