Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

RQ: Сайтове правене на пари с гледане на реклами


Препоръчан отговор


Здравей те,

Каде мога да намеря този сайт на който след като се регистрираш , ти дават да си свалиш една програмка която е не повече от 100kb и след като си я инсталираш по нея почват да ти текат реклами като в горния край на десктопа почва да ти варви едно човече което ти прави парички и така да си вадиш по някой и друго левче на месец.

Благодаря ви предварително

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Такива порпинцип - много

Единствено, на което помня име обаче, е no-invite.com

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Приятелю ,

благодаря ти много за бързия отговор.

Мисля че това е сайта който ми трябваше.

Само да те попитам още нещо :Според тебе всичко това една измама ли е или има нещо вярно в цялата работа??

Още един път ти благодаря

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е пирамида.

Ако зарибиш достатъчно хора можеш да печелиш реално. Човек, от който научих за този сайт преди години, правеше по ~$60 месечно. Аз не направих и $10 :yanim: Ако само ти си въртиш реклами, пари са много малко. Просто с под 10 човека регистрирали се с посочен рефер - теб - няма смисъл

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 3 седмици по-късно...

АзНамерих това,дано ви е от полза

Тема Pravete pari ot sarfirane

БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ ТЪРПЕНИЕТО ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТОЗИ ТЕКСТ! ТОВА НАИСТИНА БИ ВИ ЗАИНТРИГУВАЛО И ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВАША ПОЛЗА - НЯМА ДА ВИ НАВРЕДИ! Предполагам, че всички Вие тук,маниаци на Интернет,бихте желали времето,което прекарвате в мрежата,да Ви носи по възможност някакви приходи,ако не големи,то поне да покривате ежемесечните си разходи за Интернет! Как да стане това? През февруари 1999 година в САЩ стартира първата компания,която започна да плаща на Интернет потребителите за прекараното от тях време on-line,за им гледат рекламите.Какво ще рече това? Това значи-регистрираш се към тази компания с уникално потребителско име и парола,след това изтегляш един малък софтуер-под формата на лента,която се разполага в долната или в горната част на монитора и по нея започват да текат реклами,докато си в Интернет. През това време ти може въобще да не гледаш самите реклами,а да си вършиш друга работа-например да си пишеш е-mail или да разговаряш с твой приятел/ка от другия край на земното кълбо.Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът да свети в зелено. В последствие по света се нароиха много такива компании,които обещават да плащат на потребителите за прекараното време в Интернет,за да им гледат рекламите.Някои от тях вече фалираха,други не можаха да дадат обещаните пари на потребителите си. Но има и такива компании,които от две години насам вече упорито доказват своята ефективност,продължават да плащат не само това което са обещали, А ДОРИ И МНОГО ПОВЕЧЕ! Такава една компания е тази,за която по-долу ще стане дума.Аз наскоро се “прикачих” към човек, регистриран там от септември 2000 година, от който научих, че и досега компанията упорито държи на реномето си като редовно изплаща обещаните чекове! Първоначално тази фирма плащала много малко на клиентите си,да й гледат рекламите-само по 0,06 $ на час!-което разбира се ще кажете е нищо и не си заслужава. Но не е точно така както и аз самият си мислех!След една година време откакто човекът е регистриран там, вече месечният му доход надхвърля 600 лева! Първоначално той печелел много малко-първите месеци изкарвал само по 60-70 лева на месец,колкото Интернетът да му излезе без пари. След това се убедил обаче, че колкото повече хора привличал след себе, като при това те се регистрирали под негово име, толкова повече месечният му доход нарастнал-на 4-ия месец изкарвал 250 лева, а сега след едно година упорита работа и 243 привлечени след него реферала-достигнал над 600 ЛЕВА МЕСЕЧНО И С ТЕНДЕНЦИЯ ТАЗИ ЦИФРА ДА РАСТЕ! Как може да направите и Вие това! Принципът е много лесен: 1.Отивате на посечения от мен линк долу и се регистрирате-име,адрес,телефон,е-mail и пр.Много важно е да посочите точен адрес-улица,номер,град,тъй като на него ще Ви се изпращат заработените суми с чекове!!

http://www.www.az_sym_glupav.com/systemisd...ml?ref=BPeychev

2.Отивате на графа Member-кликате там,пишете в кутийките името и паролата, с които сте се регистрирали, натискате Login- и влизате във вашия Account. 3.Намирате графа Download-от там изтегляте една малка програмка,която колкото и лоша да е връзката Ви,в най-лошия случай се изтегля за 2-3 минути. 4.Когато влизате в Интернет винаги първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка-пишете името и паролата си,после Login- в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече,което като започне да бяга-значи вие вече правите пари! Когато човечето не бяга-то вие не правите пари! На лентата горе се появяват и точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези точки се обръщат в края на месеца в пари! Много важно! На долния десен ъгъл на екрана се появява знака на долара- $- ако той свети в зелено-$,значи точките ви се увеличават и вие заработвате пари, а ако е в червено-$ - то точки не ви се отчитат и не се правят пари! В момента максималната заработка от вас е около 0,60 $ на час - което е 600 точки! Но това далеч не всичко! Вие бихте могли да печелите далеч повече ако привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име-реферали. Когато вие привлечете реферали -получавате процент върху тяхната месечна заработка. Когато вашите реферали привлекат други реферали,които вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях печелите!- и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция под вас! КАК ВИ СЕ СТРУВА ТОВА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕФЕРАЛИ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ! А реферали не е никак трудно да се привличат-необходимо е да кажете на ваши близки приятели Интернет-маниаци и също така като мен да пускате обяви в Dir.bg ! Имайте предвид че така по този начин човекът, чийто реферал съм аз, има вече регистрирани 243 члена в своята реферална структура и ви казах колко печели! За целта можете да пускате обяви в Dir.bg - да копирате точно този същия текст и да го публикувате, НО С ВАШЕТО ИМЕ! Значи в линка, който Ви посочих е необходимо само накрая да промените името- да не е BPeychev, а да бъде Вашето име, с което сте се регистрирали! Ами това е принципът-лесно просто и ясно! Необходимо е упоритост и постоянство! И най-вече много, много реферали, но активни!-защото от пасивните нямате никаква полза! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ПРИВЛЕЧЕТЕ КЪМ ВАС, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ МЕСЕЧНИТЕ ВИ ПРИХОДИ ! Желая Ви много късмет и успех в правенето на пари във виртуалното пространство! Следвайте указанията и стъпките ми и ще успеете! И така,регистрирайте се към следния линк, а след това следвайте останалите стъпки, описани по-горе:

http://www.www.az_sym_glupav.com/systemisd...ml?ref=BPeychev

P.S. В графата Member ,Вие можете по всяко време да проверявате колко точки имате до момента,колко реферали /т.е. колко привлечени към Вас хора/ имате до настоящия момент, колко точки от рефералите сте спечелили и т н. В следващия месец ви се изпраща чек за заработените от Вас и Вашите реферали пари през предходния месец. Но тъй като знаете, че у нас всичко се бави, имайте търпение и не се отчайвайте! Първият чек може да се забави, но СЪС СИГУРНОСТ ПРИСТИГА ! Трябва да изискате чека след като направите минимума от посочената от вас сума-напр. 50 долара! Изискването на чека става като направите минималната сума /50 долара/, след това излиза бутон "request check"-натискате го и чекът пристига. Или пишете по е-mail, че желаете да Ви се изпратят парите с пощенски чек /запис/. "

P.P.S. След като пуснете банера, много е важно да следите човечето, което се намира в лявата му част. Когато то ХОДИ НА МЯСТО, трупате точки /по точка на 5-6 секунди/ и иконата с ДОЛАРА долу на таскбара е ЗЕЛЕНА. Когато човечето си почива или почне да се разхожда из банера, иконата с долара е червена и НЕ трупате точки. Тогава просто трябва да кликнете на човечето и то почва отново да ХОДИ НА МЯСТОТО си и иконата с долара на таскбара става отново зелена.

Между другото, ако сложите курсора на мишката върху ходещото на мястото си човече, докато ви няма пред компютъра, то не сяда да почива и ви трупа точки)))

Извинявам се за спама,но темата е интересна.Аз правя между 3-5$ на ден.

Успех !!!!!


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 седмици по-късно...

Значи,ако съм разбрала правилно:

1.Регистрирам се на сайта

2.Тегля си програмката

3.Следя кво прави човечето

4.Привличам хора да се запишат,от което печеля още

5.Като направя там колкото съм посочила предварително, натискам еди-кое си копче и чека вече пътува към мен.

Така ли е,или съм пропуснала нещо? :)

ПП.Тва е горе-долу като в Орифлейм...

едит.опаа az_sym_glupav.com biggrin.gif

Редактирано от kami03 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо ми се струва,че това е капан за наивници ?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Уеб страницата и регистрацията и под:www.az_sym_glupav.com, направо е убийствена, жестоко чувство за ирония и откровен лов на балъци!!!

На българина и 16 години измами,далавери, пирамиди(284броя), все на негов гръб с негово съгласие и желание, не могат го научат кое наистина е правилното и добро!!!

Много жалко, много жалко......, за всички нас!!! clap.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Уеб страницата и регистрацията и под:www.az_sym_glupav.com, направо е убийствена, жестоко чувство за ирония и откровен лов на балъци!!! 

На българина и 16 години измами,далавери, пирамиди(284броя), все на негов гръб с негово съгласие и желание, не могат го научат кое наистина е правилното и добро!!!

Много жалко, много жалко......, за всички нас!!! clap.gif

<{POST_SNAPBACK}>

добре де,а защо като напиша сайта и то излиза no-invite.com :)

Мале,почнаха да пе побиват тръпки ohmy.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
добре де,а защо като напиша кешфиеста.ком и то излиза no-invite.com  :)

Мале,почнаха да пе побиват тръпки  ohmy.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Пуснали са цензуриращ филтър, вероятно защото някой се е опитал да зариби потребителите на този форум да се запишат под неговия рефер. В много форуми е забранено да се постват подобни сайтове, именно защото са пирамиди, направени за да могат да трупат пари тези по върховете на пирамидата за сметка на тези в основата й

Редактирано от poisk (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване