Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума не ви допада?

Featured Replies

Много на сериозно се взимате бе хора това е форум, място където трябва да се разтоварваш след натоварения гаден или пък хубав ден.

Място където да се похвалиш оплачеш според настроението, тук не се решава съдбата на света.

Превръщате всичко във война правите караници с повод и без повод, немога ди си представя щом тук се държите така как ви минава деня.

Еми като не ви харесва някой просто го игнорирайте и толкова.

• Отговори 128
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само тихичко да ви предупредя: водете си словесния дуел без обиди и псувни. В момента в който някой прекрачи прага на добрия тон, темата заминава при другата, а вие се оплаквайте на арменския поп, ако

• децката градина развива ли се

• Благодаря за посветената тема г-н v2.0! Виждам,че ника ми се споменава доста често. Разбирам раздразнението и безсилието,което те мъчи. Гадно е когато с твоите камани те удраят по твоята глава. С

Само тихичко да ви предупредя: водете си словесния дуел без обиди и псувни. В момента в който някой прекрачи прага на добрия тон, темата заминава при другата, а вие се оплаквайте на арменския поп, ако искате.

Много на сериозно се взимате бе хора това е форум, място където трябва да се разтоварваш след натоварения гаден или пък хубав ден.

Място където да се похвалиш оплачеш според настроението, тук не се решава съдбата на света.

Превръщате всичко във война правите караници с повод и без повод, немога ди си представя щом тук се държите така как ви минава деня.

Еми като не ви харесва някой просто го игнорирайте и толкова.

И теб не харесвам

И всички като теб .

Точно дебелокожи като тебе провалят всичко .

Стоиш и гледаш в една точка докато са те надупили .

Ти си ги игнорирай .

Пък после ми разправяй че било по добре .

Заради такива пропада и българия .

Вместо да станеш и да се развикаш , мълчиш .

Но да спамиш можеш .

Прочети пак заглавието на темата и тогава пиши .

@ Алгор

Тихичко ама с модераторско тихичко нали .

Сравнение с мен си е направо грохот .

Заплаха . мм

И пак минусчета нацвъкали .

Ама никой няма доблеста да се изправи и да каже като мъж че не ме харесва .

А незнам защо очаквах целият форум да се изсипе да ме плюе clap.gif

Редактирано от rocnogu (преглед на промените)

• Автор

Ама никой няма доблеста да се изправи и да каже като мъж че не ме харесва .

Ето, бе - мен не ме кефиш, щото си кат п*тка - само се оплакваш.

Ето, бе - мен не ме кефиш, щото си кат п*тка - само се оплакваш.

Оплакването е свързано с жалване девойче .

Няма как да се жалвам още повече на образ като теб .

Под всякакво достойнство е . Трябва да се принизя до твоето положение , а това няма да стане никога .nono.gif

Поне си го каза , не като другите скрито worshippy.gif

• Автор

Поне си го каза , не като другите скрито

Хах, ама ти смяташ, че има някакви "скрити дискусии" относно теб? :hush:

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Хах, ама ти смяташ, че има някакви "скрити дискусии" относно теб? :)

Не , не смятам . Не страдам от параноя или друго психично заболяване . Само от мързел baby.gif

И ти не ме кефиш . Обичаш да се заяждаш с хората без причина .

Или по скоро причината е че си социопат , с леко шизофрения .

Сигурен съм че ако се прегледаш ще ти излезе по точна диагноза .

Така от разстояние не мога да определя точно .

Мразя Trichocephalus защото гнусното магаре е в отпуска

• Автор

Или по скоро причината е че си социопат , с леко шизофрения .

Сигурен съм че ако се прегледаш ще ти излезе по точна диагноза .

И това го казва човек, който си е сложил такава снимка в профила?

photo-212634.jpg

rofl.gif

Авторът на темата иска всички него да посочат, като най-мразен ли???? И всеки, който го упомене - той да се изгаргари и да му отвърне със същото! ........замисъл ......нямам коментар.......!Скучна тема и изобщо не е забавна - защо е тук!?

Авторът на темата иска всички него да посочат, като най-мразен ли???? И всеки, който го упомене - той да се изгаргари и да му отвърне със същото! ........замисъл ......нямам коментар.......!Скучна тема и изобщо не е забавна - защо е тук!?

Харесва ми позицията ти.Много позитивен човек си ;)

Rocnogu ако ти бях отговорил, щеше да се почне с едни писания и да пълним форума с глупости. :help:

От няколкото ти поста които съм срешнал из форума няма как да преценя какъв човек си, постовете ти и отношението ти към другите потребители говорят сами.

V2.0 отказваше цигарите по едно врема, може би затова е по хаплив. :biggrin:

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

• Автор

V2.0 отказваше цигарите по едно врема, може би затова е по хаплив.

Петьо, може и заради това да е, защото още се мъча (2 седмици и 3 дни без цигара!). Яко табекс и нерви.

А здрасти .

Че за какво друго да е направил тема .

Но дори и като мразен не го бива .

Темата не е скучна , просто е тъпа .

И нищо чудно , все пак от къде иде .

Но поне е в празни приказки , точно на място .

v2.0 Това се нарича ирония . Всички хора лъжат за себе си .

Това е моята лъжа . Разбира се не очаквам точно от теб да разбира от такива неща .

Освен това снимката ме кефи .

Aragorn(Elesar) ме издразни .

Редактирано от rocnogu (преглед на промените)

Продължавам силно да не харесвам Trichocephalus защото той продължава да е в отпуска

rocnogu и аз не те долюдвам ... ти си един от най - непозитивните потребители на сайта ... предпочитам 1 000 като v2.0 от колкото един като теб ... на теб целият свят ти е крив ... на ЛС съм ти писал да си промениш отношението към другите ... не винаги твоето мнение е миродавно ... ама ти НЕ ... направо се чудя а пък с какво ще те издразни Aragorn(Elesar) ?

• Автор

предпочитам 1 000 като v2.0 от колкото един като теб

Малиии, превърнах се в мерна единица за лошо поведение! Тва сигурно е бонус към достигане на рейтинг "-111".

:D

Малиии, превърнах се в мерна единица за лошо поведение! Тва сигурно е бонус към достигане на рейтинг "-111".

:(

v2.0 ... знаеш че няма нищо против теб приятелю ... НО от този който смята себе си за Господ / и си мисли че е такъв / ... ами не го уважавам ...

Сега ще пише една " дама " ... колко ме ненавижда ;) !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор

v2.0 ... знаеш че няма нищо против теб приятелю ... НО от този който смята себе си за Господ / и си мисли че е такъв / ... ами не го уважавам ...

Сега ще пише една " дама " ... колко ме ненавижда :( !

Шегувам се, Ханибал, много добре се знаем и ти е известно, че ми минава през ****. А тайнствената дама стана редовна в темата заради теб.

;P

а v2.0 тя не ме е почнала брат ... очаквам включването и ... а и защо да е тайна ... говоря за Praskovka72 ... Написал съм я в кавички защото си мисля че това същество не е от женски пол ... това е другият човек който недолюбвам във форума ... !

а v2.0 тя не ме е почнала брат ... очаквам включването и ... а и защо да е тайна ... говоря за Praskovka72 ... Написал съм я в кавички защото си мисля че това същество не е от женски пол ... това е другият човек който недолюбвам във форума ... !

абе, Митак, много взеха да ти се лепят нещо................ :(

Мога само да ти благодаря , че благодарение на теб съм доста на ТИ с компютъра си , а и ми предстои и с Mandriva да станем първи приятелки . Така че гледай по-романтично на нещата , че ме познаваш виртуално . Със сигурност поне една манджа си научил от мен , а киселото мляко е само по заслуги :( и други работи............. ;):lighter:dj.gif:lol6::guitar10:

Еми ... като магнит за неуравновесени хора съм ... !

А ти миличка си за другата тема ... теб много те уважавам ... прекрасен човек си !

Еми ... като магнит за неуравновесени хора съм ... !

А ти миличка си за другата тема ... теб много те уважавам ... прекрасен човек си !

оставям ви насаме хехехеххе

че Ве Две Точка Нула ще ме скастри, че му опорочавам темата :(

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.