Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

ООООООООО любима поредица. Само дето не завъдих извън закона. Ако някой са сблъска с нея челно или странично ша съм благодарна да обади.

Слънце, не знам дали знаеш, ама тази книга има две издания на български, така че шансовете да я намериш са вече двойни. И по-точно:

Elizabeth Lowell - Outlaw

Елизабет Лоуъл - Извън закона (Арлекин Бестселър)

Елизабет Лоуъл - Силата на любовта (№155 Арлекин Страст)

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Слънце, не знам дали знаеш, ама тази книга има две издания на български, така че шансовете да я намериш са вече двойни. И по-точно:

Elizabeth Lowell - Outlaw

Елизабет Лоуъл - Извън закона (Арлекин Бестселър)

Елизабет Лоуъл - Силата на любовта (№155 Арлекин Страст)

Блг Ганенце ми ако е рекъл господ ша са сдобия с нея. За ся само си подсмърчам с надежда.

Съни,ако знаех,че търсиш Извън закона,щях да я купя.Преди месец-два я видях на Плиска.

Съни,ако знаех,че търсиш Извън закона,щях да я купя.Преди месец-два я видях на Плиска.

Къде ми е емотката за бяс хихи. Е нищо де вече знаете.

"Вълкът и гълъбицата".Началото ме подразни,но краят ме изненада :cool: дори началото ми се стори странно. Вулфгар изцяло се промени,в началото колко намусен беше ,а после :)

"Вълкът и гълъбицата".Началото ме подразни,но краят ме изненада :speak: дори началото ми се стори странно. Вулфгар изцяло се промени,в началото колко намусен беше ,а после :)

не знам защо, но аз таз книга хич,ама хич не я харесах :cheers: с много мъка я почнах и едвам я дочетох преди няколко години, и макар че авторката много ми харесва със "Завинаги в твоята прегръдка" също забих... та пиша всичко това защото съм се надъхала (заради класацията) да прочета "Като цвят по течението" (само тез двенките книжки не съм чела на Удиуиз) и искам мнение как ви се сториха ???

не знам защо, но аз таз книга хич,ама хич не я харесах :rolleyes: с много мъка я почнах и едвам я дочетох преди няколко години, и макар че авторката много ми харесва със "Завинаги в твоята прегръдка" също забих... та пиша всичко това защото съм се надъхала (заради класацията) да прочета "Като цвят по течението" (само тез двенките книжки не съм чела на Удиуиз) и искам мнение как ви се сториха ???

Както казах на мен гълъбицата ми допадна,малко в началото бях на път да се откажа.

Завинаги в твоята прегръдка не ми хареса,не успях да я прочета до края. Имената им бяха супер странни дори и за руски.

Като цвят по течението също някъде по средата я оставих,нещо скучна ми беше,но скоро може да опитам да я дочета.

Сега започнах "Неуловимият пламък".

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Сега привърших "Най-дългата нощ" на Джейн Ан Кренц.

Минава към любимите ми,останах супер доволна от книжката.

Главния, бивш морски тюлен/след като изчетох поредицата на Марлис Мелтън за тюлените,

съм адски пристрастена към тях/се опитва да води спокоен живот в току-що придобития си курорт.

Главната,която си има разни фобии и ритуали,напълно обърква тези му планове.

Книжката си има всичко и убийства,и мръсни тайни,и страстни срещи,и щипка хумор тук-там.

Чудя се дали няма да има книжка за най-малкия брат на главния,защото ми беше страшно интересен и вси беше в издънка.

