Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Премиера цар Смеагол Смах Кур Гърбавитски


Гости p_floyd

Препоръчан отговор


Според цара на ПРОСТОТИЯТА Смеагол СмахКурГърбавитски:

(недословно) - Премиер съм само на тези които са ме избрали! :clap :clap :clap

( edit: Останалите трябвало да си сменят чипа :eek )

След като каза ТОВА, Аз го разбирам като: ОСТАНАЛИТЕ (шестдесет и няколко процента) не са от тая държава, те не е нужно да се ползват от правата и задълженията написани в законите и КОНСТИТУЦИЯТА! С други думи те (вкл Аз) не са от ТУК, и са за малко :yanim:

След няколко годишното смешно управление се разбра че той е министър прецедател на тридесет и няколко процента от народа- е, ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ ПОЛОЖИТЕЛНО - смешкото пие виагра, и тези които не е успял да "управи" в тоя мандат са грозни, но ще се пробва в следващия :P

Вервайте му ;)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Смята се, че Симен Сакскобурготски ще е следващия премиер (за справка съботния в. Труд). Останалото е без коментар, че ще кажете, че много плюя по хората.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

То управлението му е повече от смешно. Жалко, че в България има толкова тъпи хора, които биха гласували пак за него.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хората биха и предполагам, че ще гласуват за него не заради друго, а просто защото друга алтернатива няма. И той и всички останали са се изчерпали, ако изобщо е имало нещо за изчерпаване. Всъщност най-логичното, което би трябвало да стане, е да не се гласува избщо. Вече толкова години нашето заблудено общество избира по-малкото зло, само че нещата не вървят напред, цялата ни политика е супер закостененяла и ограничена откъм нови идеи...и 1000 поста да изпишем по тази тема, нещата ще си останат по същия начин. Всеки нов или стар премиер, който вземе властта, ще бъде такъв само за тези само за тези, които си го избират, такова е отношението, защото само те могат да гледат насериозно на смешките му.


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имам доста какво да кажа, но по-нататък.

Сега ще ви кажа само едно:

Докато има стадо в овце, винаги ще има пастир, който да ги пасе.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Хората биха и предполагам, че ще гласуват за него не заради друго, а просто защото друга алтернатива няма. ...

Има една алтернатива- самоуважаващ се човек да не гласува за случайни грешки на природата. С други думи никога :nono за смешни обещания (по- добре в партията на негласувалите), а когато някоя партия се докаже в управлението ще имат моя глас.

Лошото е че БГ стадо е толкова омаломощено и неграмотно, че вярва на "Вервайте ми" :) . А по селата глас се дава и срещу чифт чорапи :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В тази връзка нека да ви дам примера с Митьо Пищова, който раздаваше кебапчета и бира. Само си помислете, ако такъв човек ни управлява, което не е изключено.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
В тази връзка нека да ви дам примера с Митьо Пищова, който раздаваше кебапчета и бира. Само си помислете, ако такъв човек ни управлява, което не е изключено.

Ами, в момента ни оправя вероятно неговия астрален близнак- цара на простотията :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами, в момента ни оправя вероятно неговия астрален близнак- цара на простотията :)

Няма значение кой ни управлява, а какъв човек ни управлява!!!

Искам само да спомена, че Негово Величество, Министър-председателят, г-н Симеон Сакскобургготски с това свое изказване наруши клетвата, която е положил пред Парламента при встъпването си на длъжността "Министър-председател". Би следвало всеки уважаващ себе си човек да подаде оставка. Но не вярвам, че той има честта да стори това. Той просто каза в прав текст, че е министър-председател не на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, а на своите интереси!

Такъв човек няма място не в изпълнителната власт, а на която и да е длъжност в държавния апарат. Когато Министър-председателят поругава държавността, когато безпрецедентно с думите си показва неуважение и незачитане на основния закон - Конституцията на Република България, - той опозорява народа си, държата си, себе си! Такъв човек незнам с какви очи се нарича БЪЛГАРИН, не разбирам как успява да говори, че работи за народа си, когато служи единствено на себе си!

И последно бих искал да Ви обърна внимание на биографията на Министър-председателя /взета е от страницата на Министерски съвет/.

Симеон

Борисов

Сакскобургготски

Министър-председател

на Република България

Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на цар Борис ІІІ и царица Йоанна.

