Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Underground 2

Featured Replies

Тоя с голата глава кара Pontiac GTO и състезанието е 5 обиколки. Сигурен съм, защото съм я превъртал 3 пъти. :)Публикувано изображение

• Отговори 492
  • Прегледи 238,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, точно така rainov е прав - но там в повечето състезания не печелиш пари и според мен почти не си струва да ги караш, но всеки сам ще си прецени за себе си. Публикувано изображение

Напротив аз му бях намерил цаката.Значи като се пуснеш на някое състезание и брои 3 2 1 старт и натискаш Esc и даваш рестарт на състезанието и като го минеш яяяя дават и парички.

Снимал съм въпросното състезание в world map. Потърси го. 7,34 километра е дължината на обиколката за ориентация. Странното е, че не помня да беше скрито. :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Напротив аз му бях намерил цаката.Значи като се пуснеш на някое състезание и брои 3 2 1 старт и натискаш Esc и даваш рестарт на състезанието и като го минеш яяяя дават и парички.

Да, прав си. Сега и аз се сетих, че така беше. И на тези състезания дава много повече пари отколкото на едно обикновено. Пример: Drag-10000$

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Трябва да почнеш нова игра. Там където пише WIN PERCENT не трябва да пада под 100% ако падне на 99% или по-малко както е при тебе 78.9%-това означава че неможеш да стигнеш повече от тези проценти.Ако искаш да врътнеш играта на 100% почваш отначало като се съзтезаваш със тези коли по улиците където ти се пречкат постоянно. Съзтезаваш се със тях докато изчезнат.Като овориш следващия град(ниво) пак ще се появят и пак трябва да се съзтезаваш със тях. Успех.

Трябва да почнеш нова игра. Там където пише WIN PERCENT не трябва да пада под 100% ако падне на 99% или по-малко както е при тебе 78.9%-това означава че неможеш да стигнеш повече от тези проценти.Ако искаш да врътнеш играта на 100% почваш отначало като се съзтезаваш със тези коли по улиците където ти се пречкат постоянно. Съзтезаваш се със тях докато изчезнат.Като овориш следващия град(ниво) пак ще се появят и пак трябва да се съзтезаваш със тях. Успех.

Това не е вярно! Аз съм превъртал играта без нито една загуба и пак не се превърта на 100% без да се изиграят състезанията, на които пише Not played. Колите по улиците може да ги предизвикваш и след 3 успешни съсътезания ти дава уникални части (спойлер, двигател, спирачки, чип т.н.).

Е добре щом не е вярно защо аз я превъртам на 100%. И то не веднъж, а много пъти и на най-трудно. Или може би ти играеш на ейзи??????

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Аз имам следния проблем.Преди 2 седмици си преинсталирах ПС-то и сега като си инсталирах играта и немога да намеря сеифа си.Смисал попринцип трябва да в в МуДокоментс но го нема там.Вообще нама папка на ЕАгамес.Каде може да са ми саифовете и профила ми.Ако някои знае.Благодаря предварително Публикувано изображение

Аз имам следния проблем.Преди 2 седмици си преинсталирах ПС-то и сега като си инсталирах играта и немога да намеря сеифа си.Смисал попринцип трябва да в в МуДокоментс но го нема там.Вообще нама папка на ЕАгамес.Каде може да са ми саифовете и профила ми.Ако някои знае.Благодаря предварително Публикувано изображение

Мисля че сейфовете трябва да са C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\NFS Underground 2.

Мисля че сейфовете трябва да са C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\NFS Underground 2.

За жалост не са там пребродих целия комп но не ги намерих.Както и да е не е толкова важно да ги знам де са ама е хубаво да знам.Благодаря за отговора.Ако някои има идеа да сподели.Лек Ден :doh:

neck, сейфовете се намират тука (трябва да сложиш да ти се виждат скритите файлове от folder options):

c:\documents and settings\"името на профила ти"\local settings\application data\need for speed underground 2\

Дано са ти се запазили! :angry:

Сейфовете са в C:/Documents and settings/User/Local settings/Aplication data/NFSU2, но трябва да си настроиш да ти показва и скритите файлове. Това става от Tools/Folder options/View/даваш отметка на Show hidden files and folders. След като първия път превъртях играта не съм я играл на easy. Играя на HARD, защото иначе не е интересно.

P.S. Аз докато приказвам по телефона и Gfreeman ме изпреварил Публикувано изображение

Редактирано от rainov (преглед на промените)

А как се зема 3тите ъпгреиди на двигателя и другите защото не ми дава 3то ъпграит пък мми иска за някои неща ? А за онова стана. Благодаря :) :) :):wors: и на двамата

да се върнем на темата .Всъщност проблема е много прост но и аз както и ти го усетих твърде късно просто не бях минавал изобщо SUV състезанията Публикувано изображение и повечето скрити състезания.Затова ако искаш да я превъртиш на 100% трябва още отначало да си имаш и едно SUV с което да ги минаваш тия от 2 до 3 SUV състезания на град Публикувано изображение

Еи хора знам къкъв ви е проблема.аз съм превартял играта 2 пъти и знам одговора на вапроса.много просто.утивате в магазините Graphics Shop и Body Shop(червения и зеления)и се променяте напълно.като излезнете от магазина ще ви даде една звезда.като утидете и се снимате ще ви даде състезания.

Имам едно питане...При положение,че изкам а ползвам кодове,кога трябва да ги задам?

Имам едно питане...При положение,че изкам а ползвам кодове,кога трябва да ги задам?

Там откъдето си ги взел трябва да пише. Не съм съвсем сигурен, но мисля трябваше да ги напишеш още в първото меню за избор на юзър след логото. Тогава си ги пишеш всичките (няма конзола и подобни). Действието им е само за текущата игра (като излезеш от играта и влезеш пак всичко се връща).

Между другото минах състезанието с оня плешивия.....Означава ли това,че играта е превъртяна?

Между другото минах състезанието с оня плешивия.....Означава ли това,че играта е превъртяна?

Зависи какво разбираш под превъртяна.

Историята свършва дотук, да! Няма повече филмчета и развитие на събитията. Има обаче още неминати или скрити състезания да си минаваш за кеф. :wors:

• 3 седмици по-късно...

Сега си качих играта наново и си тунинговах едно Субару,установих обаче че нито неона,нито светлините му работят.С някаква клавишна комбинация ли се пускат и как?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.