Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Какво могат да направят молитвата и кръстния знак


Препоръчан отговор


Екип от руски физици смая света със сензационни открития

ПРЕКРЪСТВАНЕТО И МОЛИТВАТА “ОТЧЕ НАШ” УБИВАТ МИКРОБИ

Божият знак успява да промени дори и оптичните свойства на водата

Учените доказаха опитно, че кръстният знак убива микроби и променя оптичните свойства на водата. За сензационното откритие съобщава руският вестник “Живот”. Изследванията са направени в лаборатория за медико-биологични технологии в промишлената и морската медицина в Петербург.

“Потвърдихме, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистичен смисъл с практическа полза – храната се очиства буквално за миг и това чудо се случва всеки ден”, разказва физикът Ангелина Малаховская. Изследванията на силата на кръстния знак Малаховская и нейният екип провеждат почти 10 години. Сериите експерименти потвърждават едно и също – налице е научен феномен. При опитите са открити уникални бактерицидни свойства, които се проявяват във водата при нейното освещаване с молитва и кръстен знак. При изследванията е намерено и ново, досега неизвестно свойство на Божието Слово да преобразява структурата на водата – нейната оптична плътност се повишава в късата ултравиолетова област на спектъра. Самата възможност за провеждането на тези изследвания е цяло чудо за Ангелина Малаховская и нейните колеги от Петербург – проектът нито е финансиран, нито влиза в програмата за научни изследвания. Учените обаче се справят с огромния обем работа безвъзмездно – само за дадат възможност на хората да усетят целителната сила на Бога.

Физиците проверяват действието на молитвата “Отче наш” и кръстния знак върху патогенните бактерии. За изследване са взети проби на води от различни кладенци, реки и езера. Всички проби съдържат златист стафилокок. След прочитането на молитвата “Отче наш” и прекръстването на пробата, се оказва, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже над 1000 пъти!

Благотворното влияние на молитвата и кръстния знак се отразяват върху всички участници в експеримента – при тях се стабилизира кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели. Интересното е, че при хипотониците кръвното се повишава, а при хипертониците се понижава. Експериментът показва и още една особеност – когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с кръстен знак (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителният резултат от въздействието намалява или дори съвсем отсъства.

Според Ангелина Малаховская, при промяната в оптичната плътност на водата тя се насища със светлина. Човешкото око, естествено, не може да долови тези изменения в структурата на водата, но спектрографът дава обективна оценка на явлението. Интересен е резултатът при осеняване на водата с кръстен знак от човек приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче. Оказва се, че водата “различава” даже степени на вярата – оптическата й плътност се променя едва с 10 на сто! При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма изменения в оптическата плътност на водата, твърдят участниците в експеримента.

Източникhttp://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=520

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма нищо странно в това - силата на Бог е наистина невероятна

:D

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Интересно , знае се че Бог съществува въпроса е защо го отричат ... то е като магнитно поле :D Усеща се , не се вижда но се знае че го има...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Интересно , знае се че Бог съществува въпроса е защо го отричат ... то е като магнитно поле :P Усеща се , не се вижда но се знае че го има...

Може и да Го има, но няма доказателство за Него.

По темата, специално за структурата на водата, тя не се изменя само от Божието слово. Имаше предаване, точно за изменянето на структурата на водата от различни емоции. Преди доста време май в "БТВ Репортерите", не помня точно.

Редактирано от bgmitko (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първоизточникът на това копие е неточно преведен на български. Оригиналът на руски навършва днес четири години и то е вследствие появата на филма "Великата тайна на водата". Достатъчно е да напишете ключова фраза "Ангелина Малаховская" в търсачката на руския google и да проследите мненията. Логично се появават критици. Някои са крайно присмехулни, дори цинични, но има и сериозни. На втора страница на резултатите попадаме на [PDF] Zachita Nauki ver.indd. Изтеглете го и прочетете. Документът отнася Ангелина Малаховская в графа шарлатанство, като разглежда и други подобни случаи на заигравка с надеждите на хора изпаднали в беда. Интересни са статиите, които се опитват да обяснят защо помагат молитвите.

