-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
- 74 отговора
- 540 прегледа
-
За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2021година. ☀️ 1 2 3 4 494
от barbuncela, в Празни приказки и забава
- 12346 отговора
- 264242 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от цър-вул
Уведомление за деинсталиране на Adobe Flash Player:
Microsoft също издаде актуализация за премахване на Flash за Windows 8/8.1/10. Това е KB4577586.
-
от дpъндю
Знаете ли други плеъри освен PotPlayer, които имат опция за озвучаване на субтитри?
Дайте предложения!
-
от Василена Тодорова
Карам Peugeot 206. Със стария CD player имах проблем - изключваше се, загряваше, не тръгваха някои дискове и го сменх с нов - Alpine. Сега, когато увелича музиката не се изключва, но прекъсва. Четох по форуми, че може би не достига достатъчно ток до колоните (тънки жици) или че акумулатора е твърде слаб. Та, мисълта ми е дали трябва да сменя колоните или проблемът идва отдругаде.
-
от cybercop
Инсталирах gnome-mpv за да го тествам. Плеъра се оказа добър, каквито са в момента и почти всички. Проблемът е, че графични интерфейс е проста кутийка само с бутони за управление. Няма опции за настройки, добавяне на субтитри и т.н. Вместо настройките в вкарана опция да се внесе конфигурационен файл за MPV.
Моля, ако някой ползва този плеър да ми прикачи потребителската конфигурация на MPV (предполагам, че е в папка .config) за да го редактирам при нужда. Засега, единствената промяна, която трябва да направя е да сменя кодировката на субтитрите с 1251.
Благодаря предварително за съдействието !
-
от mikrotik
Здравейте ! Имам следният проблем - докато гледам ТВ на лаптопа - през 20 - 30 мин. ми излиза това съобщение : error: cannot load m3u8 ... - и се появява без значение от кой сайт гледам ТВ ... Някакви идеи как да се справя с това, много е неприятно, при един Refresh на web - страницата stream-a тръгва отново, но на всеки 20 - 30 мин. трябва да обновявам, което е гадно ... Прави го и на IE ,и на Firefox, включително и на Chrome ...OS - Windows 7, player - Adobe Flash, допълнително и VLC player - последни версии ...Очаквам мнения по въпроса !
-
-
Дарение
Препоръчан отговор
Добавете отговор
Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.