Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

"The Wedding" съм я чела и беше ме изкефила много, съвсем като "Венчило с дявола" е - пожелавам ти приятно четене и май малко ти завиждам cool.gif

Мерси, а я кажи, има ли ги Алек и Джейми. Щото аз тамън минах пролога, много съм в началото. Надявам се да ги има да се разбере какво е станало с тях, имат ли деца, как я карат :) и още не мога да разбера де се вписва в главната, тя от кой клан е?

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Мерси, а я кажи, има ли ги Алек и Джейми. Щото аз тамън минах пролога, много съм в началото. Надявам се да ги има да се разбере какво е станало с тях, имат ли деца, как я карат :clap: и още не мога да разбера де се вписва в главната, тя от кой клан е?

Да има ги Алек и Джейми и децата им (мъничката им дъщеря - пакостница и красавица като майка си cool.gif ) и са живи и здрави, добре я карат, ще ги видиш приблизително след 2-3 глави :clap: (но не знам дали ние ще те видим докато не свършиш романа :clap: )

Главната в "The Wedding" е също англичанка като Джейми, но не е войнствена като нея а една сладка малка много много добра душица с силно чувство за справедливост. Има и отвличане (главния я отвлича за да отмъсти и предизвика годеника и McNare-убиеца на баща му), и отмъщение, и прилична доза хумор и смях, мисля че щом ти е харесало "Венчило с дявола" много ще ти хареса и тази книжка, аз не мога да кажа коя повече ми хареса- много си ги обичкам и двете biggrin.gif

Да има ги Алек и Джейми и децата им (мъничката им дъщеря - пакостница и красавица като майка си cool.gif ) и са живи и здрави, добре я карат, ще ги видиш приблизително след 2-3 глави :speak: (но не знам дали ние ще те видим докато не свършиш романа :camera2: )

Главната в "The Wedding" е също англичанка като Джейми, но не е войнствена като нея а една сладка малка много много добра душица с силно чувство за справедливост. Има и отвличане (главния я отвлича за да отмъсти и предизвика годеника и McNare-убиеца на баща му), и отмъщение, и прилична доза хумор и смях, мисля че щом ти е харесало "Венчило с дявола" много ще ти хареса и тази книжка, аз не мога да кажа коя повече ми хареса- много си ги обичкам и двете biggrin.gif

Супер, на мен "Венчило с дявола" ми е най-ама най-любимата книга, Затова сигурно и тая ще харесам. Като свърша ще драсна коментар :snowballfight:

Днес прочетох Ангел на нощта на Арнет Лем.....хареса ми, отначалото имах смесени чувства към главната (като е била малка е подложила всички на такъв зверски терор...най - вече главния) но след като я опознае човек почва да я харесва, а главния горкия я мразеше и искаше да й отмъсти, защото (като малка) му пуснала стършели и те го направили на решето, най - вече интимните му части и докторите му казали, че не може да има деца.....но всичко се оправя накрая.....на шотландска тематика, хубава книжка, приятна....който му се чете нещо такова да я почва!

Днес прочетох Ангел на нощта на Арнет Лем.....хареса ми, отначалото имах смесени чувства към главната (като е била малка е подложила всички на такъв зверски терор...най - вече главния) но след като я опознае човек почва да я харесва, а главния горкия я мразеше и искаше да й отмъсти, защото (като малка) му пуснала стършели и те го направили на решето, най - вече интимните му части и докторите му казали, че не може да има деца.....но всичко се оправя накрая.....на шотландска тематика, хубава книжка, приятна....който му се чете нещо такова да я почва!

Най ми хареса в тая книга вечните опити на наща да му избяга, то не беше преобличане, замаскиране, та в ковчег, та какво ли не, много забавна книга. biggrin.gif

Направо съм се спукала от смях....много беше изобретателна мацката.....нашия беснееше в началото , а после и на него му беше смешно, а Елана и тя беше огън и жупел, горкия Саладин с неговите принципи....когато се напи беше много забавно!!!

Най сетне дочетох и "Чародей" (Катрин Сътклиф) чудесна беше!

Боби, сега съм наясно защо си я харесала повече от "Вярност" - мисля че ако я бях прочела първо тази книга щях да намразя Трей и нямаше да чета Вярност! :speak:

ПС Йори, разбирам защо си болна за тази книга, Клей и на мен ми стана любимец cool.gif

Момичета, благодаря ви много за положителните коментари за книгата които ме подтикнаха да я подхвана - препоръчвам я горещо на нечелите я ;)

От тези тринките не съм чела "Вълче сърце" - имам я , но ми се струва малко по-особена и съм си я оставила за четене, когато съм в подходящо настроение ohmy.gif Но "Прегръдката на вълка" е много силна книга, много интригуваща. "Лунна красавица" също не трябва да се пропусне, според мен. :P

П.С. Може ли да споделиш нещичко за "Циганско небе"? Не съм я чела, че нещо като й гледах анонса направо станах подозрителна дали си заслужава или ще е само загуба на време с нея ;)

Циганско небе е една от най-скучните книги които съм чела. Пропусках цели абзаци , защото беше безинтересно. Разказва се за богато момиче, израснало при циганите. Още в началото на романа тя се влюбва в главния и спи с него, и двамата веднага разбират ,че се обичат. Всичко се развива много бързо, без почти никакво описание на подробностите. Нещато в романа просто се случват. Не го препоръчвам.

