Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Я кажете някои добър PTC сайт които плаща или някъв начин за печелене на мангизи по нета. :P

• Отговори 54
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не бе хора сериозно говоря. Ся туй за доматите си е верно ама кажете някои по сносен :yanim:

Не бе хора сериозно говоря. Ся туй за доматите си е верно ама кажете някои по сносен :yanim:

Няма, да не говорим че там ще спечелиш за месец пари, които иначе ще спечелиш за ден, два
  • 2 седмици по-късно...

Приятелят ми преди се занимаваше с такива сайтове. Печелеше някакви пари, но сега се е отказал

• Автор

Приятелят ми преди се занимаваше с такива сайтове. Печелеше някакви пари, но сега се е отказал

Ама знаеш ли в кои сайт цъкаше. Ако да кажи го да поцукам и аз докато съм така по зарибен Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

изкарвам по 900 000 до милион евро на месец от www.ne-razbrahte-li-che-nqma-bezplaten-obqd-i-ot-ptc-saitovete-nikoga-ne-plashtat-poveche-ot-10-kinta-deeba.com

• Автор

изкарвам по 900 000 до милион евро на месец от www.ne-razbrahte-li-che-nqma-bezplaten-obqd-i-ot-ptc-saitovete-nikoga-ne-plashtat-poveche-ot-10-kinta-deeba.com

А ти не разбираш ли че твоя писимизъм ме дразни. :computer2:

А ти не разбираш ли че твоя писимизъм ме дразни. :whist:

това "ПИСИмизъм" да не е нещо свързано с котки?

Това е непосилна работа. Мой приятел даже инвестира извесна сума пари , но печалбата му беше минимална . За около 6 месеца направи 10 долара и просто заряза всичко , понеже не си струваше усилията.

• Автор

Не пишете мнения от сорта : Намери си някое по полезно занимание и що не с изкарвам по 10000000 от ptc сайтове. В цялата тема има един свестен коментар другите са Л*й*а :wors:

Набирам реферали http://fastmoney.07x.net/

• Автор

Набирам реферали http://fastmoney.07x.net/

Човек не се опитваи да впечетлиш някое безмозачно от този форум. Те само се гаврят с тази тема. Поне да земат да я изтрият. Има един форум специално за такива работи http://www.pari-ot-internet-bg.com/forum.htm. Пробваи там.

Успех!!!

Най-добрите сайтове са събрани тук http://fastmoney.07x.net/ Регистрирай се и печели.Успех!

Човек не се опитваи да впечетлиш някое безмозачно от този форум. Те само се гаврят с тази тема. Поне да земат да я изтрият. Има един форум специално за такива работи http://www.pari-ot-internet-bg.com/forum.htm. Пробваи там.

Успех!!!

Благодаря!

Я кажете някои добър PTC сайт които плаща или някъв начин за печелене на мангизи по нета. ;)

Google AdSense (плащат ми редовно), Easy Trader (не съм ги пробвал)... има много други. Може да правиш флаш игри и да ги качваш в http://kongregate.com (в този сайт колкото повече хора играят твоите игри толкова повече пари получаваш). Има много начини за печелене от нета, някои наистина ти плащат, други те прецакват... Чети форумите за уебмастъри и ще се ориентираш кои сайтове наистина ще ти платят и кои не.

• 3 месеца по-късно...

Ако се интересувате от онлайн правене на пари пишете ми на скайп: resnullis и ще Ви дам най-добрите сайтове в бранша, които плащат наистина! Очаквам Ви! Поздрави!

Хора, като искате пари, направете сайт, сложете вътре нещо интересно и реклами, от които при голяма посещаемост ще печелите МНОГО пари.Замунда взима повече от 1 000 000лв от реклами за 1 година.(около 700 000 потребителя има) Подобни сайтове-кликни тук, кликни там са си чиста измама и съм свидетел как във много форуми реват от такива. Не си губете времето в безполезни работи, а действайте :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хора, като искате пари, направете сайт, сложете вътре нещо интересно и реклами, от които при голяма посещаемост ще печелите МНОГО пари.Замунда взима повече от 1 000 000лв от реклами за 1 година.(около 700 000 потребителя има)

Подобни сайтове-кликни тук, кликни там са си чиста измама и съм свидетел как във много форуми реват от такива. Не си губете времето в безполезни работи, а действайте :)

Искам леко да те коригирам :

1-во Замунда взикат над 300 000 лева/месечно

2-ро не всички сайтове са измамни! в сайтовете, които кликам съм взимал доста плащания! Не са кой знай какви пари, но за старт са добри!

Идеята ми е да създам сайт, с албуми в него, които да се свалят от платени сайтове за файлове! Дано потръгне! Успех на всички! В интернет има много пари, нека не само глупаците да печелят от нас, нека и ние да печелим от тях :help:

• 3 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

А ти не разбираш ли че твоя писимизъм ме дразни. :P

Колко си зле момче! От тия мизерни сайтове се изкарват такива пари , които се изкарват със собствен блог /сайт за 1 ден .

Няма да ти казвам ,че преди 3 години се занимавах с bux.to , и още има да ми плащат 100 долара , повтарям ОЩЕ.

• 2 седмици по-късно...

Я кажете някои добър PTC сайт които плаща или някъв начин за печелене на мангизи по нета. :)

Изчетох всички постове по темата. Истина е всичко, което пише. Все пак всяко нещо е въпрос на концепция и стратегия.

Ако нямате такава не се захващайте с това. В противен случай би трябвало да сте доволни на около 5$ месечно в най - добрия случай за кликане до спукване. В стратегията Ви трябва да е заложено:

1.Разбирането, че всяки един сайт в който кликате и участвате може да спре да работи в даден период и да загубите изкараните пари.

2.Парите идват от рефералите - т.е хората, които са се регистрирали в същия сайт в който участвате и Вие и кликат редовно и продължават да правят това.

3. Ако нямате много реферали - задължително трябва да обновите членството си до по - високо ниво срещу заплащане. Разбира се някои сайтове позволяват това да стане от заработените пари.

Ако в стратегията Ви няма заложени тези три неща - непременно ще се разочаровате - това не са покер машинки.

Пари се изкарват - но не без да вложиш усилия и време, а според мен и пари, които ще се възвърнат поне двойно.

Иначе по въпроса - в сайта ми за Бизнес идеи има списък, който редовно се обновява със утвърдени сайтове плащащи за клик - връзката по - долу на подписа ми.

Редактирано от nas73 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Единствения PTC сайт за който знам че плаща това е NeoBux, другите са един голям scam с малки изключения.

Въпросът е колко можеш да заработиш с 4 клика на ден по 1 цент :yanim:, е могат да се наемат реферали от изкараните пари ама пак тези пари са нищожни, успех.

Можете да прочетете за действителните начини за заработване на доходи в подписа ми.

Редактирано от ganio (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.