Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със слота за Ram

Featured Replies

Здравейте! :) Имам следният проблем. Тъй като ПЦ-то ми е старо и реших да си сложа допълнително една платка 512mb DDR Ram (Идентична с моята), но всеки път като я сложа компютъра не се включва сякаш няма РАМ, и след това трябва да слагам наново и моята на първият слот.

На 1вият слот която и от 2те памети да сложа работи, но на другите слотове изглежда не става.

• Автор

Дъно : K8 Triton GA-K8VT800(PRO)

Рам: настояща 512mb ddr 400mhz , искам да си сложа още една от 512мб със същите параметри

А твоята плочка като я слагаш на другите слотове работи ли? Само нея, без новата.

Прецакани слотове. Мога само да гадая за причината без да ги виждам, може да ги поизчистиш ако са прашни, виж за нагар. Ако можеш дай детайлна снимка на слотовете.

• Автор

ми нямам възможност да ги снимам ... до сега не съм ползвал останалите слотове, за първи път ги използвам

Ми значи ще си караш с една плочка. А можеш и да го занесеш някъде да видят какво става, иначе може и 100 страници да си играем на развален телефон.

Не че е твоя случай, но имах подобно дъно, рамта работеше само на 4-я слот и след ъпдейт на Биос, всичките слотове тръгнаха.

Сори но използвам темата да питам,тия дни ще сменявам процесор ,дъно и рам.Ще тръге ли стария Win на новата конфигурация без да е нужна прейнсталация.Или най-добре да форматирам харда преди да сложа новия хардуер.

Сори но използвам темата да питам,тия дни ще сменявам процесор ,дъно и рам.Ще тръге ли стария Win на новата конфигурация без да е нужна прейнсталация.Или най-добре да форматирам харда преди да сложа новия хардуер.

Ако е тоя уин от подписа ти най-вероятно ще тръгне(99%). Ако не тръгне си преинсталираш като пич за 20 минути и си готов :)

Да Win-а от подписа е.Проблема е там,че бях с XP SP3 и го ъпдейтнах със Win 7 и ми разпознава 3.25GB RAM a не 4.Та въпроса е, дали е от смотаното дъно или защото съм ъпдейтнал XP 32 с Win7 64.

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

Да Win-а от подписа е.Проблема е там,че бях с XP SP3 и го ъпдейтнах със Win 7 и ми разпознава 3.25GB RAM a не 4.Та въпроса е, дали е от смотаното дъно или защото съм ъпдейтнал XP 32 с Win7 64.

от дъното е, колкото за уина да тръгне на новото дъно, ако е виста/7 - забрави, при xp е по възможно...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Наскоро пробвах този номер с уиндоус 7 и да тръгна , но стига до екрана където зарежда и там си остана.При смяна на тези части , които си посочил ще се наложи да се форматира и преинсталира операционната система!

А в менюала на дъното пише 500W or greater за захранването,ще има ли проблеми с моето което е 400W.Новото дъно е GA-890GPA-UD3H.

Щом пише 500 W, явно има причина да е така, но ако захранването ти е свястно може и да стане - но трябва наистина да е свястно. Ако покажеш какво е, може и да се обсъди дали е подходящо.

Щом пише 500 W, явно има причина да е така, но ако захранването ти е свястно може и да стане - но трябва наистина да е свястно. Ако покажеш какво е, може и да се обсъди дали е подходящо.

http://www.corsair.com/products/cx/default.aspx

А в менюала на дъното пише 500W or greater за захранването,ще има ли проблеми с моето което е 400W.Новото дъно е GA-890GPA-UD3H.

Споко, достатъчно ти е мощно и качествено захранването. Хайде да не коментираме писаното в менюъла, че ще стане дълъг разказ. Просто ми се довери.

Не си играеш на дребно - щом имаш пари за такова видео, купи и захранване ;-) :biggrin:

Другия месец като сложа и 5850,ще трябва ли да го сменя.

Според мен ще е по-добре да се смени не, че това няма да издържи.

Не си играеш на дребно - щом имаш пари за такова видео, купи и захранване ;-) :biggrin:

Питам ако мога да спестя парите за захранване.

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.