Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Virtual CD на машина без CD

Featured Replies

Здравейте,

Дано това е подходящото място - не съм сигурен дали това е хардуерна или софтуерна тема. Наскоро си взех нов лаптоп - HP ProBook въпросният модел обаче няма вградено оптично устройство - т.е. не мога да инсталирам от сд или трябва виртуално такова. Машинката е на Вин7 проф. Работи перфектно, но когато се опитам да инсталирам Demon Tools или друга клонираща СД-то програмка ми рестартира и не мога да довържа инсталацията. Възможно ли е това да е защото няма СД? Т.е. като няма СД тя да не може да клонира от реалното и съответно нещо да се бъгва... Имате ли съвети и някой да се е срещал с това?

Мерси.

По-старите версии на Deamon Tools не тръгват на седмицата.Пробвай VirtualCD v10 аз съм с него и съм доволен.Потърси из 'приятелските' сайтове.

Редактирано от Plomba7a (преглед на промените)

Alcohol 52%(до 6 виртуални устройства) - напълно безплатна за домашно ползване и съвместима с Windows 7. Само по време на инсталацията махни отметката да не инсталира Search Toolbar, че е досаден и безполезен.

Virtual CloneDrive е също една такава програмка. Съвместима е с 7-та и доста удобна за ползване.

• Автор

Започнах да се отчайвам. Пробвах почти всички програми в каталога на Калдата... :whist: Нищо - Алкохол и Даемон толлс ми дават за части от секундата син екран и след това машината се рестартира сама - и трябва да превключа на сейф мод. Единствено Виртуал СД се инсталира без проблем - но пък не ми дава да създам устройство - т.е. няма къде да му дам да пъсне ИСОТО... :P Прикачам снимка на екрана - с червено е мястото, където се предполага, че трябва да са сд устройствата. Ама няма нищо. От настройките миже да се създават нови - дава ми да създам, казва да рестартирам за да подействат промените и като се включи компютъра - пак същото - няма СД-та на които да сложа симулацията на ИСОТО. Някой да е имал компютър без сд - мак аир, Малките АСЕР или подобни, на които да е успявал да задействе СД симулация??? Ако има да помага - вече 3ти ден се мъча - няма никакъв прогрес!

Мерси.

И такааа.... Virtual CloneDrive

След инсталирането в MyComputer ти се появява ново устройство (една овца)

Цъкваш на нея с десното копче и оттам Vitual Clone Drive -> mount и си зареждаш iso-то. После пак от тая овца го отваряш и го инсталираш. Никой не е казал че ще е 1 към 1 с Deamon...

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

• Автор

Така, ето ви проклетите скрийнове... като ви казвам, че не става бе хора, значи не става... не съм ИТ инвалид... разбирам малко, но уви нямам познания с уин7. Устройства не се появяват. Може би, зашото няма какво да клонира... - все пак няма СД при мен ;)... Не е кой знае какъв проблем защото имам още 3 компютъра в къщи, но е малко тегаво да маунтваш и после споделяш сд-то по мрежата... :(... Та пак питам - има ли някой, който да е ползвал виртуално сд на, машина с оригинален софтуер, която няма СД??? Няма ги просто устройствата... А програмите си работят на другите компютри, но те са на хр и си имат СДта.

pcdqq.jpg

2uypra8.jpg

П.С. Опс, май ги публикувах на два пъти!... нищо ще гимахна вторите.

Редактирано от hangman13us (преглед на промените)

Хайде бе хора, напънете се малко - няма ли някой с компютър без СД?

http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/Virtual-CD-DVD-Rom/Virtual-CloneDrive.shtml

• Автор

Еминем,

Еценявам високо старанието ти и желанието да помогнеш, но не става... сложих програмата, асоциирах да отваря исо-та, пробвах да го отворя през мрежата - не стана. Реших и го преместих ва работния си плот - цъкам на него - нищо... не става. Излиза с иконата на овцата... няма и няма... не знам. Утре ще тормозя отдел обсужване на клиенти с тези въпроси... дано ми се вържат на акъла. Нямам идея защо не се получава. Устройства в Моя копютър също не се появяват, а според мен там също трябва да има... вдигам вече ръце и се предавам... Да кажеш, че съм опитал с една програма - не е така, опитах са поне 3-4 различни и нито една от тях не стана, 2 дори ми дадоха сен екран и не ми позволиха да си стартирам нормално уина...

Мерси за помощта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.