Вярата си е вяра и никои не може да я убие. За мен първото впечатление от прочита е, че това е журналистическа партенка. Направих си труда да прочета под ред резултатите на първите две страници от google и извода ми е, че целта е да докаже православната вяра като най-права към Бог.


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
че целта е да докаже православната вяра като най-права към Бог.

Нищо подобно, криво си разбрал. Пък и право да е това не променя фактите, че молитвата действа така. Невежите си мислят, че трябва да приемат думите в молитвите буквално и от там иде тяхното нещастие. Изговарянето на определени думи и словосъчетания, променя мозъчната дейност, а мозъкът е най-съвършения торсионен генератор. За свойствата на торсионните полета, можете да намерите доста информация в нета и да наредите пъзела.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В четенето му е майката. Четете, използвайте мощта на Google и ще знаете повече. Не е достатъчно да прочетеш само първия, втория и трети резултат, който ти дава Google и да си съставиш коректно заключение. Трябва да имаш желание да се развиваш и да отделяш достатъчно време за това.

Сега по темата. Сигурен съм, че повечето от вас вече са гледали научно-популярния филм "Великата тайна на водата". Ако не сте, го направете задължително. Ето линк към първа серия -> Великата тайна на водата 1 и към втора серия -> Великата тайна на водата 2.

Когато човек започне да навлиза в темата, която изучава изведнъж открива, че много учени стигат до едни и същи резултати. В случая с водата японския учен Масару Емото ,който наскоро гостува в София казва: "Колкото повече разбирате водата, толкова по-трудно ще Ви бъде да отричате съществуването на Бога." Д-р Емото предприема обширни изследвания върху водата на планетата като учен-изследовател, но още повече от перспективата на оригинален мислител. Накрая разбира, че водата разкрива истинската си природа под формата на замръзнал кристал. По-надолу ще цитирам японския учен, използвайки извадка от неговата книга "Тайните послания на водата":

"Човешкото тяло средно е 70 процента вода. Като ембриона (в майчината утроба) започваме живота си с 99 процента вода. При раждането си ние сме 90 процента вода, а когато стигнем средна възраст, слизаме надолу до 70 процента. Ако умрем в дълбока старост, вероятно ще бъдем около 50 процента вода. С други думи, през живота си ние съществуваме главно като вода.

От физическа гледна точка хората са вода. Като разбрах това, започнах да виждам нещата със съвършено нов поглед.

Първо осъзнах, че връзката с водата се отнася за всички. Струва ми се, че започнах да разбирам начина, по който хората трябва да живеят живота си. Как може да се постигне щастлив и пълноценен живот? Отговорът е да се пречисти водата, която съставлява 70 процента от вашето тяло. Водата в реките остава чиста, защото се движи. Спре ли водата, тя умира. Ето защо водата трябва непрекъснато да циркулира. Водата - или кръвта - в тялото на болните обикновено е в застой. Когато водата спре да тече, тялото започва да линее, а ако кръвта в мозъка ви спре да циркулира, застрашава живота ви.

Може да го схванем и като застой на емоциите. Съвременни изследователи доказват, че състоянието на мозъка оказва директно въздействие върху състоянието на тялото. Живеете ли пълноценно и приятно, физически се чувствате по-добре, а когато животът ви е пълен с борби и със скръб, тялото ви го знае и съответно реагира. Движение, промяна, плавно течение - ето смисълът на живота.

Ако приемем, че преди да станем хора сме съществували като вода, вече ще сме по-близо до отговора на основния въпрос - какво е човешкото същество. А имаме ли ясно разбиране за водата, ще разбираме по-добре човешкото тяло и дори ще разкрием тайната защо сме се родили и защо съществуваме.

Какво всъщност е водата? Може би първият ви отговор ще бъде, че тя е жизнена сила. Ако изгубим 50 процента от водата на своето тяло, ние не можем вече да поддържаме живота си. Водата, носена от кръвта и телесните течности, е средството, чрез което храната циркулира в тялото ни. Водното течение ни дава възможност да живеем активен живот. Водата служи като преносител на енергия в нашето тяло.

Преносът на енергия прилича на товарна кола, която се движи през цялото ни тяло. Ако тялото е задръстено и замърсено, то товарът в колата ще се замърси, ето защо от съществено значение е водата винаги да остане чиста.

Сега много повече, отколкото в миналото, медицинската общност започна да вижда водата като преносител на енергия и това дори се използва при лечението на различни болести. Хомеопатията е една област, в която ценността на водата е призната. И така, водата има способността да закодира и запомня информация. Може да се каже, че водата на океаните помни съществата, живели в океана. Глетчерите на земята може би обхващат милиони години от историята на планетата.

Водата циркулира около света, като тече през телата ни и се разпространява навсякъде. Ако сме способни да прочетем съдържащата се в паметта на водата информация, ще прочетем една епическа история.

Да се разбира водата, значи да се разбират Космосът, чудесата на природата и самият живот.

В продължение на много години проучвах водата. Осъзнаването, че тя има способността да закодира информация промени живота ми. След като направих откритието в Америка, донесох го с мен в Япония и оттогава използвам информационно закодиращата функция на водата, за да помагам на хората да възстановяват здравето си."

Няма да разводнявам темата с повече цитати макар че книгата "Тайните послания на водата" на японския учен Масару Емото трябва да стане задължително четиво за всеки интелигентен индивид. Нека невярващите и атеистите да спестят критиките си. Човек винаги учи по трудния начин - чрез опити, грешки, страдания и не е склонен да приема наготово дадена информация.

Много впечатляващи са доказателствата, които предоставя учения под формата на снимки на кристали замръзнала вода преди "въздействие" и след казване на молитва и различни думи като: ангел, дявол, мъдрост, направи го и т.н.

Най-благотворно въздействие върху структурата на водата оказва едновременното произнасяне на думите:"Благодарност и любов". Тези думи формулират основните принципи на природните закони и феномените на живота.

Предоставям на любознателните Ви умове малко безценна храна -> Тайните послания на водата

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Де що може да се намери за водата и особените и свойства съм изучил и прилагам на практика. Отдавна не си купуваме в къщи минерална вода от магазина, а ползвам торсионен генератор за промяна структурата на водата. За 10-тина минути водата от чешмата, става нещо съвсем друго. Няма миризми на хлор, химикали и прочее боклуци, а вкусът на водата е като на кладенчова. Когато отпиеш такава вода се усеща прилив на сили, и подобряване на настроението, нещо което не съм усещал от чешмяна вода. Посредством такъв торсионен генератор мога да копирам лекарствена информация в чаша с вода и по този начин съм си лекувал главоболието с изкопиран аналгин или нурофен. Моя позната хомеопатка дори е копирала лекарство за раково болен и ефектът е бил на лице, като са спестили маса пари. Една ампула е струвала 1000лв.!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тези които вярват на такива глупости май е най-добре да си купят по един торсионен генератор, да се прекръстят три пъти, да си изкопират малко мозък в една чаша вода и да го изпият... :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
Hовите знания предизвикват страх или безразличие само у безчувствените към новото. Летецът не се страхува от сведения за авиацията. Реалният свят за който говорят невежите всъщност е техният ограничен провинциален заден двор. Единственият, който те познават. Докато самоуверените идиоти се присмиват надменно, знанията се усъвършенстват, а после се вкарват в действие, съединяват се с Живота. И те самите оживяват.

...изкопирал си грешния мозък пич! Моите съболезнования! sad.gif

Редактирано от npn (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...изкопирал си грешния мозък пич! Моите съболезнования! sad.gif

