Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Моля ви сега за нещо и аз.Искам да ми кажете честното си мнение и ако иска някой от вас да ме посъветва нещо.

От 3 месеца ходя с едно момче.Казва се Иво.Обичахме се много.По цял ден прекарвахме заедно и всеки ден той ми повтаряше колко съм била прекрасна,колко ме обичал и че не можел без мен.С него се бяхме разбрали да си казваме винаги всичко и да бъдем честни един с друг.И че днес той с много мъка ми призна,че докато бях в Пловдив в събота той е спал с друго момиче.Каза ми,че не значи нищо за него,че е било просто нещо първично и че ме обича много.Даже и се разплака каза ми,че ме обича и че не може без мен...На мен ми стана ужасно гадно,но добре че реагирах бързо и знаех как най-много ще го заболи.Реагирах на новината с безразличие.Кат чух,че е спал с някоя друга само му казах:``Това ли било?``

После му казах,че не ме интересува особено и че не съм ядосана.Той така се стъписа,защото явно беше очаквал да му вдигна скандал,да му ударя шамар....Ама аз не.Просто не направих нищо.Казах му ЧАО и си тръгнах.Сега той ми праща смс-с постоянно че ми обича,че каквото и да реша да правя с нашата връзка,той винаги ще го обича.Не зная да го зарежа ли или да му простя?Да вярвам ли на сълзите му?И защо не почувствах гняв,ярост или разочарование,след като научих че ми е изневерил.Просто ми стана гадно,че е накърнил достойнството ми....

Хелп ми! sad.gif

• Отговори 948
  • Прегледи 160,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Това, че ти е изневерил е лошо.Според мен обаче това, че той сам ти е казал не само изкупва вината му, но дори според мен доказва, че много те обича, така, че аз те съветвам да му простиш. Но ако това се случивтори път аз бих го зарязал на момента. Това е от мен. Дано ти помогне...

• Автор

Да,прав си,че е направил добре като ми е казал,защото аз млазя да ме лъжат.А никога преди не бух виждала момче да плаче за мен

Не мога да кажа нищо, освен да цитирам Styx...

прочетох го веднъж,два пъти,на третия път се сетих защо тази история ми е толкова позната!!!моята най-добра приятелка ходеше с една момче-голяма любов имаше м/у тях!!!един ден двете бяхме заедно в едно кафете и той и се обади,защото имал да й казва нещо много важно!!! след около 10-15мин той дойде,прегърна я и през сълзи и каза че много я обича,но снощи е спал с друго момиче,което не значел нищо за нея!

тя беше адски убидена,разплака се и дойде на моя стол,за да ме прегърне!!!

той продължаваше да й казва колко много я обича,а тя му каза че повече не иска да го вижда!!!това бе единствената и грешка,защото после много съжеляваше за постъпката си!!! и до сега вече близо 1год тя не намира човек,които да я обича толкова много!!!

вярно че е неприятно да ти изневеряват,но това че е дошъл и сам ти е казал доказва любовта му към теб!!!сега остава да решиш дали ТИ го обичаш и си готова да му простиш стореното!!!не се притеснявай за това че не си изпитала гняв,ярост или разочарование!!!ти просто не си очаквала от него сам да ти каже да това мимолетно спъване,дори според мен си била малко поласкана от признанието и честността му!!!вярвай на сълзите му,защото момчетата плачат пред хора само когато мислят че губят любимо същество или нещо от този сорт!!!реши дали Ти го обичаш и сама ще видиш отговора в любовта си!!!

Според мен ти си взела решението отдавна защото използваш "Обичахме се много." Въпросът е дали ти го обичаш а не дали той тебе? Ти си задаваш въпроса "Не зная да го зарежа ли или да му простя?", не той. Той знае какво иска - ТЕБ а ти не си сигурна дали го искаш. Кое противоположното на ЛЮБОВ - НЕ Е ОМРАЗА А БЕЗРАЗЛИЧИЕ което според мен ти проявяваш в случая ( като садя от това което си писала). Решенията за една вразка дали да продалжи или да се прекасне се вземат барзо когато имаш слилни чувства а не когато си безразличен. Секса за мъжете е физическо преживяване докато за жената е емоционално. Но най добре прочети книгата "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" от Алан и Барбара ПИИЗ ще се светнеш за много неща от взаимоотношенията мъж - жена.

ИЗБОРА Е САМО ТВОЙ

ти май и решела какво да правиш?!? umnika е прав,но ако наистина си го обичала и сега си изразяваш в мин вр ,защото си обидена-бъди с него

• Автор

След малко ще се срещна с него...Все още не съв взела решение!Мисля,пръво да видя какво ще почувствам щом се изправя срещу него...Като се върна ще ви кажа какво е станало.

Благодаря на всички,които изразиха мнението си! :wors:

когато го сториш за парви път,ще последва 2-3-4 т.н./докато не разбереш , че си сам на този свят/

дано не те подвеждам

сложи ръка на сърцето си и се попитай :Той дали е единственният принц ,а нима този принц не е по близо до мен отколкото си мисля,а не го виждаш...............

