Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай романа по цитата от него Част 1

Featured Replies

Дивата котка - страхотна книжка.

Ех, забравила съм я книгата. Дали ще се наканя да я препочета някой светъл ден.

Простете прекъсването, размечтах се за свободно време, коктейлче и вместо шезлонг - удобен фотьойл, на който да се разчекна с книжле. Мммм...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 148,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ГЛАВНАТА постави ръка над очите си и погледна нагоре - там сякаш се водеше борба между чистото синьо на небето и навъсеното оловно сиво на облаците, идващи откъм изток, които носеха усещането за прибл

• Този втория цитат, страшно много ми напомня "Сърцата полудяват" от Шели Такър

• И такааа, едно цитатче от исторически роман: - Разреши ми да ти помогна, &&&& - прошепна тя срещу устните му, останала без дъх, но той поклати глава. - По дяволите! Не знаеш ли ка

Дивата котка - страхотна книжка.

а чия е тази книга,че нещо май ми е непозната
  • Автор

а чия е тази книга,че нещо май ми е непозната

На Хедър Греъм, първата от трилогията за Камерън

На Хедър Греъм, първата от трилогията за Камерън

да мерси

Извинявам се за забавянето, ето и моят откъс от любима книжка: — Да, милорд. Щях просто да направя да изглежда така, сякаш е бил нападнат от разбойник на алеята. Потрудих се много върху детайлите. — Не, мадам, аз ще се погрижа за детайлите. — Мъртъв ли е? — Не. Не мисля, че ще се наложи да го убивам. Има и други начини да се отървем от този тип — ръката му стисна нейната и той я поведе към градинския портал. — Ще се прибереш веднага вкъщи и ще направиш точно това, което ти казах. Ясен ли съм, мадам?

Извинявам се за забавянето, ето и моят откъс от любима книжка:

— Да, милорд. Щях просто да направя да изглежда така, сякаш е бил нападнат от разбойник на алеята. Потрудих се много върху детайлите.

— Не, мадам, аз ще се погрижа за детайлите.

— Мъртъв ли е?

— Не. Не мисля, че ще се наложи да го убивам. Има и други начини да се отървем от този тип — ръката му стисна нейната и той я поведе към градинския портал. — Ще се прибереш веднага вкъщи и ще направиш точно това, което ти казах. Ясен ли съм, мадам?

"Отдаване" - Аманда Куик??? Напомня ми за нея, но не съм сигурна.

Устните й ме обсипаха с целувки, ласките й бяха по-омайни от вино, омайно бе уханието и на нейните благовония, прекрасна беше шията й сред бисерите, прекрасни - бузите сред обиците, „колко си хубава, любов моя, колко си хубава - мълвях аз, - очите ти са гълъби; дай да погледна лицето ти, искам да чуя гласа ти, защото гласът ти е нежен, лицето ти - чаровно, ти ме подлуди от любов, сестрице моя, подлуди ме с един-единствен поглед, с едно украшение на шията си, устните ти са като килийка от пчелна пита, езикът ти е мед и мляко, дъхът ти ухае на ябълка, гърдите ти ухаят на грозде, те са като чепки грозде, езикът ти е като омайно вино, което се стича в моята любов и се разлива по устните и зъбите ми.“ Градински фонтан, нард и шафран, канела и кинамон, мира и алое, аз ядях от моята пчелна пита и от моя мед, коя беше, коя беше тази, дето засилваше пред мен като зора, прекрасна като луната, ослепителна като слънцето, страшна като стегната за бой войска?

"Отдаване" - Аманда Куик??? Напомня ми за нея, но не съм сигурна.

Не е

Напомня ми на една книга - главната беше влюбена в мъж когото не беше виждала, май водеха кореспонденция само, а той търсеше отмъщение. Май бяха опетнили репутацията й и тя се беше затворила в провинцията... Нещо такова, но не си спомням името й, просто откъса ми напомня за нея ( имам предвид този на sanian).

• Автор

Стряхотен жокер даде, Кристи :)

"Скандал" на Аманда Куик, и ако съм познала мисля че е редно Кристи да задава следващия цитат ;) без нейната подсказка нямаше да се сетя.

"Скандал" на Аманда Куик, и ако съм познала мисля че е редно Кристи да задава следващия цитат :cool: без нейната подсказка нямаше да се сетя.

Браво тя е :) , щом си решила така, нека следващия цитат да е от Кристи ;)

Мисля, че заслугата е обща, че май сама нямаше да се сетя, но като сте решили - ето и моят откъс:

"Този път той определи по-грижливо мястото на картината.

- Малко вляво, ако искаш да е по средата.

Тя я премести

- Там! Идеално е.

- Пиронът трябва да се забие около шест инча по-високо заради връвта. Донеси го заедно с чука. Можеш да го забиеш докато държа рамката.

Като се опитваше да не я докосва, той няколко пъти нагласява ръцете си и все незадоволително.

- Просто протегни едната си ръка между моите, а другата - отгоре.

Той преглътна и притаи дъх, опитвайки се да не забелязва гърдите й и ръката си, провряна между тях. С другата ръка държеше пирона, въпреки че това не беше лесна работа, тъй като трепереше отвътре.

Това беше смешно!..."

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Аз още не съм я играла таз игра, ама браво за идеята мило, супер е. Тааа, ако не се сещаме, може ли жикерче. :cool: 50 на 50, или обади се на приятел :blink:

"Родена за любов" (Горещо утро) на Сандра Браун? За Бенър Коуман и Джейк Лангстън?

"Родена за любов" (Горещо утро) на Сандра Браун? За Бенър Коуман и Джейк Лангстън?

Да и аз мисля, че е тя...

Дааа, "Горещо утро е". Май не ви затрудних много. BlackRose, ти си на ход.

Дааа, "Горещо утро е". Май не ви затрудних много. BlackRose, ти си на ход.

"...недоверчиво смръщи чело, когато тя шумно го отмина, и се запита дали този път не е извършил непростима грешка. Всъщност искаше само да й направи услуга, заповядвайки й да се окъпе и давайки й да разбере, че никой няма да й пречи. Доколкото можеше да прецени, досега не беше имала възможност да се изкъпе истински, а той знаеше от опит, че повечето жени, особено от благороден произход, високо ценяха горещата вана. Затова бе решил да вземе нещата в свои ръце, представяйки се, че дълбоко в себе си малката ще му бъде благодарна. И насън не бе помислил, че ще реагира толкова обидено. Внезапно от очите му падна було: глупак такъв, нима е прилично да кажеш в лицето на една дама, че вони като пор!"

Еййй ще се побъркам, това съм го чела,но не знам от къде беше :cool:

Предположението ми е,че цитатът е от "Покорителят" на Джоана Линдзи...това беше първата асоциация,която направих след като го прочетох...

П.С: Темата е страхотна!За съжаление дотук не можах да позная нито един цитат ;)

Еййй ще се побъркам, това съм го чела,но не знам от къде беше :cool:

Предположението ми е,че цитатът е от "Покорителят" на Джоана Линдзи...това беше първата асоциация,която направих след като го прочетох...

П.С: Темата е страхотна!За съжаление дотук не можах да позная нито един цитат ;)

Ами мила...ти си! Браво :computer2:

Супер...най-накрая http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ето го и моя цитат :cool:

"-Разкажи ми за нея.

Той се зае с някакви документи върху бюрото,явно не желаеше да я погледне в очите.

-Тя е най-независимата жена,която съм имал нещастието някога да срещна - поразително красива е,остроумна и чаровна.Ще разбереш колко е честна и готова да защитава това,в което вярва,независимо дали е правилно или не.След като я видях как се отнася към брат си Ричард,вярвам,че ще бъде чудесна майка - каза той и едва тогава вдигна очи към майка си. - Какво още би искала да знаеш за нея?

Херцогинята беше разбрала много повече от тона му,отколкото от чутото.Беше тон на влюбен мъж."

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Супер...най-накрая http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ето го и моя цитат :biggrin:

"-Разкажи ми за нея.

Той се зае с някакви документи върху бюрото,явно не желаеше да я погледне в очите.

-Тя е най-независимата жена,която съм имал нещастието някога да срещна - поразително красива е,остроумна и чаровна.Ще разбереш колко е честна и готова да защитава това,в което вярва,независимо дали е правилно или не.След като я видях как се отнася към брат си Ричард,вярвам,че ще бъде чудесна майка - каза той и едва тогава вдигна очи към майка си. - Какво още би искала да знаеш за нея?

Херцогинята беше разбрала много повече от тона му,отколкото от чутото.Беше тон на влюбен мъж."

Мисля че е Пламък на Констанс О'Баниън
  • Автор

Мисля че е Пламък на Констанс О'Баниън

Дам, позна, и тъй като Миа в момента няма достъп до интернет съм упълномощена да кажа - ти си на ход!

" - Т-ти баща ми ли си? Обидата го жегна неприятно. Той я намираше за необикновено привлекателна, а ето че тя го смяташе за твърде стар. Гласът му прогърмя и заглуши смеха на братята му. - Господи, не отричам, че може да имам незаконни деца, но не съм чак толкова стар, че да имам толкова голяма дъщеря. Каква игра играеш? - сурово попита той. - Коя си ти, момиче? - намеси се Гавин. Тя го погледна неразбиращо и ръката й отново се стрелна към главата й, сякаш се чувства замаяна. - Аз... аз не знам - прошепна девойката."

Редактирано от ldo (преглед на промените)

" - Т-ти баща ми ли си?

Обидата го жегна неприятно. Той я намираше за необикновено привлекателна, а ето че тя го смяташе за твърде стар. Гласът му прогърмя и заглуши смеха на братята му.

- Господи, не отричам, че може да имам незаконни деца, но не съм чак толкова стар, че да имам толкова голяма дъщеря. Каква игра играеш? - сурово попита той.

- Коя си ти, момиче? - намеси се Гавин.

Тя го погледна неразбиращо и ръката й отново се стрелна към главата й, сякаш се чувства замаяна.

- Аз... аз не знам - прошепна девойката."

"Джудит" Джуд Деверо
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.