Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Прочетох Кристалната пещера, оценката ми е 9 от 10, прекалили са със някой сцени...., но като цяло книгата е страхотна и малко ме подразни ,че Ем се омъжи за онзи кретен и то като знаеше , че не го обича - много тъпа и безволева постъпка.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

здравейте дами1

и аз искам да се включа в темата. чела съм Кристалната пещера и много си я харесвам също така и Брак за една година е много добра. в момента чета Ти ми принадлежиш на Джоана Линдзи.

здравейте дами1

и аз искам да се включа в темата. чела съм Кристалната пещера и много си я харесвам също така и Брак за една година е много добра. в момента чета Ти ми принадлежиш на Джоана Линдзи.

Оооооооууу, една от любимите ми книги, даже най-любимата от историческите. Уцелила си в десятката. Чакам да чуя впечатления, като я свършиш, ако имаш желание да ги споделиш

Страхотна е! мнооого ми хареса. да ми препоръчате нещо друго, ако може разбира се. :baby:))

Страхотна е! мнооого ми хареса. да ми препоръчате нещо друго, ако може разбира се. :)))

Ако не си чела Тайната принцеса, пак на Джоана, е добър избор. Тя е свързана с Ти ми принадлежиш и всъщност е преди нея като история. Тя е за Стефан и Таня. Друг добър избор е Арнет Лем и Катлийн Удиуиз, а ако искаш нещо съвременно, не мога да не препоръчам любимката ми Нора.

Perfect wife на Lindsey Sands. Макар книгата да си има своите не дотам интересни моменти, в някои отношения е направо откритие. Двамцата са много симпатични, ако и авторката понякога да ги изкарва недосетливи в някои ситуации. За сега стабилно кефи и се хиля дори на моменти, които може би не са толкова откровено смешни /Например той смята, че похъркването й е много сладко./ Препоръчвам я с две ръце на всеки. Да знаете английски ще е от полза, защото на бг я няма. Обаче може да я има на други езици, не всичко е загубено. biggrin.gif

Като я свърша ще продължа с други книги от авторката.

Помагайте :speak: имам чувството че съм прочела всички книги и не мога да си харесам нищо,Кристалната пещера съм я чела и всички други на авторката и на мен много ми хареса но сега немога дас и избера нищо :wors:

• Автор

Помагайте :speak: имам чувството че съм прочела всички книги и не мога да си харесам нищо,Кристалната пещера съм я чела и всички други на авторката и на мен много ми хареса но сега немога дас и избера нищо :wors:

Чела ли си нещо на Джудит Макнот? Може да пробваш с нея, до сега съм чела само две нейни книги, но определено ме грабна.

Последните ми две книжки са Ондин на Хедър Хреъм и Дивачката на Мери Джо Пътни и двете бяха много приятни.

Упорити мадами, предателство, гадни и подли роднини готови на всичко за да им отмемат богатство, и по един силен и горд мъж който се появява в живота им за да ги защити и обича.

За Дивачката видях че е първа от три книжки и естествено ги няма на бг и много ме е яд, втората е за брата близнак на главния и китайската му невеста, но третата така и не разбрах за кого е. За Ондин не смея да погледна вече...

За Дивачката видях че е първа от три книжки и естествено ги няма на бг и много ме е яд, втората е за брата близнак на главния и китайската му невеста, но третата така и не разбрах за кого е. За Ондин не смея да погледна вече...

Втората книга по-точно е за по-големия брат на Доминик от "Дивачката" Кайл.Третата книга е за дъщерята на Майкъл и Кетрин Кениън от "Защото вярваш в любовта" Алекс и приятеля на Кайл Гевин.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Ако не си чела Тайната принцеса, пак на Джоана, е добър избор. Тя е свързана с Ти ми принадлежиш и всъщност е преди нея като история. Тя е за Стефан и Таня. Друг добър избор е Арнет Лем и Катлийн Удиуиз, а ако искаш нещо съвременно, не мога да не препоръчам любимката ми Нора.

Благодаря. Чела съм Тайната принцеса, но ще се пробвам с Арнет Лем. Аз също съм страхотна почитателка на Нора Робъртс. Де що намеря от нея го изчитам :ph34r:

Редактирано от nikicikk (преглед на промените)

Благодаря. Чела съм Тайната принцеса, но ще се пробвам с Арнет Лем. Аз също съм страхотна почитателка на Нора Робъртс. Де що намеря от нея го изчитам smile.gif

Аз също съм фен на Лем, започни с Шотланска кръв - тя е най-силната като въздействие според мен , а най-забавна е Ангел на нощта. Препоръчвам ти и Шърли Бъзби - тя също пише много увлекателно. Може да пробваш и Греам, Макбейн и Дод cool.gif ако не се ги чела.

Чела ли си нещо на Джудит Макнот? Може да пробваш с нея, до сега съм чела само две нейни книги, но определено ме грабна.

всичко нейно съм изчела пише страхотно,но като видях предложенията на другите момичета,май ще започна с Арнет Лем,нали тя беше писала Годежът,въпреки че ми се стори малко скучноват :hush:

всичко нейно съм изчела пише страхотно,но като видях предложенията на другите момичета,май ще започна с Арнет Лем,нали тя беше писала Годежът,въпреки че ми се стори малко скучноват mad.gif

Да Годежът е нейн роман и не е много подходящ пример за творчеството и , книгата става интересна едва след 40-50 -тата страница, затова ти препоръчах Шотланска кръв, Ангел на нощта и Нишките на съдбата за да и станеш фен wink.gif .

Ох, понеже става въпрос все за любими писателки, просто не мога да се устискам да си затрая :)

Горещо препоръчвам всичко, предложено от Gael плюс в добавка и книгите на Катрин Каултър, а ако ви се чете нещо по-забавно - непременно опитайте романите на Аманда Куик kiss.gif

и аз не мога да реша от къде да започна, но ще видим :ph34r:

Да Годежът е нейн роман и не е много подходящ пример за творчеството и , книгата става интересна едва след 40-50 -тата страница, затова ти препоръчах Шотланска кръв, Ангел на нощта и Нишките на съдбата за да и станеш фен wink.gif .

На мен пък само Годежът и Нижките на съдбата ми харесаха , другите ми бяха направо скучни. Ангел на ноща едвам го завърших,Продадената принцеса си стои недочетена и не знам дали да рискувам с Шотландска кръв :ph34r:

На мен пък само Годежът и Нижките на съдбата ми харесаха , другите ми бяха направо скучни. Ангел на ноща едвам го завърших,Продадената принцеса си стои недочетена и не знам дали да рискувам с Шотландска кръв huh.gif

Може да я пробваш, на мен ми харесва - тя е доста по тежка от Ангел на нощта (която е лека книжка и се чете по скоро, за да се посмееш , напомня на книгите за Малори на Джуана или Венчило с дявола на Гарууд), докато Шотланска кръв е по-близка до Нишките на съдбата като стил. Трябва до си решиш какво ти се чете - впрочем какво имаш предвид под "другите" - на бг има само 5 книги или си чела нещо на друг език? ( Две са ти харесали , една - не , а една не си дочела). Не го приемай лично - на мен Лем ми харесва и според мен лоша книга няма , нито скучна поради няколко причини - пише добре, разбрано, не прекалява с нищо като тематика, исторически е издържана и винаги показва интересни взаимоотношения между героите, Годежът е най-слабата и книга, която също ми харесва!

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Аз също скоро прочетох Ангел на нощта, Шотландска кръв и Продадената принцеса и много ми харесаха всичките...предполагам, че зависи от това в какво настроение си и какво ти се чете...но като цяло смятам, че авторката се е справила добре! Тук е мястото да благодаря отново на Gael за препоръките! Винаги е много хубаво като някой ти препоръча книжка и тя ти стане сред любимите.....

Втората книга по-точно е за по-големия брат на Доминик от "Дивачката" Кайл.Третата книга е за дъщерята на Майкъл и Кетрин Кениън от "Защото вярваш в любовта" Алекс и приятеля на Кайл Гевин.

Може ли едно въпросче? Майкъл и Катрин още една дъщеря ли имат? Защото от книгата за тях знам само Ейми дъщерята на Катрин от първия брак и синът им Никълъс (кръстен на приятеля му)? Много обичам, когато се преплитат така семействата....някак самите герой ги познаваш по - добре....

Може ли едно въпросче? Майкъл и Катрин още една дъщеря ли имат? Защото от книгата за тях знам само Ейми дъщерята на Катрин от първия брак и синът им Никълъс (кръстен на приятеля му)? Много обичам, когато се преплитат така семействата....някак самите герой ги познаваш по - добре....

Александра /Алекс или Али/е второто име на Ейми,която,когато става на шестнадесет години, решава,че й харесва повече.А Майкъл и Катрин имат още една дъщеря Анн.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Автор

Александра /Алекс или Али/е второто име на Ейми,което тя решава да приеме,когато става на шестнадесет години.А Майкъл и Катрин имат още една дъщеря Анн.

Направо съм впечатлена от Пътни, и от факта че е написала книга за Ейми, определено беше впечатляващ персонаж и заслужава своята история. Дали ще е много нахално, ако помоля да ни разкажеш малко за самата книга :line dance:

Александра /Алекс или Али/е второто име на Ейми,която,когато става на шестнадесет години, решава,че й харесва повече.А Майкъл и Катрин имат още една дъщеря Анн.

Ехаа.....много ти благодаря, че ми отговори толкова бързо!!! Сигурно е много хубава книжка! Много те моля и аз ако може да ни разкажеш нещо повече...

Аз чета "Горещи следи" на Джейн Ан Кренц, трета и последна книга от поредицата "Аркейн", много е хубава. :wors:

Аз чета "Горещи следи" на Джейн Ан Кренц, трета и последна книга от поредицата "Аркейн", много е хубава. :sobbing:

Ако имаш възможност дай повечко подробности за "Аркейн".

Аз дочитам "Аристократът" на К. Коултър.Хубава е,но лековата.Надявам се финала да е приятна изненада.Книгите,които съм чела от авторката ме наведоха на мисълта,че главния герой се държи малко гадничко с главната,а тук не е така.Дори е много внимателен,но пък тя е една неопитна във всяка сфера на живота,че наистина да я съжалиш.

Ако имаш възможност дай повечко подробности за "Аркейн".

"Аркейн" е тайно общество, състоящо се от хора с паранормални сили. Обществото датира от стотици години, и се оправлява от потомците на "империята" Джоунс. В обществото се записват и изучават различните паранормални сили на хората, като се измерват по десетобалната скала на Джоунс. В трите книги, сюжета се върти около организацията "Нощните сенки", която е създадена от конкуренти на "Аркейн" който са намерили старинна формула, с която да увеличават силите на тези хора, чийто паранормални сили са по ниска степен- 5,6 или 7. Тези с по-ниската степен биват инжектирани със серума, към който се прострастяват, стават много силни и общо взето зли. Главните и от трите книги се сблскват с тези "мутанти" и се опитват да ги спрат, със своите паранормални сили, които или са 10-та степен по скалата на Джоунс, или я надминават. Принципно винаги единия от главните или работи, или е работил за "Джоунс и Джоунс", частна организация, отново собственост на фамилията Джоунс.

Абе май малко омотах всичко. Общо взето, главните имат разни паранормални сили с които се борят срещу гадните. А повреме на тази борба, откриват истинската любов. :sobbing:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.