Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Underground 2

Featured Replies

Удобно място ... това какво ще ре4е ?

<{POST_SNAPBACK}>

Е как какво, поща ама интернет.Ти какво си помисли? Ясновидските ми способности предположиха, че имаш месечен лимит от 3МВ за 19,99 ст. Аз като ти пратя "билките" и ще ти глътна трафика.Самата "протеза" е над 3МВ, но ако си се уговорила с ISP-ти може да имаш поща при него без да ти отчита трафика.

Понеже гепиха лулата на мира, предлагам преди да си легнем да изпушим по една дърта пура.Рахат и мир да има между народите.

• Отговори 492
  • Прегледи 238,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

Еееех...хубава игричка беше!Ама отдавна съм я превъртял цялата! ;)

Защо да не може? Прав е MR_DUDE, пускаш уинампа със зареден плейлист с песните, които искаш и пускаш играта. Ефекта е един и същ.

• 4 седмици по-късно...

Може ли някой да ми каже как мога да добавам музика в играта NFS 2

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам става въпрос за NFS Underground2 нали :*

В нея няма как да импортваш музика, само на Underground 1 може.

абе некой да е пробвал да я играе тая игра във LAN че аз нещо не мога да се вържа за РС-то на съседа.правим сървър виждаме се ама играта нещо не ще да тръгне за да играем един срещу друг.някой да помогне ако е запознат с тоя проблем.Благодаря предварително.

• 1 месец по-късно...

има тренър за играта който ти дава ама много пари 99 999 999 долара, давати скорост от 700 км/ч, супер спирачки който коват на място, или колата да скача, има и нещо като малко нитро ако някой проявява интерес да пише на [email protected] щото го имам на компира?

има тренър за играта който ти дава ама много пари 99 999 999 долара, давати скорост от 700 км/ч, супер спирачки който коват на място, или колата да скача, има и нещо като малко нитро ако някой проявява интерес да пише на [email protected] щото го имам на компира? И как става цялата далавера? Имам в предвид за импортването на музиката в 1 - та

• 2 седмици по-късно...

еи аре полса да ми пратите нитвор 2 по скапа а кво ша кате те ако решите тва ми е юзурнеима siniq_qstreb :rolleyes: :drink: :beer::hush::angry::computer2:

• 3 месеца по-късно...

здравейте може ли някой да ми каже защо като си инсталирам играта не тръгва дава ми черен екран и след това излиза незнам какво става преди време си я бях сложила на компютъра и вървеше без проблеми сега реших пак да си я зложа ама нетръгва слгам крака нищо какво да направя моля да ми помогнете

здравейте може ли някой да ми каже защо като си инсталирам играта не тръгва дава ми черен екран и след това излиза незнам какво става преди време си я бях сложила на компютъра и вървеше без проблеми сега реших пак да си я зложа ама нетръгва слгам крака нищо какво да направя моля да ми помогнете

<{POST_SNAPBACK}>

Някаква грешка не ти ли изкарва?

Предполагам става въпрос за NFS Underground2 нали :hush:

В нея няма как да импортваш музика, само на Underground 1 може.

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе може и как?

Ами аз на единият имам Getaway а на друия не. Този който няма, дава интернет на другите. Ако му сложа ще се прецака ли мрежата?

• 4 седмици по-късно...

Здрасти, първо влез в My computer и горе натисни tools/folder options/view/ и даваш отметка на show hidden files and folders. После отиваш в C:/documents and settings/user(тука ще пише твоето потребителско име)/Local settings/Application data/и там вече ще видиш папката на играта. Поздрави, rainov!

• 2 седмици по-късно...

Въпроса е че в инсталираната директория има доста коли от които могат да се карат само слабичките.С какво да ги накарам да се появят?Моля обяснете ми като на малоумен защото това е първата игра която съм инсталирал въобще.

Щом ти е първата играй честно, за да не ти е и последната. Да ти е интересно искам да кажа. Иначе немога да ти помогна - аз играя честно :) ПП Стигнах до средата и я замених с HL2 и съм по-доволен! :offtopic_s:

Драгозов ... първо трябва да рейсваш както се казва с една по-мощтна кола от "слабичките" и чак след това ти се отварят останалите.И след това продължаваш да си караш докато не ти се отворят и по мощтните коли,и така н.т.!Надявам се да си ме разбрал :).Айде успех с карането :offtopic_s:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.