• Автор

Лошото е,че зная,че той не е принца....Принцът ми е много близко до мен,но в същото време далече.Примирила съм се вече,че с истинския ми принц нищо няма да стане....А с Иво ще видя какво ще правя

е ще ни кажеш ли какво стана,ако желаеш,разбира се?надявам се всичко да е оки!!! :wors:

• Автор

Разбира се,че ще ви кажа.Ето сега мисля до го направя.

Та днес той ми се обади да ме пита дали ще излезем,за да му кажа какво съм решила.И излязохме следобяда.Говорихме доста,очите му пак се напълниха със сълзи,започна да ми казва,че ме обича,че съжелява и т-н....И аз реших да му простя.Но лошото е,че сякаш не му простих от обич,а от навик....Защото вече до такава степен съм свикнала с него,че ми е чудно какво ще правя иначе.Но към него не изпитвам точно любов,а някаква привързаност.Приятно ми като ме целува,като сме заедно и т.н,ама не съм влюбена в него.Не зная още какво да правя.Не мога да стоя с него от навик или от съжаление.Знаете ли какво му каза една приятелка,след като разбра,че Иво плаче за мен.Тя ми каза да го питам,докато е правил секс с оная другата,така ли пак е плачел за мен,тогава защо не е помислил за мен?

Защо не теглиш чертата? Прецени що за човек е, заслужава ли втори шанс и има ли смисъл да си губиш времето с някой, когото не обичаш.

Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

• Автор

Както ме посъветва пинота,мисля да съм с него още ден два,просто за да се убедя,че наистина няма смисъл да съм с него.Въпреки,че иво ми е изневерил,все пак ми е някак си кофти да го зарежа

а по-добре ли е да си с него от съжаление или навик-това вече е наистина кофти!!!по-добре му обясни че вече не може да си сигурна в любовта му,но все пак не късате заради неговата изневяра-ти вече си му я простила(поне така разбрах),а се съмняваш в своите чувства!!!

в случай че си с него,защото не знаеш какво ще правиш ако не сте заедно,наистина остани ден-два с него!!!но ми се струва че тази връзка няма бъдеще щом от едната страна липсва любов!!!

• Автор

Е,май това беше....След двучасов разговор за чувства и душевни терзания,решихме ``да си дадем време``.Мисля,че всички от вас знаят какво значи това,нали?Днес стоях,гледах го и се почувствах изморена.Ние и Иво по цял ден бяхм заедно,правихме всичко заедно и мисля че именно заради това връзката ни започна за се изчерпва.Той има семейни проблеми и се терзае,обаче нищо не ми казва.Аз исках да му помогна,но той не ми позволяваше...Мисля,че е по-добре че се разделихме.Въпреки това по пътя за в къщи от очите ми се насълзиха и си признавам че ме заболя.Заболя ме,но не можехме да продължаваме така

Смела постъпка! Нормално е да те боли, но горе главата! Така ще можеш да премислиш всичко спокойно, с погледа на станичен човек и ще знаеш как да продължиш. Силен характер :wors: Моите почитания!

• Автор

Erlkönig,благодаря много за думите.Сега имам нужда точно от това-от няколко насърчаващи думи.сега ми е малко трудно да определя как се чувствам,но ще премисля.Просто ми е трудно да приема самата мисъл,че вече не сме заедно

Деска, споконо бе кака biggrin.gifbiggrin.gif Отпусни се, не си мисли много много за него(или за ВАС), макар и да е трудно, и ще видиш, че ще го приемеш. Я си погледни приятелите, те може би имат нужда от теб, а а и ти от тях. Я се хванете под ръчичка и се занесете в някое кафе и .. :yanim: по една две бирички, повеселете се... ще ти поолекне. А сега имаш нужда от веселие и приятели. Благодаря, че спомена и моя съвет:) Аз лично сега се занасям да пийна една бира и да се повеселя с приятели защото се чувствам страшно изморен. Нещо не мога да си почина но това е друга тема. А сега от мен за теб една :mark: по буската и бягай да се веселиш.

• Автор

Оф,не зная вече и аз sad.gif

ама едно е сигурно,че ми липсва!Какво да направя.Ама пък от друга страна токя що пак видях ``принца``....леле сърцето ми се преобърна!

И на тебе не ти е лестно. Най-добре спри малко с тези истории. Дай си малко време. Остави да мине малко време и всичко ще се нареди като хората. Когато много много мислиш по даден въпрос или взимаш правилното решение, или грешното. лошото е че повечето пъти е грешното. Сега си ефектирана, и си мислиш, че си сгрешила. Дай си малко време.

• Автор

Абе аз ще се справя.На приливи и отливи съм.Един час си го искам обратно,след малко почвам да си пея I don't want you back!.Странен човек съм сякаш,ама какво да се прави.Утре пак ще излизам с Иво и ще видим до къде ще я докараме

УСПЕХ!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.