Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума не ви допада?

Featured Replies

Безпредметен е този разговор... Никой от модераторите не е на договор или заплата тук, че да отделяме прекалено много от времето си и да четем всяка една тема и да търсим издънки като някакви цербери. Затова е хубаво и самите потребители да посочват къде според тях са нарушени правилата, именно така всички участваме в поддържането на реда и добрия тон... Малко оффтопик е това, просто заговорихме на тази тема... Иначе си е твое право да имаш мнение и да си недоволен. Свят широк, хора различни...

• Отговори 128
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само тихичко да ви предупредя: водете си словесния дуел без обиди и псувни. В момента в който някой прекрачи прага на добрия тон, темата заминава при другата, а вие се оплаквайте на арменския поп, ако

• децката градина развива ли се

• Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често. Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава. С

• Автор

Смятам, че комунистически синдром е именно да си мълчим..., защото ДС така или иначе знае всичко.

Аз лично поне по 5-10 пъти на ден ползвам копчето "Докладвай", не защото ме кефи, а защото няма по какъв друг начин да махна някое дразнещо мнение, което на всичкото отгоре не е и по правилата. Това, че някой се е оплакал в полицията (образно казано), защото не може да реши проблема сам, прави ли го доносник?

И не говоря само за форуми и глупости, говоря и за реалната социална активност. Защото сме царе в това да псуваме правителството и да се възмущаваме кой какво бил направил на публично място, как просташки си бил паркирал джипа оня на тротоара и не можело майките с количките да минават, как можело еди-кой-си да се държи така и т.н...., но никой не звънва едно телефонче на съответните органи.

Усещам, че темата е пусната само да могат няколко потребители да се плюят :)

Мен лично никой вече не ме дразни, преди обръщах внимание, ся ми е все едно... аз форума го ползвам по предназначениe, да помагам и да се запознавам с нови хора и да научавам нови неща. :P От темата лъха на негативизъм, омраза и безсмислени споровеее...Според мен не си заслужава, пазете си нервите ще ви трябват за нещо смислено :P

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Мисля че съм във листа на спамърите така ли е V2.0 a?Може и да съм ама е в умерени количества!А този който ме дрзни във форума е UNIX777 има само няколко поста ама ме издразни и със тях!

Благодаря за доброто отношение към репутацията ми!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често.

Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава.

Сам можеш да видиш "всенародната любов" като си отвориш профила...а и който и да го отвори ще види същото.

"Абе азисе" как се чувстваш, когато някой ти отговаря по същият начин по който го правиш ти? То се видя снощи. Подгони те веднага конспирацията и взе да си фантазираш за някакви "политически чадъри". Темата ти отцеля, противно на очакванията ти.

Обещавам ти лично да следя писанията ти из форума и да ти "напомням" когато стъпваш на криво, "клоуне". Това напомняне ще бъде пак "с твоите камъни,по твоята глава".

пп: болднатите думи в каквички са цитати извадени от постове на "многоуважаваният", докачлив и обидчив г-н v2.0. Има още много,но тях ще ги използвам в последствие.

• Автор
Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често.

Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава.

Сам можеш да видиш "всенародната любов" като си отвориш профила...а и който и да го отвори ще види същото.

"Абе азисе" как се чувстваш, когато някой ти отговаря по същият начин по който го правиш ти? То се видя снощи. Подгони те веднага конспирацията и взе да си фантазираш за някакви "политически чадъри". Темата ти отцеля, противно на очакванията ти.

Обещавам ти лично да следя писанията ти из форума и да ти "напомням" когато стъпваш на криво, "клоуне". Това напомняне ще бъде пак "с твоите камъни,по твоята глава".

пп: болднатите думи в каквички са цитати извадени от постове на "многоуважаваният", докачлив и обидчив г-н v2.0. Има още много,но тях ще ги използвам в последствие.

ЩАЗИ извади прашасалите папки и започва "следенето отблизо", умирам от страх. yahoo-9.gif

Момко, не се вживявай - единственото, което "ме мъчи" в момента е, че сега ставам и гледам, че ми е свършило безкофеиновото кафе.

А относно "всенародната любов" мога да ти кажа само, че нито в реалния, нито във виртуалния живот съм се стремял да съм част от мнозинството, нито съм молил масите за одобрение (особено пък някакъв пишман-модератор в някакъв форум). Има хора, който плащат "данък обществено мнение", има и други като мен, които просто се смеят на абсурдните неща, които вълнуват останалите и живеят не единствено заради неопетнената си "репутация", а заради нещата, които ги правят щастливи.

И, за да не докладвам поста ти като мнение извън темата, ще приема, че "v2.0" е отговорът ти на въпроса "Кой потребител от форума не ви допада?". Ето, можеше и с по-малко спам.

П.П. Не съм се забавлявал повече във форума от много време и те моля да продължаваш с духовитите си постове и бисери като "камани" и "отцеля". http://www.youtube.com/watch?v=ABc8ciT5QLs.

Май че тва със репутацията бешше за мен?Е истината е че не е така аз не се вълнувам само от нея просто ми е гадно как някои хора просто ме преследват защото съм им непрятен.И да може да се каже че има и още един който много повече от не ми допада във форума господин арагорн причините вече сам си ги знае.

ЩАЗИ извади прашасалите папки и започва "следенето отблизо", умирам от страх. yahoo-9.gif

Момко, не се вживявай - единственото, което "ме мъчи" в момента е, че сега ставам и гледам, че ми е свършило безкофеиновото кафе.

А относно "всенародната любов" мога да ти кажа само, че нито в реалния, нито във виртуалния живот съм се стремял да съм част от мнозинството, нито съм молил масите за одобрение (особено пък някакъв пишман-модератор в някакъв форум). Има хора, който плащат "данък обществено мнение", има и други като мен, които просто се смеят на абсурдните неща, които вълнуват останалите и живеят не единствено заради неопетнената си "репутация", а заради нещата, които ги правят щастливи.

И, за да не докладвам поста ти като мнение извън темата, ще приема, че "v2.0" е отговорът ти на въпроса "Кой потребител от форума не ви допада?". Ето, можеше и с по-малко спам.

П.П. Не съм се забавлявал повече във форума от много време и те моля да продължаваш с духовитите си постове и бисери като "камани" и "отцеля". http://www.youtube.com/watch?v=ABc8ciT5QLs.

Ти сам си си оспамил темата опитвайки се да се оправдаваш като ученичка.

А колко ти пука за минусите го пише на стената в моят профил. Не се опитвай да бъдеш позоьор. Нали вече ти казах,че не ти достигат някой неща, за да можеш.

Не знам кое те дразни повече,това че съм модератор(макар,че не си се сблъсквал с функциите ми на такъв) в някакъв раздел или че съм по-умен от теб.А може и двете на куп да са ти дошли в повечко.

пп: Не съм казал,че някой не ми допада. Аз не съм хейтър като теб и принципът ми да е: Който не е с мен е против мен. Сега върви се редактирай постовете от които мога да те цитирам пак...или то май вече е минало време и не могат да се пипнат...

Ето виж се колко спам си натрупал само ти:

Не мога да разбера защо. Защото аз съм я пуснал ли?

Ето, едно разумно модераторско решение. И защо изобщо трябва темата да страда от някакви истерици, които не могат да си сдържат нервите? Да се трият само техните постове.

Иначе темата може да се превърне в "Златната Малинка" на Калдата и смятам, че ще действа възпитателно и като коректив.

Мерси за добрите думи.

Това ти е проблемът, Дръпнато - пука ти прекалено много дали, видиш ли, някой ще вземе да те банне. И какво? Няколко дни без форум си заслужават, ако си сложил някого на мястото му, не се вманиачавайте в тия форуми.

Не, човек не избира с какъв цвят на кожата или с каква сексуална ориентация ще се роди, нито избира в коя държава и религия да израсте, но личен човешки избор е дали си тъпак или не си, затова не е лошо да споменаваме тъпаците и това не е никаква дискриминация.

ivo23, чувстваш ли се дискриминиран, че те споменавам? Няма отговор, значи всичко е наред, видя ли?

Аз нито си вярвам кой знае колко, нито съм оспорвал факта, че и аз съм глупак. Нека ми го кажат, нямам против. А относно затварянето на темата - оплачи се на ivo23 и той по български ще се подмаже на отговорника за този раздел и верно може да я изтрият. Успех.

Аре чао от мен, отивам да си извадя една бира и да гледам един тъжен филм, че много смях днес по повод новите модератори.

:wors::yanim:

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Не ми допада ivo23 защото е модератор а трябва да е глобален модератор или админ но аз знам че за него това е само въпрос на време

с джипа на тате и това ще постигне

Май че тва със репутацията бешше за мен?Е истината е че не е така аз не се вълнувам само от нея просто ми е гадно как някои хора просто ме преследват защото съм им непрятен.И да може да се каже че има и още един който много повече от не ми допада във форума господин арагорн причините вече сам си ги знае.

О, знам, знам...предупредих те да спазваш правилата и ти ревна, че съм гаднят. Няма лошо, знам, че съм такъв :)

И за да не е спам коментара ми, да си кажа и аз. Дразнят ме ревльовците, които недоволстват от всичко, без дори да знаят защо го правят. Дразня се от хората които плюят по този и онзи само защото виждат, че са нещо повече от самите тях. Абе, едно 90% от потребителите ме дразнят, аз съм раздразнителен човек :)

Да ама не аз не съм ревнал във какъвто и да е смисъл на думата!Факта е ти не знаеш правилата сега със сигурност за това или ще ме баннеш или ще ми увеличиш предупредителното иво със причина спам!А да има и трети вариант ще ми сложиш репутацията на минус 80!

Момче, не разбираш ли, че ми е безразлично каква ти е репутацията и не се занимавам с глупости, като да ходя подир тебе и да ти свалям репутацията?

20826216.png

Мога да ти покажа и другите ти постове за които си мислиш, че съм ти напраскал минуси..ей така за протокола, да видиш, че не съм цъкал бутончетата долу в дясно.

А за правилата, не се безпокой. Цитирал съм ги достатъчно дълго, че да мога дори и на изуст да ти кажа в коя точка за какво става въпрос. 2 години не са малко време за научаване на нещо кратко. А вярвай ми, паметта ми е една от силните ми страни :)

FodoR, не ми допада. Защото реве за репутацията си постоянно, а не вземе да се замисли, защо хората му праскат минуси и да се поправи.

Това ми напомня за FEarBG. В мненията си от половин-един лист винаги съумяваше поне шест пъти да се оплаче от минусите в профила му, да разкаже за уникалната си и невероятна любовна връзка и да даде поука някому, да му покаже правилния път в живота. Явно обаче не само на мен не е допаднал, защото мистериозно изчезна.

ОФФ топик:Я аз пък си мислех че модераторите могат да цъкат безкрай пъти на един и същ пост?А щом не си ти тогава има някой който ме пресвледва!

Какво правиш тук, тогава?

ми дошъл е да ни го каже :)

понякога не се трая, ама ми минава xD

• Автор

И аз често не се понасям.

Аз пък не понасям iordanoff! Toя кога ще се спре да посещава толкова често "Спам подфорума/темата"(как щете тей го разбирайте) :P

Аз пък си мислих, че модераторите са най-мразените :D

Аз пък си мислих, че модераторите са най-мразените :D

а модките най-обичани m021.gif

новата форумна вампирка -- анаконда79

• Автор

новата форумна вампирка -- анаконда79

И аз не я трая анаконда-та, но тя е повече за съжаление. А теб не мога да те понасям наистина.

П.П. Ако не друго, поне темата успя да ми вдигнеш.

А теб не мога да те понасям наистина.

Аз пък съм влюбена в теб -- само като те гледам на снимката, и получавам серия от разтърсващи оргазми :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.