В този ден цяла България се оглася от звън на църковни камбани и залпове, които възвестяват раждането на бъдещия цар. По случай радостното събитие, царската двойка дава широка амнистия на затворници, а учениците получават повишение на оценките с по една единица.

Няколко седмици по-късно, престолонаследникът е кръстен с вода, донесена специално от река Йордан. Пренася я български военен пилот.

На 28 август 1943 г., след внезапната смърт на цар Борис ІІІ, едва 6 годишен, Симеон ІІ се възкачва на престола. Назначено е регентство, което управлява България от негово име. След комунистическия преврат на 9 септември 1944 г. Симеон ІІ остава на трона, но регентите, сред които и чичо му княз Кирил, са екзекутирани, както и голяма част от интелигенцията в страната. Две години по-късно, през 1946 г., след проведен референдум, цар Симеон, сестра му - княгиня Мария-Луиза и царица Йоанна са принудени да напуснат България. Без да е абдикирал от престола/моя редакция/, младият цар заминава в дългогодишно изгнание. Семейството се установява най-напред в Александрия, Египет. Неслучайно избират Египет. Там, също в изгнание, живее бащата на царица Йоанна - италианският крал Виктор Емануел. В Египет Симеон се записва в прочутия “Виктория колидж”.

През юли 1951 г. испанското правителство предоставя политическо убежище на прогоненото българско царско семейство. В Мадрид Симеон ІІ завършва Френския лицей, следва право и политически науки. През периода 1958 - 1959 г. той е курсант във авторитетната военна академия “Вали фордж” - САЩ. Там става известен под името “кадет Рилски”. Завършва с чин “младши лейтенант”.

През 1962 г. Симеон ІІ сключва брак с испанската аристократка доня Маргарита Гомес–Асебо и Сехуела. Двамата имат пет деца - четирима сина и една дъщеря.

През 1996 г. Симеон ІІ се завръща в България след почти 50-годишно изгнание. През всичките тези години той не спира да се вълнува от живота в родината и от всичко, което е свързано с България. Работи активно с нашата емиграция по света, подпомага много сънародници.

Поддържа широки международни контакти в икономическите кръгове, осъществява разнообразна дейност, която налага чести пътувания в различни краища по света.

Освен родния си български език, Симеон Сакскобургготски говори отлично английски, френски, немски, италиански и испански, ползва арабски и португалски.

През 1998 г. Конституционният съд взима решение да върне имотите на семейството му.

На 6 април 2001 г. Симеон ІІ декларира своето желание да се установи в България и да работи активно като приложи целия натрупан опит през годините на изгнание и използва всичките си създадени контакти за възраждането на страната.

В историческо обръщение към българския народ, той оповести намерението си да създаде Национално движение с неговото име за нов морал в политиката и за почтеност във всичко. Като лидер на това движение, след поредица проблеми при регистрацията му в съда, българският цар се яви на парламентарните избори на 17 юни 2001 г.

След категоричната победа на НДСВ , на 24 юли 2001 г. Симеон Сакскобургготски положи клетва като министър-председател на Република България.

Биография

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

NeoJag прав си братче! Но все пак погледни го от тази страна: Преди време като ме питаха за кого ще гласувам на следващите избори, аз отговорих: "за никой" и тогава ми казаха, че щом няма да гласувам за никой ме обвиниха, че подкрепям най-лошите кандидати, защото не съм гласувал за никой. Хората все още живеят на принципа "да избереш по-малкото зло". По същия този принцип избраха това "по-малкото зло" Симеон. Човека няма да се извини на народа, защото по този начин ще признае грешката си и ще го види целия свят и тогава и ние ще се изложим. Въпроса е, че всичко е в наши ръце, но ние не знаем какво да го правим.

Нека ви дам само примера със подписката за референдума за затварянето на блоковете от АЕЦ Козлодуй. Изведнъж 400 000 подписа се загубиха и от правителството се извиниха най-учтиво, че някой ги е загубил. И ние казахме типичното за нас "Еми добре, какво да направим" и това беше. Затова сега и вЕрваме, защото отново си намерихме пастира, който да ни води.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Имам доста какво да кажа, но по-нататък.

Сега ще ви кажа само едно:

Докато има стадо в овце, винаги ще има пастир, който да ги пасе.

Аз само ще допълня , че всеки народ си заслужава управниците

Те си правят каквото искаме, а народа какво прави - НИЩО

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вече споделих мнинието си по отношение на овчото в нашия народ и ми се струва, че не толкова тези, които ни управляват са виновни за бедите ни или там, за каквото ги обвиняване. Както се казва "не е луд този, дето яде баницата..."

Живеем в общество с западащи функции - няма национални идеали, няма идея, която да обединява хората в тази държава в нация, няма ценности, които да придават смисъл на израза "социално общество". До такава степен е обезвЕрен нашия народ - толкова много хора живеят само и единствено за себе си и ден да мине, друг да дойде. Прост пример: всички ни дразни, че е мръсно, малко хора си хвърлят отпадъците в кошчетата (ако изобщо има такива, де), а аз преди няколко дни щях да си изям боя като се опитах да заема гражданска позиция и казах на някакъв кретен, дето си пусна хартийката на улицата, че не би му коствало толкова усилия, ако я замъкне до кофата и за всички ни би било по-добре, ако сами си направим по-хубав света около нас ...Отнесох една сосна псувня и макар и да ми се случва понякога да съм горделива, когато имам позиция и става въпрос на нещо, на което държа, аз отстоявам идеята си (и сам войнът е войн! :)) - наведох се и изхвърлих в кошчето хартийката на този "гражданин".

Малко отклонение, но доста ярък пример според мен, че ние (българите) почти винаги смятаме, че някой ни е длъжен, някой все трябва ни да оправя света, отношенията...Къде е гражданската позиция на нашето общество? Защо хората в тази страна не (искат да) разбират, че те са тези, от които зависи кой ще ги управлява, кой ще гласува законите им, че техния собствен живот зависи от самите тях и от обществото в което живеят?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това изказване на царо (както го нарича един мой учител ) :) е противоконституционно...

Иначе защо мислите, че на предишните избори Симеон е бил по-малкото зло??? То беше напълно НЕПОЗНАТО ЗЛО. Но като той се изцепи, че за 800 дни ще ни оправи и много хора му повярваха. Спомням си как в деня, когато той щеше да пристигне в България аз се прибирах от училище и гледах едни хора с български знамена, на които пишеше "Добре дошли, ваше величествА". Тези хора са гласували сляпо за нещо, за което си нямат представа. Баба ми например е гласувала за него и ПАК ще гласува за него единствено от лична симпатия, защото когато била малка царицата я щипнала по бузата и още разправя как са му се радвали всички на бебе Мони като се родило...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Искам само да допълня, че на хората така им е по-лесно. На хората не им пука и само са свикнали да се оплакват без да правят нищо. Ще ви дам един пример - когато на една обществена автогара две циганчета нападнали един дядо, никой не казал нищо, а хората само гледали отстрани. Защо - защото си казват "Защо да се меся, че да взема и аз да го отнеса". Наистина всеки си гледа в паницата и от време на време извиква нещо по управляващите и това е. След това пак забива поглед в паницата си. Слави Трифонов също плюе по националната телевизия и милиони хора го гледат. Защо - защото така си успокояват съвестта, че някой върши нещо, а самия Слави така търси публика. Всичко си е само един фарс, на който гледаме да не обръщаме много внимание, защото когато клатиш лодката има голяма вероятно да те оплиска водата, а ние не искаме да се мокрим! Нали?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Малко отклонение, но доста ярък пример според мен, че ние (българите) почти винаги смятаме, че някой ни е длъжен, някой все трябва ни да оправя света, отношенията...Къде е гражданската позиция на нашето общество? Защо хората в тази страна не (искат да) разбират, че те са тези, от които зависи кой ще ги управлява, кой ще гласува законите им, че техния собствен живот зависи от самите тях и от обществото в което живеят?

Тук има една малка подробност... Не зависи от нас. АМА ВЪОБЩЕ!!!

Ако се замислите всички, ще разберете, че

колкото сме си виновни ние двойно повече са виновни и управляващите. Защо ли?

Ами защото през краткото време на така наречената ни демокрация ни управляваха точно три партийни сили (и една в сянка), като някои се извъртяха по два пъти. Но какво направиха? Едно голямо нищо... Защото в момента ние сме почти (казвам почти защото не е съвсем така) там където бяхме преди 15 години. НИКОЙ/Я НЕ УСПЯ ДА СИ ИЗГРАДИ ИМИДЖА НА СТАБИЛНА ПАРТИЯ, НА КОЯТО ХОРАТА ДА ИМАТ ДОВЕРИЕ.

Нашият народ е бил сплотен преди много , много време. Защо сега не е така?

Ами защото се опитаха от един почти утопичен строй (комунизма), да ни натрапят т.н. демокрация , която обаче всеки един Българин възприе по свой

собствен начин, като в повечето случаи този начин беше : СЛОБОДИЯ.

Просто Българинът от години живее с манталитета , че нещо трябва да му

се снася наготово. Демокрацията , като такава не значи - Прави каквото си знаеш...

Всеки може да плюе срещу управляващите, включително и АЗ, това е лесно,

но замислете се следното: Ако сега Симеон (Смеагол или както всеки иска да си го нарича) подаде оставка, кого ще назначат? Да не мислите , че ще е някой

супергерой от комиксите. Пак ще е човек с типично БГ манталитет т.е. докопа ли кокала - нЕма пускане.

На изборите за кого ще гласувате? Да не би да познавате всички способни политици в България? Пак ще е на сляпо (най вероятно БСП ще е на власт)

и какво? Положението ще е същотооо. И ще си остане такова, защото така сме устроени - да плюем ама да не виждаме алтернативите (които понякога са и по-лоши).

Има и още нещо. Всяка партия, ръководство и т.н. имат своя политическа линия, която всяка селедваща власт се опитва всячески да прекъсне и да наложи собствена. Точно това води и до нашия застой... Ако обаче се сплотим

около едно правителство (нямам конкретно на ум), и то успее да прокара тази своя линия (партийна програма), тогава нещата ще се задвижат.

Абе за чесане на езика мога да напиша още един ферман ама , нали и вие трябва да си помислите! За това ЧАО. :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Това изказване на царо (както го нарича един мой учител ) :) е противоконституционно...

Дреме му на ... имотите. И к'во ще последва, като е нарушил (клетва от) ОСНОВНИЯ ЗАКОН- НИЩО :)

...но замислете се следното: Ако сега Симеон (Смеагол или както всеки иска да си го нарича) подаде оставка, кого ще назначат? Да не мислите , че ще е някой

супергерой от комиксите. Пак ще е човек с типично БГ манталитет т.е. докопа ли кокала - нЕма пускане.

Този дето щял да го смени щял да бъде с типично БГ манталитет. Извинявам се, но този няма никакъв манталитет. ЧовекО, освен всичко е НЕГРАМОТЕН. Той, не само не се научи да говори (за годините, през които е в БГ), но това което говори се ограничава до няколко изречения. Толкова ограничен човек не съм виждал в нашата политика.

А явно гласувалите за него са със сменени "чипове" :P

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Все едно слушам пенсионерите по трамваите в тази тема! Стига сте се оплаквали! какво пък ви е виновен царя, дане би някога да сме били управлявани от по свестен от него? Кога е имало повече кръчми, мерцедеси и лъскави магазини и къщи-дворци в тая държава?

Говорите така сякаш сме били в рая, ама доиде от мадрид тоя и ни "оправи" не е било по доре така че се радваите и това което е че може и по зле да е!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Все едно слушам пенсионерите по трамваите в тази тема! Стига сте се оплаквали! какво пък ви е виновен царя, дане би някога да сме били управлявани от по свестен от него? Кога е имало повече кръчми, мерцедеси и лъскави магазини и къщи-дворци в тая държава?

Говорите така сякаш сме били в рая, ама доиде от мадрид тоя и ни  "оправи" не е било по доре така че се радваите и това което е че може и по зле да е!

Все едно слушам пенсионерите по трамваите в тази тема! Стига сте се оплаквали! какво пък ви е виновен царя, дане би някога да сме били управлявани от по свестен от него? Кога е имало повече кръчми, мерцедеси и лъскави магазини и къщи-дворци в тая държава?

Говорите така сякаш сме били в рая, ама доиде от мадрид тоя и ни  "оправи" не е било по доре така че се радваите и това което е че може и по зле да е!

ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif:)ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Говорите така сякаш сме били в рая, ама доиде от мадрид тоя и ни  "оправи" не е било по доре така че се радваите и това което е че може и по зле да е!

Bogoizbrania ти се изложи с това изказване братче. Какво значи, че може да е по-зле. То ако се ръководим от този принцип, докъде ще стигнем? Дай да дадем да ни отрежат едната ръка, без да се притесняваме, защото може да е и по-зле - може да ни отрежат и двете.

Били сме като баби. За разлика от бабите, ние МОЖЕМ да направим нещо. Повтарям МОЖЕМ, а не мога, т.е. трябва задружно да направим нещо, а не да си гледаме в паницата. Не се изживявам като лидер или като нещо, просто ми писна и искам най-накрая да има поне една причина, която да ме кара да остана в България, а не да мисля как да се изнасям оттук.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Bogoizbrania, возиш се в трамвай, а говориш за кръчми, мерцедеси, къщи- дворци? Що за богоизбран си ;) ?

В този невиждан и нечуван просперитет! Кой се оплаква? :) Живейте си мизерно, плащайте данъци (потъващи в алейки), и ако Ви кажат да се наведете- навеждате се, и като бонус разтваряте крачета :) Нация от роби! :P

Tragedy, за съжаление народа почти нищо не може да направи- изморен от мизерия! Всеки се спасява индивидуално. Който е емигрирал не се е върнал- що ли? Само Смеагол се е върнал- но за да си върне имотите! Разбира се Аз имам една теория, че народа масово не трябва да гласува. НИКОЙ не може да управлява спокойно примерно при 10% избирателна активност!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вие маи се издразнихте, маи това е всичко което можете.

Но това не е всичко мога да бъда много по груб!

Даите ми една причина народа да ЗАСЛУЖАВА!!! да живее по добре? вие си противоречите хем народа е робски хем би трябвало да живее по добре. Ми робите не заслужават нищо, защо да живеят по добре тогава, питам аз и отговор не искам? :)

А сега по сериозно, намерете ми по свестни управници от сегашните и ше се съглася с вас, темата е да се критикува Смеагол, а кои е Арагорн? Къде са Гандалф или поне Фарамир?

Няма такива значи остава да ни води Смеагол ака Ам-Гъл, така че си траите и като стигнем съдбовния връх, ще се върнем при Гандалф.

Тва е положението поне за сега.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Аз имам една теория, че народа масово не трябва да гласува. НИКОЙ не може да управлява спокойно примерно при 10% избирателна активност!

Съгласен съм с тебе, но смяташ ли че на управниците им пука. Смяташ ли, че им се нарушава съня след като всеки пък ги виждам (т.е. не ги виждаме) в парламентарната зала какви тъпанари са. И след това имаш смелостта отново да поискаш нещо от хората, които са те гледали четири години как правиш .... нищо. Естествено като по закон другата година ние пак гласуваме за тях или за тези, които са били преди тях на същото място.

Аз съм твърдо ЗА да не се гласува, не и при такива кандидати, не и при такъв режим и при такива закони. В коя държава депутатите сами си гласуват заплатите. Аз например ако сам си гласувах заплатата щях да живея на минимума - вЕрвайте ми, абе вейрвайте ми бе, кълна се във всичко свято.

Какво повече да ви кажа, умни хора сте, виждате го.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Вие маи се издразнихте, маи това е всичко което можете.

Но това не е всичко мога да бъда много по груб!

Даите ми една причина да народа да ЗАСЛУЖАВА!!! да живее по добре? вие си противоречите хем народа е робски хем би трябвало да живее по добре. Ми робите не заслужават нищо защо да живеят по добре тогава питам аз и отговор не искам?

Няма да го коментирам, само ще го овековеча cool.gif като цитат!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

редактирах се виж по горе;

питам аз и отговор не искам?

А сега по сериозно, намерете ми по свестни управници от сегашните и ше се съглася с вас, темата е да се критикува Смеагол, а кои е Арагорн? Къде са Гандалф или поне Фарамир?

Няма такива значи остава да ни води Смеагол ака Ам-Гъл, така че си траите и като стигнем съдбовния връх, ще се върнем при Гандалф.

Тва е положението поне за сега.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване