Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Ровичкайки се из библиотеката ми,за да си взема нещо за четене(т.е. препрочитане) си дръпнах "Принцесата" на Джуд Деверо.

През деня имах доста ходене из слънчевата,ветровита Варна,та се върнах премръзнала.Завих се аз с одеалцето,взех котката да ме

топли,започнах книгата и...о,Боже,горкото животинче избега през глава като започнах да муча от смях с "пилата за нерви".Не бях чела книгата

от няколко години и съм забравила колко е забавна.От известно време нещо не ме грабват книжките,които чета та тази ми доиде като балсам

за душата.Има да се чудя коя да почвам като я свърша.

П.п.В новото "Венчило..." има ли смешни моменти,чеоще не съм я чела?

Това е един от най-добрите и романи според мен. Епохата е неопределено време(световните войни)-нито съвременен, нито исторически, но има зверски добри попадения. Чела съм я няколко пъти и мога да я препрочета още хиляди - за мен Деверо си е една от най-добрите в жанра.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Аз в момента чета на Карън Роуз - "Не можеш да се скриеш". :) Много я хвалихте и аз си я дръпнах. Още съм в началото, но наистина изглежда добра. Има ли някои други произведения от тази авторка, които да са наистина хубави? :cool:

Аз в момента чета на Карън Роуз - "Не можеш да се скриеш". :baby: Много я хвалихте и аз си я дръпнах. Още съм в началото, но наистина изглежда добра. Има ли някои други произведения от тази авторка, които да са наистина хубави? :whist:

Не съм на 100% сигурна,но мисля, че тази е единствената й книга преведена на бг.

Има доста смешни, тъжни и романтични моменти. Ако си харесала първото "Венчило" няма да си разочарована от второто. :)

Ровичкайки се из библиотеката ми,за да си взема нещо за четене(т.е. препрочитане) си дръпнах "Принцесата" на Джуд Деверо.

През деня имах доста ходене из слънчевата,ветровита Варна,та се върнах премръзнала.Завих се аз с одеалцето,взех котката да ме

топли,започнах книгата и...о,Боже,горкото животинче избега през глава като започнах да муча от смях с "пилата за нерви".Не бях чела книгата

от няколко години и съм забравила колко е забавна.От известно време нещо не ме грабват книжките,които чета та тази ми доиде като балсам

за душата.Има да се чудя коя да почвам като я свърша.

...аз лично наскоро я четох новата и исскрено и лично си мучах със глас,даже ми беше по-забавна от първото "Венчило..".И направо пак ме обзема тихата лудост като чета тука за нови и нови на Джейн Ан Кренц,макар да харесвам повече историческите й романи,а най-много тези дето са си леко фентъзи ,май ги водят футуристични?като "Звезден огън","Кръстопът на чувствата","Кристален пламък" и др....ама аз по начало съм фен на фентъзито а когато е комбинирано с любовен роман уха.. и за това съм фен и на Дара Джой.А ако някой може да ми препоръча нещо такова ще съм много благодарна :)

...аз лично наскоро я четох новата и исскрено и лично си мучах със глас,даже ми беше по-забавна от първото "Венчило..".И направо пак ме обзема тихата лудост като чета тука за нови и нови на Джейн Ан Кренц,макар да харесвам повече историческите й романи,а най-много тези дето са си леко фентъзи ,май ги водят футуристични?като "Звезден огън","Кръстопът на чувствата","Кристален пламък" и др....ама аз по начало съм фен на фентъзито а когато е комбинирано с любовен роман уха.. и за това съм фен и на Дара Джой.А ако някой може да ми препоръча нещо такова ще съм много благодарна :blink:

Аз също много ги обичам тези! И за фентъзито също! Най-много пише такива футуристични любовни романи точно Джейн Ан Кренц, но под псевдонима Джейн Касъл (има и една като Amanda Glass) - за съжаление нашите издателства не ги издават. От 14 книги само Zinia ("Кръстопът на чувствата") е преведена. Аз лично се надявам някой ден в нашия невероятен отбор на преводачите Dream team да влезе някоя любителка на футуристични л.р. - тогава може и да прочетем нещо!

Има една стара книжка - "Вълче сърце" на Сара(н) Доусън - там има фентъзи моменти, малко прилича на "Кристален пламък", ама не съвсем... :blink: Ако я нямаш, пиши ми на лични е-mail-а си, ще ти я пратя.

Наскоро четох още нещо подобно, ама в момента не мога да се сетя за автор и заглавие... като ми изплува, ще ти пиша.

А съвременните от серията за Аркейн (пак на Дж.Ан Кренц - "Невинни лъжи", "Клада от страсти", "Горещи следи", "Проклятието") не ти ли харесват? Не са точно фентъзи, но с всички паранормални чудесии в тях се приближават. Аз лично много ги харесвам.

Също трилогията на Нора Робъртс "Кръгът" - "Кръстът на Мориган","Танцът на боговете" и "Долината на мълчанието". И поредицата за Донован пак на Нора - "Магьосницата", "В плен на магията", "Чародейна сила" и "Омагьосана". Те не са футуристични, но все пак магиите ги приближават до фентъзито.

В "Сега и във времето" и "Времената се менят" (пак Нора Робъртс) също има футуристичен елемент - главните герои са двама братя, дошли от бъдещето.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Така,ометох и "Втори шанс" Много добра книга,има си от всичко,всъщност могат да я публикуват и в поредиците за трилъри/нали там слагат тези,в които е намесен тероризмът/.Е,в тях няма да е на първите места,но....Тук любовната история беше по-осмислена,изстрадана и макар да се развиваше при условията на напрегнато действие/което повдига някои въпроси/, мога да й повярвам.

Момичета от клуба на Джон Медина,можете да сте спокойни-не го ща.Моят човек си остава Марк,от "Убий и кажи".Трудно е за обяснение,но Джон ми е твърде овладян.Единствения случай, в който изтърва контрола,беше най-неподходящото време и можеше да скапе операцията/ако съм до болка откровена,то това си е непрофесионализъм и размекване,което показва,че е време да се оттегля от активна дейност/

В заключение,книгите са интересни,страхотен стил на авторката.Мога да ги препрочета,ако нямам нещо нова,но да припадам по тях,да се "зарибя" - няма да се получи.

Смятам да продължа с Линда,но ще разнообразя с "Пробудена любов", че колкото и да е добър един автор,се привиква със стила,постройката на книгите му и става предсказуем.

П.С. моля,не ме линчувайте :blink:

Мале, Гале, хич не се церемониш - направо го "оттегли от активна дейност" Медина! :blink:

Ама хайде, ще ти се размине линча, щото усещам, че все пак ти е харесала книжката! :blink:

Аз докато бях на "руска" вълна прочетох още и поредичката от две книжки на Линда Хауърд за Блеър Малори: To Die for (2004) и Drop Dead Gorgeous (2006) - романите са съвременни, използван е доста разговорен език - малко прилича на чиклит (ама само стила - иначе са си горещи любовни романчета). И тук естествено има един страхотен мъж - Уайът Бладсуърт - ченге, преливащо от тестостерон; а главната - Блеър Малори - е устата, упорита и проклета блондинка! Има страхотни горещи сцени, много препирни, екшън (главната я преследва убиец), много забавни моменти (попиках се от смях!) - изобщо чудни, чудни са книжките!

Аз докато бях на "руска" вълна прочетох още и поредичката от две книжки на Линда Хауърд за Блеър Малори: To Die for (2004) и Drop Dead Gorgeous (2006) - романите са съвременни, използван е доста разговорен език - малко прилича на чиклит (ама само стила - иначе са си горещи любовни романчета). И тук естествено има един страхотен мъж - Уайът Бладсуърт - ченге, преливащо от тестостерон; а главната - Блеър Малори - е устата, упорита и проклета блондинка! Има страхотни горещи сцени, много препирни, екшън (главната я преследва убиец), много забавни моменти (попиках се от смях!) - изобщо чудни, чудни са книжките!

Ох,Иве,настъпа ме по болното място :blink: .Точно бях заровила Линда на дълбоко,сега след като прочетох това направо тръпна да ги започвам тези книжки :blink: .А аз от толкова дълго време ги подминавам.Благодаря ти че ми ги навря в очите! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ох,Иве,настъпа ме по болното място :speak: .Точно бях заровила Линда на дълбоко,сега след като прочетох това направо тръпна да ги започвам тези книжки ;) .А аз от толкова дълго време ги подминавам.Благодаря ти че ми ги навря в очите! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Слънчице,нали после ще ми резюмираш ,моля те :cool::clap:

Ох,Иве,настъпа ме по болното място :ph34r: .Точно бях заровила Линда на дълбоко,сега след като прочетох това направо тръпна да ги започвам тези книжки :ph34r: .А аз от толкова дълго време ги подминавам.Благодаря ти че ми ги навря в очите! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Искам ги тия книжки... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

На какъв език – руски,немски,английски?????Пиши ми на ЛС ще ти пратя от които пожелаеш!

