Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

...

Джулиана го изгледа с разширени от гняв очи.

- Ако не бяхте ранен, сега щяхте да получите плесница.

Дейн се засмя, но смехът му премина в стон, когато тя се пъхна под завивката до него. Дори мъртвец би забелязал красотата на тази жена.

- Ох, котенце! Ако не бях ранен, сега щях да си заслужа плесницата!

...

Хахаха, ей такава размяна на остроумни реплики между главните обожавам :blow out candles: Тихи, книжката изглежда страхотна. Купих си я и се надявам един прекрасен ден да стигна и до нея. Предвкусвам от всичко споделено от теб, че ще бъде в категория - за препрочитане cool.gif

Аз току що започвам да чета "Дивият рай" на Джоана Линдзи - едва на 20 страница съм, но ми се струва, че както повечето нейни романи ще бъде великолепно изживяване прочита й a6bb0db97745cecc9256633f69bda8b4.gif

П.С. Успех на изпитите cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Хахаха, ей такава размяна на остроумни реплики между главните обожавам :blow out candles: Тихи, книжката изглежда страхотна. Купих си я и се надявам един прекрасен ден да стигна и до нея. Предвкусвам от всичко споделено от теб, че ще бъде в категория - за препрочитане cool.gif

Аз току що започвам да чета "Дивият рай" на Джоана Линдзи - едва на 20 страница съм, но ми се струва, че както повечето нейни романи ще бъде великолепно изживяване прочита й a6bb0db97745cecc9256633f69bda8b4.gif

П.С. Успех на изпитите cool.gif

Хехе, Боби, веднага ме усети, точно заради тези две реплики написах цитата! Безпогрешен усет имаш, и аз харесвам такива остроумия. cool.gif

Много благодаря за пожеланието, дано утре всичко мине успешно.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Вчера започнах Да запалиш нощта на Джейн Ан Кренц. Още съм в началото, но върви много добре. Даже се чудя дали да не подхвана и други книги на авторката.

Започнах Лунен танц и засега съм доволна каква интрижка се завърта. Като я дочета ще и дам и оценка.

Започнах Лунен танц и засега съм доволна каква интрижка се завърта. Като я дочета ще и дам и оценка.

Надяам се по-подробна.Аз също се интересувам от книгата,но ми се ще някой да ми я поразкаже.

Иначе прочетох 3-те книги от "Звездите на Митра".

1.Скрита звезда-главната героиня(Бейли) страда от амнезия и се свързва случайно с частния детектив Кейд Парис.Оказва се,че не помни нищо,а в себе си намира 1-2 милиона и огромен син диамант.

Не обичам да чета за нежни,крехки жени,каквато е Бейли.Предпочитам героите да са силни,а в случая амнезията само усилваше усещането за беззащитност.

Иначе книгата е кратичка и сигурно ще се хареса на други не толкова капризни като мен.

2.Пленена звезда-Понеже диамантите са 3 Бейли за да ги спаси изпраща по един на приятелките си ЕмДжей и Грейс.

Ред е на Емджей.Човекът,който иска диамантите пуска по петите й ловец на глави-Джак Дакота.Двамата бързо разбират,че работите са по-сложни и се обединяват.

ЕмДжей е по-твърд характер и не му прощава-доста по-приятно за четене,тъй като двамата се дърлят непрекъснато.

3.Тайна звезда-тази най ми хареса.Грейс има по нещо от Бейли и Ем Джей.Не е нито прекалено нежна,нито твърде самоуверена.А пък Сет Бюкянън си е супер-сериозен,намръщен,но се поотпуска впоследствие.

Като цяло трилогията не е от класата на "Кръгът","Братя Куин" и другите добри на Нора Робъртс,но е писана през 90-те години, кратичка е и образите на героите са по-слабо развити.

Нямам достатъчно дар слово,затова просто я прочетете-ще ви хареса!

Четох Лунен танц преди време и ще се опитам да поразкажа. Много приятно ме изненада книжката.

