Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Още едно потвърждение за великия гений на бг издателите.

Много си права! Днес отрих още една приумица, поредица от 15 книги (+ още 4), от които са издадени на бг 1-вата, 5-та, 6-та, 10-та и още една, която не съм сигурна кой номер е! А книжките са супер забавни и свежи (не са исторически любовни).

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Много си права! Днес отрих още една приумица, поредица от 15 книги (+ още 4), от които са издадени на бг 1-вата, 5-та, 6-та, 10-та и още една, която не съм сигурна кой номер е! А книжките са супер забавни и свежи (не са исторически любовни).

Ами, Тихчо, като гледам редичката от числата на преведените романи, май ни тестват за интелигентност - каква е математическата зависимост в редичката от числа и коя ще е следващата преведена: според мен зависимостта клони към номер 15, след това трябва да е 16, пък подир тях ще превеждат 20-ти номер и така.... :) Мнооого е трудно за нашите издателства, като се хване една поредица да се издаде цялата.Мъкаааа, мъкаааа :beer11:

Много благодаря момичета! Сега със сигурност ще ги прочета!!! Да, и аз видях, че първата липсва и не е преведена....би трябвало вече да сме свикнали с мисълта, че сме прецакани от всякъде, когато става дума за издатели и преводи, но аз всеки път се ядосвам....

"Черният отмъстител" - Джуд Деверо. Сега ми се чете пак за някой маскиран герой biggrin.gif

Аз прочетох "Лъвът" на Кони Мейсън - хубава беше. ;)

Сега дочетам Дъщерята на огъня - хубава е книжката. И веднага се заемам с 8-та книга за братя Малори. biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Тъкмо приключих с "Ритуалът на нощта" на Джанет Дейли. Невероятна книга! Горещо я препоръчвам!

П.С.:Между другото наскоро четох една много дискутирана книга на Катрин О'Нийл(Господаря на нещо си,не се сещам точно) и голям смях се смях! (става въпрос за любовните сцени)Тази жена има такова развинтено въображение,че даже аз с моята толерантна природа,направо зяпнах!

Редактирано от tsocheto (преглед на промените)

Обичам да чета за тези момчета Малори, едва снощи я почнах и не мигнах докато не я свърших - В Плен на моите желания . Няма книга от поредицата ,която да не ми е харесала , но този влиза в топ 5. Просто е страхотна, а и Дрю е толкова сладък, както винаги не може да не се забърка и Джеймс Малори. Тук изниква и един нов образ Ричард, дано да го срещаме и в други книги.

Обичам да чета за тези момчета Малори, едва снощи я почнах и не мигнах докато не я свърших - В Плен на моите желания . Няма книга от поредицата ,която да не ми е харесала , но този влиза в топ 5. Просто е страхотна, а и Дрю е толкова сладък, както винаги не може да не се забърка и Джеймс Малори. Тук изниква и един нов образ Ричард, дано да го срещаме и в други книги.

И аз бях така просто не можех да я оставя докато не я прочета. Аз се надявам да има книга за Охър - на мен ли ми се струва само, че той ще се окаже от фамилията Андерсън ??? Баща му е бил капитан, изостовил ги е, имал е друго семейство?? На няколко пъти се спомена, че прилича на Дрю, а той по характер го сравни с Уорън???

Кажете си мненията момичата :)  Или просто въображението ми е твърде развихрено :nono:  

Току - що дочетох Любовта на черния конник на Шърли Бъзби.....беше много яка, имаше криминален момент - убийство и много заподозрени, до самия край не се знаеше кой е убиеца....главните герои бяха много симпатични и отношенията между тях бяха интересни за проследяване! Слагам книгата в списъка с тези, които с удоволствие препрочитам!

Току - що дочетох Любовта на черния конник на Шърли Бъзби.....беше много яка, имаше криминален момент - убийство и много заподозрени, до самия край не се знаеше кой е убиеца....главните герои бяха много симпатични и отношенията между тях бяха интересни за проследяване! Слагам книгата в списъка с тези, които с удоволствие препрочитам!

ех, тази книга беше вторият любовен роман, който прочетох и все още ми е една от най-любимите :)

ех, тази книга беше вторият любовен роман, който прочетох и все още ми е една от най-любимите :)

Тя шърлито има слабост към такива сюжети. Аз сега захапах една от нейните на ингилийски и пак лоши гадове и интересен диалог между главните. Умишлено не споменавам книгата щот не е издадена и не искам да дразня, а отгоре на всичко е поредица, но знае ли човек мож ги видим и на бг пазара. Пък и убедена съм много хора си четат и на оригиналния език и няма да ми се ядосат на коментара.

Мила няма как да ти се ядосаме...може само мъничко благородно да ти завидим! Аз не съм изчела много нейни книги и май трябва да поправя това :-)))

Вчера дочетох и "Принцът плейбой" на Нора Робъртс, с нея приключих с поредицата за Кордина. Цялата поредица ми хареса много и я препоръчвам на тези които не са я чели и искат да прочетат съвременни приказки за принцове и принцеси. На мен най много от поредицата ми хареса именно "Принцът плейбой"- отморващо, романтично, смесено с доза крими за действие и много любов...

Сега смятам да започна "Чародей" на Катрин Сътклиф - тази книга за брата близнак на Трей от "Вярност" ли е?

...

Сега смятам да започна "Чародей" на Катрин Сътклиф - тази книга за брата близнак на Трей от "Вярност" ли е?

Да, мила, за брата-близнак е - Клейтън. На мен лично "Чародей" ми хареса много повече от "Вярност" ohmy.gif Жалко, че третата от поредицата не е преведена sad.gif

Направо съм болна за тази книга.....много е незавършено положението без нея....в третата книга става дума за това, че Трей не е открил Мария, въпреки, че я търси навсякъде....много ми се иска да разбера как ще се развият нещата!!! Иначе и на мен Клей ми е любимец...

Направо съм болна за тази книга.....много е незавършено положението без нея....в третата книга става дума за това, че Трей не е открил Мария, въпреки, че я търси навсякъде....много ми се иска да разбера как ще се развият нещата!!! Иначе и на мен Клей ми е любимец...

Ох, Йори, ако знаеш колко ме е яд на тези наши издателства ;) И "Вярност" стои толкова незавършена без третата книга Obsession. Тя за кой се разказва? Кои са главните герои в нея? В крайна сметка ще се съберат ли Трей и Мария? :speak: Толкова много въпроси, които най-вероятно в третата книга имат логичните си отговори, ама ние мухи ще лапаме и ще хвърляме боб, за да гадаем. cool.gif

Еми по резюмето съдя, че тази книга е пак за Мария и Трей....ето го:

Trey Hawthorne, the Duke of Salterdon, once had a reputation that would humble the Marquis de Sade. Then he found his heart's desire in gentle, innocent Maria Ashton, whose healing touch ignited a forbidden passion between the noble duke and the lowborn vicar's daughter. Defying his family, Hawthorne intended to wed Maria -- but she mysteriously vanished before he could take her as his bride. After tirelessly searching for her for months, Trey gave up hope and reverted to his former wicked ways.

Now, chance has led Trey to his beloved at last -- but the devastating truth behind her disappearance might prove more than he can bear. As he fights to rescue his beautiful Maria from a life of torment, Trey wonders if in saving her, he will also finally save himself -- or if the fight will cost him everything....

Прочетох 2 книжки: Вземи сърцето ми на Боби Смит– много хубав сюжет, и Циганско небе– не ми хареса изобщо. Днес си купих 3 нови книжки и незнам с коя да почна: Вълче сърце на Сара Доусън, Прегръдката на вълка на Гейл Линк и Лунна красавица на Хелън Митермайър.

Редактирано от an8 (преглед на промените)

Прочетох 2 книжки: Вземи сърцето ми на Боби Смит– много хубав сюжет, и Циганско небе– не ми хареса изобщо. Днес си купих 3 нови книжки и незнам с коя да почна: Вълче сърце на Сара Доусън, Прегръдката на вълка на Гейл Линк и Лунна красавица на Хелън Митермайър.

От тези тринките не съм чела "Вълче сърце" - имам я , но ми се струва малко по-особена и съм си я оставила за четене, когато съм в подходящо настроение ohmy.gif Но "Прегръдката на вълка" е много силна книга, много интригуваща. "Лунна красавица" също не трябва да се пропусне, според мен. :rolleyes:

П.С. Може ли да споделиш нещичко за "Циганско небе"? Не съм я чела, че нещо като й гледах анонса направо станах подозрителна дали си заслужава или ще е само загуба на време с нея :speak:

Уж ким щях да чета "Чародей" но преди да я почна бях хвърлила едно око на "Девицата и звяра" на Вероника Хол и така съм се зачетала в нея че не съм усетила кога това хвърлено око ме е довело до края й biggrin.gif хубава книга, хубав сюжет, добре изобразена чувственост, примесена и с малко интриги и убийства (ама не като крими а повече като за разнообразие) хареса ми главната и как с мекото си сърце, бодър и борбен дух успя да омилостиви и укроти "звяра", харесаха ми и бабата на главната и приятеля на главния като характери. Имаше и някои подробности които ме раздразниха малко (например това че почти до края главните бяха на "вие" помежду си а даже и през и след първата им брачна нощ!!! :)) но иначе книгата я препоръчвам :)

А сега най сетне да започвам с Чародея cool.gif

Аз наскоро се сдобих с една книжка, която отчаяно исках - Зовът на сърцето на Елизабет Лоуел.....естествено не можех да чакам и веднага я прочетох! Тя е продължение на Есенен любовник (там става дума за Хънтър - брат на Кейс), но по мое лично мнение Зовът на сърцето е по - хубава, първата беше по - тежка, Хънтър постъпваше ужасно, на места ми идеше да му разбия физиономията......докато Кейс не се усмихваше, беше невъзможно да го чуеш да се смее, но беше супер нежен към главната....определено я препоръчвам!!!

Аз наскоро се сдобих с една книжка, която отчаяно исках - Зовът на сърцето на Елизабет Лоуел.....естествено не можех да чакам и веднага я прочетох! Тя е продължение на Есенен любовник (там става дума за Хънтър - брат на Кейс), но по мое лично мнение Зовът на сърцето е по - хубава, първата беше по - тежка, Хънтър постъпваше ужасно, на места ми идеше да му разбия физиономията......докато Кейс не се усмихваше, беше невъзможно да го чуеш да се смее, но беше супер нежен към главната....определено я препоръчвам!!!

И аз я прочетох тази cool.gif Но на мен сякаш Есенния любовник ми хареса повече.

Аз в момента съм се разчекнала на два романа "The Wedding" на Джули Гарууд и "Playboy boss, pregnancy of passions".E Едната е историческа, продължението на "Венчило с дявола", другата е съвременна и лека като арлекинче :whist:

Аз в момента съм се разчекнала на два романа "The Wedding" на Джули Гарууд и "Playboy boss, pregnancy of passions".E Едната е историческа, продължението на "Венчило с дявола", другата е съвременна и лека като арлекинче :whist:

"The Wedding" съм я чела и беше ме изкефила много, съвсем като "Венчило с дявола" е - пожелавам ти приятно четене и май малко ти завиждам cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.