Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На някой номер +881942011051 да му е звънял?

Featured Replies

Здравейте, искам да ви попитам на някой от вас дали е звънял този номер: +881942011051

Разрових се малко в интернет и разбрах че кода +881 е на сателит. Още по това че номера не е Български се стреснах малко и ми стана странно, даже много станно, защото номера си на никой него давам. Така. Както казах, разрових се в интернет и видех че този номер не само на мене е звънял, а и на други хора от България и от цялия свят.

Ако и на други е звънял, моля да пиши по темата защото ми е сранно, много станно...

Има още такива номера:speak: Доколкото зная целта е да върнеш обаждането и ти си начислява доста приятна сума от 50-60 евро:ph34r:

Здравейте, искам да ви попитам на някой от вас дали е звънял този номер: +881942011051

Разрових се малко в интернет и разбрах че кода +881 е на сателит. Още по това че номера не е Български се стреснах малко и ми стана странно, даже много станно, защото номера си на никой него давам. Така. Както казах, разрових се в интернет и видех че този номер не само на мене е звънял, а и на други хора от България и от цялия свят.

Ако и на други е звънял, моля да пиши по темата защото ми е сранно, много станно...

Какво искаш да кажеш с това ?

Има още такива номера:) Доколкото зная целта е да върнеш обаждането и ти си начислява доста приятна сума от 50-60 евро:)

Голяма хитрина мда

:laughing5:

• Автор

Ърм разрових се още малко и този международен код +881 8/9 се оказа на GlobalStar Inc. и точно както казахте взима бая парички, все пак това е сателитен разговор.

Благодаря че писахте по темата! :laughing5:

Какво искаш да кажеш с това ?

Иска да каже че някой се базика с него за да го набута да плати повече сметка, толкова е просто, на мен пък ми е звънял телефон с америкаски код и кво, засякох го и му теглих една, ама на български и накрая на английски му казах познатото на всички fusk you.

Повече не посмя да ми звънне, ама хитрец търси няква си Елизабает.. Ха че аз да не съм с обратна резба, пък и не ми е името Елизабет а Иван то е повече от ясно нали профила в калдата е под името "vankatabe".

Може ама не може, я ми докажи айде нали си спец по тия работи. От къде ше му се обадат за да му кажат че има нов СМС ХАХАХАХАХАХАХА колко смешно

п.п Умен си брат евала

Редактирано от Vankatabe (преглед на промените)

Може ама не може, я ми докажи айде нали си спец по тия работи. От къде ше му се обадат за да му кажат че има нов СМС ХАХАХАХАХАХАХА колко смешно

п.п Умен си брат евала

Явно въобще не си запознат с тази програма. Чрез нея се изпращат SMS-и през GPRS. И не му се обаждат, а получава автоматично прозвъняване, за да отвори програмата и да получи SMS-а.

Явно въобще не си запознат с тази програма. Чрез нея се изпращат SMS-и през GPRS. И не му се обаждат, а получава автоматично прозвъняване, за да отвори програмата и да получи SMS-а.

Като е през data канал какъв е смисъла да се активира voice канала?

Оооо да незнаех, мерси че ми каза... хихихи

Като е през data канал какъв е смисъла да се активира voice канала?

Защото навсякъде прозвъняването е безплатно, за разлика от SMS-а. Как иначе ще разбере, че има SMS и трябва да отвори програмата.

Защото навсякъде прозвъняването е безплатно, за разлика от SMS-а. Как иначе ще разбере, че има SMS и трябва да отвори програмата.

кой ти каза че е безплатно бе

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.