Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Уиндоус

Featured Replies

Здравеите. Преди близо 2 седмици си закарах компютъра да го изчистат от вируси и след това катого взех почти всички прогроми и игри не ми тръгваха. Пише ми за някаква грешка, че неможе да се открие някакйв файл dynamics.dll в Уин32. И ме кара да свалям някакви файлове. пробах с реинстал на програмите и игрите и пак е същото. Дали ако дам да ми качат новия Уиндоус този проблем ще остане и как мога да го разреша ?

Благодаря

Здравеите. Преди близо 2 седмици си закарах компютъра да го изчистат от вируси и след това катого взех почти всички прогроми и игри не ми тръгваха. Пише ми за някаква грешка, че неможе да се открие някакйв файл dynamics.dll в Уин32. И ме кара да свалям някакви файлове. пробах с реинстал на програмите и игрите и пак е същото. Дали ако дам да ми качат новия Уиндоус този проблем ще остане и как мога да го разреша ?

Благодаря

В гаранция ли е въпросния компютър? Бих те посъветвал да пробваш с преинсталация на уиндолса, но като чета поста ти май не си много наясно. Затова те съветвам да го занесеш в сервиза отново и там би трябвало да го оправят безплатно този път щом предния не са си свършили работата. Проблема може дори и да е харуерен.

• Автор

В гаранция е. Незнам дали да го нося пак, ако ми преинсталират всичко и качат Уиндоус 7 дали ще се оправи ?Тоя проблем го прави втора седмица и сега не отворям никакви програми. Даже и ЦС заради него си изтрих.

В гаранция е. Незнам дали да го нося пак, ако ми преинсталират всичко и качат Уиндоус 7 дали ще се оправи ?Тоя проблем го прави втора седмица и сега не отворям никакви програми. Даже и ЦС заради него си изтрих.

Да ще се оправи, тъй като вече ще имаш 100.00% налична операционната система!

само че да знаеш - това че компютъра е в гаранция, не значи че и windows е - за него ще искат да си платиш...

Здравеѝте. Имам проблем с инсталацията на уиндоус. Като сложа диска с уиндоус и изчаквам и ми дава да си избера език след това го избирам и ми дава да си избера къде да сложа уиндоуса. Избирам C преди това го форматирам и след това пак маркирам C и давам "Next" и ми изписва следното "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information". Моля помогнете. Мерси предварително.

Здравеѝте. Имам проблем с инсталацията на уиндоус. Като сложа диска с уиндоус и изчаквам и ми дава да си избера език след това го избирам и ми дава да си избера къде да сложа уиндоуса. Избирам C преди това го форматирам и след това пак маркирам C и давам "Next" и ми изписва следното "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the setup log files for more information". Моля помогнете. Мерси предварително.

1. За кой Windows става вупрос?

2. Windowsa ти да не е някое менте ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.