Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Изображения от "google" и проблем с "сърфиране"


Препоръчан отговор


Здравейте на всички. Имам един много дразнещ проблем с "google". Когато потърся в изображенията, те не ми излизат. може ли да се оправи това?

Съжелявам ако съм объркал раздела!

Също така когато влеза в някои сайтове дори калдата след 2-3 кликвания някаде връската със сайта спира. Защо? Ще съм благодарен да отговорите на въпросите ми

post-238021-1262466347,89_thumb.jpg

Редактирано от anton_46 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички. Имам един много дразнещ проблем с "google". Когато потърся в изображенията, те не ми излизат. може ли да се оправи това?

Съжелявам ако съм объркал раздела!

1. Вижте дали имате Adobe Flash Player.

2. Ако го имате го деинсталирайте и после пак го инсталирайте.

3. Ако проблема не се оправи обновете драйверите на видео картата си.

Във всички браузари ли се проявява същия проблем ?

Редактирано от s-mille (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички. Имам един много дразнещ проблем с "google". Когато потърся в изображенията, те не ми излизат. може ли да се оправи това?

Съжелявам ако съм объркал раздела!

Ами още не са се заредили! Явно нета в момента ти е много бавен! Може и да греша!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Вижте дали имате Adobe Flash Player.

2. Ако го имате го деинсталирайте и после пак го инсталирайте.

3. Ако проблема не се оправи обновете драйверите на видео картата си.

Във всички браузари ли се проявява същия проблем ?

ами имам флаш, проблема не е от него защото вчера си купих нов комютър, на стария също имах проблема. Той излезе когато си смених модема на БТК с Пирели

Ами още не са се заредили! Явно нета в момента ти е много бавен! Може и да греша!

хмм преди с бавния нет нямах проблема. Не мисля че е от това.

Редактирано от anton_46 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами имам флаш, проблема не е от него защото вчера си купих нов комютър, на стария също имах проблема. Той излезе когато си смених модема на БТК с Пирели

1. С каквка скорост ви е интернета.

2. Вижте дали правилно се настройли модема.


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. С каквка скорост ви е интернета.

2. Вижте дали правилно се настройли модема.

Тегля с 1.2 МБ/с. Михте ли ми обяснили за какви по точно настройки става дума?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизате тук: http://my.contact.bg/ и въвеждате потребителското си име и парола ( което сте получили със подписване на договора ви със BTK. } След това ви се отваря меню от опции. Настройвате ги по ваш избор. За всеки случй пуснете мнение и Тук

На мене вече ми се струва, както казва колегата sliderum , че връзката е много бавна. ( типично за BTK )

Редактирано от s-mille (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизате тук: http://my.contact.bg/ и въвеждате потребителското си име и парола ( което сте получили със подписване на договора ви със BTK. } След това ви се отваря меню от опции. Настройвате ги по ваш избор. За всеки случй пуснете мнение и Тук

На мене вече ми се струва, както казва колегата sliderum , че връзката е много бавна. ( типично за BTK )

Благодаря за отговора, но може ли да ми кажете защо като влеза в някой сайт (www.kaldata.com , www.######) и др. все едно имам 10 секунди да търся,чета и после след 10-те секунди като че ли нямам нет (не мога повече да отворя страницата) ,след 5 минути се оправи и пак така . На какво се дължи това ?

Редактирано от anton_46 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Вижте дали имате Adobe Flash Player.

2. Ако го имате го деинсталирайте и после пак го инсталирайте.

3. Ако проблема не се оправи обновете драйверите на видео картата си.

Във всички браузари ли се проявява същия проблем ?

1 глупости

2 глупости

3 глупости...

сега по темата

4 виж имаш ли празно място на дяла на който е инсталирана операционната система. пробвай с друг браузър - ако не стане пак и имаш празно място отиди на 5.

5 виновен е доставчика ти...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизате тук: http://my.contact.bg/ и въвеждате потребителското си име и парола ( което сте получили със подписване на договора ви със BTK. } След това ви се отваря меню от опции. Настройвате ги по ваш избор. За всеки случй пуснете мнение и Тук

На мене вече ми се струва, както казва колегата sliderum , че връзката е много бавна. ( типично за BTK )

По-скоро временен проблем на Виваком с "Гугъл Изображения" вероятно! Впрочем може и кеша на браузера да се препълва, или компа да е стар и с твърде малко памет, а знам от личен опит, че Лисичката гълта доста памет с последните си версии, на мен в момента хапва 300МБ(истината е че от доста време не съм я спирал, играя онлайн стратегия и се позапалих напоследък, но и преди това след дълго сърфиране в обемни сайтове лакомията и е голяма)!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1 глупости

2 глупости

3 глупости...

сега по темата

4 виж имаш ли празно място на дяла на който е инсталирана операционната система. пробвай с друг браузър - ако не стане пак и имаш празно място отиди на 5.

5 виновен е доставчика ти...

явно е така от доставчика ми е ... но бихте ли отговорили на горния ми въпрос "може ли да ми кажете защо като влеза в някой сайт (www.kaldata.com , www.######) и др. все едно имам 10 секунди да търся,чета и после след 10-те секунди като че ли нямам нет (не мога повече да отворя страницата) ,след 5 минути се оправи и пак така . На какво се дължи това ?"

Редактирано от anton_46 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 3 месеца по-късно...

Подновявам темата, защото проблемът ми е същия като на колегата, а пробвах всичко което сте предложили: Комп-а ми е доста добър, чистя си кеш-а, проблемът не е в скоростта 100% и т.н. Проблема ми изникна след като си смених модема (бях с най-старите сега съм с пирели) Някакви предложения? Благодаря предварително :angry:

Редактирано от moon4 (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване