Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на Автомобил! Моля за съвети!

Featured Replies

Здравейте всички съфорумници.След една семица ще ми свършат курсовете и смятам да купувам автомобил.И по-специално Vw Polo 1998 гд.Искам да е 1.9 D,TD,TDI,SDI-Какво то намеря.Имам една -две добри оферти за около 3400-3700 лв.Та въпроса ми е -Как се държи колата ,каде и са слабите места,има ли плюсове,здрав ли е двигателя,не е ли дамска? Бях се насочил към Сеат ибиза-тя нали му е братовчет,но се разубедих.Много моля ако някой я има и я кара,или я е карал да сподели впечатления.От познати само добри неща чувам,но аз съм малко "Тома -неверни" biggrin.gif

Мисля,че във форума на любителите на тази марка,ще получиш по-изчерпателна информация !

ЦЪК

само не взимай ибиса от сходното поколение, голям провал е тая кола, мой приятел имаше и я продаде за 500 лв. и с блокирал двигател след 2 ходения до морето, а и гние като за световно... абе не е като сегашните сеати

35858ja.jpg

2d0go6g.jpg

Не робувай на марки - най-добре намери някой приятел който наистина разбира и ходиш на място, и гледаш с него. Избри си кола според това за какво ще я ползваш - ако е за в града се замисли сериозно за малка, лесна за паркиране кола с нисък разход на гориво(Поло-то, Пежо 106/306, Фиат Пунто, Нисан Микра, Форд Фиеста...). Ако пътуваш често извън града се замисли наистина за нещо от класа на VW Passat, Форд Мондео... Гледай да е със здрави ламарини, че ако е изгнила няма оправяне. По двигателя и да има нещо ще се ремонтира, ама ръждива ламарина колкото и да я кърпиш все ще е зле. Гледай лепенките на стъклата - всички трябва да са еднакви. Ако някое стъкло е с различна лепенка, най-вероятно колата е удряна и стъклото сменяно. Абе най-добре е да я види човек с опит - ако трябва дори плати на някой автомонтьор да дойде с теб да гледа. Аз съм настроен "анти" само към Рено и разните корейци(Деу, Хюндай...) След като купиш колата задължително имай предвид плюс поне 500лв. за разправии в КАТ, смяна на консумативи по колата - масла, ремъци, филтри, гориво и евентуално застраховки/винетка ако колата е нов внос.

Ibiza 96-98 да е провал пък. Айде айде, как пък от една кола се прави анализ за цяло поколение коли. Двигателя е VW така, че колкото едно Polo и е здрав двигателя толкова и на Ibiza-та. Вече 13 годишна ми е колата не е изгнила (на морето съм) нито пък някакъв ремонт съм и правил и си работи идеално.

• Автор

Абе то си е жив късмет да попаднеш на запазен автомобил(каквато и да е марка). И аз се интересувам и търся,но такива нагляри са тези по борсите-кормят всичко.След като свалят колата от автовоза се почва-махат гумите,слагат галоши.Изкормят CD-то,ако има хубав волан,скоростен лост и всичко каквото е ценно и я продават.Как да им се доверя angry.gif .По добре да купя регистрирана от някой свестен човечец, събиращ пари за банки или бала на дъщеря си примерно.Поне ще знам какво е сменял,ремонтирал.Много малко хора не поддържат колите си.Ако е късмет ще е сменил масла,ремъци,амортисиори,накладки,шарнири и прочие.;Аз като я взема от борсата -трябва всичко да се смени и тя ляга с 1500 лева отгоре.Сега ми попадна едно поло ,до края на седмицата ще го докарат да го видя ,регистрирано с пълно каско и всичко платено до 2010.Човека бил финансово стабилен и го наточил за сина си ,но той го ядосал и сега го продава.Дано се навие да го даде за 3500,щото иска 4000 твърдо.Ако е късмет ще е късмет,ако не -ще се търси друго.

По добре да купя регистрирана от някой свестен човечец...

Абсолютно правилно!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.