Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


а как да отблокирам?

 

 

Контролен панелСистема и защитаЗащитна стена на WindowsРазрешени програми след което слагаш чавка на Utorenta ...

 

 

Оооо, сори, сега видях, че си с ХП, това е за седмица ама горе долу е същото ...

Редактирано от jiktak70 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

здравей те

 

не мога да сидвам излиза ми този надпис

[2013-04-25 11:16:39]  Error opening Windows firewall: 0x80070005 Access is denied.

 

с вин хр съм и у торент 3.3 последна стабилна версия

 

моля отговорите да бъдат като за аджамия

предварително благодаря

 

 

Я да видим дали е блокиран uTorrent-a от защитната стена?

 

[*]Изтегли и разархивирай прикачения файл FWpolicy.zip

[*]Стартирай FWpolicy.bat

[*]Прикачи или копирай съдържанието на файла output.log, намиращ се в директория

C:

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте , имам малък проблем имам една лента в торента и се чудя как да е махна да не ми излиза адски много ме дразни , ето я и въпросната лента .

post-322117-0-82321100-1367091209_thumb.

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2 страници назад, някъде по средата


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Я да видим дали е блокиран uTorrent-a от защитната стена?

 

[*]Изтегли и разархивирай прикачения файл Публикувано изображениеFWpolicy.zip

[*]Стартирай FWpolicy.bat

[*]Прикачи или копирай съдържанието на файла output.log, намиращ се в директория

C:

 

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfileAuthorizedApplicationsList]

"%windir%system32sessmgr.exe"="%windir%system32sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"

"C:Program FilesuTorrentuTorrent.exe"="C:Program FilesuTorrentuTorrent.exe:*:Enabled:µTorrent"

"%windir%Network Diagnosticxpnetdiag.exe"="%windir%Network Diagnosticxpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"

"C:Program FilesSkypePlugin ManagerskypePM.exe"="C:Program FilesSkypePlugin ManagerskypePM.exe:*:Enabled:Skype Extras Manager"

"C:Program FilesGoogleGoogle Earthplugingeplugin.exe"="C:Program FilesGoogleGoogle Earthplugingeplugin.exe:*:Enabled:Google Earth"

"C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe"="C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe:*:Enabled:Skype"

"C:WINDOWSsystem32mmc.exe"="C:WINDOWSsystem32mmc.exe:*:Enabled:Microsoft Management Console"

"C:Program FilesCalibre2calibre.exe"="C:Program FilesCalibre2calibre.exe:*:Enabled:The main calibre program"

 

благодаря ви!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2 страници назад, някъде по средата

 

Намерих го , и стана за което много ама много Благодаря :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfileAuthorizedApplicationsList]

"%windir%system32sessmgr.exe"="%windir%system32sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"

"C:Program FilesuTorrentuTorrent.exe"="C:Program FilesuTorrentuTorrent.exe:*:Enabled:µTorrent"

"%windir%Network Diagnosticxpnetdiag.exe"="%windir%Network Diagnosticxpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"

"C:Program FilesSkypePlugin ManagerskypePM.exe"="C:Program FilesSkypePlugin ManagerskypePM.exe:*:Enabled:Skype Extras Manager"

"C:Program FilesGoogleGoogle Earthplugingeplugin.exe"="C:Program FilesGoogleGoogle Earthplugingeplugin.exe:*:Enabled:Google Earth"

"C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe"="C:Program FilesSkypePhoneSkype.exe:*:Enabled:Skype"

"C:WINDOWSsystem32mmc.exe"="C:WINDOWSsystem32mmc.exe:*:Enabled:Microsoft Management Console"

"C:Program FilesCalibre2calibre.exe"="C:Program FilesCalibre2calibre.exe:*:Enabled:The main calibre program"

 

благодаря ви!!!

 

Според лога всичко изглежда наред. Тоест, uTorrent е в изключения на защитната стена с отметка!

На твое място, бих направил следното:

[*]Control Panel -> Windows Firewall -> отвори таба Exceptions

[*]Маркирай uTorrent и натисни бутона Delete

[*]Публикувано изображение

[*]Потвърди изтриването с Yes и натисни OK, за да затовриш прозореца

[*]Деинсталирай uTorrent, като запазиш настройките и направи рестарт на компютъра

[*]Изтегли и инсталирай наново uTorrent като се увериш, че има отметка на Добави uTorrent като изключение за Защитната стена на Windows

[*]Публикувано изображение

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Някой знае ли как да преоразмеря полетата, така че да се виждат целите имена на файловете:

 

Публикувано изображение

 

Какво ли не пробвах - не става, а е тъпо да тегля всички файлове, при положение че не ми трябват.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Не успях да разбера отговаряш ли на някой или задаваш въпрос? Във всеки случай сам си си отговорил със шота.

Махаш отметките на това което не искаш да теглиш а за да видиш цялото име на файла теглиш линията дето си оцветил в червено.

Ако нещо не работи решението е да смениш версията. 

 

post-2333-0-95669000-1367830299_thumb.jp

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Не успях да разбера отговаряш ли на някой или задаваш въпрос? Във всеки случай сам си си отговорил със шота.

Махаш отметките на това което не искаш да теглиш а за да видиш цялото име на файла теглиш линията дето си оцветил в червено.

Ако нещо не работи решението е да смениш версията. 

 

Публикувано изображениеoiejgoiejo.jpg

Задавах въпрос. Това за отметките ми е ясно, но не се виждат пълните имена на файловете, защото не можех да преместя "линията" и точно това ми беше питането. След като си инсталирах съвсем прясната нова версия всичко си дойде на мястото. Благодаря! :)

 

ЕДИТ: след ъпдейта ситуацията вече изглежда ето така:

Публикувано изображение

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...а е тъпо да тегля всички файлове, при положение че не ми трябват.

Наистина е тъпо да теглиш нещо,което няма да ти трябва!Има една малка подробност,ако не изтеглиш всички файлове от даден торент.После отчита,че ти си само Пиър,а не  Сийдър!Т.е. в сайтове,които се отчита сийдбонус,няма да се брои непълен торент,при сийдването.Също така не се отчита ,каченото от теб,за въпросният торент.С по-прости думи,ще си сийдваш торента,но няма да се отчита никъде каченото от теб.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Наистина е тъпо да теглиш нещо,което няма да ти трябва!Има една малка подробност,ако не изтеглиш всички файлове от даден торент.После отчита,че ти си само Пиър,а не  Сийдър!Т.е. в сайтове,които се отчита сийдбонус,няма да се брои непълен торент,при сийдването.Също така не се отчита ,каченото от теб,за въпросният торент.С по-прости думи,ще си сийдваш торента,но няма да се отчита никъде каченото от теб.

Именно за това тегля всичко,макар и ненужно :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 моля помогнете имам проблем със свалянето на филми с ундолс 8 съм и немога да се справя свалям филма за секунди не трагва с медия плеар  пишете какво да правя

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

 моля помогнете имам проблем със свалянето на филми с ундолс 8 съм и немога да се справя свалям филма за секунди не трагва с медия плеар  пишете какво да правя

Влезе ли в настройки-поточно видео и да зададеш плеъра?Ако го няма в торент клиента влизаш от по избор в местоположението на файла и от там го задаваш в торент клиента.Също така цъкаш с десен бутон на мишката върху файла-отвори с и избираш плеъра за да го гледаш като отдолу го слагаш плеъра за всички файлове.

 

Публикувано изображение

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влезе ли в настройки-поточно видео и да зададеш плеъра?Ако го няма в торент клиента влизаш от по избор в местоположението на файла и от там го задаваш в торент клиента.Също така цъкаш с десен бутон на мишката върху файла-отвори с и избираш плеъра за да го гледаш като отдолу го слагаш плеъра за всички файлоад

цъкнах с десен бутон на торента и пак не тръгва а това поточно видео него намирам :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

цъкнах с десен бутон на торента и пак не тръгва а това поточно видео него намирам :(

Не четеш правилно.Примерът е с uTorrent.Влизаш горе в ляво в НАСТРОЙКИ и отиваш надолу в ПОТОЧНО ВИДЕО.Може да пише ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ.Отваряш посоченото от снимката и избираш плеъра-приложи-О.К.Ако го няма,натискаш опцията ПО ИЗБОР,намираш го в програмни файлове или Х86-маркираш го -отвори-за да се зареди в торент клиента и отдолу приложи-О.К.

