Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Underground 2

Featured Replies

Пичове...откачам Публикувано изображение

Зночи преди една седмица играта летеше на пс-то ми ;)

Сега ... ми смениха харда че един дружелюбен вирус ми го прецака!!! :nono

И значи днеска си катера игрици и такиа неща ... и след като се заредих да си цъкам Underground 2 ;) взе че ми се прецака графиката...значи качих всичкиииии възможни драйвери и НИЩОООО :)

мОЛЯ НаИстИна моля за помощ :)

• Отговори 492
  • Прегледи 238,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Баси тъпия завършек на тази игра. Стигнах едва до 70% и изиграх едно последно състезание и свърши посредата на нищото. Много тъпо Публикувано изображение Очаквах доста повече от това, но накрая останах силно разочарован. Пък и тези тъпи комиксови анимации. Нещо не съм на кеф Публикувано изображение

Hi Здравейте. Аз искам да питам как си купуваш втората кола. Мого искам да си запазя тази за момента и да си взема друга на спонсора, но как става10x благодаряP.S.Иначе играта е много яка само дето още не съм свикнал че всичко е в градче и си обикаляш но е маниашко

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Баси тъпия завършек на тази игра. Стигнах едва до 70% и изиграх едно последно състезание и свърши посредата на нищото. Много тъпо Публикувано изображение Очаквах доста повече от това, но накрая останах силно разочарован. Пък и тези тъпи комиксови анимации. Нещо не съм на кеф Публикувано изображение

И мен нещо не ме кефят тези картинки, нопомнят ми на тъпото GTA3, всъщност всичко в играта напомня на GTА3, градът(е много по красив е но идеята не е първата), каратата(е това каточели са paste-нали кода направо). Графиката обаче ме кефи от всякъде, особено когато всичко е на мах Публикувано изображение Аз все още не бързам с превъртането, не и преди да си събера уникалните упрейди, според мен след време ще пуснат някакъв пач с още малко съзтезания и една две нови коли, само де направят като в GTA3 да почнат да пъскат нови градове и терени за съзтезанията, че тогава вече, ще им се разсърдя, остава само да почнеш да се разхждаш 3rd person ида пуцаш по невинните пешехоци, окъсваики има я ръка я крак с някое уръжие извадено от Терминатор 2! :)

П.п. Коалта си я взимаш от магазина за коли (очевидно!) една светло синя точка на картата.

Редактирано от Maverick (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Хора. Публикувано изображение Искам да попитам от къде мога да си изтегля някакъв трейнер на NFS Underground 2. :rolleyes: Какъвото и да е ,но нека да работи защото каквото и да изтегля все не бачка. :huh:

Пробвай от andr.net то по-принцип има кракове и сериали, но съм намирал някой друг трейнър... Може да имаш проблем, защото обърква ID-тата на файловете и... Публикувано изображение

Хора. Публикувано изображение  Искам да попитам от къде мога да си изтегля някакъв трейнер на NFS Underground 2. :rolleyes:  Какъвото и да е ,но нека да работи защото каквото и да изтегля все не бачка. :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз намерих един тренер обаче след като стартирам играта и си пусна да се състезавам ме изхвърля от нея заради тъпия тренер!!!Затова не ти предлагам да използваш какъвто и да е тренер.Само прецакват играта!!!

А аз имам отново проблем, знчи тегля си играта, инсталрвам я без проблем, стартирвам и от начало всичко се вижда, обаче като свършат всички въвеждащи глупости с мадамата и стигам до някъде където мишката ми представлява едно квадратче, и невиждам надписи, а само някакви размазани работи. И незнам какво става, в лаптопа ли е проблема, драйвърите ли не са ми както трябва, играта която съм свалил ли е прецакана?Машинката ми e 512 Рам, 64мб видео карта , процесора AMD Athlon XP-M 2600+ :)

Някой може ли да ми каже от къде мога да си сваля крак за тая игра щото ми писна да ръгам CD-то!!!

Изтеглих си играта но немога да я инсталирам фаиловете които изтеглих ми ги дава като непознати питаме с каква програма да ги отваря.помогнете ако можете. Публикувано изображение

Изтеглих си играта но немога да я инсталирам фаиловете които изтеглих ми ги дава като непознати питаме с каква програма да ги отваря.помогнете ако можете. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам че фаиловете които си изтеглил са с разширение bin и cue.

Затова си качи програмата Daemon Tools.След това кликни с десния бутон на мишката на иконката дето е долу до часовника(тя представлява нещо като гръмотевица) . От там нататък в появилото се меню избираш Virtual CD/DVD-ROM>Device>Mount image и зареждаш файла от директорията дето се намира.

P.S. Да знаеш че след като инсталнеш Daemon Tools щайгата ще иска рестарт.

Айде успех

Някой може ли да ми каже от къде мога да си сваля крак за тая игра щото ми писна да ръгам CD-то!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ми запиши диска в имеидж и с демон или алкохол120 няма да ръгаш СД-то

• 2 месеца по-късно...

Ми имам един проблем, значи имам компютър и лаптоп и сам ги свързал в мрежа. И на двата компа имам Need For Speed Underground 2 и когати се опитам да направя мрежова игра не става и немога да разбера къде е проблема. Мрежата работи със сигурност защото с други игри става. Ползвам IP-та 10.0.0.1 и 10.0.0.2 с маска 255.255.255.0 самоче нямам Gateway а и несъм сигурен трябва ли ми всъщност. Ако някои има идея къде е проблема нека да помогне please. Благодаря ви предварително.

Точно така трябва ти Gateway. Нещо подобно на 1.1.1.1 . После като пуснеш играта и дадеш LAN влизаш в lobby и правиш игра. Преди да влезнеш в lobby можеш да си избереш кола от select car. Have fun!!!

Искам да попитам трябва ли да си създам някаква нова кариера за да тръгнат кодовете, защото нещо не ми тръгват. :yanim:

Пробвай така :

Ip Adress : 10.0.6.1

Subnet Mask : 255.255.255.0

Default Gateway : 10.0.6.1

Preferred DNS server : 10.0.6.1

Wins server : 10.0.6.1

На втория компютър същото само че смени Ip Adress-a на 10.0.6.2

И кажи резултат Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Ей, хорица, айде малко хелпче ... днес си дръпнах игричкатар отворих я с DEAMON TOOLS, инсталирах я .... всичко беше ОК, обаче като искам да играя ми изписва please insert the correct CD-ROM, select Ok and restart application ... аз ли съм много зле или просто некаде нещо пропускам, а? мнооооооого ви се моля helppppppppp !

Ей, хорица, айде малко хелпче ... днес си дръпнах игричкатар отворих я с DEAMON TOOLS, инсталирах я .... всичко беше ОК, обаче като искам да играя ми изписва please insert the correct CD-ROM, select Ok and restart application ... аз ли съм много зле или просто некаде нещо пропускам, а? мнооооооого ви се моля helppppppppp !

<{POST_SNAPBACK}>

Tрябва да тургаш крак.На английски е "сrack".На руски е "кряк".На иврит е "мафтей ах".Разполагам го и на четирите езика и ако укажеш удобно за теб място мога да трансферирам на удобния за теб език.Изгодна е офертата на http://www.webfile.ru .Тя направо ще го налее тук във форума и ще бъде активен 168 часа.

Щях да забравя.Като чуя "DEAMON TOOLS" се поливам със светена вода, кича стените с чесън и лея сребърни куршуми.Дяволът е лукав и само дървен кол забит в сърцето на вампира може да го убие.

Come with me, I will show You the way.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.