Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Metro 2033

Featured Replies

Публикувано изображение

Платформи: PC(windows), X360, PS3

Жанр: First-Person Shooter

Издател: THQ

Производител: 4A Games

Дата на излизане: March 16, 2010

Снимки от играта :

http://pcmedia.ign.c...01041449180.jpg , http://pcmedia.ign.c...01041505024.jpg

http://pcmedia.ign.c...01041510211.jpg , http://pcmedia.ign.c...01041514617.jpg :rolleyes:

http://pcmedia.ign.c...02111401507.jpg , http://pcmedia.ign.c...02111421678.jpg

Коментар :

Действието - комбинация от ужас , оцеляване , RPG , и стрелба,

всички базирани на култовият мрежов роман на руския автор !Димитрий Глуховски!

...Целият свят е в руини. Човечеството е почти напълно унищожено.

Москва се е превърнала в град-призрак, отровен от радиацията и населен

с чудовища (адаптирали се към промяната). Малцината оцелели хора се крият

в московското метро – най-голямото противоатомно бомбоубежище на планетата.

Неговите станции са се превърнали в градове-държави, а в тунелите цари мрак

и властва ужасът...

На Artem (Артьом), жител на станция "V.D.N.H.", му предстои да премине през

цялото метро, за да спаси от зловеща опасност своята колония. В едни времена

на : отчаяна политика , идеологии и икономики вашата единствена цел е оцеляването!

Трейлър и геймплей :

http-~~-//www.youtube.c...h?v=TAX6iiWzgNo__http-~~-//www.youtube.c...h?v=bT2BbruE9Ws

Относно системните изисквания : няма официални или поне аз не намирам! (Надявам се да ви е харесала статията)!

източници : IGN.com , Store.bg ,e-vestnik.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Играта излезна (Metro 2033 PROPER [Razor1911]). Мисля да я пробвам скоро . :)

Системните изисквания просто няма да ги коментирам .... вижте :

Minimum:

* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)

* DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)

* 1GB RAM

Recommended:

* Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU

* DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)

* 2GB RAM

Optimum:

* Core i7 CPU

* NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)

* As much RAM as possible (8GB+)

* Fast HDD or SSD

Enabling 3D Vision

Metro 2033 utilizes NVIDIA 3D Vision with compatible cards and hardware. To play in 3D you will require:

* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended

* A 120Hz (or above) monitor

* NVIDIA 3D Vision kit

* Microsoft Windows Vista or Windows 7

Играта е много добра, но аз скоро врътнах и трите Сталкера и след тях всеки FPS ми изглежда леко постен. Иначе братушките са се постарали и графиката е на много добро ниво. Системните изисквания не са преувеличени и на макс детайли и с всички красоти играта си иска сериозно желязо, за да върви перфектно.

Играта е доста по-скучна от S.T.A.L.K.E.R., въпреки че има добра виртуална физична обстановка, но всичко се развива в някакви тунели... поне в началото. Обаче за PC с DirectX11 кърти, ненормален геймплей:

П.п. Каква щайга обаче ше трябва за нея...

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Преди малко излязох на открито и всичко е разрушено както се и очакваше ;).При мен върви на 1920X1080 на High графика на very high почва да сече и разбира се без никви филтрации :cool: сега ще видя кадрите. Средно ми върви на 30.

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

На това май идеята му е да замести кризата. Доста лакома игра, поне според изискванията. Иначе е почти същата като сталкер на външен вид. Хубавото е, че покрива всички нови технологии - дх11, нВидиа 3д...

• Автор

Играта ме грабва повече от очакваното :huh::cool: Прилича на С.Т.А.Л.К.Е.Р. , но е по -динамична от нея. Очаквах 'дървено' управление , но не :P . Върви на 1024х768 (very high ,DirectX 10, без АА , Physics Enabled ) с 30 до 46/7 кадъра. При 1280х1024 с 4хАА кадрите спадат на 4 до 12 :) -> да , тежка е... Приятна игра на всички

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Излезна : Metro 2033 Update 1 [sKIDROW] Кракът става за всички версий - {SKIDROW и PROPER [Razor1911]} "Пачът подобрява aspect ratio-то и други графични проблеми. Няма значение кой релийз използвате."

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

хора начи правя всичко както си му е по ред слагам крак-а в играта и неще да тръгне показва ми проблема с Don't send и това е кфот и да правя неще да тръгне ПОМОЩ :-/ :-/

• Автор

При мен върви , само на моменти дава Don't send. (win7 x 64 + последни драйвери на видеото) .

При мен върви , само на моменти дава Don't send. (win7 x 64 + последни драйвери на видеото) .

Аз също я качих, просто от любопитство. Играе се на 1024х768 с настройки на high, върви добре с приятна графика, до сега не ме е изхвърляло или давало грешка, но подобни игри, особено с тягостни, тъмни коридори и неземни влечуги не ме влечат.

На Windows XP дали ще върви?

Да

Изисквания :

Минимални: Windows XP, Vista, or 7;

Processor: Dual core CPU (any Core 2 Duo or better);

Memory: 1GB RAM;

Graphics: DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above); DirectX®: DirectX 9.0c

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Да

Изисквания :

Минимални: Windows XP, Vista, or 7;

Processor: Dual core CPU (any Core 2 Duo or better);

Memory: 1GB RAM;

Graphics: DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above); DirectX®: DirectX 9.0c

Окей щом казваш че върви без проблем защо при мене неиска и постоянно показва Dont Send ?? и неиска и неиска инсталирах всичко каквото имаше за инсталиране преинсталирах я после като видях че не става пак исталирах сичките глупости и пак неще показва тоя проблем и това е ??? моля помощ с WINDOWS xp съм х32 SP3 ... ? Kакво да правя ;)

Редактирано от poltre (преглед на промените)

Играта е невероятна...само да вметна, че я играя на едноядрен Атлон 3000+ и Geforce 7600 GT; 1GB RAM. Много красива, даже и на low и със сигурност ще я играя пак на новата машина, която ще си взема. Доста динамична и държи в напрежение...какво повече трябва (освен една по-здрава машина :cool: )

• 2 месеца по-късно...

След като зареди трейлъра на играта ме изхвърля и ми показва това...а този прозорец не е само за тази игра :)

Публикувано изображение

Редактирано от ToH1o (преглед на промените)

Цъкни върху "View problem details" за да покаже какъв е проблема...така не е ясно въобще.

Играта е невероятна...само да вметна, че я играя на едноядрен Атлон 3000+ и Geforce 7600 GT; 1GB RAM. Много красива, даже и на low

Мале, ти си се измъчил направо!

Аз я превъртях. Не бих казал, че е динамична. Е, на моменти - да. На мен ми беше скучна и дизайнът на нивата изобщо не ми хареса.

Графиката е красива.

Абе не съм се измъчила толкоз, играта ми хареса...ама почва да ме дразни факта, че повечето нови шутъри нямат quick save :P:yanim:

Я, ама и тази ли няма. Добре, че сподели да знам въобще да не я мъча :zipper:

И въпреки и това си струва да се изиграе :P

1ViPeR1, и според мен на руски е по-добре.

И въпреки и това си струва да се изиграе :rolleyes:...

Сигурно, но няма да й отделя толкова време. Дразня се на този тип save/load система, която първоначално тръгна от конзолните игри, защото козолите бяха със скапан хардуер и нямаше техническа възможност да се запазва играта по всяко време. Съответно продуцентите (не производителите) решиха,че така играчът отделя повече време на дадена игра, отколкото с нормална save/load система. Е, аз не искам да играя една и съща игра с месеци, или по точно определен начин, само защото така са решили няк'ви гнусни икономисти. Добре, че все още се намират хардкор фенове, които произвеждат и сами продуцират продукцията си. Примерно Eschalon Book :cool:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.