Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WIndows 7 и MAC OS на един компютър

Featured Replies

Здравейте! Може ли да ми кажете 2 неща: 1-дали мога да инсталирам Mac OS X 10.6 Snow Leopard като втора операционна система и 2:Дали Mac OS X 10.6 Snow Leopard ще ми тръгне? Ето и кашона на който ще се слага ако може: Processor-intel E2220 2.75 GHz Ram-2 gb ddr2 800 mhz kingston Video-nvidia 9500 gt 512 mb Motheboard-Foxconn g33(-s) Харда е 500 гиги.

Здравейте!

Може ли да ми кажете 2 неща:

1-дали мога да инсталирам Mac OS X 10.6 Snow Leopard като втора операционна система и 2:Дали Mac OS X 10.6 Snow Leopard ще ми тръгне?

Ето и кашона на който ще се слага ако може:

Processor-intel E2220 2.75 GHz

Ram-2 gb ddr2 800 mhz kingston

Video-nvidia 9500 gt 512 mb

Motheboard-Foxconn g33(-s)

Харда е 500 гиги.

Можеш да го инсталираш и като основна и като втора с-ма и ще тръгне.

Някой не може ли да ми отговори?

За какво ти е да слагаш Хакинтош, след като няма да ти върви пълноценно и все ще има проблеми?

• Автор

За какво ти е да слагаш Хакинтош, след като няма да ти върви пълноценно и все ще има проблеми?

Еми искам да го видя,просто да работа на него от време на време.Имах един лаптоп с Mac os,и доста ме радваше,само че сега на моя кашон ме е страх да го инсталирам,защото мога да направя някаква простотия.И не държа да е най-новата версия,а нещо което ще върви добре и ще е стабилно.

iDeneb v1.4 (10.5.6) Това е най-добре за хакинтоши или Kalyway (може да бъркам някой игрек). В дистрибуцийките има вградени доста кекстове (драйвъри), за какъв ли не хардуер. Аз имах хакинтош, но си взех iPhone, после PowerBook G4, и накрая...продадох компютъра и си купих истински Мак. :) Разликата между един Хакинтош и Mac се изразява главно в стабилност, липса на грешки и проблеми. Всичко върви перфектно и досега ни една грешка не съм видял да ми излезе, нито на PowerBook-a, нито на Mac Mini-то (второто го ползвам от месец). За няма и седмица забравих за Windows и всичките, проблеми които вървят с него. И не искам да се връщам към него въобще.

• 5 месеца по-късно...

Еми значи пробвай и тези горните пробвай и iPC в пайрът бей има релийзи тфа си е мн несигурно нещо така че пробвай възможно най-много Хакинтоши Единствено се подготви да си търсиш драйвери за нета и за видеото и евентуално звука ....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.