 

Публикувано изображение

Колкото с десният бутон като цъкнеш на филма с десен бутон,плъзгаш мишката на долу до отвори с,ще ти се отвори още един прозорец на който като плъзнеш ще имаш избор да маркираш с какво да отвориш файла.Ако нямаш нищо в прозореца плъзгаш надолу и отваряш избор на програма за подразбиране-преглед и като намериш плеъра в компютъра го маркираш от долу-отвори и той ще ти се зареди във въпросният прозорец -О.К

Публикувано изображение

Чети бавно какво съм ти написал защото няма как да ти го обясня по друг начин!

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не четеш правилно.Примерът е с uTorrent.Влизаш горе в ляво в НАСТРОЙКИ и отиваш надолу в ПОТОЧНО ВИДЕО.Може да пише ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ.Отваряш посоченото от снимката и избираш плеъра-приложи-О.К.Ако го няма,натискаш опцията ПО ИЗБОР,намираш го в програмни файлове или Х86-маркираш го -отвори-за да се зареди в торент клиента и отдолу приложи-О.К.

 

Публикувано изображение

Колкото с десният бутон като цъкнеш на филма с десен бутон,плъзгаш мишката на долу до отвори с,ще ти се отвори още един прозорец на който като плъзнеш ще имаш избор да маркираш с какво да отвориш файла.Ако нямаш нищо в прозореца плъзгаш надолу и отваряш избор на програма за подразбиране-преглед и като намериш плеъра в компютъра го маркираш от долу-отвори и той ще ти се зареди във въпросният прозорец -О.К

Публикувано изображение

Чети бавно какво съм ти написал защото няма как да ти го обясня по друг начин!

направих всичко и пак не трагват филмите реших да изтегля нов плеар KMplayer и пак неизкат да тръгнат но този пат ми излезе че имам проблем с кодеци какво да правя   :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Скоро си чистих диск C и явно съм изтрила някакъв файл на Utorrent 3.1.3 и не можа да тръгне повече. След това си изтеглих Utorrent 3.4 Alpha (build 29923) [32-bit]  ,но когато заредя някой торент в него не ми дава папка,в която да го изтегли и отива право в диск C  :angry22: ,а искам в D.. После се опитвах да си сваля пак старата версия,но не! Не мога и да го деинсталирам, няма я папката  :angry22: . Какво да направя?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Не мога и да го деинсталирам, няма я папката  :angry22: . Какво да направя?

Ми ако се замислиш ще се сетиш,че програма не се деинсталира от папката :D Свали си това:http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html?part=dl-&subj=dl&tag=button!И от там можеш да деинсталираш всичко лесно и на бг език ;)

И аз имах този проблем,на мен автоматично ми отиваше в Downloads.Просто си свали по стара версия µTorrent :)

Или си го update като те попита само. :)

Редактирано от KrisoZZZ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В настройки/Папки/Местоположение на свалените файлове/Постави отметката на „поставяй новите задачи в...„/Тогава бутончето  ,с което се насочва по желание,става активно!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ми ако се замислиш ще се сетиш,че програма не се деинсталира от папката :D Свали си това:http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html?part=dl-&subj=dl&tag=button!И от там можеш да деинсталираш всичко лесно и на бг език ;)

И аз имах този проблем,на мен автоматично ми отиваше в Downloads.Просто си свали по стара версия µTorrent :)

Или си го update като те попита само. :)

 

Свалих си програмата и го изтрих,но той пак стартира!

В настройки/Папки/Местоположение на свалените файлове/Постави отметката на „поставяй новите задачи в...„/Тогава бутончето  ,с което се насочва по желание,става активно!

 

Вече пробвах,но пак не ми посочва да избера папка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Използвам uTorrent 3.3 свалих файл на 100% но след това се появи flushing to disk,файлът не се отваря.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Наистина е тъпо да теглиш нещо,което няма да ти трябва!Има една малка подробност,ако не изтеглиш всички файлове от даден торент.После отчита,че ти си само Пиър,а не  Сийдър!Т.е. в сайтове,които се отчита сийдбонус,няма да се брои непълен торент,при сийдването.Също така не се отчита ,каченото от теб,за въпросният торент.С по-прости думи,ще си сийдваш торента,но няма да се отчита никъде каченото от теб.

Именно за това тегля всичко,макар и ненужно  :) "

 

===============================================================================================================

Това за всички тракери ли важи ? За първи път го чувам. Аз редовно го правя този номер, свалям само тези файлове в торента, които ме интересуват. Значи някой пакет 70 ГБ и ме интересуват само 5 файла от него, като ги сваля дори и да ги сийдвам не се отчита. Така ли да го разбирам ? Щото като влеза в торента и кликна на пиъри, вярно че ме показва в графа лийчъри / ако съм свалил само част от файловете/, но ми и показва колко съм сийдвал.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от dimi99stavrev
      Здравейте! От скоро живея във Варна и се водя спортна натура. Изградил съм що годе физика без никаква химия, занимавал съм се с много различни спортове, но единственият ми досег със боен спорт беше борбата преси около 10 години и то за  има-няма и месец. Та питането ми е следното- понеже наближавам 20-те и някак си се чувствам дърт за начинаещ, та да попитам по-вещите има ли във Варна школи, които се занимават с дърти начинаещи? Единствените бойни спортове,  които не желая да практикувам са кикбокс, бокс и ММА, все пак главата ми трябва😉. Благодаря, ви предварително!
    • от ТерминалТора
      Здравейте. Имам проблем с лаптоп леново B50-80- напоследък започна да се изключва спонтанно. Лаптопът работеше под Линукс и freebsd ( при последното изключване BSD-то се окъка тотално понеже имах глупостта да го инсталирам на UFS2 файлова система, която е проблемна при power outage-и. Оставих го да поработи за известно време, като бях пуснала конки-то и не забелязах прегряване. Какъв може да е проблема и има ли смисъл да се инвестира в ремонт. Прегледах dmesg логовете и е фрашкано с BIOS errors, нещо което досега не съм забелязвала на нормално работеща машина. Може ли да е планирано остаряване ?  Лаптопът е на 7 години и е интензивно ползван и като гледам май съм му взела животеца. Ако не може да се оправи, дали би могъл поне да се продаде за чаркове ?
    • от moonluna
      Нямам много снимки и видеоклипове в компа, но паметта е доста пълна.  Ще изтрия много папки, но ме е страх да не изтривам нещо важно. Имам няколко програми с голям размер, но не мисля, че само заради това е пълна паметта. Най-много простронство заема папката Program Files.
    • от Lilia Georgieva
      Здравейте!
      Закупих си Amazon Kindle Paperwhite 2018 и имам проблем с разпознаването му от Calibre. Понеже моят лаптоп е на ремонт, а на мъжа ми е много стар и работи с Windows XP, инсталирах Calibre 1.48. Четох някъде,  че трябва да вляза в предпочитания на програмата, оттам get plugins to enhance calibre. Само че оттам насетне нещо не ми се получава. Има поле filter,  в което , ако напиша Kindle, ми излизат няколко неща, но не знам кое трябва да се инсталира. Ако може някой да помогне. Благодаря предварително!
    • от Miroslav Gochev
      Здравейте, имам проблем с тъй наречената платформа Marketplace на Facebook. 
      Проблема е следния блокиран съм от 1 година и половина писал съм кадене ли не изпращал съм снимки докладвал съм проблема не еднократно и нищо. Да не би да не докладвам кадето трябва? Имам някъкво съмнение за проблема и той е :
      Имам някакви случай в пощата за подръжка който не се приключват също от толкова време дали съм докладвал или съм бил докладван незнам. 
      Не мога и тях да ги затворя  "изтрия "или да ги приключа по някъкъв начин . Мисля че ако се приключат ще ми бъде позволен достъпа до Marketplace но незнам как би станало това. 
      Ще приложа снимки за визиално пояснение на проблема. 


  • Дарение

×
×
  • Добави ново...