Момичета, чете ми се нещо пиратско. Дайте идея за нещо готино с морски битки и големи дразги между двама главни.

Момичета някоя от вас чела ли е "Някой бди над теб" на Джудит Макнот? Ако да кажете хубава ли е?

Момичета, чете ми се нещо пиратско. Дайте идея за нещо готино с морски битки и големи дразги между двама главни.

Тайния обет примерно. Главния го бяха заточили нейде, той мислеше, че жена му е отговорна и там след колко години се върна да мъсти и доста време не вярваше в невинността й. А другата, тя е малко по хумористична е онази за пиратите, дето си отвлякоха кораб с каторжнички и искаха да се женят за тях. Ся ще се сетя как се казваше, тя е и поредица, като втората книжка е за брата на главната, ама не е издавана на бг. Та тази е на Сабрина Джефрис - Пиратска целувка. И Опасната Ани влиза долу горе в категорията. "Моя съсед пирата" още не съм я чела така че за нея мнение не мога да дам, но ако другите си ги чела , аз бих рискувала с нея. По резюме не звучи да е лоша, а и подхванах друга от тази поредица и си спомням , че въпросния главен в тази книга, така беше описан, че със сигурност са ставали пререканията с главната и то така доста разгорещено ;)

Момичета някоя от вас чела ли е "Някой бди над теб" на Джудит Макнот? Ако да кажете хубава ли е?

Аз съм я чела. Хубава е, като всички книги на Макнот. Съвременна е, така че ако харесваш такива романи, сигурно ще ти допадне. Главната Лий е актриса, която съвсем неочаквано остава вдовица и изведнъж започва да открива неща за починалия си съпруг, които не е знаела. В същото време един известен и разследван от полицията бизнесмен - Майкъл, я закриля, тъй като е влюбен в нея. Тя също започва да се влюбва в него и накрая открива истината за съпруга си, както и истината за Майкъл. На мен много ми допадна книжката, особено историята около миналото на Лий и Майкъл, обаче няма да ти развалям удоволствието сама да откриеш хубавата история :rolleyes: Дано ти допадне романа :baby:

Аз съм я чела. Хубава е, като всички книги на Макнот. Съвременна е, така че ако харесваш такива романи, сигурно ще ти допадне. Главната Лий е актриса, която съвсем неочаквано остава вдовица и изведнъж започва да открива неща за починалия си съпруг, които не е знаела. В същото време един известен и разследван от полицията бизнесмен - Майкъл, я закриля, тъй като е влюбен в нея. Тя също започва да се влюбва в него и накрая открива истината за съпруга си, както и истината за Майкъл. На мен много ми допадна книжката, особено историята около миналото на Лий и Майкъл, обаче няма да ти развалям удоволствието сама да откриеш хубавата история :) Дано ти допадне романа :)

Мерси много, значи ще гледам да отделя време да я прочета :wors:

Тайния обет примерно. Главния го бяха заточили нейде, той мислеше, че жена му е отговорна и там след колко години се върна да мъсти и доста време не вярваше в невинността й. А другата, тя е малко по хумористична е онази за пиратите, дето си отвлякоха кораб с каторжнички и искаха да се женят за тях. Ся ще се сетя как се казваше, тя е и поредица, като втората книжка е за брата на главната, ама не е издавана на бг. Та тази е на Сабрина Джефрис - Пиратска целувка. И Опасната Ани влиза долу горе в категорията. "Моя съсед пирата" още не съм я чела така че за нея мнение не мога да дам, но ако другите си ги чела , аз бих рискувала с нея. По резюме не звучи да е лоша, а и подхванах друга от тази поредица и си спомням , че въпросния главен в тази книга, така беше описан, че със сигурност са ставали пререканията с главната и то така доста разгорещено :wors:

Мерси много - чела съм ги всичките, без опасната Ани. Последната за съседа е много забавна , главната героиня е луда за връзване, пълна шматка, как да не я хареса човек като литературен герои, естаствено да не ти е в къщата.Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

п.с. може ли малко подробности за Ани?

Мерси много - чела съм ги всичките, без опасната Ани. Последната за съседа е много забавна , главната героиня е луда за връзване, пълна шматка, как да не я хареса човек като литературен герои, естаствено да не ти е в къщата.Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

п.с. може ли малко подробности за Ани?

Ами аз напоследък със запаметяването малко проблеми имам, но ся ще се понапъна да нахвърля основните моменти. Наш'то Ани е отгледано от пирати от малка и само двама от пиратския екипаж знаят, че тя е момичеее. При едно нападение на главния ( чието име ми бяга по тъча, не че е чудно де, то ако името на главната, не беше в заглавието сигурно и него нямаше да помня) , въпросния момък пленява наш'та калпазанка и екипажа й. Тя малко като абуригенче си пада, което пък придава достоверност на образа й. Баш като Маугли и Тарзан имах чувството, че е по едно време. Но как да е нашият човек разбра, че е мандама и до колкото си спомням реши да я прави дама. Той беше привлечен от нея, ама пък имаше годеница и така известно време мина докато си нагласят нещата.

И имаше една мноого яка (поне за мене) еротична сцена, ама няма я издавам.

Не съм сигурна дали имаше велики морски битки, но книжката определено притежава някакво необяснимо очарование, което ти оставя приятно усещане. А и като цяло на фона на повечето от този жанр е леко по-нестандартна.

Аз не мога да кажа, че съм сред най-върлия фен на пиратите, но бях чела "Ограбен копнеж" на Кинли Макгрегър, която е на такава тематика и много ми допадна. Главният "лош" пират отвлече главната, защото реши, че е разкрила самоличността му и се започна една игра на думи ... и любов и т.н. Хареса ми. "Крадец на сърца" на Терза Медейрос също предполагам може да се каже, че е на пиратска тематика макар че действието не се развива само на кораб и ... да кажем, че е 50 на 50, но също ми хареса.

Ох,Иве,настъпа ме по болното място :scared2: .Точно бях заровила Линда на дълбоко,сега след като прочетох това направо тръпна да ги започвам тези книжки :lol6: .А аз от толкова дълго време ги подминавам.Благодаря ти че ми ги навря в очите! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Руми, чети бързо, и после непременно пиши - нямам търпение да чуя мнението ти ! :friends1:

Аааааааааааа, Ивееееееееее, ти нямаше ли си друга работа, та дразниш и без това разярения лъвПубликувано изображение Това са единствените романи на Амандичка дет не съм ги оглозгала,т.к. си ги чакам търпеливо на БГ Публикувано изображение Ох, толкова упорито се съпротявлявах и мижах кат влизах в руските сайтове кат видя името на Амандичка, а ти сега раз-праз ми ги истипоса тук Публикувано изображение И ся какво? Айдееее юруш на маслините, утече тя - ще ги заръфам моменталически, при това с най-големи угризения на съвестта Публикувано изображение

Уф, Боби, знам че е гадно, като не са на бг да дразня народа ... ами кво да направя, като не мога да трая - трябваше да изпищя тука и да споделя кефа си! :shy11: И тебе ще чакам да споделяш мнение! :cool:

Руми, чети бързо, и после непременно пиши - нямам търпение да чуя мнението ти ! :wors:

Иве , прочетох „To Die for“ на Линда.Направо немога да повярвам, че това е нейно произведение :speak: .Стила е друг – лек,хумористичен,жаргонен и разказа е от първо лице.Докаро четох имах чувството,че гледам филма „Професия Блондинка“ :yanim: .Като прочетох накрая повода по който е написан романа - паднах от смях.Двамата сладури ми станаха едни от любимите герои :inlove1: .

Слънчице,нали после ще ми резюмираш ,моля те :wors::mark:

Блеър Малори е тридесетгодишна блондинка,която много държи на външния си вид и на свободата си.Разведена.Почти всичко в къщата й и около нея е в цветове,най-вече розово(дори чука й в инструментите е розов).Собственичка е на преуспяващ фитнес център.

Уайат Бладсуорт(оффффф,че име) е началник на криминален отдел в полицията.

Двамата са се запознали и са се срещали три пъти,като след това той прекратява срещите.

И сега две години след това пред фитнесклуба става убийство и нашите герои се срещат пак, тя – като свидетелка,той – разследващ полицай.И започва една въртшележка на чувства, действие и смях.Тъй като някой прави два пъти опит да я убие, той я прибира при себе си в къщи.Грижи се за раните й, готви й , къпе я, облича я, през деня я води при майка си ,за да не й е скучно.Изобщо човека правише всичко възможно да й угоди, защото много я обичаше.А тя правеше всичко възможно да му стъжни живота и непрекъснато капризничеше. Пишеше едни списъци, какво е направил грешно, какво изобщо не е направил.Поведението й е като на тринадесетгодишен тийнейджър,когато изпаднеше в тежка ситуация търсише мама. Абсолютна пила за нерви в съвременен стил.Има много сладки и затрогващи моменти.На края се разбра, кой е виновника(не казвам ,за да ви е интересно като я четете),а двамата главни се разбраха , че много се обичат и ще се оженят.А повода за написването на романа е разбиването на един монитор с чук от приятелката на авторката.А за да разберете , какво общо има всичко това трябва да прочетете книгата. :inlove1:

Сега отивам да си изгубя сърцето по Дуги. :wow:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Иве , прочетох „To Die for“ на Линда.Направо немога да повярвам, че това е нейно произведение :P .Стила е друг – лек,хумористичен,жаргонен и разказа е от първо лице.Докаро четох имах чувството,че гледам филма „Професия Блондинка“ :hush: .Като прочетох накрая повода по който е написан романа - паднах от смях.Двамата сладури ми станаха едни от любимите герои :hush: .

Блеър Малори е тридесетгодишна блондинка,която много държи на външния си вид и на свободата си.Разведена.Почти всичко в къщата й и около нея е в цветове,най-вече розово(дори чука й в инструментите е розов).Собственичка е на преуспяващ фитнес център.

Уайат Бладсуорт(оффффф,че име) е началник на криминален отдел в полицията.

Двамата са се запознали и са се срещали три пъти,като след това той прекратява срещите.

И сега две години след това пред фитнесклуба става убийство и нашите герои се срещат пак, тя – като свидетелка,той – разследващ полицай.И започва една въртшележка на чувства, действие и смях.Тъй като някой прави два пъти опит да я убие, той я прибира при себе си в къщи.Грижи се за раните й, готви й , къпе я, облича я, през деня я води при майка си ,за да не й е скучно.Изобщо човека правише всичко възможно да й угоди, защото много я обичаше.А тя правеше всичко възможно да му стъжни живота и непрекъснато капризничеше. Пишеше едни списъци, какво е направил грешно, какво изобщо не е направил.Поведението й е като на тринадесетгодишен тийнейджър,когато изпаднеше в тежка ситуация търсише мама. Абсолютна пила за нерви в съвременен стил.Има много сладки и затрогващи моменти.На края се разбра, кой е виновника(не казвам ,за да ви е интересно като я четете),а двамата главни се разбраха , че много се обичат и ще се оженят.А повода за написването на романа е разбиването на един монитор с чук от приятелката на авторката.А за да разберете , какво общо има всичко това трябва да прочетете книгата. :P

Сега отивам да си изгубя сърцето по Дуги. ;)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Руммммммммммммммова такава. Не си чесна

Таковата, аз малко по отсетне, ама ям Пробудена любов.Ами твърдо мога да кажа,че от трите тази е моята книга.Майсторски описани чувства,нещата не се въртят основно около "главните". Малко повече е отделено внимание и на противниците, което е чудесно-все пак "опознай врага".Откровено казано, много ми хареса реалистичната нотка - енда не беше хепи за всички, ама ми беше много криво,че тъмната страна се стовари върху Тор.Още от първата книга исках да прочета неговата история. Жалко, че книгите излизат с голяма времева разлика.

Току що прочетох последното изречение на „Да изгубиш сърцето си“ Еееееееее, аз наистина го загубих някъде при Дуги :yanim::yanim::wors:

Превъзходно!Превъзходно!Превъзходно! :biggrin:

Ще карам по шестобалната система:

за авторката и сюжета – 6+

за главните Дуги и Софи – 6+

за страстните любовни сцени – 6+

за превод – 6+

Страхотна разкошотия сте избрали и страхотна разкошотия сте направили от нея!!!

Браво Яне справила си се отлично! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Браво и на майсторската работа на редакторките! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И да ви кажа най ме изкефи сцената под леглото - Върха. :wow:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

Иве , прочетох „To Die for“ на Линда.Направо немога да повярвам, че това е нейно произведение :yanim: .Стила е друг – лек,хумористичен,жаргонен и разказа е от първо лице.Докаро четох имах чувството,че гледам филма „Професия Блондинка“ :biggrin: .Като прочетох накрая повода по който е написан романа - паднах от смях.Двамата сладури ми станаха едни от любимите герои :yanim: .

.....

Да, пълна изненада :wors: , ама е върха! Много забавна, много секси, много шантава, много... уф, много трудно за описване! Трябва да се прочете!

Руммммммммммммммова такава. Не си чесна

Съни, тия две книжки стра-а-а-шно ще ти допаднат! Ако се изкушиш да ги захапеш, пиши после, че ме гризе любопитството!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.