Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Трите сестри и на мен са ми любимки, особено Маги и мисля че след като си харесала първите две и родената в грях Шанън ще ти хареса, въпреки че Маги е моята фаворитка, историята на Шанън е най-романтична.

Не знам коя ми харесва повече, определено Маги ми е любимка но още не съм дочела книгата за Бриана а това как се справя с такава майка е направо похвално, даже може и да замени Маги cool.gif а Шанън мисля да я оставя за по късно и отново да се прехвърля на историческите като продължа с "Падналите Ангели" от които вече съм прочела 2-3 книжки а коментарите за тях ме изкушават да продължа :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Току - що прочетох "Ключът на светлината" на Нора Робъртс и много ми хареса. Има си всичко - малко магия, малко смях /кучето Мо определено върши много забавни неща/ и много романтика /дори когато жената изпраща рози на мъжа, за когото е решила да се омъжи :bedtime2: /. Нямам търпение да продължа със следващите две книги. laugh.gif

Прочетох След полунощ на Тереза Медейрос и останах очарована! Смятам, че и следващата книга ще е страхотна...изобщо историята е много добре измислена, дори мога да кажа необичайна.... ловец на вампири, а брат му вампир....хареса ми определено!

И аз съм на вълна Тереза Медейрос. Започнах с известни колебания Скандална нощ, защото главният герой е адски депресиран, мрачен и с тежко минало. Сега съм на средата и пичът продължава да си е все така мрачен, но за сметка на това книжката е очарователна, страшно забавна и дори се улавям че понякога се хиля на глас заради по-смешна сцена, а това за съжаление не ми се е случвало доста отдавна с някой роман.

И аз съм на вълна Тереза Медейрос. Започнах с известни колебания Скандална нощ, защото главният герой е адски депресиран, мрачен и с тежко минало. Сега съм на средата и пичът продължава да си е все така мрачен, но за сметка на това книжката е очарователна, страшно забавна и дори се улавям че понякога се хиля на глас заради по-смешна сцена, а това за съжаление не ми се е случвало доста отдавна с някой роман.

Изчакай да пусна ангела на Джули и няма да можеш да се спреш . Аз от вчера пак я препрочитам и не мога да спра да си се хиля сама камо ли сериозно да се отнеса към превода си да му се не види. Момичета с прискърбие съобщавам че вече изместиха Брачната от почетното първо място в моите очи. Имам нов фаворит и това е. Утеха е все пак че е на същата авторка и от същата поредица.

Сега чета Викинг на Конито - много ми допада , но съм едва наполвината на книгата така ,че крайната оценка ще е след последната страница. Някой спомена в темата Ангел в мрамора - това е невероятно красива история за безрезервната любов и когато някой я пусне (за което хиляди благодарности на момичетата ,които отделят от времето си) който не я чел я препоръчвам на 100000 %. Тази книга си заслужава всяка страница.

5B9F21B3F3.jpg

Сега чета Викинг на Конито - много ми допада , но съм едва наполвината на книгата така ,че крайната оценка ще е след последната страница. Някой спомена в темата Ангел в мрамора - това е невероятно красива история за безрезервната любов и когато някой я пусне (за което хиляди благодарности на момичетата ,които отделят от времето си) който не я чел я препоръчвам на 100000 %. Тази книга си заслужава всяка страница.

Може ли малко инфо?Чела съм нещо от авторката(нещо хубаво),но спомените ми са объркани и неясни.

Съни, коя книга на Джули превеждаш?

Guardian Angel втората от поредицата Crown's Spies Тя е за Джейд и Кейн

Може ли малко инфо?Чела съм нещо от авторката(нещо хубаво),но спомените ми са объркани и неясни.

Главният герой пристига в едно малко градче , за да си оправи кораба или беше нещо подобно, не помня повода и там се сблъсква с нашата героиня. Но тя не иска и да чува за него и той почва да я преследва навсякъде, а в целия град никой не иска да му каже нищо за нея. Оказва се че тя е местния ангел-лечител и целия град я пази от мъжете, защото преди години един мъж я е излъгал и тя е родила детенце от него, но на главния не му пука и започва да я охажва и преследва , защото се влюбва в нея и не се спира да се излага пред целия град, само да му обърне внимание и почти успява..... докато първият не пристига.Книгата е написана много добре и има доста забавни моменти, няма и нито една интимна сцена, но е невероятно романтична, как един мъж може да обича на 100% от себе си.

Тази не съм я чела,но със сигурност съм чела нещо от авторката.Благодаря за информацията.

Guardian Angel втората от поредицата Crown's Spies Тя е за Джейд и Кейн

Оле Сънчо, браво на теб ;) каква страхотна новина е това, двойно ме зарадва :speak: хем че превеждаш романа който много исках да чета и хем че потвърди очакванията ми книгата за Джейд да бъде дори по хубава kiss.gif

Главният герой пристига в едно малко градче , за да си оправи кораба или беше нещо подобно, не помня повода и там се сблъсква с нашата героиня. Но тя не иска и да чува за него и той почва да я преследва навсякъде, а в целия град никой не иска да му каже нищо за нея. Оказва се че тя е местния ангел-лечител и целия град я пази от мъжете, защото преди години един мъж я е излъгал и тя е родила детенце от него, но на главния не му пука и започва да я охажва и преследва , защото се влюбва в нея и не се спира да се излага пред целия град, само да му обърне внимание и почти успява..... докато първият не пристига.Книгата е написана много добре и има доста забавни моменти, няма и нито една интимна сцена, но е невероятно романтична, как един мъж може да обича на 100% от себе си.

Мила благодаря много за информацията, то така я похвали и с толкова голям процент я препоръча че щях да умра :ill: от мерак ако не беше това инфо biggrin.gif

Тъй като съм на вълна Нора Робъртс и трилогията Ключът, реших да се поровя малко из интертет. Който е чел книгите, може би ще му е интересно да види Плезънт Вали в действителност. :speak:

Това е библиотеката на града http://pleasantvalley-ny.gov/history/landmarks/library.html

Това е парк, близо до града - като го гледаш няма как да не се размечтаеш... http://www.innisfreegarden.org

Редактирано от Red lady (преглед на промените)

Няма защо момичета , надявам се книгата наистина да ви хареса. Аз съм я чела поне три пъти, но преди повече от 10 години и ми се губят някой моменти от сюжета, но съм сигурна, че поне няма да ви разочерова.Ако трябва да я опиша с две думи "очерователно-нежна". За Викинг на Конито - оценка 7 не е лоша, началото е доста силно и в типичния за авторката стил с няколко обрата, забавно е да четеш какви са суеверници големите лоши викинги, само че нещо образа на Торн като абсолютно безмозъчно дърво ме подразни малко, на моменти е прекалила с интимните сцени , но не е чак толкова ......... .

Сега ще захвана Кристалната пещера , че Тихи ми я похвали, а и разкаялите се гаднярите май са ми слабост.

Като казахте разкаял се грешник и се сетих за една книга.

Може би е на Сандра Брун,Барбара Делински или на Е.Лоуел?!!Не помня.

Разказва се за една млада жена-нещо като актриса,но май и пееше добре.Хмм,като се замисля май искаше да блесне като певица на някакво празненство.

Работата бе в това,че главния(от богато семейство) реши,че е използвачка и ще "хване" брат му.Взе да я сваля,да й ги говори едни..Както и да е между тях стана нещо,но той продължи да я мисли за хитра и подла.Разбра,че живее в някакъв бордей(съседите умираха за нея),разследваше я.Обаче независимо от фактите продължи да я мисли за използвачка.Накрая стигна до там,че изтърси нещо от миналото й за да я злепостави.Получи се много лошо.

Не помня последователността добре и може малко да съм заимствала,но беше отдавна,когато четох книгата.Помня,че накрая "умникът" я докара до отчаяние и чак тогава се усети,че е в грешка.Дали не бе и бременна от него?!А тя милата бе като сомнамбул.

Е имаше хепиенд,но може да ти се скъса сърцето до него.

Като казахте разкаял се грешник и се сетих за една книга.

Може би е на Сандра Брун,Барбара Делински или на Е.Лоуел?!!Не помня.

Разказва се за една млада жена-нещо като актриса,но май и пееше добре.Хмм,като се замисля май искаше да блесне като певица на някакво празненство.

Работата бе в това,че главния(от богато семейство) реши,че е използвачка и ще "хване" брат му.Взе да я сваля,да й ги говори едни..Както и да е между тях стана нещо,но той продължи да я мисли за хитра и подла.Разбра,че живее в някакъв бордей(съседите умираха за нея),разследваше я.Обаче независимо от фактите продължи да я мисли за използвачка.Накрая стигна до там,че изтърси нещо от миналото й за да я злепостави.Получи се много лошо.

Не помня последователността добре и може малко да съм заимствала,но беше отдавна,когато четох книгата.Помня,че накрая "умникът" я докара до отчаяние и чак тогава се усети,че е в грешка.Дали не бе и бременна от него?!А тя милата бе като сомнамбул.

Е имаше хепиенд,но може да ти се скъса сърцето до него.

Това май е Пламъци в Рая на Елизабет Лоуел. Поне на нея ми напомня. Жената беше танцьорка на хаитянски танци, а от предишния си брак таеше недоверие към мъжете. Главният герой пък беше изоставен от жена си, която не искала малката им дъщеричка и затова и той от своя страна таеше недоверие към жените.

Това май е Пламъци в Рая на Елизабет Лоуел. Поне на нея ми напомня. Жената беше танцьорка на хаитянски танци, а от предишния си брак таеше недоверие към мъжете. Главният герой пък беше изоставен от жена си, която не искала малката им дъщеричка и затова и той от своя страна таеше недоверие към жените.

Ц.Не е тя.

Тези от моята книга не се бяа женили преди.А главната бе много наивна,добричка и доколкото си спомнам е нещо като сирак-майка й я е зарязала сама да се гледа.С това бе свързана и тайна й.

По-малкия брат й бе приятел,а по-големия му се привиждаха проблеми,още повече,че си падна по нея.

Ц.Не е тя.

Тези от моята книга не се бяа женили преди.А главната бе много наивна,добричка и доколкото си спомнам е нещо като сирак-майка й я е зарязала сама да се гледа.С това бе свързана и тайна й.

По-малкия брат й бе приятел,а по-големия му се привиждаха проблеми,още повече,че си падна по нея.

Аз се сещам, за една книга която е с подобен сюжет - Мацката е наивна, сладка и тотално невежа като става дума за мъже - беше се сприятелила с по-малкия брат и той я покани на гости в тях, а по-големия като я видя му напомни за някаква бивша и си помисли ,че иска да хване братчето му и почна да я терори как ли не,обиди,нападки и за капак и преспа с нея ,а после се правеше, че му е все тая - тотален гадняр, а тя не разбираше какво става и защо го прави. Оказа се ,че тя е сирак и се грижи сама за себе си и наистина като се освести "гадняра" стана края на книгата - а тя добрата му и прости - розово романче е - Ще те накарам да се влюбиш - Нора Кейд

Любимото четиво на романтичната блондинка от Сан Франциско Джени са устърните. Бляновете и по Дивия запад се сбъдват. На фона на величествения девствен пейзаж е първата среща на Джени с фермера Стив Фелтън - мъж със силна воля и сурова красота. Между двамата прехвръква искра, от която се разразява неугасим любовен пожар... Романът опровергава твърденията на скептиците, че красивите мечти са само измислица.

Сега ще захвана Кристалната пещера , че Тихи ми я похвали, а и разкаялите се гаднярите май са ми слабост.

Кристалната пещера и аз да я похваля.

Многооо хубава книжка макар и малко тежка, една от любимите ми е, а и главния не беше типичен гадняр, живота му както и на главната се стече така, че преживяха много нещастия и това го беше изпълнило с желание за отмъщение, но пък след като се осъзна докъде е стигнал няма как да не го харесаш.

Аз се сещам, за една книга която е с подобен сюжет - Мацката е наивна, сладка и тотално невежа като става дума за мъже - беше се сприятелила с по-малкия брат и той я покани на гости в тях, а по-големия като я видя му напомни за някаква бивша и си помисли ,че иска да хване братчето му и почна да я терори как ли не,обиди,нападки и за капак и преспа с нея ,а после се правеше, че му е все тая - тотален гадняр, а тя не разбираше какво става и защо го прави. Оказа се ,че тя е сирак и се грижи сама за себе си и наистина като се освести "гадняра" стана края на книгата - а тя добрата му и прости - розово романче е - Ще те накарам да се влюбиш - Нора Кейд

Любимото четиво на романтичната блондинка от Сан Франциско Джени са устърните. Бляновете и по Дивия запад се сбъдват. На фона на величествения девствен пейзаж е първата среща на Джени с фермера Стив Фелтън - мъж със силна воля и сурова красота. Между двамата прехвръква искра, от която се разразява неугасим любовен пожар... Романът опровергава твърденията на скептиците, че красивите мечти са само измислица.

На нея прилича.... :ph34r:

Снощи допрочетох "Войнствена любима" на Тамара Лий ииии ... какво да кажа - много готина история! Действието се развива в средновековието. И двамата главни бяха много интерсни и забавни. Имаше интрига, малко нещастия, но като цяло е лека книгата и много лесно се чете. Двама братя близнаци - и двамата неустоимо красиви, но докато единият беше образец на мъжко съвършенство, другият беше голям гадняр, - разделени още от раждането си, заради интригите на леля им. И оттам тръгна объркването. Лошият - Дарт - беше направил едни поразии в миналото и главната го мразеше и след години вижда брат му - Рейналф - и го взима за него, пленява го и го затваря в замъка си, решена да го убие ... но така и не успява, когато има възможност. После той обаче я пленява и оттам нататък започва интересната част. biggrin.gif Една от малкото книги, в които и двамата главни се биеха един срещу друг с ножове и мечове. Обаче бяха много симпатични. Особено като я накара краля да избира за кой да се омъжи - за главния или тъпия си бивш годеник, много съм се смяла. И още - много рядко ми се случва главната героиня да ми допадне и да ми хареса поведението й като цяло - относно тази книга нямам никакви забележки. Препоръчвам я. Искам да попитам, ако някой знае, има ли други книги от авторката, издавани на български?

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Искам да попитам, ако някой знае, има ли други книги от авторката, издавани на български?

Доколкото знам, не. Което е жалко, защото Войнствена любима е част от четирилогията Bride (Leigh)

1. Warrior Bride (1994) - Войнствена любима

2. Virgin Bride (1994)

3. Pagan Bride (1995)

4. Saxon Bride (1996)

Боби, не чети това, мила. Не е добре за здравето ти! sad.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Доколкото знам, не. Което е жалко, защото Войнствена любима е част от четирилогията Bride (Leigh)

2. Virgin Bride (1994)

3. Pagan Bride (1995)

4. Saxon Bride (1996)

да, за съжаление sad.gif аз сега тъкмо това разглеждах и четох резюметата на останалите книги от четрилогията и ми изглеждат много интересни, още повече, че Virgin Bride е за брата на главната и неговата история беше загатната в Warrior Bride и е жалко, че не са издали цялата поредица, а авторката пише много добре, поне доколкото мога да преценя от една книга.

Момичета , едва на 30 страница съм на Кристалната пещера, а имам чуството ,че тази нощ няма да спя - сцената как Шон става отново човек след затвора направо ме разтърси!!! :wub:

2. Virgin Bride (1994)

3. Pagan Bride (1995)

4. Saxon Bride (1996)

Ох, Гане, къснооооо е, мила, къснооооо a1e39d12b8b8e7483a110956deb56c78.gif Влизам си аз с най-кефско настроение в темичката и какво да видяяяяя,аййййй 4f3c977dd5863022280a16641efa90a8.gif

Ами че няма друга преведена книга на Тамара Лий - няма. Че няма кой да я издава - няма 5e7b7130eab8d1a914c0ded4575943ac.gif Ами отгоре навсичко те били четиринки в поредицата, откоито моята войнствена сладуранка е първа. Видяло се е пак ще се тормозя с руския и т.к. напоследък само него употребявам, за да прочета нещо свястно, той вече ми стана като майчин език. ohmy.gif Само да не взема и да проговоря на него, че току виж ме изритали от вкъщи с мощен шууут 1add7c2d0b2731c3e5be529008e9df77.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.