Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пусни своя глас! Бъди пич! Бъди Българин!

Featured Replies

Аз съм съгласен че всеки Българин иска по-добро бъдеще, и аз искам, не искам турци да ни управляват!

Не искам да гласувам за мошенници, разни станишевци, бойковци, костовци, догановци, сидеровци и тк. нт.

Когато предложат някой достоен да управлява България, някой който ще изчисти всичката измет от парламента, първият който ще чака сутринта пред избирателния пункт ще съм АЗ. До тогава, желая приятно гласуване на всички които ще се натискате да пълните гушите с гласове, на мушенниците които ни докараха до това отчайващо положение!

е мноооого умно - нема що.

там е работата че достойния ше го получим след многократни гласувания и РАЗВИВАНЕ НА ГРАЖДАНСКО САМОСЪЗНАНИЕ.

тва твойто се нарича - тъпо отрицание или робско отрицание

ква ти е разликата с крепостните мужици- те чакат по добър господар !!!

много си изостанал в развитието си- обществото се развива чрез извоюване на граждански права ,

а не чрез седене на масата и мрънкане пред ТВ или по форумите.

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Отговори 102
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

"Мое право е да не гласувам!" ,"Няма да гласувам за престъпници!"

Добре, който нежелае да не гласува! Нека ни управляват турци и цигани!

Зареди тая българщина сме затънали, защото на всеки му е през оная работа!

Абе вас само комунисти и турци ви гонят. Все ми е тая кой ще ме управлява. Наскоро имах възможността да си поговоря с една китайка, та покрай другото се заприказвахме за политика и т.н. Оказа се, че цензурата в Китай далеч не е толкова страшна. Освен това я попитах дали се страхува да се прибира нощем през който и да е квартал. Е, познайте какво ми отговори?

Аз знам поне 2 квартала в Пловдив, в които не ми се иска да се разхождам през нощта, а изобщо не изглеждам безобидно.

По всяка вероятност няма да гласувам, тъй като действително смятам, че кандидатите са недостойни.

Какви роби, какви комунисти? Я веднага си признайте, имате ли 20 години? А 30? Понеже комунизмът падна преди 20, та тия на 20 не са го видели, а тия на 30 са били още ученици през 1989.

Някой от вас да е запомнил робството? А убедени ли сте, че тогава е било толкова зле, колкото си мислите?

Ако някой иска да помисли - ще му дам насоки: четирилогията на Талев.

На вас ви втълпяват, че трябва да гласувате. Има ли логична причина? Смисъл да се гласува има само при положение, че две партии са относително равностойни, но дали ще спечелят комунистите, атакистите, седесарите или депесарите - на мене ми е все едно, понеже знам, че нищо няма да се промени.

Абе вас само комунисти и турци ви гонят. Все ми е тая кой ще ме управлява. Наскоро имах възможността да си поговоря с една китайка, та покрай другото се заприказвахме за политика и т.н. Оказа се, че цензурата в Китай далеч не е толкова страшна. Освен това я попитах дали се страхува да се прибира нощем през който и да е квартал. Е, познайте какво ми отговори?

Аз знам поне 2 квартала в Пловдив, в които не ми се иска да се разхождам през нощта, а изобщо не изглеждам безобидно.

По всяка вероятност няма да гласувам, тъй като действително смятам, че кандидатите са недостойни.

Какви роби, какви комунисти? Я веднага си признайте, имате ли 20 години? А 30? Понеже комунизмът падна преди 20, та тия на 20 не са го видели, а тия на 30 са били още ученици през 1989.

Някой от вас да е запомнил робството? А убедени ли сте, че тогава е било толкова зле, колкото си мислите?

Ако някой иска да помисли - ще му дам насоки: четирилогията на Талев.

На вас ви втълпяват, че трябва да гласувате. Има ли логична причина? Смисъл да се гласува има само при положение, че две партии са относително равностойни, но дали ще спечелят комунистите, атакистите, седесарите или депесарите - на мене ми е все едно, понеже знам, че нищо няма да се промени.

е като нищо няма да се промени(и да гласуваме и да не гласуваме) къв ти е проблема

шо си се разпискал и де ли ни убеждаваш че не трябва да гласуваме .

щом като ни убеждаваш да не гласуваме ЯВНО нещо ще се промени ако гласуваме.

(логиката ти куца като на пенсионер пред урна и като на циганин пред 2 самуна леб)

(а между другото по добре не споменавай китай шото там е една смрад че да не почвам да ти приказвам...)

Номерът е никой да не гласува или поне почти , знам , че е утопия и е ектравагантно, но това е път

Знаете ли , защо това е неосъществимо--заради целенасочената политика за формиране на роби- избирателни единици

Затова готиният народ се изнесе

Алтернатива- дрън- пляс---билбордовете с тъпизмите и фотошопа и аре не ме агитирайте , щото знам

ООО,вие спите ама хората не спят и докато някои се правят на ощипани моми ,утре България ще се управлява тотално от Турция.

За изборите идат цели турски легиони

Безпрецедентна организация за „изборния туризъм” по дестинацията Турция-България е създадена в южната ни съседка.

