Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драйвери за Nvidia GF 9500 за ТВ!

Featured Replies

Та интересува ме кои драйвери трябва да си сложа, за да видя старото меню на NVIDIA или какви промени трябва да направя, за да видя някъде в опциите нещо по различно от "clone" в настройките на ТВ-то. До сега си го гледах на Xp и се сещам, че и там имах подобен проблем, но май качих някакви по стари драйвери и нещата се оправиха, но не помня вече какви бяха! Сега сложих Windows 7 с най-новите драйвери, но изобщо пък не ми разпозна ТВ-то по S-Video to Composite. После качих v.190.62, разпозна ми ТВ-то, но друга опция освен клониране не ми дава. Писна ми от тия драйвери вече - само ядове! Видео картата е GeForce 9500 GT, Windows 7 (32bit).

Може би трябва да се поразровиш тук:

link.jpg logo.jpg

Ако езика те притеснява го смени.

Аз лично съм се абонирал и получавам ежеседмично всякаква информация за NVIDIA включително и за проблемни драйвъри.

• Автор

Еми аз точно от там си изтеглих тази по-стара версия 190.62. Може би на мене ми трябва драйвер със старата визия на драйверите на NVIDIA!? И аз не знам! Просто искам да има нещо по различно от режим "clone". Мисля, че другия режим беше "Dual view". Яд ме е, че не мога да се сетя на XP-то с каква версия бях.

Виж колко мн. версии има , все някоя ще ти върши работа :biggrin:

http://www.nvidia.ru/Download/Find.aspx?lang=ru

От 181.71(2.3.2009) до 257.15[(24.5.2010),бета]

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Преди време често ползвах TV Out-a за да гледам филми. При мен също имаше проблеми, но намерих една програмка, която управляваше тия функции и се бях куртулисал. За съжаление не я помня, но се поразрови, може да ти попадне.

Сега като се замисля , и аз ползвах TV Out-a ... връзвах ТV Sony. Помня , че имах преоблеми с драйверите и след като ги замених с тези от диска , всичко беше 6.

• Автор

Много креативни решения, благодаря! holler_pz , нали се сещаш че ми е ясно колко версии на драйверите има на сайта на NVIDIA?! Идеята ми беше някой който се е сблъскал с проблема да каже как го е решил. Аз като вас СЪЩО съм си ползвал TV out-а. Благодаря все пак!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Значи нещата частично се получават когато то Nvidia Control panel задам стандарта да е PAL. След Apply на ТВ-то ми се появява картина, но е черно бяла и всичко е до следващия рестарт - след това няма вече никаква картина и ако се опитам пак да му задам PAL вече не се получава. Това е така докато не разцъкам доста нещата и после по някоя време пак се получава, но пак черно-бяло. Не мога да разбера с тези драйвери какво става. Такъв сериозен проблем и всички го знаят и не мога да разбера защо производителите не наблегнат на това?!? Дайте някой съвет!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.