Паралелно се развиват две истории на двама братя, които се укриват, защото се предполага, че малкия е убил бащата. Представят се за семейство, а малкият е жената - Валери (от Валериън). Другият е по-централната фигура. Срещат се с момиче, което пък е преоблечено като момиче за да се укрие от някакъв гадняр, за когото са я омъжили. И двамата с големия брат (не знам защо не мога да се сетя за името му сега) се дърпат обаче накрая се получават нещата. В същото време малкия се влюбва в момичето, с което се сприятелява, докато се представя за жена. Разбира се, хепи енд и за двете двойки.

Много ми хареса, макар че не съм чела нищо друго на авторката.

Благодарско,знаех си че ще ми хване окото!

[/quote

Мила незнам ти докъде си с Лунен танц , но аз съм към средата и вече сме смея с глас на тоя момак в женските дрехи!!!!!!!!!! :yanim:;):wors: , какво ли не търпи - ха ха ха

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Мила незнам ти докъде си с Лунен танц , но аз съм към средата и вече сме смея с глас на тоя момак в женските дрехи!!!!!!!!!! :);):lol6: , какво ли не търпи - ха ха ха

Мхмм,забавно е и едва се удържам да погледна какво ще стане по нататък.Все си мисля,че изглежда като травестит или някоя лелка,а те хубав та хубав бил.

Снощи подхванах "Брачна авантюра",но на 80 стр я оставих ;) нещо в книгата ме дразни не знам дали е героинята или начина на писане.Може по-късно да се помъча да я прочета.

Сега като ви слушам се чудя дали да не почна и аз Лунен танц :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Ами, не е най-великата книга,но е приятно разнообразие мъжете да се маскират и крият.Не знам дали ще ти хареса(особено като имам на предвид,че не си харесала "Брачна..",която останалите превъзнасят),то и аз не знам дали ми харесва .Чета я на части и нещо ми хареса,нещо не.Разпокъсана работа :) .

• Автор
Снощи подхванах "Брачна авантюра",но на 80 стр я оставих :laughing5: нещо в книгата ме дразни не знам дали е героинята или начина на писане.Може по-късно да се помъча да я прочета.

Сега като ви слушам се чудя дали да не почна и аз Лунен танц :)

Хмм, видях че прочете "Лъвскто сърце" и ти беше допаднала, затова ще си позволя да ти препоръчам "Отмъстителят" на Тереза Медейрос, особено ако обичаш да четеш, за магарешки инати :laughing5:

Оценката ми за Лунен танц е 9, книжката е много свежа и има две любовни двойки, но две неща не ми харесаха - едното е прекалена късият край и малко нереален ми се видя с тия хора- убийци и второто,че ме издразни Фелън - как прие, че мацката е умряла..... но това са си лични наблюдения иначе за братчето травестит беше много готино да се чете.

Оценката ми за Лунен танц е 9, книжката е много свежа и има две любовни двойки, но две неща не ми харесаха - едното е прекалена късият край и малко нереален ми се видя с тия хора- убийци и второто,че ме издразни Фелън - как прие, че мацката е умряла..... но това са си лични наблюдения иначе за братчето травестит беше много готино да се чете.

Да и аз имам някои забележки.Не мога да повярвам,че никой не се досети накрая за маскарада на братята.Един мъж не може да е мъжествен и женствен само с една смяна на дрехите.А ако имате мъж под ръка обръснете го и му сложете пудра да видите какво ще излезе.Но хайде, този е твърде красив и рус-маже и да мине.

Но пък дъщеря ми да изчезне за една нощ и да се върне с мъж,който прилича по външност и име на Валери,а семейство Рамзи да изчезне.....

Много объркано ми се видя и колко лесно се отърваха от Лемур.

Мисля,че ако нещо подобно бе написано от Линдзи или Куик щеше да стане по-добре.А може би не.

Преди малко приключих Цената на рая - като цяло ми хареса, но на моменти Маркъс много прекаляваше :no-no: и Херцогинята само го търпеше :rolleyes: , но все пак показа че има и характер като почна да го налага с ботуша-супер момент. А прислугата им просто е страшна, особено като ги познавах вече от Тайната на Валантайн-хич не им пукаше и се намесваха както им скимне в техните отношиния-шоколада за потентност, които Баджър им изпрати cool.gif ,направо ме разби,но все пак им бяха много признателни накрая. kiss.gif

Не познах и злодея-много се зарадвах понеже обикновенно ги разпознавам от раз.

Като цяло беше добре освен поведението и на двамата в началото - тя прекалено въздържана, о той прекалено избухлив и гаден.

Но като се събраха си намериха мястото. :clap:

Редактирано от vesselanka (преглед на промените)

Аз официално мога да се похваля, че изчетох цялата поредица Седем невести за седем братя!!!! Искам да споделя с вас колко много ми харесаха...трябва да кажа, че вече нареждам братята Рандолф на второ място след Малори....всички бяха много интригуващи, във всеки брат имаше нещо което привлича неудържимо...толкова силни и същевременно толкова уязвими.....моят любимец обаче е Хен, не мога да обясня защо, но той ми е на сърцето....Монти и Айрис обаче са двойка номер едно....а най - любимите ми невести са Роуз и Лили (Лили направо толкова сладко същество) Смятам, че действително Лили е черешката на тортата и страхотен завърщек на поредицата...така до утре мога да си възхвалявам всеки по отделно, но ще ви оставя вие да прецените след като ги прочетете.....Сигурна съм, че поредицата за Каубоите е също толкова готина (Съни много пъти ми го е казвала, а след Невестите определено се доверявам на преценката й) нямам търпение да изчета и нея когато това стане възможно!!!!

Хмм, видях че прочете "Лъвскто сърце" и ти беше допаднала, затова ще си позволя да ти препоръчам "Отмъстителят" на Тереза Медейрос, особено ако обичаш да четеш, за магарешки инати ;)

Не си падам много по магарешките инати, особено ,ако са неоснователни ;) В "Лъвското сърце" бяха умерени :) И на "отмъстителят" ще му дойде реда.:)

Прочетох "Неприлично преложение"-Мери Джо Пътни.Приятна книжка.

Дочитам в момента "Сърце в изгнание" на Сюзън Танер - разкошен, вълнуващ, интригуващ ... От тези романи, които не ти позволяват да ги оставиш докато не стигнеш края, че и след това ти се ще да има и още, и още... Спокойно мога да кажа, че го изгълтах на един дъх ohmy.gif Накратко: главния е отгледан от английски благородник,а в един прекрасен момент се оказва законен наследник на могъщ шотландски лорд. Животът и ценностите му се преобръщат на 180 градуса. За да узакони претенциите си към шотландските имения, е принуден въпреки желанието си да се ожени за шотланска благородничка. Тя пък решава да се омъжи за ръмжащия мечок, за да го спаси от самия него си и мрачните му настроения :singer: И каквато е дебелоглава си прави, каквото си е наумила без никой да може да я усмири - нито баща й, нито по- големите й братя, нито дори вечно намусения й съпруг. ;)

П.С. Доколкото разбрах от тази авторка издателство "Торнадо" са издавали още един роман "Пленник на мечтите". Много моля, ако някой го има и може да го сканира или поне да сподели малко инфо за него :P

Дочетох си "Цената на рая"-Катрин Каултър.Страхотен роман biggrin.gif Много ми хареса, по-различно беше ;)

Аз най-после прочетох "Отдаването" на Аманда Куик и много ми хареса - лека, интересна, забавна и типично в стила на Аманда Куик. laugh.gif Единственото което мога да кажа като "минус" е, че злодеят беше ясен през цялата книга, но пък това да е! Обожавам такива книги - без излишни жестокости и драматизъм, а с много смях ;)

Току що си припомних "Невъзможна любов"на Елиз Тайтъл.Третата книга за братя Форчън и тяхната баба,която си умира да ги ожени.

Книгата е най-хубавата от 3-те.Разказва се за третия брат Труман и рускинята Саша,дошла в Америка да търси съпруга си.Няма да разказвам повече,че има изненада и не искам да я издам.Е, като повечето арлекини е кратка,но става за четене.Това им е лошото на арлекинчетата,че са опростени в някаква степен и сред многото издадени не всички стават за четене.