Грешка :baby: От 17 години не съм спрял да уча нови неща и в момента упорито продължавам. Също така всеки ден участвам в създаването на нови неща, така че не ме е страх от новото. Обаче явно съм внимавал повече в часовете по физика и по химия и само един бърз поглед на това какво е така наречения "торсионен генератор" е достатъчен и всичко е ясно ;)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За България чета, че фирмата, която държи патента за торсионните генератори е Деметра-Гея. Това хубаво, но хората, които са се опитвали да се свържат казват, че никой не им вдига. За сега се въздържам от закупуване на подобна машинария докато събера достатъчно "стотинки" -> цената на един торсионен генератор започва от "скромните" 5184 лв и стига до 12684 лв. Линк -> Цени на торсионни генератори

npn, би ли споделил линк, инфо относно къде можем да се сдобием с подобно чудо на техниката на по-достъпна цена.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Грешка ;) От 17 години не съм спрял да уча нови неща и в момента упорито продължавам. Също така всеки ден участвам в създаването на нови неща, така че не ме е страх от новото. Обаче явно съм внимавал повече в часовете по физика и по химия и само един бърз поглед на това какво е така наречения "торсионен генератор" е достатъчен и всичко е ясно ;)

Дори не разбра как падна в капана ;) Щом с един бърз поглед си успял да видиш безкрайните видове торсионни генератори, явно говориш на изуст, пък и в училище тези неща не се учат, за да ги видиш в час по физика, а пък за химията да не говорим, че общото между торсионните генератори и химията е като клошар и адронен колайдер. Фирма Деметра Гея е една крадлива фирма на лайното Тренчев и прави един от многото видове торсионни генератори. Патентът им е КРАДЕН.

Торсионйните генератори, които ползвам не са за отопление, а за съвсем други цели, като обезвреждане на токсини в храната, структуриране на водата, лечение на разни болежки. Много осезателно се усеща,когато имаш газове и си сложиш апаратчето на корема. Наблюдава се спаданена корама и изчезване на газовете.

=========================================================================================================================

Най-доброто , което можете да направите за вашата храна е запикаторът на Хулда Кларк.

Говорителя, се избира с компас, като северния полюс трябва да сочи мембраната на говорителя. Говорителя е добре да е 8 омов. Аз ползвам говорител от Конрад, тип RSQ802 с цена около 7лв. На дъската може да се сложат няколко говорителя. Така направено устройството, за пет минути избива всички микроби, а за 20 яйцата на паразитите и разгражда всички токсини. Да уточня, че се свързва само плюса, а ползвания говорител не трябва да е с метална или метализирана мембрана!!!

post-221678-1268902046,15_thumb.jpg

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може и да Го има, но няма доказателство за Него.

Вече има

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=151897&pid=1660693&st=0&#entry1660693

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да бе, да... Очаква се скоро и учени от Магаданския институт да оповестят, че прокарването на ръка със само един изпънат пръст (познайте кой) над чаша вода променя структурата и и я прави способна да лекува жени от безплодие :) Особено ако е изпита след групов секс ;)

Аз, нали съм по-прост, предпочитам да пречиствам чешмяната вода, като я прекарвам през филтъра на кана Brita, съдържащ йонообменна смола, активен въглен и колоидно сребро. А който иска, нека я прекръства по три пъти, да и чете по една молитва или да я структурира с торсионен генератор :ass:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето ти малко материал за четене :)http://en.wikipedia.org/wiki/Torsion_field Там е обяснено и защо ти "помага" на тебе :-D

А иначе наистина явно не си внимавал по химия...

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Когато един глупак, не може да си обясни нещо, както и много "учени", започват да прибягват до думи, като "Плацебо", пък и не видях в линка ти , да се говри за химия. Всъщност не ми пречиш, че не вярваш, а Дарвин добре го е казал обаче "В природата оцеляват, не най-умните, нито най-силните, а най-адаптивните". Хора,като теб ще отмрат, като динозаврите.

Редактирано от npn (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Когато един глупак, не може да си обясни нещо, както и много "учени", започват да прибягват до думи, като "Плацебо", пък и не видях в линка ти , да се говри за химия. Всъщност не ми пречиш, че не вярваш, а Дарвин добре го е казал обаче "В природата оцеляват, не най-умните, нито най-силните, а най-адаптивните". Хора,като теб ще отмрат, като динизаврите.