Ще започвам Джил Барнет - Проклетникът. Какво мислите за нея? :)

Аз хапнах "Баща по желание" на Барбара Делински, една страшно сладка, забавна и романтична книжка, за срамежлива преуспяла жена която иска бебе, и усилията й да убеди, идеалния според нея мъж, да й даде материал за нейното мечтано бебе. Но той е авантюрист по душа и професия, и е под нивото му да даде "материал" затова й заявява, че тя ще има бебе от него, само ако го направят по старомодния начин. :lol6::)

Аз хапнах "Баща по желание" на Барбара Делински, една страшно сладка, забавна и романтична книжка, за срамежлива преуспяла жена която иска бебе, и усилията й да убеди, идеалния според нея мъж, да й даде материал за нейното мечтано бебе. Но той е авантюрист по душа и професия, и е под нивото му да даде "материал" затова й заявява, че тя ще има бебе от него, само ако го направят по старомодния начин. :hush::giggle1:

Много обещаващо звучи :wors:

Сега ако го метнеш във Фанагорията ще е просто пърфект/ама съм лекинко нагла ,А?:wors:

Много обещаващо звучи :wors:

Сега ако го метнеш във Фанагорията ще е просто пърфект/ама съм лекинко нагла ,А?:wors:

Абе ич не си нагла, ама скенера умря още миналата година и не се навивам да взема нов. :hush:

А сега за утмора скачам в дълбокото, вчера си купх "Идеалната годеница" на Фийдър и страх не страх, почвам я. Само някой да ме светне, има ли друга преведена книга от тая поредица? Че аз Джейнка не я тача много и не й знам поредиците :giggle1:

Да, "Брачни игри" е от същата поредица. :mad: Само, че за най-малката сестра. Между другото, аз съм я чела и съм доволна от книжката. Приятна е!

Ще започвам Джил Барнет - Проклетникът. Какво мислите за нея? :clap:

Аз съм я чела преди време, не си спомням точно как се развиваше действието, но книгата остави много приятно чувство в мене след прочита й. Имаше много забавни моменти и някои тъжни. Според мен няма да сгрешиш ако я почнеш.

Аз съм я чела преди време, не си спомням точно как се развиваше действието, но книгата остави много приятно чувство в мене след прочита й. Имаше много забавни моменти и някои тъжни. Според мен няма да сгрешиш ако я почнеш.

Подкрепям,и у мен остави добро чувство.

Да, "Брачни игри" е от същата поредица. :clap: Само, че за най-малката сестра. Между другото, аз съм я чела и съм доволна от книжката. Приятна е!

Ох тея от Ирис някой требе да хване и да им обясни какво значи поредица :clap: Издали са първо третата и главната е кръстена Кристи, сега издават втората, а там таз Кристи се казва Частити, а първата йок. Как да ги чете ччовек така наопаки. Ето почнах втората ми то, станали куп неща в първата книга, дето сега имат отражение и посдледици във втората, ама като не сме я чели нея? Ужас, направо ми изде да вия от яд. Както съм си влюбена в поредиците тея няма сакоро да ги изчета, докато не дойде първата :clap: Затова сега реших да почна "Завоевание" на Джуд Деверо. Вярно, че и тя е от двулогия и е втора книга, нооооо...

Поне това, което съм чела от Деверо макар и поредица всяка книга си е сама за себе си. Но има страшно много поредици, при които книгите са зависими една от друга.

Аз прочетох "Дар от злато" на Кренц и се надявам някой скоро да сканира "Дар от огън", защото предполагам, че никой няма да я има в дос формат. Иначе сега чета "Нощни шепоти" на Макнот и естествено не мога да кажа нищо лошо за книгата, тъй като всичко прочетено от тази писателка е просто страхотно. По средата съм и определено съм очарована от главните, много са яки, забавни, сладки и остроумни. Пък да не говорим за коефициента им на интелигентност. ;д

Прочетох принцеса алесандра за което искам лично да благодаря на тихи и петя че ми казаха колко съм изпуснала . Няма такъв смях с тези двамата и всички покрай тях - още в първите страници когато алесандра горката почна да се обяснява как невинно е подпалила манастира и за добро е фалшифицирана документите за заема :lol6: в тази книга толкова се споменава за джейд и кейн че чак се раздразних дано да има шанса да прочетем и за тях

Прочетох принцеса алесандра за което искам лично да благодаря на тихи и петя че ми казаха колко съм изпуснала . Няма такъв смях с тези двамата и всички покрай тях - още в първите страници когато алесандра горката почна да се обяснява как невинно е подпалила манастира и за добро е фалшифицирана документите за заема ;) в тази книга толкова се споменава за джейд и кейн че чак се раздразних дано да има шанса да прочетем и за тях

Ами марси и аз са издразних. Толкова са издразних, че взех че купих правата и ще я има даже и на книжка. Но понеже тези работи само с радост и дразнене не стават ша са позабави докато я облечем прилично като за пред вас.

Прочетох принцеса алесандра за което искам лично да благодаря на тихи и петя че ми казаха колко съм изпуснала . Няма такъв смях с тези двамата и всички покрай тях - още в първите страници когато алесандра горката почна да се обяснява как невинно е подпалила манастира и за добро е фалшифицирана документите за заема ;) в тази книга толкова се споменава за джейд и кейн че чак се раздразних дано да има шанса да прочетем и за тях

Ауу, страшна съм забравана. Днес видях "Принцеса Алесандра" на павилиончето за книги на Зимния, но не се сетих да ти я взема. 4 левчета е, ако искаш утре мога да мина да ти я гепя, преди някой да ме е изпреварил или предпочиташ сама да се разровиш из кашончето? Само кажи. :P

Момичета, с думи не мога да ви опиша колко съм впечатлена от Проклетникът (Wicked) на Джил Барнет. Горещо я препоръчвам, в нея има забавни и тъжни моменти и такива, които спират дъха. Още не съм я допрочела, но исках да споделя, че това е книга, която наистина си заслужава! Има само едно нещо, което много ме ядосва, а и беше споменато малко по-нагоре в темата...това, че българските издателства не знаят понятието ПОРЕДИЦА!!! "Проклетникът" е трета книга от поредица. Първата книга се казва Wonderful, втората Wild и естествено ги няма издадени на български. Утре ще пусна резюмета, но на кратко отново има противоборства на характери и много смях... И все пак думи нямам да опиша колко ме е яд, че не знам двете предходни истории (както изглежда доста забавни), които се преплитат с тази ;(

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

...Аз прочетох "Дар от злато" на Кренц и се надявам някой скоро да сканира "Дар от огън", защото предполагам, че никой няма да я има в дос формат. ... ;д

Имай малко търпение, в неделя ще я дам на Жани/Слава/ - обеща да я сканира!

Момичета, с думи не мога да ви опиша колко съм впечатлена от Проклетникът (Wicked) на Джил Барнет. Горещо я препоръчвам, в нея има забавни и тъжни моменти и такива, които спират дъха. Още не съм я допрочела, но исках да споделя, че това е книга, която наистина си заслужава! Има само едно нещо, което много ме ядосва, а и беше споменато малко по-нагоре в темата...това, че българските издателства не знаят понятието ПОРЕДИЦА!!! "Проклетникът" е трета книга от поредица. Първата книга се казва Wonderful, втората Wild и естествено ги няма издадени на български. Утре ще пусна резюмета, но на кратко отново има противоборства на характери и много смях... И все пак думи нямам да опиша колко ме е яд, че не знам двете предходни истории (както изглежда доста забавни), които се преплитат с тази ;(

Има ли я сканирана тази книга? Може ли малка анотация.

Ауу, страшна съм забравана. Днес видях "Принцеса Алесандра" на павилиончето за книги на Зимния, но не се сетих да ти я взема. 4 левчета е, ако искаш утре мога да мина да ти я гепя, преди някой да ме е изпреварил или предпочиташ сама да се разровиш из кашончето? Само кажи. :ph34r:

мила взимай я ще ти бъда много благодарна :whist:

Прочетох на Джейн Ан Кренц - Най-дългата нощ. Книгата е много динамична и като цяло според мен авторката е наблегнала повече на криминалната страна. Имаше много забавни епизоди и наистина много се смях :lol6:. И най-хубавото беше, че до последния момент не можах да разбера кой е лошият. Много добра книга!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.