Момичета тъкмо дочетох Дивия барон и реших да споделя впечатления.....книжката беше много сладка, необичайна и много приключенска!!! Действието беше много завързано и ми беше истински интересно....няколко думи за сюжета... барон Роухън Карингтън получава писмо в което пише, че брат му Джордж, който е бил тих и учен човек е обезчестил една млада дама...и барона неможейки да повярва, че брат му е способен на подобно нещо тръгва да провери....нататък става още по интересно....но да не ви развалям кефа от четенето няма да разказвам повече!!!!

Току що си припомних "Невъзможна любов"на Елиз Тайтъл.Третата книга за братя Форчън и тяхната баба,която си умира да ги ожени.

Книгата е най-хубавата от 3-те.Разказва се за третия брат Труман и рускинята Саша,дошла в Америка да търси съпруга си.Няма да разказвам повече,че има изненада и не искам да я издам.Е, като повечето арлекини е кратка,но става за четене.Това им е лошото на арлекинчетата,че са опростени в някаква степен и сред многото издадени не всички стават за четене.

Пепи, знаеш ли как се казва четвъртата книга. Иска ми се да я прочета. Имам останалите 3 и съм ги чела доста отдавна, но определено са ми сред любимите арлекини. Аз имам за Адам, Пит и Труман, само за Тайлър нямам. А там е развръзката и ми се ще да видя какво става със завещанието, след като всички се оженят. Ама няма да се учудя и ако не е преведена. sad.gif

ПП: УУУУУУУУУф, да му се не види, щукна ми да видя във Фикчъна за четвъртата и о, Боже, излезе това:

Fortune Boys

1. Adam and Eve (1992)

2. For the Love of Pete (1992)

3. True Love (1992)

3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif8e98701c062de7eed2ff1f6b1c55da87.gif

Няма и намек за четвърта. Ужас! Госпожата да сяда да пише, чееееееее... b55b54bfe079c1af887ef60b4ca0bdb7.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Дочетох "Лорд Найтингел"-Катрин Каултър.В началотоо ми хареса,но нещо към края ми доскуча.Определено "Цената на рая" ми харесва повече biggrin.gif

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Пепи, знаеш ли как се казва четвъртата книга. Иска ми се да я прочета. Имам останалите 3 и съм ги чела доста отдавна, но определено са ми сред любимите арлекини. Аз имам за Адам, Пит и Труман, само за Тайлър нямам. А там е развръзката и ми се ще да видя какво става със завещанието, след като всички се оженят. Ама няма да се учудя и ако не е преведена. sad.gif

ПП: УУУУУУУУУф, да му се не види, щукна ми да видя във Фикчъна за четвъртата и о, Боже, излезе това:

Fortune Boys

1. Adam and Eve (1992)

2. For the Love of Pete (1992)

3. True Love (1992)

3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif3fa37d88e22665ce6cef7ee5ec454d61.gif8e98701c062de7eed2ff1f6b1c55da87.gif

Няма и намек за четвърта. Ужас! Госпожата да сяда да пише, чееееееее... b55b54bfe079c1af887ef60b4ca0bdb7.gif

Даа,няма четвърта ;):);) .И аз се засилих да ви питам,но погледнах тук-там и съм страшно разочарована.Още преди години си представях,че има и за Тайлър,а и какво ще стане с пустото завещание.Жалко!

Открих,че на тези от фанфикшън не можеш им има доверие!

Има четвърта книга за Тейлър!Виж това:

Taylor Made (The Fortune Boys, Harlequin Temptation, No 424) by author Elise Title

Book Description:

Department-store tycoon Alexander Fortune had become bitter about the unholy state of matrimony after four disastrous marriages. To protect his four sons, Alex dictated in his will that should any of his boys marry, he'd be cut off from the Fortune fortune.

Only one Fortune bachelor remained--shy, reclusive Taylor. While his older brothers were basking in wedded bliss, Taylor was basking in millions of dollars. To market his latest invention, a household robot, Taylor hirerd PR maven Ali Spencer. Slick, sexy, stylish Ali soon had his head spinning--and not with ideas about Homer, the robot! Ali planned to turn him inot the suave Fortune Man. Sure, Taylor ws hot for Ali, but he suspected that it was the tailor-made madn that Ali craved--not Taylor.

Какво ще кажеш?!

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.