Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

не :baby:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 148,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

Май е време за жокер, още два-три реда може би Публикувано изображение . Или не се полагат жокери, а ще се мъчим докрайПубликувано изображение

Май е време за жокер, още два-три реда може би Публикувано изображение . Или не се полагат жокери, а ще се мъчим докрайПубликувано изображение

ами ако може ще пусна жокер - ся ще подготвя още един от същата книга,ако може съставителят на темата да каже далиможе и жокери и още цитати

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

айде аз щот си мисля един от оня ден

Беше се променил с годините, както и тя,макар и по-малко. Цветът на косата й беше по-тъмен от този в спомена му, но не по-малко блестящ. С годините фигурата й беше станала по-зряла, забеляза той. Сега бе много по-примамлива, отколкото на 17. От друга страна, тюркоазените й сини очи не бяха се променили. Бяха все така пленителни както и преди 7 години.

-Какво искаш?

Гласът й го сепна. Той бе леко гърлен, дрезгав,което го накара да се замисли за нощите, изпълнени със знойна любов.

айде още един цитат от същата книга - нещо много по-лесно:

- Исках да те върна на баща ти и Фолк с моето дете в утробата ти! - изкрещя той.-Исках да те прелъстя и да се влюбив в пирата Хънтър.Исках да изпиташ какво е да се чувстваш изоставен.

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Разгеле, най-после и аз да съм чела някоя от книгите цитирани тук. Това трябва да е Пиратът на Кони Мейсън?

да тва е разгеле някой да знае ти си наред

О'кей, ето нещо съвсем лесничко. Откъс от любима книга, който винаги ме разсмива. "- Тогава знайте едно, господин докторе: ако мислите, че ще водя живот на домакиня и съпруга, жестоко се лъжете. В събота веднага след закуска отивам в моята клиника да се грижа за моите пациенти! - Чак в събота? Защо не днес? Защо да не те сваля пред болницата? - Защото възнамерявам да прекарам целия ден в леглото с мъжа си. Имам да наваксвам толкова много. Лий учудено я изгледа, после се ухили и подвикна на коня си: - Хайде, дий! Училището свърши, учителката иска да си поиграе!"

• Автор

Хихи това наистина е лесно, особено след разбивачката на Jamey - мисля че става дума за "Сърце от пламък" от Джуд Деверо :ph34r:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Знаех си, че ще се познае бързо, но това беше светкавично отгатване. Ти си на ход!

• Автор

Знаех си, че ще се познае бързо, но това беше светкавично отгатване. Ти си на ход!

Ето го и моя цитат, книгата ми е много любима, а откъса е от един толкова трогателен момент:

" — Как можеш да ме гледаш, без да изпитваш омраза, когато съм пропуснал толкова много, толкова много? Всичко, което има значение. — Ръката му се плъзна по стройната й талия. — Пропуснах да те видя бременна с моето дете. Пропуснах да видя радостта и щастието, които си излъчвала, когато си наедрявала ден след ден. Пропуснах да видя и едно момченце с умен поглед, което се усмихва, докато ти го държиш в обятията си. И заради какво? — Изсмя се горчиво. — Заради някакви безсмислени понятия за чест и родина, която се интересува повече от златни гвинеи и шумни паради, отколкото от своите герои — изръмжа той."

Боже, бях забравила колко вълнуващ и разтърсващ роман е "Индия" от Кристина Скай http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Пете, това е наистина един от най-силните моменти, които някога са ме карали да плача над книга Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Боже, бях забаравила колко вълнуваща е "Индия" от Криситна Скай http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Право в целта Боби :nono: Ти си на ред :whist:

Набързичко изтупвам един цитат от любима книга от още по-любима авторка. Допълнително жокерче е името на главната :nono:

"— Как смееш, сър? — Алис вече наистина побесня. Всички намерения за внимателно отношение към този мъж се изпариха. — Аз съм учен, не отровител. Изучавам естествена философия, не тъмните изкуства. Майка ми наистина много разбираше от билки и беше велика лечителка. Но тя никога не би използвала знанията си, за да причини зло някому.

— Аз, разбира се, научавам това с облекчение.

— Аз също нямам склонност да убивам хора — продължи Алис. — Нито дори когато те са груби, неблагодарни гости като теб, милорд."

— Простете моята невежливост! — Изпод сянката на черната периферия проблеснаха бели зъби, този път той наистина се усмихваше. — Името ми е Раймон дьо Мариво, виконт дьо ла Шез. На вашите услуги, мадмоазел! Но не търсете у мен префинения дворцов кавалер. Аз съм войник, а не придворен. — Войник?! Но нали сега не водим война?

— Простете моята невежливост! — Изпод сянката на черната периферия проблеснаха бели зъби, този път той наистина се усмихваше. — Името ми е Раймон дьо Мариво, виконт дьо ла Шез. На вашите услуги, мадмоазел! Но не търсете у мен префинения дворцов кавалер. Аз съм войник, а не придворен.

— Войник?! Но нали сега не водим война?

Мнимата дукеса

Ето и от мен нещо мое любимо — Защо си тук,? — Пусни ме! — Отговаряй! — Джейми грубо я разтърси. — Не! Не! Нали ти отговорих! Искам да ме пуснеш! — Виолетовите очи се замъглиха от сълзи. — Искам да си ида в къщи. — Твоят истински дом е калта, милейди. — Английска кал, и аз я предпочитам пред тази варварска страна.

Дивата котка - страхотна книжка.

точно

ти си

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.