Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Ох, много ви моля, аз като най-нахална :lock:, дали някой няма да я сканира??? че много ме запалихте!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

А ,ти четна ли на Елизабет Лоуел "До края на света"?Интересува ме какво ти е впечатлението".

Ох, много ви моля, аз като най-нахална :), дали някой няма да я сканира??? че много ме запалихте!

Ох ако беше преди няколко месеца, щях да я сканирам, ама от доста време нямам скенер. Дано някой друг се навие да я сканира. Няма да съжаляваш ако я прочетеш. А тази на Елизабет Лоуел "До края на света" съвременна ли е? Че не се сещам да има такава историческа. :lock:

А ,ти четна ли на Елизабет Лоуел "До края на света"?Интересува ме какво ти е впечатлението".

хахаха четнах аз laugh.gif нищо не съм четнала, нямам никакво време, само си набелязвам - такава блейка съм, че думи нямам! да не говорим, че сигурно от 6 месеца се мотая с 2 книги за редакция, които принципно максимум седмица би ми отнело, ако бях във форма, а и са много интересни - извинявай Xesi!!! (ще гледам до края на март да ги опаткам).

Ох, много ви моля, аз като най-нахална :biggrin:, дали някой няма да я сканира??? че много ме запалихте!

Мила, мислех, че "Нежна грубост" е в нечий списък за сканиране, но ако не е в плановете на никой, мога аз да я изпердаша през скенера. :blink:

Мила, мислех, че "Нежна грубост" е в нечий списък за сканиране, но ако не е в плановете на никой, мога аз да я изпердаша през скенера. :)

ей, идеално! много ще съм благодарна, чела съм само една книга на Катрин Харт - "Изкушение" и не съм спряла да се смея през цялото време, даже накрая си я принтирах! :) аз не бързам де - когато имаш време, аз имам да си се занимавам тук с други книжки :P

Ох ако беше преди няколко месеца, щях да я сканирам, ама от доста време нямам скенер. Дано някой друг се навие да я сканира. Няма да съжаляваш ако я прочетеш. А тази на Елизабет Лоуел "До края на света" съвременна ли е? Че не се сещам да има такава историческа. :)

Съвременна,но на тебе май няма да ти хареса.То и аз не съм много убедена,че ми харесва.

Набързо-двамката са разведении всеки рани ближе-тъп и прост съпруг и алчна жена.

Нашата обаче има 1001 сметки на главата и нашия само я дебне-пари да му иска и защо все за работа мисли.

Обаче нещата си тръгнаха и хоп нашата забременя(а и бе казал доктора,че шансът да има бебе е нищожен).Тогаз като я почна главния,направи я на нищо.А тя милата го остави и си гледаше работата и здравето(шансовете да износи бебето бяха малки).И нещата ставаха все по на зле,ама тя си се бори-заряза работа,продаде си фотоапаратите за да плати сметките и т.н.Накрая обаче стана инцидент и пометна.Толкова тежко го изживя.Главния чак тогава се усети,ама след дъжд...

Иначе той я върна към живот,щото тя си бе жива-умряла.

Някак много ми е криво за бебето,хич не обичам такива работи.Дори само на книга.От друга страна тя милата бе много изстрадала,та можеше и на детето да се отрази. Много драма,много нещо.Може и да си поплачеш.

Съвременна,но на тебе май няма да ти хареса.То и аз не съм много убедена,че ми харесва.

Набързо-двамката са разведении всеки рани ближе-тъп и прост съпруг и алчна жена.

Нашата обаче има 1001 сметки на главата и нашия само я дебне-пари да му иска и защо все за работа мисли.

Обаче нещата си тръгнаха и хоп нашата забременя(а и бе казал доктора,че шансът да има бебе е нищожен).Тогаз като я почна главния,направи я на нищо.А тя милата го остави и си гледаше работата и здравето(шансовете да износи бебето бяха малки).И нещата ставаха все по на зле,ама тя си се бори-заряза работа,продаде си фотоапаратите за да плати сметките и т.н.Накрая обаче стана инцидент и пометна.Толкова тежко го изживя.Главния чак тогава се усети,ама след дъжд...

Някак много ми е криво за бебето,хич не обичам такива работи.Дори само на книга.От друга страна тя милата бе много изстрадала,та можеше и на детето да се отрази. Много драма,много нещо.Може и да си поплачеш.

ох, че тежко! е, накрая поне не стана ли така, че пак да забременее и да роди нормално? за да има някакъв баланс! или да си осиновят дете? и аз не обичам, когато главната загуби бебето :cool:

ох, че тежко! е, накрая поне не стана ли така, че пак да забременее и да роди нормално? за да има някакъв баланс! или да си осиновят дете? и аз не обичам, когато главната загуби бебето :(

Няма ново бебе,но проблема с забременяването бе,че първия и съпруг я бе обвинил,че е безплодна,а всъщност в него е проблема.Иначе тя бе подложена на силен стрес-много работа,много сметки,издържа брат,сестра и майка си(която знае как да харчи).Просто организма й бе слаб.

Сега чета "Скандална нощ" на Тереза Медейрос и е страшно смешна.Чак не мога да повярвам,че исторически роман ме грабна.Напоследък нищо не ми харесва.

Ох мила, само как знаеш какво обичам. Наистина не ми допада. Всичко се преживява, караниците и глупостите, ама това, че след толкова зор губи бебето, е отврат.

Аз сега се сетих за една книжка, чела съм я преди доста време, не съм сигурна на английски или на български. Помня сюжета, ама хич не помня как се казва, че я четох още в началото като почнах да чета такива романи. Та ще я преразкажа и ако някой се сети и ми напише коя е много ще го обичам. Главния беше много наранен, жена му си била имала сумати любовници, и докато той се трепе във фирмата си, тя пре спокойно му харчи парите и издържа други мъже. Беше се развел с нея, а тя му беше съдрала кожата, почти до фалит го беше докатала, и нашия три години ближе рани, докато накрая вдигне фирмата и сега нещеше да чуе за жени, само ги използваше за по една нощ. Главната, селско дяте, тамън завършваше колежа и си мечтаеше как ще се омъжи за годеника си, дето са сгодени от бая време. Тя си мислеш как ще е първата брачна нощ и прочие, защото още беше девствена. Изпитите й свършили по-рани и тя реши да изненада годеника, като се върне в родното градче по-рано. Само дето е сюрпайзната, като го вижда с друга в леглото. Казва му, че късат, а той я обвинява, че тя е виновна, и че той си имал нужди и т.н. Наща хукна, прибра си се в кватрирата в колежа, нарева си се едно хубаво. Нейната съквартирантка я убеждаваше два часа и я замъкна в една дискотека, а тя една от многото заведения на главния. И той взе че я ареса, почна да я сваля и я помъкна в апартамента си, а наща толкова беше заплесната по него, а и леко пияна, че преспа с него. Събуди се посред нощ, разбра каква грешка е направила и избяга, а той завалата като се събути и като видя кръвта по чаршафите почна да се сеща какво беше станало и се чудеше защо е избягала. Мина се няколко месеца. Тя бременна. Вече беше завършила, нямаше къде да живее и се хвана в един от ресторантите на главния като сервитьорка, защото на тези които поемат нощни смени им дават една стая на последния етаж на заведението. И тя там работеше няколко месеца, и вече започна да й личи, че е бременна. Шефа й, почна да й крещи и й каза, че е уволнена, а тя почна да го моли, че работата й трябва, щото е бременна в петия месец. И тогава главния изникна от някъде и като чу думите, че е бременна в петия, и после като я позна, веднага си направи сметките. Беше сигурне, че детето е от него, ама си мислеше, че тя е направила всичко нарочно. Взе я в дома си. Живяха заедно месец и той ту се ържеше хубаво, грижеше се за нея, спеше с нея, ама като го млатнеше нещо през главата се държеше гадно, обвиняваше я, че нарочно е забременяла за да измъкне пари от него, и т.н. И тя накрая не издържа и го заряза. Върна се в градчето дето е родена при техните, ама всички я убиждаха и гледаха от високо. Милата седеше самичка по цял ден и ревеше. А нашия почна да се осъзнава и да я търси. Наща беше вече в осмия месец, като се видя с бившия си, той почна нещо да й се зъби и се скараха, тя залитна, падна по едни стълби. А точно тогава главния влизаше, че я беше открил и тя се строполи в краката му. Тука беше много гадно, кака тя ревеше, кървеше, а той я носеше към болницата. Наща роди момченце, ама то недоразвито, а разни наранявания от падането, казаха й, че няма да оцелее и тя няма да има повече деца. Ама главния не се примиряваше. Докара най-добрите доктори, май бяха 7 или 8 човека, да се грижат за наща и за бебето. Бяха едни потоци сълзи, обяснения в любов и молитви, докато се разбра, че бебето ще оцелее. Ожениха се в болницата, и ги дадоха след 6 години, на момченцето му нямаше нищо, никакви ослужнения след падането, а главната след три години беше родила близначки, момиченца, и точно като свърши, тя каза на главния, че пак е бременна и лекарите от оная болница били най-некадърните на света.

Мале много се отплеснах. Та някой сеща ли се коя е тая книга? Да си кажа, честно май беше от английските сини книжки на Милс анд Бонс, дето на кориците са все с бременни жени, ама не съм сигурна. sad.gif

Цък,идея нямам.Звуче супер,само това падане..........

Тея писатели кво им става като се отплеснат с тези близнаци.,тризнаци...

Ааааа, Ванче, знам аз знаааам, ти щеше да си следващата, дет да ръчкам с остена, мила :( Ама реших да съм малко по-скромна и нетолкоз нахална. Но все пак, да си дойдем на думата, дай малко инфо за книжката на Аманда, мила kiss.gif

Айде, да не съм лошава написах ви малко инфо за книжката на Амандичка! Който се интересува, знае къде би могъл да я намери! :hush::P

Даже цветничко съм ви го направила - да му се радвате повечко! ;)

Пък и ако напишете някой коментар какво мислите, няма да е зле. ;)

Ох, момичета, направо ме усмъртихте ;) Макар че съм изчела мнооооого книги за индианци, не можах да свикна със скалпиранията, да му се невиди :)

Инче, мила, щом ти допадна "Нежна грубост", предполагам че ще харесаш и "Страст" от същата авторка kiss.gif Книгата е за каубои и като изключим първите 30-тина страници, където й се случиха ужасни неща на главната, нататък романа е страхотно завладяващ и интригуващ. В първите страници обаче се разбира защо главната ще си постави за цел да изтрепе шестимата гадняри и ще ги гони до дупка, за да им свети маслото. А междувременно наема главния да я научи как да стане съвършения печен стрелец...

Иринче, радвам се, че "Танцуващият дявол" ти е допаднал kiss.gif

Оооо, обичам такива силни и омъстителни жени, ще я пусна на опашката. :)

Мила, мислех, че "Нежна грубост" е в нечий списък за сканиране, но ако не е в плановете на никой, мога аз да я изпердаша през скенера. :eek:

Абе май и аз я гледах в нечий списък, ама....

Ох мила, само как знаеш какво обичам. Наистина не ми допада. Всичко се преживява, караниците и глупостите, ама това, че след толкова зор губи бебето, е отврат.

Аз сега се сетих за една книжка, чела съм я преди доста време, не съм сигурна на английски или на български. Помня сюжета, ама хич не помня как се казва, че я четох още в началото като почнах да чета такива романи. Та ще я преразкажа и ако някой се сети и ми напише коя е много ще го обичам. Главния беше много наранен, жена му си била имала сумати любовници, и докато той се трепе във фирмата си, тя пре спокойно му харчи парите и издържа други мъже. Беше се развел с нея, а тя му беше съдрала кожата, почти до фалит го беше докатала, и нашия три години ближе рани, докато накрая вдигне фирмата и сега нещеше да чуе за жени, само ги използваше за по една нощ. Главната, селско дяте, тамън завършваше колежа и си мечтаеше как ще се омъжи за годеника си, дето са сгодени от бая време. Тя си мислеш как ще е първата брачна нощ и прочие, защото още беше девствена. Изпитите й свършили по-рани и тя реши да изненада годеника, като се върне в родното градче по-рано. Само дето е сюрпайзната, като го вижда с друга в леглото. Казва му, че късат, а той я обвинява, че тя е виновна, и че той си имал нужди и т.н. Наща хукна, прибра си се в кватрирата в колежа, нарева си се едно хубаво. Нейната съквартирантка я убеждаваше два часа и я замъкна в една дискотека, а тя една от многото заведения на главния. И той взе че я ареса, почна да я сваля и я помъкна в апартамента си, а наща толкова беше заплесната по него, а и леко пияна, че преспа с него. Събуди се посред нощ, разбра каква грешка е направила и избяга, а той завалата като се събути и като видя кръвта по чаршафите почна да се сеща какво беше станало и се чудеше защо е избягала. Мина се няколко месеца. Тя бременна. Вече беше завършила, нямаше къде да живее и се хвана в един от ресторантите на главния като сервитьорка, защото на тези които поемат нощни смени им дават една стая на последния етаж на заведението. И тя там работеше няколко месеца, и вече започна да й личи, че е бременна. Шефа й, почна да й крещи и й каза, че е уволнена, а тя почна да го моли, че работата й трябва, щото е бременна в петия месец. И тогава главния изникна от някъде и като чу думите, че е бременна в петия, и после като я позна, веднага си направи сметките. Беше сигурне, че детето е от него, ама си мислеше, че тя е направила всичко нарочно. Взе я в дома си. Живяха заедно месец и той ту се ържеше хубаво, грижеше се за нея, спеше с нея, ама като го млатнеше нещо през главата се държеше гадно, обвиняваше я, че нарочно е забременяла за да измъкне пари от него, и т.н. И тя накрая не издържа и го заряза. Върна се в градчето дето е родена при техните, ама всички я убиждаха и гледаха от високо. Милата седеше самичка по цял ден и ревеше. А нашия почна да се осъзнава и да я търси. Наща беше вече в осмия месец, като се видя с бившия си, той почна нещо да й се зъби и се скараха, тя залитна, падна по едни стълби. А точно тогава главния влизаше, че я беше открил и тя се строполи в краката му. Тука беше много гадно, кака тя ревеше, кървеше, а той я носеше към болницата. Наща роди момченце, ама то недоразвито, а разни наранявания от падането, казаха й, че няма да оцелее и тя няма да има повече деца. Ама главния не се примиряваше. Докара най-добрите доктори, май бяха 7 или 8 човека, да се грижат за наща и за бебето. Бяха едни потоци сълзи, обяснения в любов и молитви, докато се разбра, че бебето ще оцелее. Ожениха се в болницата, и ги дадоха след 6 години, на момченцето му нямаше нищо, никакви ослужнения след падането, а главната след три години беше родила близначки, момиченца, и точно като свърши, тя каза на главния, че пак е бременна и лекарите от оная болница били най-некадърните на света.

Мале много се отплеснах. Та някой сеща ли се коя е тая книга? Да си кажа, честно май беше от английските сини книжки на Милс анд Бонс, дето на кориците са все с бременни жени, ама не съм сигурна. sad.gif

Я метни едно оченце в темата за подарявам, там деливърката е пуснала едни 12книжки от въпросната поредица казва, че не е нейния жанр и с удоволствие ги подарява(на английски са)

Оооо, обичам такива силни и омъстителни жени, ще я пусна на опашката. :)

Абе май и аз я гледах в нечий списък, ама....

Я метни едно оченце в темата за подарявам, там деливърката е пуснала едни 12книжки от въпросната поредица казва, че не е нейния жанр и с удоволствие ги подарява(на английски са)

О те вече пътуват към мен :eek: Аз имам десетина книжки от тоя вид, ама не помня коя съм чела. А в началото не си пишех всички книги които съм чела и затва нямам идея коя е. sad.gif

Снощи започнах да чета "Неукротимо сърце" на Фийдър, и трябва да призная, че бях доста резервирана към книжката заради авторката.Просто при Джейнчето не знаеш какво ще изскочи от торбата- чела съм хубави нейни романи, няколко просто поносими, както и такива които ти се ще никога да не си докосвал :wors: . В момента съм малко след средата на "Неукротимо сърце" и ако действието върви така до края, това ще бъде най-добрата нейна книга, която съм чела!

Аз току що излапах Гняв на Кристина Дод, приятно изненадана съм. Можеше и по-добре, ама определено не е за изхвърляне. Пък и беше крайно време главния да не е описан като красавец, ами точно обратното :D

А сега подпуква на Тереза Мадейрос - След полунощ.

Аз както си падам кръвождна и съм изчела все що съм намерила книжки за вампири, надявам се да ми хареса.

В същия душ силно препоръчвам Сара - Аманда Ашли.

Историята е много силна, направо ме е разплаквала, независимо, че става въпрос за вампир :D

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз току що излапах Гняв на Кристина Дод, приятно изненадана съм. Можеше и по-добре, ама определено не е за изхвърляне. Пък и беше крайно време главния да не е описан като красаве, ами точно обратното :D

ааа, тази книга аз много я обичам! :D

Въх, не мога да отрека и Т.Мадейрос се справя невероятно. Глътнах я на един дъх :)

Чудя се кое да подпукам сега, че съм в дилема....

Въх, не мога да отрека и Т.Мадейрос се справя невероятно. Глътнах я на един дъх :)

Чудя се кое да подпукам сега, че съм в дилема....

Aко не си чела творенията на Дара Джой горещо препоръчвам "Надарения" а след него и "Тази нощ или никога" двете са в коренно различен жанр и са страхотни :clap:

Аааа, "Тази нощ или никога" съм я чела два пъти :) Лорд Секс... :clap:

Значи ще метнем един поглед и на Надарения.

Иначе в момента съм на Лорд Найтингейл от Катрин Каултър, малко е странно, защото действието се развива предимно една гледна точка, а страничните са просто като сръфани, но иначе към средата вече си влиза в релси, а и историята е интересна.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аааа, "Тази нощ или никога" съм я чела два пъти :) Лорд Секс... :whist:

Значи ще метнем един поглед и на Надарения.

Иначе в момента съм на Лорд Найтингейл от Катрин Каултър, малко е странно, защото действието се развива предимно една гледна точка, а страничните са просто като сръфани, но иначе към средата вече си влиза в релси, а и историята е интересна.

Мила "Надарения" е втората ми най-любима книга. Просто е уникална. Грамаден пропуск е, че не си я чела.

А аз също се чудя какво да чета. Всичко дето го имам ми е тъпо. sad.gif

Ами аз сега, след последния пазар и като приключа с тоя лорд... имам ощеее 2-3 книжки и ще се купува пак, че мъка :whist:

А тоз надарен, май ще го свалям да го чета тука на лапатопата :)

Пробвайте "Скандална нощ" на Тереза Медейрос.Беше ми много забавна.

Главния му викат маркиза-убиец,защото всички са убедени,че е убил жена си.

Главната пък се изявява като писателка и от любопитство да види убиеца се компрометира(сценката ми бе много смешна).След известни преговори се женят и отиват да живеят в имението му,а там изкачат 1-2 изненади-призраци и подобни.Няма да издавам повече,че да ви е интересно.

Прочетох "Мили създания"-Вирджиния Харт. Много забавна книга :whist: В началото прочетох заглавието като мили съседи,пак познах ,че за съседи става въпрос :) Тази авторка има ли и други книги?

здравей те хора аз отдавна не съм писала ама какво да се прави както и да е аз сега съм се отдала на Катлийн Удиуиз чета всичко каквото не съм прочела сега съм на "Роза през зимата" още съм в началото и доста ми харесва.... :) :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.