Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

Тук имате възможността да дискутирате общия ни проект - ДА НАПИШЕМ ЛЮБОВЕН РОМАН Публикувано изображение

• Отговори 461
  • Прегледи 44k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

Леле, Миа, свалям ти шапка, страхотен стил, очарована съм от пролога! Браво! :speak:

Направо съм сразена.Пишете страхотно,а аз сигурно няма да посмея. Очаквах да звучи стъкмено и глупаво,но ако не знаех как и от кой е написано нямаше и да предположа,че си правим експеримент.Бравос

Поздравления и от мен за Миа, даде страхотен старт, мила харесвам и стила ти, момичета мисля че от експеримента ни ще излезе нещо добро. Желая спорна работа на всички!

Браво,браво :angry: Страхотни сте момичета,много ми е забавно и сега като не знам какво ще стане по-нататък чак няма да заспа Публикувано изображение Пете,чудесно чувство за хумор :angry: смях се с глас. Браво и на теб laska :angry:. Надявам се да се активирате момичета и да вървим с това темпо.. :huh: Давайте,че нямам търпение :lol6:

Получава се чуднооо....браво Мия - страхотно начало, не смея да се включа, а Петя - разказа ти завладява...голямо меле и непрестанни изненади ( това с търкалянето много ми хареса) обикновено предвиждам какво следва, но ти си непредсказуема :doh: А сега какво колко човека пишат вече за самия рожден ден? мисля, че трява да се начертае горе- долу някакъв план, не много стриктен.. за да няма разминавания...

Невероятни сте момичета, написаното до тук е страхотно, чакам с нетърпение продължението и ви поздравявам :doh:;)

Хайде и аз се разписах, уж нямаше да е тази вечер, но... вдъхновението не пита кога. Със специални поздрави за Съни. Слънчо, ей го ти твоя любимец Девлин. Дано съм го докарала по твой вкус, като знам каква слабост ти е това име. Публикувано изображение

П.С. Благодарности на Петето, че предвидливо ми е оставила поле за действие, за да мога да напиша сцена с Девлин и Катрин. Мила, страшна динамика си вкарала в действието, човек не може да се разсея и за миг. :yanim:

П.П.С Също така имам предложение. Тъй като не на всеки му идва на ум цяла сцена, а просто понякога измисля началото и някъде по трасето му се губи какво да напише нататък, мисля, че няма да е лошо да има възможност започната сцена да се завършва от някой друг. Дори може да си го направим като предизвикателства. Примерно някоя от нас започва даден диалог, написва 10-тина реда, но нещо й се затлачва разговора и пише в тази тема "Моля за помощ, нека някой друг да довърши." Така ще е доста интересно, защото втория пишещ може да е нямал идеи първоначално, но написаното до момента да е разбудило музата му. Другия вариант е тази от нас, която е започнала, да посочи кой й се иска да довърши. Направо ще си е като писателско предизвикателство. Какво мислите?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

олеееее поздравявам вии за страхотната идейка браво Миа страхотен пролог ни даде Публикувано изображениеПубликувано изображение хаххахахаха пете търкалях се на земята от смях страхотно пишеш надявам се скоро пак да драснеш нещо а ти тихи също си много много добра браво момичета. ето че и аз драснах нещо смятайте така ме всъхновихте че от 12 до сега до 3 часа седях и мислех какво да напиша после се оказа че тихи ме е изпреварила и трябваше да си попраням целия диалог и седях до 4 часа но се надявам да е в крачка със сюжета кажете ми ако не съм поправила нещо да го направя ... надявам се да ви е харесало моля ви кажете някой коментар и за мен pls

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

Значи момичета върха сте!

Първо Тихи, много ме изкефи как си го написала, вкара и характера на Катрин, да не се държи като глупава гъска, и супер се получи това как Кат и Дев видяха "пътуването по склона" на другите двама...адски забавно.

Та едно голямо браво за Тихчо!

Второ, Мариана, радвам се че ти е било забавно, това беше и целта ми, и смятай че наистина сме те вдъхновили, харесах и твоята част, добре че беше ти да кажеш нещо за външността на Лизи, че аз там нещо зациклих, също се е получило добре, мисля че описанията много ти се отдават, много гладко се вмъкваш след Тихи, и оставяш уникална възможност за следващия който ще пише, умирам да видя какво ще измислят другите момичета!

Не знам за вас, ама аз пак ще прочета всичко написано до тук, за вдъхновение Публикувано изображение

П.С. Сега видяхте ли защо толкова мрънках за тази по-малка сестра!

• Автор

Добре, момичета, ще попроменим леко "Общите условия", но все пак не слизайте под 10-15 реда..

Много яка идея. И до сега ми е страшно интересно, това ще ми стане любимия ми любовен роман. П.п Може ли и аз да се включа?

Много яка идея.

И до сега ми е страшно интересно, това ще ми стане любимия ми любовен роман.

П.п Може ли и аз да се включа?

Разбира се, романа е общ за всички момичета във форума, единственото условие е да се съобразяваш с написаното до тук. Давайте момичета, покажете ни въображението си!

Значи момичета върха сте!

Първо Тихи, много ме изкефи как си го написала, вкара и характера на Катрин, да не се държи като глупава гъска, и супер се получи това как Кат и Дев видяха "пътуването по склона" на другите двама...адски забавно.

Та едно голямо браво за Тихчо!

Второ, Мариана, радвам се че ти е било забавно, това беше и целта ми, и смятай че наистина сме те вдъхновили, харесах и твоята част, добре че беше ти да кажеш нещо за външността на Лизи, че аз там нещо зациклих, също се е получило добре, мисля че описанията много ти се отдават, много гладко се вмъкваш след Тихи, и оставяш уникална възможност за следващия който ще пише, умирам да видя какво ще измислят другите момичета!

Не знам за вас, ама аз пак ще прочета всичко написано до тук, за вдъхновение Публикувано изображение

П.С. Сега видяхте ли защо толкова мрънках за тази по-малка сестра!

мерси много пети ;) радвам се че харесваш какво съм написала Публикувано изображение:) нямам търпение да видя продължението . Боже момичета романа почва да става много добър направо предлагам да го публикуваме хехе сигурна съм че ще спечелим много пари ;) хехе чао от мен момичета Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Като гледам доста добре вървят нещата.....много ми харесва....Успех на всички по нататък!!!!!

Много яка идея.

И до сега ми е страшно интересно, това ще ми стане любимия ми любовен роман.

П.п Може ли и аз да се включа?

Разбира се, давай смело. Радвам се, че ти е харесало до момента. ;)

мерси много пети :clap: радвам се че харесваш какво съм написала Публикувано изображение:) нямам търпение да видя продължението . Боже момичета романа почва да става много добър направо предлагам да го публикуваме хехе сигурна съм че ще спечелим много пари :) хехе чао от мен момичета Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Хехе, малко ни е раничко за издаване чак, все пак да не забравяме, че българския пазар на книги не е много широк. Живот и здраве, не пречи да си помечтаем малко. :)

Като гледам доста добре вървят нещата.....много ми харесва....Успех на всички по нататък!!!!!

Ти няма ли да се включиш в писането, мила?

момичета току що изчетох всичко и съм направо очарована. На всички писателки до тук едно голямо браво Пете изби рибата брат да знаеш а ти Тихчо що въобще се съмняваш че ще ми хареса. Аз не случайно съм та назначила отговорник Девлин. За миг не съм се съмнявала че ще се справиш брилянтно и то се видя. Дерзайте момичета пък аз ще сипя хвалби с повод и без повод.

Много сте добри момичета :) Впечатлена съм...Браво Тихи,хареса ми как върна действието на Девлин и Кат в гората :clap: много оригинално.. И ти си чудесна Мери..Продължавайте в същия дух :). Искам да кажа като финал,че всяко момиче може да се включи в този проект,без значение дали е от скоро тук или не...Затова пишете и не се притеснявайте :) П.П: Подкрепям това,което предложи Тихи...Идеята е много добра.

Ralna моляте махни моят несполучлив опит да се правя на писател от началото.Като виждам другите как пишат направо ме е срам че въобще съм почнала.Извинявам се на всички. :)

Ralna моляте махни моят несполучлив опит да се правя на писател от началото.Като виждам другите как пишат направо ме е срам че въобще съм почнала.Извинявам се на всички. :)

Недей така, мила, какви са тея приказки. Всеки си има собствен стил, имай вяра във възможностите си. Все пак с поста си постави една добра основа върху, която да стъпим относно личния живот и характера на героя. Вкара умело интригата, че е известен женкар и жените ходят по петите му. Сега има предостатъчно поле за писане на комични ситуации с този факт и възможност главната да проявява буйния си характер и ревност относно нападките на останалите дами. :clap:

Е стига де, кви са тия глупости сега. Ако си забравила, нека ти напомня че тук всички се правим на писатели, а не сме такива, аз харесах поста, добро начало, първо показала си че героя си е доста развратен, второ на лице вече е "другата жена", която като нищо може да направи страшно фиаско на бала, от ревност, защото Алекс не й обръща внимание. Аз съм против да се трие каквото и да било от темата. Отново призовавам всички момичета да се включат, това е общ проект, а не самостоятелет, и всяка от вас която се включи може само да се гордее, защото се изисква доста смелост, да публикуваш нещо.

Недей така, мила, какви са тея приказки. Всеки си има собствен стил, имай вяра във възможностите си. Все пак с поста си постави една добра основа върху, която да стъпим относно личния живот и характера на героя. Вкара умело интригата, че е известен женкар и жените ходят по петите му. Сега има предостатъчно поле за писане на комични ситуации с този факт и възможност главната да проявява буйния си характер и ревност относно нападките на останалите дами. :clap:

Мерси за окуражителните думи , но за съжаление варианта на hol back girl е много по- добър от моя и тя е избрала по-добра сюжетна линия.Все пак по късно може да се редактира и да се вмъкне като интрига между Александър и Катрин. :)

Редактирано от laska (преглед на промените)

Здравейте,

Вчера не можах да отворя компа че в къщи има ремонт, и когато днес влязох в форума останах мнооого много приятно изненадана че вече сме почнали с романа и даже сме запознали и главните... Макар че се пише от различни глави и вкусовете са различни то до сега върви доста хармонично; пролога на Миа, изобразяването на развратника на Милена, екшъна на Петето (Пете направо си супер, много ме изкефи сцената) хармоничната връзка на сцените от Тихи и продължението от Марияна - Браво на всички! :P

Де само че, макар с удоволствие прочетох писаното до тук, мен самата не ме посети музата и не мога да се престраша и да се включа ;)Публикувано изображение (май сега тя, музата е при Мия,Пете,Тихи,Мили и Мария, ех ще чакам да ме посети и мен ;) )

Искам да питам нещо: аз ли не мога да разбера или този сюжет не се връзва нещо с "брак по неволя" за когото бяхме единодушни, щот се чудя и се мая как харесали се още от пръв поглед главните няма да имат воля да се омъжат? (нали ви казвам музата я немаааа) :super:

• Автор

Ralna моляте махни моят несполучлив опит да се правя на писател от началото.Като виждам другите как пишат направо ме е срам че въобще съм почнала.Извинявам се на всички. :super:

Абсолютно нищо, което е свързано със сюжета на романа няма да се трие! Книгата е обща - на всички ни, интригите се вплитат една в друга и дадената сцена, дори и да се премести впоследствие, задължително ще намери своето място.

Така че, момичета, пишете смело, началото е толкова обещаващо, че направо на глас съм се смяла на моменти при живописните описания на някои действия и диалози.. :P

Искам да питам нещо: аз ли не мога да разбера или този сюжет не се връзва нещо с "брак по неволя" за когото бяхме единодушни, щот се чудя и се мая как харесали се още от пръв поглед главните няма да имат воля да се омъжат? (нали ви казвам музата я немаааа) :super:

О еми ще видим как ще се развие, че ще ги венчаем - ще ги венчаем, че ще е насила, насила ще е, но как ще се стигне до тази развръзка все още е рано да се каже, и да ти кажа ако се замислиш сюжета си върви с добра скорост натам, вярно харесват външността си, ама нещо като си отворят устата не са в такъв унисон, пък и родителите им се познават, добри приятели са, все в един момент ще ги хванат на местопрестъплението и ще йм наденат примката Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.