Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

COCOMEN

Winamp - проблеми и дискусии (обединена)

Препоръчан отговор

Здравейте! Сличи се нещо съвсем необичайно! Като пускам музика или някой др файл с winamp буера ми на работи на 100%, а на практика всичко е дадено на макс! А като пускна нещои с медиа плеъра всичко си е ОК и си е на powerful! Инсталирах на ново уинампа... но ефект нямаше...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Km Player,има добро дори ще се усмеля да кажа много добро качество на звука плюс много настройки и ефекти за звука.Също добро възпроизвеждане на видео,но ти трябва машина над 1,5 Ghz,512 RAM,256 MB Video,горе доло такива са изискванията...Има я и в по-големите торент тракери(Няма да казвам кои,защото така рекламирам) Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Здравейте!

Сличи се нещо съвсем необичайно! Като пускам музика или някой др файл с winamp буера ми на работи на 100%, а на практика всичко е дадено на макс! А като пускна нещои с медиа плеъра всичко си е ОК и си е на powerful! Инсталирах на ново уинампа... но ефект нямаше...

Пробвай да не би самия volume на Windows-а ти да е намален,иконата говорител доло до часовника цакваш един път лявото и ако е намалено усилваш.АКо я нямаш в Контролния панел има Sound and Audio Devices и от там усилваш Device Volume.Ако преинсталирай си Audiо кодеците.И виж дали нещо eqaizer-а не е бараничкан. Редактирано от hempboy (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

мммм здравейте на всичи надявам се че знаете повече от мен имам същият проблем но след дадените инструкции без да искам си uninstall нах wave out-а :) моля ви heeeelp нз какво да правя !!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Проблема ми е с playlist-а... Слагам си аз песни и стигам до 63тата... слагам още песни след това,обаче като го изключа и после пак го включа,за да си слушам песничките и ми излизат само до въпросната 63та песен... слагам ги пак,но като изключа отново ги няма следващите... защо така?

Благодаря предварително.

едит. Може и да е от песните,защото пробвах сега с друга,стара и тя си остана там,а новичките не ;(((((

Редактирано от cvety12 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е да е записан (сейвнат) плейлист. Но ако файлът за плейлист с формат M3U, PLS или M3U8 да е с атрибут (File -> Properties) Read Only. cvety12, ако е е така, махай това Read Only...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Е сейвни си плейлист!

Не е от това.

Възможно е да е записан (сейвнат) плейлист. Но ако файлът за плейлист с формат M3U, PLS или M3U8 да е с атрибут (File -> Properties) Read Only. cvety12, ако е е така, махай това Read Only...

Няма такова Read Only Публикувано изображение

Сейвам го иначе,обаче пак си остават песните само до номер 63. Размествам ги,н същото.. 64тата песен я няма.

Редактирано от cvety12 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като си запазиш плейлиста като m3u файл , не можеш ли да го отвориш после , или е много сложно? Защото този тип проблеми в 99%от случаите са от зловреден софтуер(вируси)в компа. Успех :shake_puter:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като си запазиш плейлиста като m3u файл , не можеш ли да го отвориш после , или е много сложно?

Защото този тип проблеми в 99%от случаите са от зловреден софтуер(вируси)в компа.

Успех :shake_puter:

Отварям го нормално,обаче пак е до 63та песен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вече не до 63,ами до 61ва Публикувано изображение

Нищо не пречи да погледнеш тази тема и да пуснеш един лог там. Погледни добре първия коментар, където става дума за HiJackThis.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема ми е с playlist-а... Слагам си аз песни и стигам до 63тата... слагам още песни след това,обаче като го изключа и после пак го включа,за да си слушам песничките и ми излизат само до въпросната 63та песен... слагам ги пак,но като изключа отново ги няма следващите... защо така?

Благодаря предварително.

едит. Може и да е от песните,защото пробвах сега с друга,стара и тя си остана там,а новичките не ;(((((

Инсталирай си по нова и читава версия на winamp.

П.П. Използвам версия 5.35 и съм много доволен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Стана,наистина не се бях сетила да си сваля нова. Изтеглих обаче версията 5.56 и всичко е наред. Благодаря много на всички!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте искам да си избера winamp но нз кой да е . Видях че един приятел има лента отгоре на работния плот. С коя версия на Winamp е възможно това и как се прави? Благодаря предварително. ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Лента горе, новият скин е нещо такова. Но има много добавки за този популярен плеър може и някоя добавка да е.

Според мен най-добре е последната версия: Winamp 5.56

А ако нямаш предразсъдъци, може и да пробваш AIMP 2.

В много отношения е една крачка пред Winamp

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

и акто за финал да допълним че Winamp е безплатна програма

останалите претенденти са Foobar2000 и XMPlay

посления е изключително малък, не взима почти никакви ресурси и почти няма нещо което да не може да просвири (допълнителните плъгини се свалят от сайта)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

искам да попитам как и от къде да обърна картината сега като пусна клип и са с краката на горе незнам от къде се обръща - някой да помогне ---- сега модератор ясен ли съм - какво му беше на предното запитване или се заяждаме

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След преинсталация на Win XP SP3, и инсталиране на Winamp Full 5.35 ми дава всеки път грешка след ,като затворя програмата.- Цък

По време на инсталацията показа същата грешка.

Пробвах с друга версия на Winamp, грешката отново се появи.

За сега нямам проблеми с др. програми.

Благодаря предварително!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Текущата версия на Winamp e 5.56 Build 2512. С това ли пробва и откъде теглиш Winamp? Kaкъв е Windows. Оригинален или самоделка?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Текущата версия на Winamp e 5.56 Build 2512. С това ли пробва и откъде теглиш Winamp? Kaкъв е Windows. Оригинален или самоделка?

Windows-a не е самоделка.

Ще пробвам и с по новата след малко (наясно съм ,че има версия 5.56)

Ако не стане ,ще инсталирам по стара.

П.П. Съмняваме да не би да си пречи с кодеците.

Инсталирах К-Lite Full ,преди да сложа Winamp.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

P.S. Я пробвай с K-Lite Codec Tweak Tool дали няма "счупен" кодек.

Благодаря за съветите.

Няма счупени кодеци.

Оказа се .че е от версията на winamp.

Работи с 5.21 и 5.46 без проблем.

Можете да затваряте темата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Илиан Димов
      Добър вечер.От днес съм собственик на SONY KD-43XF7596.Монтирах го.Вивакома си тръгна и тв си имаме.Имах мерак да сваля и да гледам филм.Свалих аз един филм .avi качих го на флашката  и след като я пъхнах нищо не се случи.Флашката е 4гб и формат fat32 тв-то обаче не я намира, форматирах я после на Ntfs ли какво беше там пак не ще.После на exFist нещо си.Пъхам и излизана телевизора че го засича но файловете вътре не ги намира.Пробвах директно от лаптопа с hdmi кабел , но не мога да направя връзката. Hp е лаптопа.Пробвах да се свържа и с телефона пак не успях.Някакви идей? Ръководства?
    • от GermanecaBG
      Здравейте! Пред мен има два лаптопа. Единият е по-стар Asus X501A, а другият сравнително нов на 18 месеца ASUS X540SA. Разглеждах дъното на двата лаптопа с програмата CPU-Z и ми направи впечатление, че на по-старият модел му показва пълна информация за РАМ паметта (слотове, производител и т.н.). Докато на уж по-новият модел такава информация липсва. Дали има вероятност на модела Asus X540SA РАМ паметта да е запоена или менте? Ще покажа снимки.
      Ето тук е инфо за Asus X540SA


       
      Ето и за модел Asus X501A
      exotic girl names and meanings

      Лаптопите не съм ги отварял!
    • от Krasimir Terziyski
      Здравейте!
      Чудя се дали този лаптоп е добър избор за студент или ученик тоест гледане на филми, работа с програмите на Microsoft,   слушане в музика и сърфиране в Google . Ако не  можете ли да ми предложите някакви други лаптопи до 1000 лв. Благодаря!
    • от Oscar Santana
      Здравейте, 
       Отново притичвам към форумът този път с по голям проблем... та не знам дали помните миналата седмица имах проблеми с хард диска оказаха се лоши сектори, изхвърлих го и купих нов, сложих нив уиндолс 8.1 PRO (тъй като е най-добър за гейминг според мои наблюдения). Та всичко е както трябва, вървят игри и тн но това което забелязах още в началото когато инсталирах уиндолса на новия хард е че не иска да инсталира драйверите на видеото от сайта на производителя. Пренебрегнах факта и скочих директно на windows updates от където знам че се свалят автоматично макар и остарели малко. Всички драйвери съм свалил от сайта на леново, всички ъпдейти са инсталирани системата е изрядна... освен видеото. Пуснах си CS GO да играя, 40 FPS  на минимални, GTA 5 с 20FPS на минимални и тн... влезнах в Geforce Experience да оптимизирам игрите и кво да видя.. версията на драйвера ми е 376.54 който мисля че май е от 2014 година (същият инсталиран от windows updates). Отидох в сайта на Nvidia да сваля най-новите драйвери внимателно проверих ОС-то и всички други критерий и свалих най новият за моят чип (GT820M)  версия на драйвъра 398.85 и при инсталация ми казва " The graphics driver could not find compatible graphics hardware". Проверих в нета и пише че тряб ва да се едитне един от файловете "nvami.inf" с ID-то на чипа за да може сетъп-а да го разпознае но и това не помага...Дори Geforce Experience ми казва че драйвърът трябва да се ъпдейтне но не ми дава да го направя, ако имате идеи какво да правя моля споделете. 
      Благодаря предварително.



    • от Tasho Georgiev
      Купих си лаптоп Asus GL503-GE и първоначално всичко работеше както трябва, днес като го включих, trackpad-а не работеше и на екрана нямаше мишка. Като сложа отделно мишка се оправя и работи нормално. Като се опитам да инсталирам наново драйверите от сайта на асус ми излиза това съобщение. Какъв може да е проблема?

  • Дарение

×
×
  • Добави ново...