Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Windows 7 Ultimate x64

Featured Replies

Здравейте, имем следния въпрос за Windows 7 Ultimate x64 като го инсталирам само трайвер за графика ли трябва да слагам или и други и какви са те става въпрос за ТОЗИ торент защтото този с който съм в момента му се слага само графика, а нямам диск с него за да преинсталирам когато имам нужда. Благодатя на отзовалите се.

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

желателно е (да не кажа препоръчително) да се инсталират всички драйвъри когато такива са налични от производителя на съответния хардуер

Здравейте, имем следния въпрос за Windows 7 Ultimate x64 като го инсталирам само трайвер за графика ли трябва да слагам или и други и какви са те става въпрос за ТОЗИ торент защтото този с който съм в момента му се слага само графика, а нямам диск с него за да преинсталирам когато имам нужда. Благодатя на отзовалите се.

Няма нужда да се инсталирва нищо след това windowsa сам си разпознава всички драйвери

Задължително се слагат драйвери. Започва се първо от драйвера за чипсета. След това няма значение от последователноста - видео, аудио, лан....

Ще ми върви ли на тези параметри ?

512mb ram

GF6200

1,7GH

80GB hard

ц

Драйвери се инсталират допълнително ако ти потрябват. Не винаги автоматично разпознава и инсталира всички драйвери!

Редактирано от Progres (преглед на промените)

ц

Всъщност видях и ще може да ми върви. Обаче ще имам следния проблем тъй като съм си разделил харда на 3 диска и в C диск имам само 10GB а в другите по 30 свободно пространство, а то иска 16 GB минимум, това ще рече че трябва да си преправя и другите дискове и да загубя всякаква информация в тях каквато имам. Според вас кое ще е по добре да си преправя дисковете и да загубя всякакво инфо в тях и да инсталнем седмицата или втория вариалнт е да си останем с ХР.

А защо 64 битов като имаш 512MB RAM :) и съм убеден че са твоя компютър ще си намери всички драйвери автоматично :)

Редактирано от JuSt4FuN (преглед на промените)

Колегата не си е написал компонентите, как разбра, че е с 512МБ? eek.gif

Какне си ги е написал ето цитирам:

512mb ram

GF6200

1,7GH

80GB hard

По-добре не го инсталирай!!! То едва ще ти върви на 32 битовата версия, а на 64 ще е тотално сечене. Първо си сложи РАМ преди да слагаш Windows-a, понеже 7-цата иска поне 1 ГБ за нормална работа :biggrin: .

Тъй като ми се налага често да инсталирам най-различни машини, забелязвам определено една мода в притежателите на компютрите, да искат да им се инсталира най-новата ОС или най-новия офис пакeт или най- и най-. Проблема не е в инсталациите, а във възможностите на машините. Горецитираната най-добре би вървяла с Win98, но все пак в 21 век нормално ще е да е поне с ХР. Отивайки нагоре, т.е. следващите поколения ОС, просто ще разбере колко стара му е техниката. Една машина, според мен, работи най-добре със софтуера, който е бил създаден по времето на създаването на хардуера. Когато едното изпреварва другото и то драстично, винаги се получава аномалия. Т.е. или хардуера не може да се изяви или софтуера не може да работи пълноценно.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Какне си ги е написал ето цитирам:

512mb ram

GF6200

1,7GH

80GB hard

Ти правиш ли разлика м/у колегата speeder и колегата fakira1990 ?!!!

Ти правиш ли разлика м/у колегата speeder и колегата fakira1990 ?!!!

Съжалявам много

ц

Всъщност видях и ще може да ми върви. Обаче ще имам следния проблем тъй като съм си разделил харда на 3 диска и в C диск имам само 10GB а в другите по 30 свободно пространство, а то иска 16 GB минимум, това ще рече че трябва да си преправя и другите дискове и да загубя всякаква информация в тях каквато имам. Според вас кое ще е по добре да си преправя дисковете и да загубя всякакво инфо в тях и да инсталнем седмицата или втория вариалнт е да си останем с ХР.

правете разлика между "вървене" и "комфортна работа" - иначе за тръгване, ще тръгне - но за повече погледнете поста на pataran

мястото е най-малкия проблем: операции от подобен род отнемат не пвоече от 30 минути

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Добре гo е казал колегата pataran.

И не случайно за по стария хардуер няма драйвери за 7. И хората мъчат драйверите от виста, които са донякъде съвместими, ама ако им направят проблеми и после операционната (windows 7) била виновна и почват да я плюят безпредметно. А някои дори нямат и драйвери за виста и пак плюят.

Редактирано от penmark (преглед на промените)

Благодаря Ви на всички worshippy.gif

Е как го оправи кажи де ако някой има подобен проблем да знаем какво да му дадем

• Автор

Е как го оправи кажи де ако някой има подобен проблем да знаем какво да му дадем

Кое как съм оправил?

По-добре не го инсталирай!!! То едва ще ти върви на 32 битовата версия, а на 64 ще е тотално сечене. Първо си сложи РАМ преди да слагаш Windows-a, понеже 7-цата иска поне 1 ГБ за нормална работа :) .

Добре реших да не предприемам нищо за сега защото щайгата си е щайга. Иначе имам и лаптоп който е с Vista ще е проблем ли да го сменя на Windows 7, смисъл че там параметрите са си сериозни но по принцип питам за софтуера дали ще изникне някакъв проблем защото лаптопа си го взех директно с инсталиран Vista и драйвери.

щом програмта е работела под ОС Windows Vista 99,99% е сигурно че тя ще работи без проблеми и под ОС WIndows 7

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.