Всички изселнически дружества са ангажирани както с агитацията за ДПС в турските градове, така и с превоза на подкрепленията от гласоподаватели, предаде БГНЕС........

ТУРИЗЪМА ТУК ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Крайният резултата се знае предварително

Интересно ми е някой от писалите по-горе (поста ми не е само към теб, handcream), които твърдят, че са ясни резултатите, защо не ги сподели тук на всеослушание?!?!

Знаете предварително всичко, а не споделяте...

Дайте и ние да разберем нещо сега и не бъдете егоисти.

е като нищо няма да се промени(и да гласуваме и да не гласуваме) къв ти е проблема

шо си се разпискал и де ли ни убеждаваш че не трябва да гласуваме .

щом като ни убеждаваш да не гласуваме ЯВНО нещо ще се промени ако гласуваме.

(логиката ти куца като на пенсионер пред урна и като на циганин пред 2 самуна леб)

(а между другото по добре не споменавай китай шото там е една смрад че да не почвам да ти приказвам...)

Ако не си забелязал - за разлика от тебе никого не агитирам. Аз казвам, че няма да гласувам. Ако гласувам - може и за БСП или ДПС да гласувам, това не е твоя работа.

Ако не си забелязал - за разлика от тебе никого не агитирам. Аз казвам, че няма да гласувам. Ако гласувам - може и за БСП или ДПС да гласувам, това не е твоя работа.

е аз пък останах с впечатление че няма да гласуваш.

тезата ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА е комунистическа пропаганда.

шото комунигите си имат тъпо стадо- цигани и пенсионери- дето винаги гласуват.

та ако убедиш останалите да не гласуват- процентите в парламента се ВДИГАТ!!!

та , ти недей гласувай- 1 глас по малко за тюрко-комунизма

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

В крайна сметка, по-добре да гласуваме, поне да знаем, че тези които крадат, са избрани от нас и парите или поне малка част - остават в България, дори не където трябва. Вместо да ги изберат идващите "легиони" и да отиват в Turkey ;)( няма я думата за мен в Българския )

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

+++Ако не си забелязал - за разлика от тебе никого не агитирам. Аз казвам, че няма да гласувам. Ако гласувам - може и за БСП или ДПС да гласувам, това не е твоя работа.+++

Боже боже колко мъка има по света и колко малоумни хора има в България затова сме на това дередже .

Не случайно смятам тези които не гласуват за нихилистични овце. Та нали сме на това дередже, точно защото на половината българи не им пукаше досега за изборите. За 20 години "демокрация" сме видели макс. 50% избирателна активност. От които мнозинството е било от пенсионери, турци и цигани. КАК искате да мине този "преход" като оставяте всеки път на ТЯХ да решават кои ще ни управляват?

Недейте да гласувате като не ви е кеф. Но после недейте и да ревете, като нямате пари и перспектива. С всеки изминал парламент ще става все по-трудно и по-трудно да се сформира про-българско правителство (просто защото българите сме на изчезване). Ако от сега не подкрепите про-български настроените партии, било те и управлявани от мутри и расисти - в последствие няма да можете и да искате. Тук въпросът не е само в избиране на по-малкото зло. Тук става въпрос и за вашето бъдеще и за това на децата ви. На тези така наречени "турци" в България (за циганите да не говорим) - хич няма да им пука за вас след 20 години...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Ще гласувам !

Ако спечели Доган, аз емигрирам в чужбина! sad.gif:ph34r:

Ще гласувам, защото искам цялата система да се промени! А ако отново започнат да се гаврят с нас... Да направим както в Иран. Това е...

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

dogan-1.jpg

Ахмед Доган: “РАЯ СТЕ БИЛИ, РАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.”

за раята

раята още не е разбрала че изборите зависят от тоз който брои бюлетините а не от избирателите.

Но иначе бъди пич, скрий документите на баби,дядовци,лели,стринки и тем подобни гласуващи за БСП,АТАКА,РЗС и тн. cool.gif

Ха, до снощи мислите ми бяха насочени към гласуване в една посока...Снощи просто се промениха. Категоричната ми позиция беше сразена biggrin.gif

Ха, до снощи мислите ми бяха насочени към гласуване в една посока...Снощи просто се промениха. Категоричната ми позиция беше сразена biggrin.gif

А каква е причината да не споделиш, защо бе сразена ?

Аз ще гласувам! Цялото семейство ще гласува! Не желаем някои други да определят съдбата на България! Ако не гласувате нямате право да мрънкате после. Вижте какво става сега и помислете какво ще е след 10-20 и повече години с тази държава! Гласувайте! Не чакайте някой друг да направи това вместо вас, защото той може да не ви мисли доброто!

Утре избираме посока, колкото и да ви е черна опозицията на някои:

http://svejo.net/home/link_summary/311472-...o-west-Go-East-

Я заминавай на урок по турски, вместо да се правиш на порастнал.

Бизнес щял да започва...

С кое това?

Ще продаваш постовете си в интернет ли?

Или ще събереш псувните си и тъй като са милиони се надяваш да ги шитнеш по левче бройката?!?!

Смешници.

Чакали утре, за да решат какво да правят...

Хайде спирам, че няма смисъл да си хабя клавиатурата, за такива като теб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.