Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

Може ли някой да ми каже къде да проверя резултатите от изпитите по Българки език и литература и Математика след 7-ми клас

• Отговори 233
  • Прегледи 137,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

Резултати от изпитите по български език и математика

Резултатите от изпитите по български език и математика за кандидатстване в профилираните училища и паралелки след 7-ми клас ще бъдат публикувани на сайта на МОН в понеделник, 4 юли 2005 г. след 15.00 часа.

Проверката ще се извършва по региони /от падащото меню/ с входящия номер на кандидата.

http://minedu.government.bg/opencms/opencm...-01_ocenki.html

Здравйте ! На сайта на Регионалния Инспекторат излезе списъка с имена и резултатите по оценки на всички ученици , които бяха на приемен изпит ! Списъка може да си изтеглите от тук :

http://www.rio-vratza.com/pic/Spisuk%20ocenki.doc

До скоро ! cool.gif

Айде баце и аз търся за Търново ! Но май ще останем последни..джийзъс дат съкс sad.gif Айде ако някой намери някъде, нека даде линк, че ще се побъркам и май май ще си прецакам тая вечер излизането и запиването

Трябват ми оценките от Търново и района.Моля ви дайте линк плс че ми трябва СПЕШНО.Teя са от враца

Май още не са излезли, но ги търси тук: http://www.rio-vt.hit.bg/.

Малко останаха градовете, които чакат - София, Пловдив и Търново

Извинете, аз искам да попитам, някой знае ли сайт за оценките от изпитите в град Кърджали?Спешно ми трябва! sad.gif

Може ли да ми дадете линк от къде мога да разбера как са се оценявали задачите по математика?мерси предварително!

Може ли да ми дадете линк от къде мога да разбера как са се оценявали задачите по математика?мерси предварително!

Указание как да се оценяват писмените работи

Кратки решения на задачите

• 11 месеца по-късно...

Моля Ви някой да ми помгне!!!Аз съм от Варна и тази година ще кандидатствам!!!!Търся общия бал за влизане на гимназиите,но в Гоогле не ми излиза нищо!!!!!!

Няма и да намериш, всяко училище има различни балообразуващи! Попитай за това в училищта, където ще кандидатстваш или пък провери в интернет страниците им!

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Моля Ви някой да ми помгне!!!Аз съм от Варна и тази година ще кандидатствам!!!!Търся общия бал за влизане на гимназиите,но в Гоогле не ми излиза нищо!!!!!!

Не знам как си търсила, но в нет-а има всичко. Да си чувала за страница на МОН? Или за НАРЕДБА № 11 от 28.03.2005 г., за приемане на ученици в държавни и в общински училища? Та в тази наредба си е казано:

"..........

Чл. 18. (1) Балът за класиране се образува за:

1. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Хуманитарен" - като сбор от: утроената

оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика;

оценката по български език и литература от удостоверението за завършен седми

клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;

2. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Природоматематически" и

"Технологичен" - като сбор от: оценката от теста по български език и литература;

утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от

удостоверението за завършен седми клас и оценката по още един балообразуващ

учебен предмет;

3. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Чуждоезиков" - като сбор от: удвоената

оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по

математика; оценките по български език и литература и по математика от

удостоверението за завършен седми клас;

4. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Изкуства" и "Спорт" и за определени

специалности от професии, изискващи способности в областта на изобразителното

изкуство, музиката или хореографията - като сбор от: оценката от теста по

български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от

теста за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни

предмета;

........."

Когато разберете в кой сайт първо ще бъдат публикувани резултатите от изпитите след 7-ми клас 2007, моля напишете го!

Когато разберете в кой сайт първо ще бъдат публикувани резултатите от изпитите след 7-ми клас 2007, моля напишете го!

Всяка година резултатите се обявяват в сайта на съответния регионален инспекторат по образованието.

Редактирано от Nadi (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.