jeny

Валидност на Винетките

  6 мнения в тази тема


  Здравейте ! Искам да попитам за срока на валидност на винетките. Съгласно приета с ПМС № 57 от 12.03.2004 г., обн., ДВ, бр. 24 от 23.03.2004 г., в сила от 1.04.2004 г.кн. 4/2004 г., стр. 422 срока за едногидишната е от 1.1 до 31.12. Въпроса ми е ако съм я закупила например март месец до кога е валидна само до 31.12 или до датата на закупуване например 10 март 2005 г.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Годишната винетка е с валидност от 1 януари на текущата година, за която е издадена, до 31 януари на следващата година. Месечната винетка е с валидност един календарен месец, считано от датата на издаването й. Седмичната винетка е с валидност 7 /седем/ дни, считано от датата на издаването й.

  Ако закупите годишна винетка през март, 2006, тя ще важи до 31.01.07 г. (говореше се, че винетките за 2006 ще са валидни до 31.12.06, но не стана така май).

  Редактирано от arti (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Сигурни ли сте значи моята винетка е купена миналата година март месец и сега трябва да си купя нова винетка въпреки че има още 3 месеца докато се изпълни една година от закупуването и. Страно нали са годишни неса ли със срок на годност 1 година

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Ако си закупила годишна винетка срокът е до 31.01.2006г.Може да погледнеш другата част на винетката която не се лепи.Предполагам че си я пазиш.На нея пише.


  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Джени, твоята винетка, която е годишна за 2005, ще важи до края на този месец - винетките замениха пътния данък и затова целта е в рамките на календарната година да се даде определена сума, а следващата година пак, независимо от датата на закупуване.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

  Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

  Регистрирайте се

  Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


  Нова регистрация

  Вход

  Имате регистрация? Влезте от тук.


  Вход

  • Известия

   • Калин Карабойчев

    Бъди специален, вземи своя VIP Абонамент   14.06.2016

    Със своя VIP Абонамент получаваш:  Форум без никакви реклами.  5 пъти повече точки репутация, с които да гласуваш.  Табелка Специален потребител под аватара си.  Възможност да съхраняваш до 1000 лични съобщения в пощата си.  Специален различен цвят на ника ти, който те отличава от останалите.  До 50 мегабайта пространство за прикачване на файлове.  Използваш търсачката без да чакаш между честите търсения.  Възможност да отваряш и затваряш своите теми.  2 снимки, 3 линка и 5 реда в подписа ти.  Възможност да създаваш теми с Анкети в тях.  Възможност да прикачваш файлове към личните си съобщения.  Не чакаш между честите изпращания на лични съобщения.  Достъп до специален VIP форум, в който можеш да се включиш в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум. Не чакай, бъди специален Поръчай сега!
                         VIP - 3 месеца                         VIP - 1 година        5.00 EUR с ДДС                      10.00 EUR с ДДС
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

   Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение