Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

Искам да питам нещо: аз ли не мога да разбера или този сюжет не се връзва нещо с "брак по неволя" за когото бяхме единодушни, щот се чудя и се мая как харесали се още от пръв поглед главните няма да имат воля да се омъжат? (нали ви казвам музата я немаааа) :)

Според мен това, че се харесват не означава, че искат да се оженят. Още повече, че той е женкар, т.е. не гори от желание да се ожени, дори и да харесва една жена повече от другите. А пък тя може, дори и да го харесва, да не желае да се ожени за женкар по простата причина, че около него постоянно се навъртат жени и тя не желае да прекара живота си с човек, на когото (според нея) не може да му се има доверие. Нещо от този род...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 461
  • Прегледи 44k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

ехеееееее, така значииииииии - изобщо не се сетих де - май нямам толкова голямо въображение колкото си мислех но романа е много непредсказуем в това отношение което пък означава че е много добър :rolleyes: И така, в момента някой пише ли нещо ново?

ехеееееее, така значииииииии - изобщо не се сетих де - май нямам толкова голямо въображение колкото си мислех но романа е много непредсказуем в това отношение което пък означава че е много добър :clap:

И така, в момента някой пише ли нещо ново?

Аз лично довечера ще пусна нещо ново, но все още не съм решила в коя посока да тръгна...Очаквайте изненади!

Аз лично довечера ще пусна нещо ново, но все още не съм решила в коя посока да тръгна...Очаквайте изненади!

Ооо Пете и си мълчиш :P Айде запретвай ръкави,че сме се настървили всички тука.. Публикувано изображение

Ами Пете не е нужно да ни предупреждаваш миличка- знаем си ние че си пълна с изненади, та нали без да се усетим катурна главните ни по склона Публикувано изображение

А благодарение на Тео и Ан се отвори още по обширно поле за действие: две лоши характери за главните и то в един бал!! Уффф ще става доста горещооо и много яко Публикувано изображение

Браво..супер сте..ей думи не ми останаха да ви хваля :P Ан,Теди така се зачетох,че чак ми стана гадно като свърши ;)..Много добро..

Браво момичета! Страхотно начало, всяка една от вас се е справила чудесно със задачата. Поздравления за всички :yanim: :yanim: :yanim: Само ми е любопитно какво заглавие ще носи такова вълнуващо четиво :blink:

надявам се да не съм обидила някое момиче с това което съм написала. тъй като днеска беше тихо и никое от момичетата не се хвана да пише за алекс и елизабет и продължението в градината , реших аз да я завърша. надявам се да ви хареса поне малко и да не съм била прекалено крайна - макар че на няколко места дори и аз се изчервих от това което съм написала :blink: моля ви кажете си мнението

надявам се да не съм обидила някое момиче с това което съм написала. тъй като днеска беше тихо и никое от момичетата не се хвана да пише за алекс и елизабет и продължението в градината , реших аз да я завърша. надявам се да ви хареса поне малко и да не съм била прекалено крайна - макар че на няколко места дори и аз се изчервих от това което съм написала :blink: моля ви кажете си мнението

Не беше крайна, няма какво да се червиш, сигурна съм че може и по-мръснишко да стане, само че нещо много ги форсира, като за втора среща...според мен им беше рано за такава гореща сцена, дано само не се засегнеш, това е лично мнение и искам да съм искренна в коментарите си, както искам същата честност, към моите писания.

Поздравления за Тео и Ан, чудесен злодейски екип ще се сформира :yanim:

да разбирам ... на мен ми беше мисълта в това че той същност е женкар и не се интересува дали е правилното време щом очите му са попаднали на една жена която желае той трябва да я има . не обича да чака и да иска това което желае веднага. затова сложих тази сцена тук защото според моите виждания той я иска и не вижда защо да чака. не е свикнал да му отказват и винаги получава това което го интересува и не вижда защо бет не би искала да има връзка с него... поне нещо подобно ми се върти в главата и исках с това което публикувах да го покажа в тази му светлина...

да разбирам ... на мен ми беше мисълта в това че той същност е женкар и не се интересува дали е правилното време щом очите му са попаднали на една жена която желае той трябва да я има . не обича да чака и да иска това което желае веднага. затова сложих тази сцена тук защото според моите виждания той я иска и не вижда защо да чака. не е свикнал да му отказват и винаги получава това което го интересува и не вижда защо бет не би искала да има връзка с него... поне нещо подобно ми се върти в главата и исках с това което публикувах да го покажа в тази му светлина...

съгласна съм, той вижда в нея само едно красиво момиче, за сега, а какво прави женкар като него с красивите момичета.... нахвърля им се- няма спирачки! без да се засягаш обаче, мисля, че избърза с разговора за брак, някак спонтанно ми дойде...а иначе сцената ми хареса, съвсем в реда на нещата си е, като си представиш горкото момиче стегнато с този корсет- едва диша, гърдите и почти изскочили, как да не се изкушиш да дръпнев връвките.....а края беше убиец!!!

хехе мерси Публикувано изображение така исках да вкарам и още няколко черти в характера му - нетърпеливост, желание да притежава всичко което харесва, а колкото до разговора за брак исках отсега да се намекне нещо защото наистина искам да ги оженим против волята им разбира се - не исках историята да стане така че той се жени за друга тя за друг после осъзнават грешките си и искат да са заедно - начела съм се на такива романи и честно да ти кажа пете ме дразнят защото цялата книга минава в това да се намерят и как са нещастни с другите - надявам се да ме разбираш Публикувано изображение

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

Момичета, дълго време ще отсъствам, толкова чаках това пътуване, а сега заради романа никаде не ми се ходи- желая ви успех в писането и една молба- не заравяйте Андре- той е психопат и мисля, че ще създава неприятности! Благодарение на вас съм се заредила с много е-книжки - благодаря и весело лято!

Момичета, дълго време ще отсъствам, толкова чаках това пътуване, а сега заради романа никаде не ми се ходи- желая ви успех в писането и една молба- не заравяйте Андре- той е психопат и мисля, че ще създава неприятности! Благодарение на вас съм се заредила с много е-книжки - благодаря и весело лято!

весело лято мила надявам се скоро пак да си тук Публикувано изображение

хехе мерси Публикувано изображение така исках да вкарам и още няколко черти в характера му - нетърпеливост, желание да притежава всичко което харесва, а колкото до разговора за брак исках отсега да се намекне нещо защото наистина искам да ги оженим против волята им разбира се - не исках историята да стане така че той се жени за друга тя за друг после осъзнават грешките си и искат да са заедно - начела съм се на такива романи и честно да ти кажа пете ме дразнят защото цялата книга минава в това да се намерят и как са нещастни с другите - надявам се да ме разбираш Публикувано изображение

Естествено че те разбирам, далеч съм от мисълта да ги женим за други хора, и това че сцената за Алекс е нормална и реакцията му към Бет, той иска да я има и ще я вземе, това хубаво, той е женкар и това го оправдава. Обаче, след реакцията на Бет ко правиме, та тя до сега не се беше целувала и от това което разбрахме от Андре е доста сдържана, пък и аз бях останала с впечатление че не му се кефи толкова много на Алекс, вярно хареса го външно и до там. Както и да е, мисля че дискусията ще продължи след следващата сцена, нека видим накъде ще ги отвее вятъра.

Надявам се че не си се засегнала, тук просто дискутираме написаното, наистина ми е доста тъпо и сега като прочетох последните коментари, едва ли не се опавдаш пред мен, някак си изглежда че все едно се заяждам, надявам се че разбираш, че нямам нищо такова в предвид.

да да разбирам пете Публикувано изображение спокич ... еми каквото стане стане може по много начини да продължи и това зависи от момичето което ще пише след мен ..... аз и затова се опитвам горе долу да се съобразявам с това което са написали момичетата а и не мисля че трябва да имаме точно определен сценарий .. предполагам и ти ... каквото напише предното момиче нашата цел е да го продължим за да става интересно ... Публикувано изображениеПубликувано изображение не ти се сърдя не си казала нищо с което да ме засегнеш мила и имаш пълното право да си кажеш мнението :) както и аз моето Публикувано изображение хехе спокич

Момичетааа, олееееей, навести ме музата и точно сега пиша за Катрин и Девлин, изчакайте ме преди да продължите, остана ми съвсем малко да привърша сцената Публикувано изображение

Момичетааа, олееееей, навести ме музата и точно сега пиша за Катрин и Девлин, изчакайте ме преди да продължите, остана ми съвсем малко да привърша сцената Публикувано изображение

олееее нямам търпение давай мила Публикувано изображение

браво мила, супер се е получило, много ми хареса, а и такъв шпалир ми опъна, да се вмъкна, тъкмо се чудех как да внедря малко скандал, момичета и аз ще помоля да ме изчакате!
:) мале-ле-ле, написах нещо но когато го прочетох след като го публикувах първо видях недостатъците му- написала съм доста повърхностно, без да се задълбочавам в чувствата, а сега като го гледам можеше да стане по добре ако можех да придам и чувствата и на Катрин, моля някой след мен да продължи с Катрин :P така де да не я оставим в такова гневно положение че може и да направи някоя пакост! Публикувано изображение

Браво мила много добре се е получило много ми хареса как представи катрин и девлин и характерите им. страхотна сценка която ни дава поле за мислене Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Момичета браво,възхитена съм,толкова интересно стана,прочетох откъса на един дъх :):) ох и на мен ми се иска да се включа но много ме е страх да не стане глупаво и да се изложа може по нататък, А и героите са невероятни най ми хареса това че се разглеждат двете двойки равностойно,а не както в други книги ,ммм... върхът е даже е пъти по интересно от книгите който четем П.П. Успех на всички писателки,давайте напред :rolleyes:

момичета,след като завършим романа ли ще му сложим заглавие,ох и аз къде се слагам в списъка като и един ред не съм написала :P:wors: съжалявам че толкова много пиша,но Пете направо ме разби споследната сцена :):angry::) умирам си да видя продължението :speak:

момичета,след като завършим романа ли ще му сложим заглавие,ох и аз къде се слагам в списъка като и един ред не съм написала :wors::speak:

Ами да, заглавяването на романа ще е най накрая, защото все още не се знае какъв обрат ще вземе историята и за колко още двойки ще се пише в нея, че още си имаме и Никито - брата близнак а и сега имаме и един най добър приятел/циник - Тристан за които може спокойно да се вмъкнат нови истории Публикувано изображение

Дев, не ми казвай че ревнуваш! Не и от този въшльо! За, Бога, та той има още жълто около устата - присмя се Алекс, но в този момент смеха му секна. Бет се присъедини към танцуващите под ръка с маркиз Аштън.

-Защо млъкна, да не би ти да ревнуваш! -на свой ред се подигра Дев, чието настроение се повиши значително. -Хайде Алекс, ела да пийнем, явно сестрите Норфилд се забавляват чудесно и без наша помощ!

Ха-ха-ха Публикувано изображение Пете, супер си душице, направо ме уби с този диалог и с цялата сцена! :) А само как се свърза с писаното преди теб- хармонично и леко - направо си..... нямам думи БРАВО ти казвам и се :)

Много яко Пете!!!! :wors::speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.