Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Ето това са двата сайта които ползвам аз neobux и също така http://gaga.../r....php/vico1.html За мен това са най-добрите ptc сайтове.В момента чакам изплащане от тях и вярвам че няма да остана излъган.Не съм намирал отрицателни мнения за тях :rolleyes: Ако някой реши да се регистрира от тези линкове давам подробна информация за работата със със сайтовете.

Редактирано от capnemo
без реферали!!! (преглед на промените)

• Отговори 54
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нали знаеш, че за Нео Бъкс не се иска чакане - то просто си идва веднага в Пей Пал сметката щом натиснеш - изплати.

А Гага Бъкс вероятно още чакаш, но ще ти ги платят - администратора им пише във форума, че дава предимство за изплащане първо на платените членове - за това се чака понякога над месец. Лично на мен ми ги изплатиха след 26 дни от заявката - сега съм с платено членство, влагам всичко в реферали и правя средно по 4$ на ден само от Гага. Платеното членство си струва - само за 9$ получаваш между 40 до 50 връзки за кликане на ден, всяка по 2 цента. Да, само това им е лошото, чакането - иначе всичко друго - не познавам друг такъв РТС сайт - позволява ти ако влагаш да стигнеш от нулата след 3 месеца до ниво един добър допълнителен доход, а след 6 направо си е един добър основен доход

Ето това са двата сайта които ползвам аз

neobux

и също така

гага бъкс

За мен това са най-добрите ptc сайтове.В момента чакам изплащане от тях и вярвам че няма да остана излъган.Не съм намирал отрицателни мнения за тях :ph34r:

Ако някой реши да се регистрира от тези линкове давам подробна информация за работата със със сайтовете.

Единствения PTC сайт за който знам че плаща това е NeoBux, другите са един голям scam с малки изключения.

Въпросът е колко можеш да заработиш с 4 клика на ден по 1 цент :cool:, е могат да се наемат реферали от изкараните пари ама пак тези пари са нищожни, успех.

Малките изключения са ясни - те си имат репутация. Аз съм намерил 20 от тези малки изключения - всеки може да смята. Може да си сметне какви пари се правят за 30 дена. Кликането във всичките отнема не повече от 1час на ден. Ако можете и някой друг реферал да привлечете сумата нараства. Сега сметнете колко е средната работна заплата на месец за страната и за колко часа труд става въпрос и сами си направете преценка от кое се изкарва жълти стотинки и кой труд си заслужава
  • 2 седмици по-късно...

Ето това са двата сайта които ползвам аз

neobux

и също така

За мен това са най-добрите ptc сайтове.В момента чакам изплащане от тях и вярвам че няма да остана излъган.Не съм намирал отрицателни мнения за тях :whist:

Ако някой реши да се регистрира от тези линкове давам подробна информация за работата със със сайтовете.

Я дайте мнение за Гагата към днешна дата. Ще има да чакате(ме) мноооооооого още!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Нека Интернет да работи за Вас NeoBux стратегия Предлагам Ви онлайн стратегия, с която да спечелите постоянен приличен месечен доход в рамките на няколко месеца. Не влагате НИЩО, само свободно време. Регистрирайте се (безплатно) в Neobux - най-популярния сайт, който плаща веднага (лично проверено) за гледане на реклами, като кликнете върху този банер: В регистрационната форма трябва да попълните потребителско име, парола, още един път същата парола, имейл за контакт, имейл в PayPal/AlertPay (за да теглите парите си), година на раждане, кода от картинката и да чекнете прозорчето за съгласие с условията на ползване. След регистрацията, влезте във Вашият акаунт с никнейм (потребителско име, логин), парола (оставете полето Secondary Password празно) и попълнете кода от картинката. Кликнете на бутона View Advertisements, след което ще се отворят рекламите за деня, който са обикновено минимум 4-5. Като кликнете върху рекламния банер ще се появи червена точка, върху която трябва да кликнете. Отваря се нов прозорец и в горния ляв ъгъл се появява таймер, който започва да отмерва 30 секунди. Изчакайте таймерът да приключи, след което следва текст, че сумата е преведена в акаунта Ви. С това процедурата е приключена и можете да затворите прозореца. Идете на следващата реклама и направете същото. Как работи този план? След регистрация NeoBux предлага по 4-5 реклами на ден (за кратко се появяват и повече, но трябва да улучите момента). Всяка от тях дава по $0.01 в акаунта. Наистина е малко, ако разчитате единственно на рекламите, които се предоставят на Вас самите. Ако обаче препоръчате на Вашите приятели да се регистрират, използвайки Вашият реферален линк, ще печелите по $0.005 (половин цент) от всяка реклама, която те прегледат. Да кажем, че десет души се регистрират под вас. Ако те прегледат и четирите си реклами, това са $ 0.20 (двадесет цента) за Вас. Пак е малко нали? Ето защо NeoBux Ви дава възможност да взимате реферали под наем (все едно да си наемате работници). По този начин допълнително можете да си увеличите приходите. Ето как да превърнете тази възможност в един приличен месечен доход (например $1000-1500 на месец): Кликайте рекламите си всеки ден. Ако достигнете 75 цента от собствените си реклами, имате възможност да вземете под наем 3 реферала, но НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ. Ако искате да разполагате с допълнителни средства и да скъсите процедурата за натрупване на начален капитал, можете да ги спечелите с тази програма. След като имате 5 долара, изтеглeте ги във Вашата PayPal или AlertPay сметка и ги инвестирайте в реферали. Натиснете бутона REFERRALS, който се намира над графиката със статистиката и там кликнете на Add funds. Изберете най-малката сума - $5 и потвърдете превода. След това идете пак в менюто REFERRALS и изберете да наемете 3 реферала. Веднъж наели своите реферали, не включвайте функцията Autopay (направете това по-късно, когато не може да обслужвате рефералите индивидуално). Струва Ви 25 цента да задържите реферал за един месец, 45 - за два и 60 - за три месеца. Прекалено ранното изтегляне на пари от системата на NeoBux е огромен проблем. Когато поискате плащане, парите ви се изплащат незабавно. За да проверят легитимноста на NeoBux, много хора ще поискат плащане възможно най-скоро (при достигане на два долара). По-добре обаче ги инвестирайте в реферали. Със тази стратегия ще използвате 3 долара за 3 реферала. По един долар за реферал. Продължавайте да наемате реферали по 3 (можете да увеличите бройката, когато рефералите Ви започнат да изкарват повече пари) и продължавайте докато стигнете 500 реферала. Ще Ви отнеме известно време. Това е момента, в който повечето хора се отказват. Когато достигнете 500 реферала, спрете да наемате и се съсредоточете в поддръжката на тези, които имате. Продължете да правите това, докато натрупате 100 долара. Сега можете да използвате 90 от тях, за да си платите за Златен потребител. Не би трябвало да отнеме дълго да достигнете 100 долара, след като имате 500 реферала и освен това веднъж като си купите златото, печалбата Ви ще се удвои (Стандартен потребител получава 0.005 долара за клик на реферал, а Златен по 0.01 долара). Продължете да наемате реферали, след като вече сте Златен и не теглете парите си от системата. Помнете, че не трябва да вадите парите от ситемата, преди да сте натрупали 2000 реферала. Но веднъж достигнете ли това ниво ще можете да теглите около 50 долара на ден. [email protected] ако се регистрирате от този линк ставате мой реферал а аз с ангажирам да ви съдействам

• 2 месеца по-късно...

Бъдете опортюнисти(предлагам ви помощ 24/7)!Ако преди сте чули,че ще станете милионери-не е така,но ви предоставям сигурен начин да си изкарате допълнителен доход-около 300$ с цъкане в 3-4 сайта,което е около 30-35 обяви или 20 минути от вашето време.В крайна сметка няма нищо сложно-кликате върху линкове,без да влагате никакви средства,нито да се натоварвте да мислите сложни схеми,а и в крайна сметка това е като компютърна игра(в смисъл като Need for Speed,ColinMcrae или Warcraft),не че имат общо като геймплей,просто колкото и интеренси да са в крайна сметка са губене на време,но при PTC сайтовете препечелвате по нещо.Ето ви 3 сайта,за които съм сигурен,че плащат и са чудесен начин за уплътняване на времето прекарано пред компютъра,като съм ги дал в реда на сигурност на сайта : ... Цъкате на линка и се регистрирате като трябва да имате paypal или alertpay регистрация(препоръчвам първия,защото всички сайтове го предлагат,а и е най-познатия на българския потребител),където ще ви превеждат парите!Ако не искате да прибързвате и не сте сигурни-просто пишете в google.bg "пари от интернет" или "ptc сайтове",където ще откриете множество форуми и сайтове посветени на темата;другия вариант е да ми пишете в скайп на valvendez90 ,където аз ще отговоря на всеки ваш въпрос,свързан със започването на акаунт и неговото усъвършенстване! Извинявам се за оставените реферални линкове,а и този сайт ми е дал много отговори(за компютъра,за части,за програми),та не искам да ви дразня :biggrin: Еми възката си остава скайп,а и не е само,за да ми станете реферали,просто питайте!

Редактирано от valvendez

• 2 седмици по-късно...

Нищо лично към никого,но и аз мисля,че си е чисто губене на време,освен това в рефералните линкове ,препращащи към съответния сайт има толкова излизащи вируси по екрана,не е истина! Аз лично цъкам от няколко дена в Необукс и какво....нищо,струва ми се прекалено гнила и измамна цялата история! Освен това,като станах реферал на един,уж печеля нещо и аз,но защо не ми отиват на едно място всички пари,а всички в някви различни сайтове,как да ги събера на едно място.........?! хаха ;):ph34r::blink: Казвам ви,цялата работа е много зле,виж ,ако има някой хакер знаеш тънкостите- да,но иначе аз не виждам какво ще станеее...?

PTC е губене на време. Не казвам, че не се правят пари, но времето си е жива загуба!

• 4 месеца по-късно...

Имам проблем в onbux.Днес ми даде само 1 реклама.Защо?

Здрасти, онбукс е скам, няма смисъл да се занимаваш с него. Аз лично ти препоръчвам да си проверяваш сайтовете тук

Сайтът е много хубав и полезен и включва много подробна информация за всичко свързано с кликането на реклами, имат и стратегия за развитие и увеличаване на доходите. Админът е много полезен и винаги като съм го питал нещо ми е помагал. ;)

И един съвет: не се занимавай с наемни реферали, те са ботове :whist:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, PTC фенове. Случайно се натъкнах на един доста обещаващ сайт. В момента набирам реферали. Първоначално печалбата не е голяма, но след като си купите премиум акаунт на стойност $2.00, имате право да кликате по 50 реклами на ден, всяка от която ви дава по $0.04, т.е.: 30дни х 50реклами х $0.04 = $60 на месец. Това е само от Вашите кликове. Ако успеете да намерите и реферали, ще увеличите още повече приходите си. Има и опция да си наемате реферали. Всичко това ще Ви отнема по около 15 минути на ден. Ето и линка за регистрация: .... Ще се радвам да ми станете реферали :baby:

Редактирано от capnemo

• 2 седмици по-късно...

Добре бе хорица, защо не си направите за 15 минути един блог в Blogger, не го оптимизирате добре що годе, или пък да платите на някой, който разбира, да сложите Адсенс реклами със скъп клик и да правите бая повече пари, отколкото с тия РТС сайтове...

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Ако някой иска да заработва Bitcoins (Биткойни) може да види списъка с плащащи тук http://ptc.yoangames.com/ . Можете да прочетете и някой съвети, инструкции и интересни статии, ако не знаете какво е Биткойн - най-бързо развиващата се валута в интернет и поскъпва толкова бързо, че парите ви ще се увеличават дори да спрете да ги трупате. По-всички телевизии и вестници има статии за биткойн, така че ако не вярвате проверете...

• 3 месеца по-късно...

Я кажете някои добър PTC сайт които плаща или някъв начин за печелене на мангизи по нета. :blink:

http://www.neobux.com/

http://www.clixsense.com/

http://www.probux.com/

Редактирано от capnemo
Без реферали! (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

За начинаещите това е сайт за това как да направим стратегията на РТС сайтове:

http://earnmoneyonlinene.blogspot.com/

Които вече знаят какво е, аз предлагам тези сайтове, защото те са наистина най-добрите:

....

Редактирано от capnemo
без реферали! (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.