Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Underground 2

Featured Replies

Мноооооооооооого яка итра.... :):P

• Отговори 492
  • Прегледи 238,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ама ако неможе да се продават колите е ебахти тъпотията!!!!!!!

:)

Аз доколкото знам не може да я продадеш.Просто я заменяш, а и тази направената кола си остава твоя. Още не съм пробвал, но мисля че е така Публикувано изображение

Aз пък не мога да разбера как се кефите да играете с кодове?Къде е тръпката... :)

Снощи ми донесоха заветната игра и направо се изкефих на МАХ. Много ми допаднаха новите концепции, детайлите и общо взето всичко. Колите са направени по-реалистични и де държат много по-добре на пътя, изкефих се как са направени детайлите дори по завоите и как колата се накланя, как губи устойчивост, просто е много реалистично в сравнение с първата част.Само че аз нещо зациклих, защото съм още в самото начало и нещо не мога да схвана номера с тези СМС-си, но не съм си и давал много зор, защото се кефих на други неща.Относно чийтовете - никога не ми е харесвало да играя с тях, защото се губи смисъла от играта, позволявал съм си само заради изродията (например да се пусна срещу 7 рандъм на Старкрафт :) )

Снощи ми донесоха заветната игра и направо се изкефих на МАХ. Много ми допаднаха новите концепции, детайлите и общо взето всичко. Колите са направени по-реалистични и де държат много по-добре на пътя, изкефих се как са направени детайлите дори по завоите и как колата се накланя, как губи устойчивост, просто е много реалистично в сравнение с първата част.

Само че аз нещо зациклих, защото съм още в самото начало и нещо не мога да схвана номера с тези СМС-си, но не съм си и давал много зор, защото се кефих на други неща.

Относно чийтовете - никога не ми е харесвало да играя с тях, защото се губи смисъла от играта, позволявал съм си само заради изродията (например да се пусна срещу 7 рандъм на Старкрафт :) )

Чакай да видиш какво прави хидравликата Публикувано изображение

Кажете каде точно се пи6ат тия кодове, защото не6то немога да еазбера.

В самото начало, когато излезе надписа "Press Enter".

Нещо не се получава Публикувано изображение Ако напиша например кода за парите, нава ли кариера трябва да по4на или може да си продължа мойта си?

Чесно казано от на4ало ме искефи играта, но като по4нат пак тези базкрайни състезания и обикалиници става малко досадна.ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ. :)

Нещо не се получава Публикувано изображение Ако напиша например кода за парите, нава ли кариера трябва да по4на или може да си продължа мойта си?

Чесно казано от на4ало ме искефи играта, но като по4нат пак тези базкрайни състезания и обикалиници става малко досадна.ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ. :)

Ми не знам защо не се получава, този за всички коли работи, когато започнеш нова кариера, предполагам, че и другите са така.
  • Автор

Някой може ли да ми каже как да стартирам Need For Speed Underground 2 след като цялата информация е Rar архив. Помогнете

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Кажете как точно става номера с тия кодове, 4е ми трябват пари а няма от каде. Като го пишеш трябвали се чуе някакъв звук, можели да се пи6ат по време на игра и вси4ко свурзано с тях ме интересува. Мерси предварително.

• Автор

как да ти помогна след като несам играл иначе с удоволстжие помогни нешто по моя вапрос след разхивирането пак документи и нисхто няма програма ли ми трябва :help:

Някой може ли да ми каже как да стартирам Need For Speed Underground 2 след като цялата информация е Rar архив. Помогнете

Инсталираш си WinRar 3.хх.В папката с НЕЕД ФОР СПЕЕД УНДЕРГРАУНД 2 има брой WinRAR archive и съотвестваш брой на раровете R30 File.Десен бутон на първия рар и чакаш разархивиране.Получаваш BIN File. Rar файловете изчистваш в кошчето.Така процедираш и за СД2.След като имаш два BIN или записваш на диск или монтираш на виртуално СД.От там следва обичайна инсталация,хапчето и почваш да се пистиш. БЕгай да си играеш ,бърЖЕ.

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

пичове кажете коя е най-добрата кола според вас аз сега съм с Lancer evo8 и е мноо добра :rolleyes:до сега съм карал Нисан 240(май) Хюндай Тибурон и Ауди А3

пичове кажете коя е най-добрата кола според вас

аз сега съм с  Lancer evo8  и е мноо добра :rolleyes:

до сега съм карал Нисан 240(май) Хюндай Тибурон и Ауди А3

Ами това много зависи от човека и от това как иска да му се държи колата. Забелязах, че дадени коли са много стабилни, но бавни, други са бързи, но доста нестабилни, затова всичко е въпрос на личен избор.

Аз още си карам с Хонда Сивик, защото ме кефи на външен вид и нямам проблеми с конкуренцията Публикувано изображение , но все още съм на 40% от играта.

Tragedy е прав, всички коли са различни...Аз сега съм с ТТ и не е лошо, стабилно е, малко е бавно, но става.

Кодовете се пишат на началния екран дето пише "Press Enter"

аз разбрах че колите били много равностойни , но това значи ли че примерно Пежо 206 ще бие моето ЕВО 8 ? (ако са с еднакви ъпгрейди и не се взима в предвид кой ги кара )

аз разбрах че колите били много равностойни , но това значи ли че примерно Пежо 206 ще бие моето ЕВО 8 ? (ако са с еднакви ъпгрейди и не се взима в предвид кой ги кара )

Напротив, не са равностойни. Когато си купуваш кола или когато ги преглеждаш отдолу има три графики за ускорение, максимална скорост и управление на колата. Забележи, че са различни, пък и пробвай с коя кола ще караш по-добре.

знам ги тея графики споко, аз савсем скоро ще я превъртя. но не съм опитвал да сравнявам колите защото със Нисан 240 съм карал до първо ниво на ъпгрейдите с А3 до второ (някъде) с Ево 8 (3) определено има разлика м/у колите (според графиките)преимерно Ево8 по-бързо ускорява от WRX STi , но е по-слабо на handlingSkyline и Мустанга също са много равностойни на тея двете бричкицялата идея на въпроса ми беше дали някой е играл с всички последни коли и да каже коя е най-добрата (според своите предпочитания). аз също ще го направя , но нямам достатъчно пари за да ъпгрейдна WRX STi, Skyline и Мустанга А м/у другото има ли други коли след WRX STi, Skyline, Мустанг и Ево 8

има ли кодове за nfs un 2 ако има се надявам да напишете някои :P

At the "Press Enter" screen press the following to activate any of the current cheats: regmebaby - Gives you 20,000 in career mode to start opendoors - Access to whole driving world ordermybaby - Access to all cars gimmevisual1 - Unlocks Visual Upgrades Tier 1 gimmevisual2 - Unlock Visual Upgrades Tier 2 needperformance1 - Unlocks Performance Upgrades Tier 1 needperformance2 - Unlocks Performance Upgrades Tier 2 goforoldspice - Unlocks Old Spice Vinyl needmybestbuy - Unlocks Best Buy Vinyl gotmycingular - Unlocks Cingular Sponsor Vinyl gottahavebk - Unlocks Burger King Vinyl gottaedge - Unlocks Edge Sponsor Vinyl davidchoeart - Unknown shinestreetbright - Unknown wantmyd3 - Unknown wannacapone - Unknown gimmechingy - Unknown yodogg - Unknown tunejapantuning - Unknown IMPORTANT: Not all cheats works in Career mode

Мързи те да прочетеш малко по-назад май, а ;):P

Някой каза че не разбира как да използва СМС-ите ;)

Просто натискаш F3 ...

А иначе ако имаш проблем да стигнеш да някое състезание или искаш за по - бързо използвай GPRS-а ;)

а иначе единственият недостатък е за продаването на колите според мене...аз харча толкова пари ...абе просто като луд и накрая Публикувано изображение

Чао...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.