Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за българските католици?

Featured Replies

Пускам тази тема,защото мисля,че в България не ни обичате много.Поправете ме ако греша!

• Отговори 93
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Травъл
    Травъл

Да си губя времето, за да обяснявам защо смятам всеки, който си кръщава детето над "Стар Завет" за сатанист, няма да стане. Не съм преглеждал обстойно тукашния форум, но съм убеден, че е имало вече по

• Уважавам всяка религия и вероизповедание - мразя дискриминацията под каквато и да е форма. Преди години имах приятел католик,разделихме се защото им било забранено да се женят за разведени.Все едно

• Изобщо не грешиш! И това не е само в България - Това е мнение на цялото Православие! Римокатолицизма няма нищо общо с Божието Слово! Как си обяснваш канона за непогрешимостта на Папата? - Къде

Публикувани изображения

поправен си:rolleyes:

Не виждам какво общо има религията?Всичко си опира до възпитание,не до религия.Сега се сещам за 2 католици,които познавам-момче и момиче.Момчето наистина не мога да го понасям,но не защото е католик,просто такива тип "мека китка" не мога да ги трая.Момичето си е точно,когато може ще ти помогне.И единственото,което ме дразни общо за католиците е,че прокламират някакви ценности,които изобщо не спазват.

Имам ежедневни контакти с католици - хора като всички останали. Защо трябва да ги третирам като по-различни от другите вероизповедания, след като не се различават от източно православните, мюсюлманите и т.н.? Има и работни, и пресметливи, и не дотам почтени; такива, на които можеш да разчиташ, съответно и да не го правиш... Но това се отнася и до останалите, каква е разликата? Не ми пука какви са религиозните им убеждения, стига да не им пречи да изпълняват задълженията си. А в кого и защо вярват си е тяхна работа.

• Автор
ценности,които изобщо не спазват.
За това си прав.Какви ли не глупости съм чел и слушал за католиците.

1.Ядем жива риба.

2.Пием кръв от костенурки :rolleyes:

3.Не сме Българи.

Дойде ли Банго Василий,Корбан Байрам,Арменска нова година,радията и телевизиите ще се скъсат да излъчват предавания.Добре,че преди години идва Папата та ни обърнаха малко внимание!

Пускам тази тема,защото мисля,че в България не ни обичате много.Поправете ме ако греша!

Последната ми работа е да мисля кой какъв е по вероизповедание, по сексуална ориентация , етнос или незнам си кви глупости още, обаче ако някой се опита да се възползва от своята различност да вади ползи на мой гръб не го търпя хич.

Какви ли не глупости съм чел и слушал за католиците.

1.Ядем жива риба.

2.Пием кръв от костенурки :)

3.Не сме Българи.

Тези тъпотии за пръв път ги чувам.Но не знам колко трябва да си тъп,за да им повярваш.

На всички нас главите между ушите се намират.Абсолютно няма място за разлики.Така че,почитайте Бога,спазвайте законите,знайте и отстоявайте правата си и раят на Земята сам ще настъпи.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Ти си от Раковски, ако не греша. Ако греша поправи ме.

"Слон ти стъпил на ухото" господата модератори го взеха като обида към потребител , а подобна изцепка сигурно е ромон на планински ручей за ушите им.

Май с право всички се заяждат с теб.Искаш да ми кажеш,че

"1.Ядем жива риба.

2.Пием кръв от костенурки :cool:

3.Не сме Българи."

не са тъпотии ли?

"1.Ядем жива риба.

2.Пием кръв от костенурки :cool:

3.Не сме Българи."

не са тъпотии ли?

Май с основание за някои хора ми изтриха поста, че Джойме на Хим и онази другата са едно към едно еднакво звучащи Слон им беше стъпил на ухото че не чуваха приликата.

"1.Ядем жива риба.

2.Пием кръв от костенурки :)

3.Не сме Българи."

не са тъпотии ли?

1. И аз предпочитам да си купувам жива риба преди да си я сготвя.

2. Някои наистина пият кръв от костенурки.

3. Официалната религия на българите е православието.

Май с основание за някои хора ми изтриха поста, че Джойме на Хим и онази другата са едно към едно еднакво звучащи Слон им беше стъпил на ухото че не чуваха приликата.

1. И аз предпочитам да си купувам жива риба преди да си я сготвя.

2. Някои наистина пият кръв от костенурки.

3. Официалната религия на българите е православието.

Човека иска мнение,аз му го давам.

1.Да,и тази риба я ядеш сурова,ти ръфаш,тя те бие с опашката по главата :cool:

2.Много филми си гледала за средновековието

3.Малееее,ми аз като атеист българин ли съм или марсианец

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

• Автор
Точно така,не си ме обидил.

Малееее,ми аз като атеист българин ли съм или марсианец

:cool:

1.Да,и тази риба я ядеш сурова,ти ръфаш,тя те бие с опашката по главата :)

2.Много филми си гледала за средновековието

3.Малееее,ми аз като атеист българин ли съм или марсианец

Кръстен ли си?

2.Пием кръв от костенурки

Въпроси с понижена трудност:

1-Имаше ли в Раковаски ресторант, в който сервираха костенурки?

2-Имаше ли публикации за хора от Раковски, които са уловили и убили много костенурки?

Иначе аз не мразя никого.

Редактирано от npn (преглед на промените)

Тогава кръщението ти се обезмисля напълно!

Ами да,но никой не ме е питал.Колкото за костенурките-ми има хора и охлюви похапват,и змии,и други от този сорт,те какво са?

Тогава кръщението ти се обезмисля напълно!

Там е работата, че не се обезмисля.

Кръщенето е магично - магнитен ритуал на свързване с егрегора и йерархията на съответната църква...

• Автор

Въпроси с понижена трудност:

1-Имаше ли в Раковаски ресторант, в който сервираха костенурки?

2-Имаше ли публикации за хора от Раковски, които са уловили и убили много костенурки?

Иначе аз не мразя никого.

Имаше.

Там е работата, че не се обезмисля.

Кръщенето е магично - магнитен ритуал на свързване с егрегора и йерархията на съответната църква...

Това е така , но ВЯРАТА е ръководеща !

Това е така , но ВЯРАТА е ръководеща !

И какво рабира едно бебе от вяра?

Тя идва с времето, с израстването. Има много хора, които са кръщавани, но не вярват, както и много хора, които вярват, но не са кръщавани и го правят като по-възрастни.

Да ти кажа ли защо не ни обичат? За обикновения българин не говоря, там си е въпрос на възпитание; става въпрос за политици и попове (които са си от едно и също котило). Не ни обичат, защото винаги сме оцелявали. Не ни обичат, защото все още не са успели да разкъсат докрай родовите ни връзки - както на местно ниво, така и с ония в Северна България и Банат. Не ни обичат, защото ако трябва да обяснят откъде и как точно сме се пръкнали, ще излезнат налице беси-готските връзки и ще се преобърнат колите на всякакви преселнически теории за историята на българите. Не ни обичат, защото все още пазим спомен и предания за старата българска вяра, наричана как ли не, но по същината си първохристиянска - преди по турско да дойдат гръцките и ватиканските попове и да замътят мозъците на българите, "православни" и "католици" е имало само сред болярите и тук-там за цвят сред народа. Не ни обичат, защото докато да ни отрови католическата отрова, мирни не сме седели и сме си търсили с бой и вярата, и правото. И най-вече не ни обичат, защото кръвта вода не става и на други може и да им просветне това, което на мене е просветнало, и да надигнем главицата, дето сабя не я сече, но гъз целува.

Трябва човек да е много глупав,за да дели хората по вяра !

В град Раковски,говорът им е малко странен,но хората са си хора,като всички останали !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.