Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

EULA.exe някой знае ли какво е тава и как да го оправя?

Featured Replies

EULA.exe някой знае ли какво е тава и как да го оправя??? като си изключвам компа и на декстопа пише Instaling 1 of 1 the coputer will turns of automatically и ми се появиха папки с тези имена 607b2235538092030e d996ee672d71aee3ec5d 1ac898a2957be84e3dc250 7a6cfa2395c0740b1f02ec това са странните имена на папките незнам какво да правя ? :shake_puter: вътре в папките пише EULA.exe като се опитам да ги изтьркам пише- Cannot deleted EULA Access is denied Make sure the disk is not full or write-proteced and that the file is not in use! ако някой знае ли какво да направя? :):P

Може да погледнеш в Event Viewer кой процес е причината за това -> System или Applications.

Виж също така с Start -> Run -> msconfig -> Startup и виж къде се намира (Location) този стартиращ процес в регистрите. Копирай местоположението на файла.

После Start -> Run -> regedit -> търсиш това, което е намерено в Location от msconfig. Триеш ключа.

После в C:\WINDOWS намираш файла, който причинява проблема. Триеш и него.

• Автор

Може да погледнеш в Event Viewer кой процес е причината за това -> System или Applications.

Виж също така с Start -> Run -> msconfig -> Startup и виж къде се намира (Location) този стартиращ процес в регистрите. Копирай местоположението на файла.

После Start -> Run -> regedit -> търсиш това, което е намерено в Location от msconfig. Триеш ключа.

не те разбрах

Ето това е http://www.processlist.com/info/eula-3.html nologo ти го е написал как се маха Кликни на Start после Run напиши msconfig и натисни Enter. Отвори страницата startup Tab. Намираш процеса и гледаш какво пише в полето Location - копираш го Отиваш пак на Start - Run пишеш regedt32 - OK. Намираш вътре ключа на процеса и го триеш. После триеш папката с която си се мъчела отначало

• Автор

Ето това е http://www.processlist.com/info/eula-3.html

nologo ти го е написал как се маха

Кликни на Start после Run напиши msconfig и натисни Enter. Отвори страницата startup Tab.

Намираш процеса и гледаш какво пише в полето Location - копираш го

Отиваш пак на Start - Run пишеш regedt32 - OK. Намираш вътре ключа на процеса и го триеш.

После триеш папката с която си се мъчела отначало

ми направих го и виж какво пише---System configuration You must restart your computer for some of the changes made by system configuration to take effect. направих го ресна ми се компа и пак го направих стана сащото!вече нз кво да правя!!! ;):) :)
:) Понекой път като каже някой че е направил всичко както си му казал - накрая излиза че нищо не е направил ;) Отвори пак през run msconfig намери процеса в startup и му махни чавката запази промените и пак ще ти поиска рестарт. Кажи после дали пак е тръгнало.

Имаш ли нещо с име McAfee VirusScan или подобно ако да го деинсталирай... Инсталирала ли си скоро Adobe flash player ?Сканирай с Malwarebytes...

Редактирано от -TEN4O- (преглед на промените)

• Автор

:P Понекой път като каже някой че е направил всичко както си му казал - накрая излиза че нищо не е направил :) Отвори пак през run msconfig намери процеса в startup и му махни чавката запази промените и пак ще ти поиска рестарт. Кажи после дали пак е тръгнало.

ми не иска да ми показва нищо иска само рестарт Реснах го около 10 пьти и пак сьщата работа :help:
:) Пак да питам - намери ли ключа от регистъра по локацията на процеса от msconfig и изтри ли го.

post-249289-1258704137,35_thumb.jpg

• Автор

Имаш ли нещо с име McAfee VirusScan или подобно ако да го деинсталирай... Инсталирала ли си скоро Adobe flash player ?Сканирай с Malwarebytes...

нямам McAfee VirusScan но на скорo инсталирах Adobe flash player,Сега си изтеглих Malwarebytes и нямах никави вироси.

:) Пак да питам - намери ли ключа от регистъра по локацията на процеса от msconfig и изтри ли го.

казах ти че не ми дава да го намеря иска рестарт и сао рестарт и пак не става нищо

Редактирано от anitooo94 (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

нямам McAfee VirusScan но на скорo инсталирах Adobe flash player,Сега си изтеглих Malwarebytes и нямах никави вироси.

казах ти че не ми дава да го намеря иска рестарт и сао рестарт и пак не става нищо

EULA, е лицензирано споразумение - End-User License Agreement(Краен потребител лицензионното споразумение)а това дето е стъпка едно от 9 ми мирише като проверка на уиндоуса - виж тук и потърси подобни статии : http://office.microsoft.com/bg-bg/help/HP010957201026.aspx

Редактирано от Abigor™ (преглед на промените)

А на мен EULA файл с разширение .ехе ми намирисва на вирус.С каква антивирусна си?Можеш ли да го качиш файла някъде да го видим щом си го намерила къде е? И всъщност всеки път ли тръгва да се инсталира това което си написала като изключиш компа , че не разбрах много добре?

Редактирано от navikolov (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Добре,а ако нямам в msconfig->Startup-(Location)?

При мен проблема е същия с тази разлика,че ми се появява съобщението,че Mozilla няма файла Eula.exe и не може да ми отвори дадена страница и да съм проверил за този файл и да съм опитал отново да отворя страницата.

абе вие друга работа нямате ли си че пишете глупости - като не знаете - не пишете. въпросните папки са остатъци от инсталирани ъпдейти, за да се изтрият трябва да имате permissions (права) върху тях ... пермишъните могат да се пипат от cacls (от cmd) или махате отметката пред "simple file sharing" за да ви се появи security таб на десния клавиш и да ресетнете правата

Добре,а ако нямам в msconfig->Startup-(Location)?

При мен проблема е същия с тази разлика,че ми се появява съобщението,че Mozilla няма файла Eula.exe и не може да ми отвори дадена страница и да съм проверил за този файл и да съм опитал отново да отворя страницата.

Отвори Adobe Reader и натисни Accept (т.е. трябва да приемеш End User Licence Agreement - EULA). Виж дали има ефект.

P.S. Провери също и за други приложения на Adobe.

Отвори Adobe Reader и натисни Accept (т.е. трябва да приемеш End User Licence Agreement - EULA). Виж дали има ефект.

:clap: веднага се пробва :)

Наскоро ми се ъпдейтна Reader-а и не съм го отварял от тогава,благодаря още веднъж за съвета.

:) Мммммммммм дааааааааааа от там е било :) Благодаря още веднъж :clap: Просто и елементарно,но кой да се сети :turkey4:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.