Днес прочетох Магията на виното на Сюзън Уигс. Също не ми хареса. Тя обаче не ми хареса не защото е скучна , а защото доста се разминава с това което харесвам. Романа започва с описание на главния герой:

"Оливър де Лейси умря грозно. Той ля сълзи , моли се на палача да го пощади, а последната му постпка като жив човек беше да се изпикае в собствените си панталони. Да, това беше грозна смърт, още от момента, в който се бе събудил във влажната си килия в Нюгейт. Първо, за пореден път бе помолил да направи дете на дъщерята на пазача, сетне бе наговорил нагли лъжи на свещенника, дошъл да го пречисти, и накрая бе повърнал последната си закуска."

След такова начало как да ми хареса.

Туко що приключих Лед и екстаз на Кони Мейсън. Книжката е многооо интересна, историята за поредната огнена, упорита и силна Маги толково ме увлече, че свърших книжката за отрицателно верме.

Имах за редакция три книжки на Кони и мога да кажа че историите които създава са интересни и увлекателни, всяка от тях се развива в различен исторически период, геройте са силни и минават доста препятсвия по пътя към щастието, като недостатък мога да спомена само че са малко пренаситени с еротика.

Туко що приключих Лед и екстаз на Кони Мейсън. Книжката е многооо интересна, историята за поредната огнена, упорита и силна Маги толково ме увлече, че свърших книжката за отрицателно верме.

Имах за редакция три книжки на Кони и мога да кажа че историите които създава са интересни и увлекателни, всяка от тях се развива в различен исторически период, геройте са силни и минават доста препятсвия по пътя към щастието, като недостатък мога да спомена само че са малко пренаситени с еротика.

Абсолютно съгласна. Конито ми е една от любимите авторки. Но еротичните сцени са толкова подробно описани, че понакога направо втръсва. Аз също редактирах 4 нейни една след друга и на последната вече взимах-давах. Затова е хубаво "да се взима в малки дози". biggrin.gif

Туко що приключих Лед и екстаз на Кони Мейсън.Книжката е многооо интересна, историята за поредната огнена, упорита и силна Маги толково ме увлече, че свърших книжката за отрицателно верме.

И аз я прочетох снощи biggrin.gif Мнението ми е същото.

И аз я прочетох снощи biggrin.gif Мнението ми е същото.

А вие дето сте се заели с Конито, случайно да сте прочели и новата й книга?

Аз прочетох днес Шотландска кръв на Арнет Лем.....много много съм доволна от книжката!!! Страхотна беше! Историята беше доста заплетена,но нямаше излишни драми и развитието на отношенията между главните герои беше приятно за проследяване....препоръчвам я горещо!!!

Аз дочетох Арабският принц и мога да кажа, че на моменти ми хареса, но прекаленото описание на битки и действителни исторически събития ми дойде в повече. Определено не бих я препрочела. Но все пак това си е мое мнение.

Наред с основната любовна история се развиваше и второстепенна, а именно тази на Едуард Черният принц и най-добрата приятелка на главната, Джоан от Кент. И нали съм Питко-Любопитко, докато четях описанието на външността на принца, ми щукна да потърся за него в нета, нали все пак е действително лице от историята. Речено-сторено. Оказа се, че той действително се е оженил за Джоан Кентска, дори видях снимки на Краля и Кралицата и ми беше много интересно да прочета за живота им и да видя доколко авторката е вплела действителността в художествената измислица. :tease:

Циганско небе е една от най-скучните книги които съм чела. Пропусках цели абзаци , защото беше безинтересно. Разказва се за богато момиче, израснало при циганите. Още в началото на романа тя се влюбва в главния и спи с него, и двамата веднага разбират ,че се обичат. Всичко се развива много бързо, без почти никакво описание на подробностите. Нещато в романа просто се случват. Не го препоръчвам.

Днес прочетох Магията на виното на Сюзън Уигс. Също не ми хареса. Тя обаче не ми хареса не защото е скучна , а защото доста се разминава с това което харесвам. Романа започва с описание на главния герой:

"Оливър де Лейси умря грозно. Той ля сълзи , моли се на палача да го пощади, а последната му постпка като жив човек беше да се изпикае в собствените си панталони. Да, това беше грозна смърт, още от момента, в който се бе събудил във влажната си килия в Нюгейт. Първо, за пореден път бе помолил да направи дете на дъщерята на пазача, сетне бе наговорил нагли лъжи на свещенника, дошъл да го пречисти, и накрая бе повърнал последната си закуска."

След такова начало как да ми хареса.

Само да попитам - как така е умрял в началото??? или започват отзад напред и той си припомня това-онова?

• Автор
Само да попитам - как така е умрял в началото??? или започват отзад напред и той си припомня това-онова?

еее едва ли става въпрос за главния герой, ако е така, тази книга се зачерква с дебел маркер от списъка за четене!

Главният си мисли ,че ще умре на беселото , но го спасява главната. Написаното е неговото описание. Пълно леке. После се променя. Явно целта на авторката е да се види колко много го е променила любовта, защото накрая той пак е осъден на смърт, но се държи по съвсем друг начин. Въпреки това книгата не ми харесва. Главната пък се държи като девственица пък се оказва ,че спала с доведеният си брат и това и харесало. Не я препоръчвам книгата. Напълно се разминава с моите предпочитания

• Автор
Главният си мисли ,че ще умре на беселото , но го спасява главната. Написаното е неговото описание. Пълно леке. После се променя. Явно целта на авторката е да се види колко много го е променила любовта, защото накрая той пак е осъден на смърт, но се държи по съвсем друг начин. Въпреки това книгата не ми харесва. Главната пък се държи като девственица пък се оказва ,че спала с доведеният си брат и това и харесало. Не я препоръчвам книгата. Напълно се разминава с моите предпочитания

Лелеее, малеее, вече имам червена лампа в главата за тази книга, на Ирис е нали от 1996 г.?!

Момичета хващам да чета Още един скандал , може ли някой да ми каже нещо за книжката??????????

Момичета хващам да чета Още един скандал , може ли някой да ми каже нещо за книжката??????????

МНого ама много хубава книга. Наща е Херцогиня, баща й я губи на карти и тя трябва да се ожени за някъв новобогатаж, дето е от колониите, тя неще и щото е супер нахака, отива да му каже, че не го иска, ама по пътя разбира, че на частна игра на покер, ще бъде заложено нещо много скъпо, и тя си мисли, че баща й смята да заложи една тиара, която е в семейството им от поколения, затова отива там, и праща братовчедка си да се представя за нея, пред нежелания годеник. Там главната среща главния, те са били сгодени преди години, обичали са се и са били любовници, ама поради недоразумение се разделят, тя разваля годежа и с братовчедка й заминават за Европа. Книжката е великолепна, а следващата книга "Твоята целувка" е за братовчедката, която се представя за херцогинята и отива при годеника й. Тя също е супер, ама супер готина книга. biggrin.gif

Правих редакция на "Свидетелката" на Сандра Браун - интересна е и си заслужава. Тя е от съвременните романи. Едновременно допрочетох новата книжка на Дж. Линдзи за Дрю. Ох, дано скоро издадат нещо друго за това семейство! Аз не знам кой остана ерген, но авторката си знае...

Правих редакция на "Свидетелката" на Сандра Браун - интересна е и си заслужава. Тя е от съвременните романи. Едновременно допрочетох новата книжка на Дж. Линдзи за Дрю. Ох, дано скоро издадат нещо друго за това семейство! Аз не знам кой остана ерген, но авторката си знае...

Следващата е за Бойд, а остават още и Клинтън и Томас Андерсън, а и да не забравяме Пърсииии.

Много се надявам, авторката да им отдели внимание с по една книжка и ще стане време и за Джаки и Джуди.

До безкрай мога да чета за тях и мисля не съм само аз :baby:

Следващата е за Бойд, а остават още и Клинтън и Томас Андерсън, а и да не забравяме Пърсииии.

Много се надявам, авторката да им отдели внимание с по една книжка и ще стане време и за Джаки и Джуди.

До безкрай мога да чета за тях и мисля не съм само аз ;)

А аз защо си мисля, че Клинтън е женен и има дори две дъщери май или във всеки случай две деца? ;)

До колкото аз си спомням Клинтън е вдовец и има деца....

Сега тъкмо дочетох Продадената принцеса на Арнет Лем и трябва да кажа, че много ми хареса! Главния герой беше толкова прекрасен, най - романтичния мъж на света....то просто няма как да не се влюбиш в него!!! Наистина чудесна книга, чудесна!!!!

Аз най-после довърших редакцията на "Прелъстен" на Вирджиния Хенли - страхотна книга, изключително забавна и много динамично се развива действието. До сега не бях чела нищо от авторката и съм много приятно изненадана от целия й стил на писане.

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.