Ами точно за начина на действие на торсионните генератори никой не може да даде обяснение :D Ако ти можеш с удоволствие ще го чуя. А иначе ето моето: тази теория е създадена за да се точат пари от програми за финансиране на научни изследвания и в последствие и от хора, които си купуват такива устройства. Човешкия мозък и човешката фантазия обаче са страшно нещо и могат да намерят "оправдание" на всичко (особено като се включат изрази от рода на "неведоми са пътищата божии" и "Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което тук се смята за здрав разум, кара останалата част от вселената да настръхва").

Относно химията - ти твърдиш, че копираш лекарства в чаша вода. Има огромна разлика между формулата на водата и аналгина например. Но най-вероятно обяснението отново не е "рационално". В едни от материалите, които четох пък пишеше, че се получава енергия, като се прилага напрежение върху връзките в молекулите. Има ли нужда да говорим повече... :-D

Теоретично разбира се е възможно да и аз да греша и нещата да са както ти казваш. Когато погледнеш обаче какви са вероятностите за мен лично няма какво да се чудя. Аз предпочитам да мисля рационално и досега това винаги ми е носело успех и ще продължа да го правя. Не знам при теб може би не се получава и затова живееш в ирационалния свят, където с ирационална "мисъл" можеш да обориш всяко твърдение. Нямам нищо против. Не виждам и смисъл да спорим повече ;)

П.С. Това за "динизаврите" наистина е яко :) Всеки случай не смятам да променям начина си на мислене и на живот - в момента се чувствам прекрасно :)

Редактирано от VladoH (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Пожелавам Ви да сте живи и здрави, вярвайте, в каквото щете, а бъдещето ще покаже, кой крив, кой прав.

На добър час!

Редактирано от npn (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нищо подобно, криво си разбрал. Пък и право да е това не променя фактите, че молитвата действа така. Невежите си мислят, че трябва да приемат думите в молитвите буквално и от там иде тяхното нещастие. Изговарянето на определени думи и словосъчетания, променя мозъчната дейност, а мозъкът е най-съвършения торсионен генератор. За свойствата на торсионните полета, можете да намерите доста информация в нета и да наредите пъзела.

Мнението ми вероятно е субективно, но то ползва опеката лично на територията на форума. Без да ме познаваш, такава преценка не ме остава безразличен и ме кара да мисля, че си скъсан студент по психоанализа. Гледай позитивно и се усмихвай повече. Помага за дълголетието.

Имам познат. Пенсионер, работил в енергото. В избата си държи в тайна генератор на жива вода, негова разработка. Черпи ме по чаша. Определено нищо. Без разстройство или сигнали след уриниране се разминах.

Реално приложение на торсион се сещам при конструкцията на танк. Торсионен генератор за мен е захаросана биберона за лапни-шарани на дебела цена. Упътването му както винаги е някаква мъглявина, напудрена с неадекватни технически термини, целяща да оглупи покупателя.

Но това не е важно. По-скоро филма за водата има сериозен конкурент. Филмът "Плесен" се гледа на един дъх. Поразява моментът, когато убиват епидемията с 4-дневно биене на църковна камбана. Един от коментаторите на филма нарече това SOS към Бог. Препоръчвам го.

поздрави

Редактирано от Profruit (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Изследвайки твоето мнение под микроскоп, смятам, че по бая работи си скъсан.Не ми пречиш, успех.

п. п. дал съм схема на подходящ торсионен генератор. Защо не го сглобиш,пък тогава да си кажеш мнението.

Редактирано от npn (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Никога не съм се кръстил пред хора. Насаме със себе си да, но не и пред свидетели! Миналата седмица го направих на работа и другите ми се присмяха. Направих го, защото се помолих работата ми да тръгне. И тя тръгна. Цяла седмица вървя и аз съм спокоен! Имах съмнения, дали кръстенето е необходимо за вярата в Бог, но вече знам, че дори да не е необходимо, то и не вреди!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Поздравления!

За присмехулниците, само ще кажа, че ще си научат урока по най-трудния начин. Мърдане няма. Проверено, работи!

Всеки носи последствията от своите вярвания!

В тези думи явно има доста сила, щом са събрали толкова минусчета :nono:

Типично за Кали Юга! :)

Редактирано от npn (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване