Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

2.12

• Отговори 443
  • Прегледи 115,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Никъде нямам Playback mode

Публикувано изображение

Добре де ,ти няколко поста по-нагоре ни убеждаваше ,че не искаш да сменяш БСплеъра защото го ползваш от няколко години ,и си свикнал с него ,а се оказва ,че не знаеш елементарни работи!

Свикнал съм със него и знам такива неща които съм ползвал и съм настройвал по него но нещо като това което е във момента неми се е налагало и не знам от къде да го оправя

По новите версии неми тръгват.Нямам и във това меню тази опция

:whist: По новите версии неми тръгват.Нямам и във това меню тази опция

Един КМ,ПОТ,ГОМ или какъвто и да е плеър се инсталира за минута-две.Имам чувството че тази тема продължаваш да я разискваш защото си мислиш че си в СКАЙП-а.Едно време имаше и компютри Правец 82-старички са но можеш да си потърсиш един такъв-и на тях им бяхме свикнали.

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

От изказването ти няма смисъл нито нещо вярно но  явно си търсиш публика и  успех.

Не се сърди,не исках да те обидя.Просто прочетох 295 пост и ми стана смешно.Помислих си че ще попиташ и къде е паузата на плеъра. ;)

Не се сърдя но ме засегна с това изказване но няма проблем.По въпроса от пост 295 кажи ти тогава от къде се оправя това  :speak:

Преди време бях като теб-не се разделях с БС плеъра.На някои филми имах проблем със субтитрите,на други с възпроизвеждането а на 3Д телевизора на някои филми като пусна филма от средата(с HDMI кабел)той тръгва но субтитрите тръгваха от началото-пълна пародия.Накрая се реших и пробвах VLC плеъра.Много хубав плеър и нямах проблеми но не можах да се справя с поточното предаване през рутера към телевизора пък и много по просто се оказа гледането с HDMI връзка.Минах на КМ плеър и да ти кажа честно и той не ми хареса.Има БГ меню като BS и VLC плеърите и чете всякакви филми без проблем и субтитри както не ми правеше никакъв проблем и с възпроизвеждането на 3D филмите на телевизора,но на някои филми като ги преглеждах набързо примерно от втора минуна-на 20 минута -на 50 минута той забиваше или казано по точно му трябваше време за възпроизвеждането.Сега съм с POT плеър и не съм срещал проблеми.Възпроизвежда всички филми веднага без да мисли,никакъв проблем с субтитрите и с телевизора и 3D филмите,както и много по красив и съвременен външен дизайн от БС плеъра.Недостатъка е че няма БГ меню но свикнах а и по добре е да имаш плеър който не ти прави никакви проблеми никъде и възпроизвежда и чете всичко.Моят съвет е да си го инсталираш,поработи месец с него и после като му свикнеш малко сам реши дали да си върнеш БС плеъра-съмнявам се да го върнеш.За GOM плеъра няма да ти пиша защото не съм го ползвал. :)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте ! Инсталирах си "BSPlayer Pro 2.58" обаче във Еквалайзер--->Преднастройка--->Зареди преднастройка ЕК при мен ми липсват, дали при мене е този проблем или самия "BSPlayer" е орязан ?

• 3 месеца по-късно...

Това се случи след преинсталиране на BSplayer-а.

Когато избера песента да се възпроизвежда с BSplayer, явно не открива програмата и ме пита с коя програма да я пусна, цъквам на BSplayer и ми излиза следното.

Сега ако искам да пусна някоя песен/филм през BSplayer трябва да го правя единствено по този начин, който е доста по-неудобен.

Ако има идеи от какво може да е проблема пишете :).

Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Крайно непрепоръчително е инсталирането на тази програма!Защо, е писано много пъти.

От това само проблеми можеш да очакваш!!! FlexType на Windows 7 е абсолютна простотия!!! (facepalm) Преинсталирай BS Player-a.

Преинсталирах плейъра и всичко се оправи, явно съм попаднал на бъгава версия. С Windows XP съм, просто съм сложил скин на 7.

От това само проблеми можеш да очакваш!!! FlexType на Windows 7 е абсолютна простотия!!! (facepalm) Преинсталирай BS Player-a.

Не самия FlexType е простотия ;)

С Windows XP съм, просто съм сложил скин на 7.

Още по-зле. То тоя ФлексТъп за нищо не става, ама тука изшляпа още по-голяма простотия. Скинове разни... Като гледам, никак не се грижиш за системата си. Замисли се за напред. А поне сега ти решихме тоя проблем, ама определено не очаквам да е единственият.

Още по-зле. То тоя ФлексТъп за нищо не става, ама тука изшляпа още по-голяма простотия. Скинове разни... Като гледам, никак не се грижиш за системата си. Замисли се за напред. А поне сега ти решихме тоя проблем, ама определено не очаквам да е единственият.

Пак ме нападате  :no-no: доволен съм си от ФлексТъп-а, а относно скина на 7-цата, аз съм със супер слаб компютър и не виждам разлика със или без него!

Редактирано от 0rangew (преглед на промените)

Това, четук нямаш проблем, не означава, че принципно няма да имаш. Отвори някоя програма преведена на български, ще прочетеш ама дръжки, само китайците шего разберат. :ohmy:  :D

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Пак ме нападате  :no-no: доволен съм си от ФлексТъп-а, а относно скина на 7-цата, аз съм със супер слаб компютър и не виждам разлика със или без него!

Опитай на класическата тема на Windows-а и ще видиш,че има разлика! ;)

А,колкото до скапания флекс тайп,не виждам никакъв смисъл да го ползваш,при положение че има доста по-добри от него и то безплатни! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Такааа... Здрасти :) От два дни се опитвам да разбера какво става с плеърите ми, BsPlayer след преинсталация на уиндолса забива здраво. Като пусна филма първите секунди е наред а после забива и се налага отстраняване от таск мениджъра. Преинсталирах го няколко пъти - не помогна. Инсталирах кодеци - отново без промяна. KmPlayer-a не зарежда субтитри и вече не знам какво да правя :(

Такааа... Здрасти :) От два дни се опитвам да разбера какво става с плеърите ми, BsPlayer след преинсталация на уиндолса забива здраво. Като пусна филма първите секунди е наред а после забива и се налага отстраняване от таск мениджъра. Преинсталирах го няколко пъти - не помогна. Инсталирах кодеци - отново без промяна. KmPlayer-a не зарежда субтитри и вече не знам какво да правя :(

Кои кодеци си инсталирал?Кои драйвъри си инсталирал?Каква е системата...и пак се започва от основаването на българската държава! :whist:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.